Co począć:) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-25, 14:57   #31
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dot.: Co począć:)

Cytat:
Napisane przez Foxy89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gwoli wyjaśnienia: ja jestem przeciwna braniu kredytu! Nawet bardzo, po prostu boję się tego! Druga sprawa, skończę studia (licencjat), będę miała już 23 latka tak, nie możecie zaprzeczyć, że dziewczyny w tym właśnie wieku najczęściej biorą ślub! Planowanie jest chyba naturalne!? Następnie magister- 25 lat i odpowiedni czas na dzidzię, czyż nie prawda?

O to mi właśnie chodzi. Nie doszukujcie się proszę u mnie kręcenia, czy zmian zdania, bo nie zmieniam. Narazie pierścionka na palcu nie noszę i nie wykluczam opcji, żę za jakiś czas zwiążę się z kimś innym, bo na nim ponownie się zawiodę. Jestem tylko człowiekiem, przy tym kobietą. Każda z nas marzy o ślubie, o dziecku, o fajnej rodzince! W nim się zakochałam i być może tylko się głupio łudzę, że facet się zmieni... Nie wiem. Najwyżej dostanę jeszcze raz z plaskacza od życia...
Mam wrażenie że ułożyłaś sobie i plan i masz ogromne parcie żeby go za wszelką cenę zrealizować. Nie ważne kiedy się bierze ślub, ważne z kim (i nie wiem skąd wzięłaś średnią wieku na ślub 23 lata)
A co do drugiego pogrubienia - nie każda
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 14:58   #32
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Wakacje, wakacje

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

A tak swoją drogą, przez niektóre z Was aż jad przecieka

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 15:14   #33
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:

Sączy się, jeśli już

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Następnie magister- 25 lat i odpowiedni czas na dzidzię, czyż nie prawda?

Każda z nas marzy o ślubie, o dziecku, o fajnej rodzince!
  1. Bo ja wiem
  2. Eee... Nie?
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 15:44   #34
bluebluesky
Zakorzenienie

Jak zrozumiałam, masz 21 lat i pierwszy wielki rzut marzeń o ślubie w gigantycznej, bezopodobnej sukience i maleńkiej słodkiej dzidzi. Przejdzie.
bluebluesky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 15:46   #35
karinkowa
Rozeznanie

Cytat:
Każda z nas marzy o ślubie, o dziecku, o fajnej rodzince!
no tu tu sie troche mylisz jednak

jakos mi sie nie wydaje, ze te twoje 23 latka po licencjacie to bedzie odpowiedni czas na slub dla Ciebie.

ale hajtniecie sie z chloptasiem i zrobienie sobie dzidzi to juz przeciez zupelnie inna sprawa
Stary 2010-06-25, 15:52   #36
Foxy89
Rozeznanie

Słuchajcie dziewczyny, jeżeli nie macie do powiedzenia nic konkretnego w sprawie, która jest dla mnie ważna, to po prostu nie zabierajcie głosu, bardzo proszę!

Nie rozumiem sytuacji, w której forumowiczka sama postępuje w sposób chamski, szydzi z tego, co ja piszę, obraża się i zgłasza moderatorowi moje niby chamskie zachowanie, które jest po prostu odpowiedzią na jej głupie uwagi! Czysta hipokryzja!

Wiele jest tu jednak dziewczyn, które pomogły mi. Bardzo za to dziękuję. Udało się Wam sprowadzić mnie do parteru. Plany rzeczywiście nie mają najmniejszego sensu, a tylko człowiek w głowie sobie przewraca...
Foxy89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 16:12   #37
new woman in town
Zakorzenienie

po pierwsze: wolnosc slowa jest czyms co dla niektorych dalej pozostaje poza zasiegiem
po drugie: zakładajac wątek, tego typu wątek konkretnie, chyba nie myslałas naiwnie ze wszyscy będa cie głąskac i zywo dyskutowac o planach, plankach , powinnas sie cieszyc z tych ostrzejszch wypowiedzi bo sa przynajmniej szczerze i obiektywne i na pewno nikt nie chce twojego nieszczescia
po trzecie: po wiekszym zastanowieniu i ...... czymś tam czymś tam, stwierdzam ze cie bardzo przepraszam Foksie, nie widziałam w twoich postach niczego co by wskazywało na to ze, hmm.. rozsadek da sie dostrzec na pierwszy rzut oka, czasem trzeba spojrzec drugi raz..albo czterdziestydrugi... no ale jak juz zaczełam przejde do konca bo podobno jad jakis ze mnie płynie wiec nie wiem czy to jest do konca zdrowe ;p
ok do rzeczy:

przepraszam ze moje posty obraziły twoją delikatną osobę, powinnam sie spodziewac ze "tak sobie tylko w głowie przewracasz "z nudy i cie olac, ale coz... piatek u mnie zazwyczaj jest luzniejszym dniem w pracy wiec sobie uprzyjemniam czas na forum, tym czy innym nie wszyscy muszą byc na poziomie, niektorzy poziom wyznaczaja sobie sami
poziomik znaczy

jeszcze raz : chodz,przytul,przebacz
new woman in town jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-25, 16:13   #38
paula78
Zakorzenienie

Wiesz jak czlowiek ma duzo zajęc i pracy to mu głupoty do glowy nie przychodza wiec proponuje jakas praca ?wolontariat ?hobby?

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 16:27   #39
stokrotka1404
Zadomowienie

Cytat:
Wakacje, wakacje

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

jad powiadasz ??hehe
stokrotka1404 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 17:21   #40
tofaniutka
Zadomowienie

niektóre z was tak naskoczyły na autorkę za to że ma plany, dlaczego????
Ja np tez mam jakieś plany... bo np ślubu "tu i teraz " nie da się zorganizować dlaczego plany są nudne? Poważne decyzje i konkretne się planuje... A co do kredytu odradzam... był kiedyś tu wątek o dziewczynie która wzięła kredyt z chłopakiem a ona musiała go spłacać bo się rozstali...
tofaniutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 17:23   #41
201712190924
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez new woman in town Pokaż wiadomość

Foxy czy ty musisz uzywać zdrobnionek? 2 latka, 23 latka, 25 latek? w podstawowce jestesmy czy na siłe się miziamy internetowo?
denerwujące
z kazdym kolejnym postem autorki nasowa mi sie jedna mysl:
gdyby głupota umiała latac odleciałaby mniej wiecej ok godzinki 13,albo w ogole nie zdazylaby nawet wątku załozyc

coz lekarzem nie jestem, farmaceutą tez nie ale zalecam z dobrego serca: 5 x z ranka, 10x przed obiadkiem i 8 po dobranocce
moze pomoze
również nie znoszę takich zdrobnionek. jeszcze rozumiem, że mówi tak moja 9-letnia siostra (aczkolwiek rzaaadko jej sie to zdarza, bo sama sie czuje za stara na takie teksty ), ale dorosła studentka?

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Wybacz, ale Ty chyba pomylilas zycie z gra w Simsy
No dokładnie. Słodkie ruziowe planowanie bez troski i rozsądku

Cytat:
Jestem tylko człowiekiem, przy tym kobietą. Każda z nas marzy o ślubie, o dziecku, o fajnej rodzince!
Zapewniam cie, że nie każda

Cytat:
Napisane przez Foxy89

Następnie magister- 25 lat i odpowiedni czas na dzidzię, czyż nie prawda?
Odpowiedni czas na dzidzię jest wtedy, kiedy się jest dojrzałym emocjonalnie, a ty jak na razie do takich ludzi nie należysz, chociażby z tego względu, że chcesz miec tę dzidzię z byle kim.

Cytat:
Ja to wszystko wiem... Masz 100% racji, ale nie chodzi o to, że mam parcie na realizację planów... Nie, po prostu boję się poznać innego faceta, cholernie boję się na nowo komuś zaufać... O to tu chodzi... Tylko o to... Powiem CI, że po tym ostatnim razie nabrałam ogromnej pewności siebie... Wiem, że będę umiała z tym skończyć, ale chcę mieć pewność, że spróbowałam...Nie chcę za kilka lat pluć sobie w brodę, że nic nie zrobiłam, olałam, zostawiłam...

Snujesz naprawdę poważne plany - dziecko, ślub, wspólne mieszkanie i kredyty, a tak naprawdę jesteś ze swoim partnerem, mimo że wcale mu nie ufasz, a nie znajdziesz sobie innego tylko dlatego że się boisz, że nie zaufasz (a temu też nie ufasz! ).
Czyli moim zdaniem jednak masz wieeelkie parcie na realizacje tych planów i chyba wszystko ci jedno z kim

Edytowane przez 201712190924
Czas edycji: 2010-06-25 o 17:26
201712190924 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-25, 17:28   #42
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez giginthesky Pokaż wiadomość

Snujesz naprawdę poważne plany - dziecko, ślub, wspólne mieszkanie i kredyty, a tak naprawdę jesteś ze swoim partnerem, mimo że wcale mu nie ufasz, a nie znajdziesz sobie innego tylko dlatego że się boisz, że nie zaufasz (a temu też nie ufasz! ).
Czyli moim zdaniem jednak masz wieeelkie parcie na realizacje tych planów i chyba wszystko ci jedno z kim
ja również zwróciłam na to uwagę

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 17:30   #43
Foxy89
Rozeznanie

Jejku bez przesady z tymi zdrobnieniami!! Napisałam jeden "słodki" wyraz w mega długim tekście, a Wy mi tu już zarzucacie nie wiem co:/ Nie przesadzajmy.
Stary 2010-06-25, 17:52   #44
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Najpierw zastanów się nad sensem kontynuowania tego związku, zanim przejdziesz do realizacji swojego 'wielkiego planu'.
Nie ufasz mu, a on ciągle Cię zawodzi. Czy robicie coś, aby naprawić swoje relacje? Mnie TŻ zawiódł raz, a potem przez rok walczyliśmy o to, abym ponownie mu zaufała. A rok ten był straszny - ciągłe snucie głupich scenariuszy, ciągłe rozpamiętywanie. Minęło, wybaczyłam, nie zapominam, ale i nie przywiązuję już wagi do tamtych wydarzeń. Odzyskanie zaufania to ciężka praca, wymagająca poświęcenia z obu stron. Czy u Was ma to miejsce? Co robi on, abyś mu ponownie zaufała? Co robisz Ty, aby on przestał oszukiwać?
Naprawdę, zastanów się nad Waszym związkiem i albo coś z nim zróbcie, albo skończcie ze sobą. Bo na razie wygląda to tak, jakbyś ułożyła sobie piękny plan i chciała za wszelką cenę go zrelizować... Otrząśnij się i poważnie zastanów, jaka czeka Cię przyszłość z facetem, któremu nie ufasz!
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 18:14   #45
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez giginthesky Pokaż wiadomość

Odpowiedni czas na dzidzię jest wtedy, kiedy się jest dojrzałym emocjonalnie, a ty jak na razie do takich ludzi nie należysz, chociażby z tego względu, że chcesz miec tę dzidzię z byle kim.

No i ma się zapewnione mieszkanie, pewny dochód na odpowiednim poziomie, itd. Jasne, że dziecko można spłodzić w prawie każdym wieku i bez powyższych warunków, bo do tego nie trzeba być geniuszem, ale chyba KAŻDY chce ŻYĆ, a nie WEGETOWAĆ. A do tego, cóż... potrzebne są pieniądze. Kasa to nie wszystko, ale bez niej jest bardzo ciężko. Jest do solidny warunek, by zakładać rodzinę i zaczynać się rozmnażać, bez skazywania swego potomstwa na ograniczenia finansowe od początku.

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2010-06-25 o 18:16
Stary 2010-06-25, 18:14   #46
Belldandy1
Rozeznanie

moim skromnym zdaniem:
po 1 dobrze, że ktoś ma plan
po 2 ile km jest z tego mieszkania do miasta?
po 3 czy koniecznie trzeba od razu robić w tym mieszkaniu remont? czy nie można powoluku np. w jednym miesiącu tapetujemy jeden pokój, w drugim kupujemy np łóżko?
Belldandy1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 18:23   #47
new woman in town
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tofaniutka Pokaż wiadomość
niektóre z was tak naskoczyły na autorkę za to że ma plany, dlaczego????
Ja np tez mam jakieś plany... bo np ślubu "tu i teraz " nie da się zorganizować dlaczego plany są nudne? Poważne decyzje i konkretne się planuje... A co do kredytu odradzam... był kiedyś tu wątek o dziewczynie która wzięła kredyt z chłopakiem a ona musiała go spłacać bo się rozstali...
ale tu nie chodzi o plany, bo ogolnie tylko głupiec zyje z dnia na dzien, nie dążąc do niczego w zyciu
na zaplanowanie slubu zazwyczaj ma sie czas po zareczynach( chyba wlansie po to jest)nie trzeba go planowac całe zycie

naskoczono na autorke?
ja bym tak tego nie nazwała, no ale...
denerwuje postepowanie niektorych lekkomyslnych dziewuch,całkiem niedojrzałych emocjomalnie i za bardzo wyrosnietych fizycznie z dowodem w ręku
why?
bo sobie taka jedna z drugą wymysli dzidzie, mężulcia i słodki domek w miescie czy na wsi bo wydaje jej sie ze jest taaaaaka dorosła
i chwała im za to jak to wszystko jest ok, no nawet jak mecza sie z nimi rodzice(finansowo i kisza jak ogorki w mieszkaniu) - mnie to nie dotyka mnie to nie obchodzi

ale czesto bywa tak ze młoda marzycielka zajdzie w ciażę, poradzi sobie albo nie, bedzie z ojcem dziecka albo nie,ojciec dziecka bedzie w stanie utrzymac rodzine albo nie

i wtedy co?
bohaterskie jest bardzo i słodkie branie zapomogi od panstwa i alimentow od ojca, sorry od panstwa bo ojcia nie stac,komornik nie ma z czego sciagnac wiec płaci fundusz
panstwo dostaje pieniadze od nas, podatnikow, ktorzy staramy sie zadbac o siebie i racjonalnie podchodzic do zycia

i mnie mdłosci biorą jak pomysle ze przez kolejna marzycielke moje pieniadze ida nie tam gdzie powinny

nie mowie ze Foxy jest taka, nie pisze teraz o niej,ale coż... od takiego myslenia ktore zaprezentowała dość porzadnie tutaj jest rzut beretem...
new woman in town jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 18:57   #48
Foxy89
Rozeznanie

Macie wiele racji w tym, co mówicie. Wiem o tym i powiem tak, może to wszystko są bardziej głupie marzenia niż plany? I może wynika to z tego, że ja naprawdę bardzo się angażuję, bardzo! W związku jestem oddana, szczera i wiele od siebie daje. Wiele razy trafiałam na dziadów a nie facetów:/ Przejechałam się wiele razy i może to powinno mnie jakoś ocucić, ale nie. Ja jestem niepoprawną romantyczką i to, że planuję czy tam marzę, to nie znaczy, że jestem dzieciakiem z dowodem w ręku. I to, że zakładam ślub w tym wieku, a dziecko w innym to nie znaczy, że jak przyjdzie 23 lat, to jak w mordę strzelił biorę ślub, a jak będzie 25 lat zachodzę w ciążę. Nie, tak nie będzie To jakieś plany, marzenia ale nie nastawiam się, że tak właśnie wszystko się potoczy. I rzeczywiście niektóre z Was potraktowały mnie jak durną lalunię i zjechały do granic możliwości.

I znowu się wkurzyłam, znowu się zawiodłam. Myślałam, że jak jakaś durna osoba z braku zajęcia wymyśla na mój temat totalne głupoty, z resztą bardzo chamskie, to mój chłopak stanie w mojej obronie, ale mój chłopak powiedział tylko: "no to chyba musisz z nim porozmawiać" Przesadzam?
Jestem już totalnie dzika i przewrażliwiona:/ Cholera jasna z facetami!

Dziękuję dziewczyny, że próbowałyście otworzyć mi oczy i poniekąd udało się Wam. Dziękuję
Stary 2010-06-25, 19:06   #49
studi
Zakorzenienie

wydaje mi się, że chcesz sobie trzymać otwartą furtkę-jak by się nie udało z TŻ to zawsze może ktoś inny się znajdzie, a kredyt to już takie bardzo poważne zobowiązanie, takie,że jak ktoś się pojawi, albo facet Cię znowu okłamie to już nie ma odwrotu...dziwne jest to,że chcesz brac z nim ślub i rodzić mu dzieci, ale kredyt to już tak nie bardzo...
Stary 2010-06-25, 19:19   #50
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
dziwne jest to,że chcesz brac z nim ślub i rodzić mu dzieci, ale kredyt to już tak nie bardzo...
Też mnie to dziwi Autorko, tak z czystym sumieniem chcesz skazywać swe przyszłe dzieci na nieodpowiedzialnego tatusia?
Stary 2010-06-25, 19:25   #51
Foxy89
Rozeznanie

Nie zrozumiałyście mnie. W kredyty nie chcę się pakować, bynajmniej nie przed ślubem! To jest można powiedzieć tylko teoretyczny związek. Po ślubie, jak już jest rodzina, owszem. Trzeba jednak założyć opcję, że w każdym momencie ze związku może nie pozostać nic oprócz mega zadłużenia w banku...

Chyba rzeczywiście tak to wygląda, że na siłę chcę ślubować... ;/
Stary 2010-06-25, 19:29   #52
201712190924
Konto usunięte

Cytat:
Nie zrozumiałyście mnie. W kredyty nie chcę się pakować, bynajmniej nie przed ślubem! To jest można powiedzieć tylko teoretyczny związek. Po ślubie, jak już jest rodzina, owszem. Trzeba jednak założyć opcję, że w każdym momencie ze związku może nie pozostać nic oprócz mega zadłużenia w banku...

Chyba rzeczywiście tak to wygląda, że na siłę chcę ślubować... ;/
Czyli rodzina to nie jest emocjonalna więź, wspólne plany, bliskość itd., tylko papierek z urzędu?
201712190924 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 19:38   #53
bluebluesky
Zakorzenienie

Cytat:
Macie wiele racji w tym, co mówicie. Wiem o tym i powiem tak, może to wszystko są bardziej głupie marzenia niż plany? I może wynika to z tego, że ja naprawdę bardzo się angażuję, bardzo! W związku jestem oddana, szczera i wiele od siebie daje. Wiele razy trafiałam na dziadów a nie facetów:/ Przejechałam się wiele razy i może to powinno mnie jakoś ocucić, ale nie. Ja jestem niepoprawną romantyczką i to, że planuję czy tam marzę, to nie znaczy, że jestem dzieciakiem z dowodem w ręku. I to, że zakładam ślub w tym wieku, a dziecko w innym to nie znaczy, że jak przyjdzie 23 lat, to jak w mordę strzelił biorę ślub, a jak będzie 25 lat zachodzę w ciążę. Nie, tak nie będzie To jakieś plany, marzenia ale nie nastawiam się, że tak właśnie wszystko się potoczy. I rzeczywiście niektóre z Was potraktowały mnie jak durną lalunię i zjechały do granic możliwości.

I znowu się wkurzyłam, znowu się zawiodłam. Myślałam, że jak jakaś durna osoba z braku zajęcia wymyśla na mój temat totalne głupoty, z resztą bardzo chamskie, to mój chłopak stanie w mojej obronie, ale mój chłopak powiedział tylko: "no to chyba musisz z nim porozmawiać" Przesadzam?
Jestem już totalnie dzika i przewrażliwiona:/ Cholera jasna z facetami!

Dziękuję dziewczyny, że próbowałyście otworzyć mi oczy i poniekąd udało się Wam. Dziękuję
Ma rację. Jesteś dorosła, Twój chłopak to nie Twoja mama. Sama możesz porozmawiać z kimś, kto Cię obgaduje.
bluebluesky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 19:53   #54
Izuńka83
Raczkowanie

Wiesz co, żebyś nie skończyła później tak jak ja...
Albo postaw na swoim, albo uciekaj.
Izuńka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 19:56   #55
lubiecukierki
Rozeznanie

Po pierwsze Dziewczyna jest jeszcze młoda i nie wie co to życie.Życie pisze własne scenariusze a my jesteśmy ytlko aktoramiDobrze że dziewczyna ma plany ale jeszcze jest zbyt młoda aby wiedzieć że czasami plan nie zadziała.
lubiecukierki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-25, 20:06   #56
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez Izuńka83 Pokaż wiadomość
Wiesz co, żebyś nie skończyła później tak jak ja...
Albo postaw na swoim, albo uciekaj.
A jak Ty "skończyłaś"?
Stary 2010-06-25, 20:09   #57
Izuńka83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
A jak Ty "skończyłaś"?
JAK ZABŁOCKI NA MYDLE
Stary 2010-06-25, 20:11   #58
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
JAK ZABŁOCKI NA MYDLE
Tego się domyśliłam... Pytałam o szczegóły, jeśli mogłabyś coś napisać

Autorko, a posiadasz jakiś plan B?
Stary 2010-06-25, 20:22   #59
Izuńka83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Tego się domyśliłam... Pytałam o szczegóły, jeśli mogłabyś coś napisać
Szczegóły są takie, że od początku były nieporozumienia gdzie zamieszkamy....no i ciąg dalszy jest taki, że był ślub i dziecko bardzo kochane jest....i nieporozumienia dalej są o to gdzie, wręcz nabrały takiej ostrości, że boję czym to się skończy. Czy go kocham teraz po tzm wszystkim
Stary 2010-06-25, 20:24   #60
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Szczegóły są takie, że od początku były nieporozumienia gdzie zamieszkamy....no i ciąg dalszy jest taki, że był ślub i dziecko bardzo kochane jest....i nieporozumienia dalej są o to gdzie, wręcz nabrały takiej ostrości, że boję czym to się skończy. Czy go kocham teraz po tzm wszystkim
To jesteś kolejnym przykładem na to, że "jak przyjdzie dziecko", nie wszystko się ułoży... Ech
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości