|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy ludziom atrakcyjnym fizycznie jest w życiu łatwiej? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
105 | 92,92% |
Nie |
4 | 3,54% |
Trudno powiedzieć |
4 | 3,54% |
Głosujący: 113. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy ludziom atrakcyjnym fizycznie jest w życiu łatwiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bothi - w przypadku kolegi Milossza najwyrazniej tak ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Co do pytanie zawartego w tytule - odpowiedź jest krótka, tak.
A jeśli chodzi o ten "kanon" to owszem, jednemu mogą podobać się oczy niebieskie, drugiemu zielone, ale jest jedna rzecz, która podoba się wszystkim. Chodzi o proporcje twarzy. Sekretem wszystkich piękności jest po prostu maksymalnie przeciętna buzia. Zresztą, już gdzieś chyba o tym było na innym wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Buc
|
Cytat:
Cytat:
![]() niestety dowodu nie mam i chętnie polemiki posłucham. ![]() wyznaczników takiego wyglądu też nie podam aczkolwiek jedynie mam na swoją obronę kanon atrakcyjności fizycznej w rozumieniu ewolucyjnym, że tak powiem, czyli : symetryczna twarz duży biust gęste i lśniące włosy zdrowa skóra i cera widoczne biodra załóżmy, że dana osoba spełnia wszystkie te warunki ( plus kilka innych, których nie napisałam ) to wtedy można przyjąć twierdzenie, że spodoba się ona 80 % ludzi. Oczywiście strzelam teoretyzuję i bardzo chętnie posłucham zdań odmiennych. ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
ja to się tylko z tym biustem nie zgadzam
![]() ale co do reszty : istnieją pewne wzorce, które wpisują się w kanon i pojęcie 'piękna'. Symetryczna twarz, pełne usta, mały zgrabny nosek, sarnie oczy, ładna cera - wg wielu idealna twarz ![]() i nie chodzi o to, że ktoś z większym nosem albo wąskimi ustami jest automatycznie brzydki. Chodzi jedynie o wzorzec, do którego dąży wiele kobiet - chociażby wskazując pewne cechy chirurgom plastycznym ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-06-26 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że jest łatwiej.
Nie wierzę, że pracodawca, mając dwie kobiety o tych samych kwalifikacjach, po rozmowie wybierze brzydką.
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ja kurka w kenji pisze, czy moze pismem supelkowym, czy to nie ze mna problem ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czyli, gdybyś widział, że nieatrakcyjna (albo mniej atrakcyjna) dziewczyna męczy się z bagażem i nie miałaby odwagi poprosić cię o pomoc, to mam rozumieć, ze nie pomógłbyś? Gratuluję. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Mimo że zaznaczyłam że ładnym jest łatwiej, trochę sprawę przemyślałam.
Nie mam o sobie specjalnie świetnego mniemania. Jestem ładna ale no nikt idąc ulicą nie padnie przede mną na kolana (:P) i powiem wam że jest mi z tym dobrze CZASEM. Bo czasem jestem dyskryminowana ze względu na to jak wyglądam i jak się ubieram. Jak miałam jeszcze blond włosy i takie tam, poza tym lubię się malować bardzo, interesuje się tym to spotykały mnie niemiłe sytuacje typu "eee... a pfff ślicznotka, co ty możesz wiedzieć o tym" "laski sobie rąk nie brudzą, zostaw to mi" nawet ze stron kobiet - dziewczyna zadbana i ładna, do tego młoda - na pewno ma pstro w głowie nie uczy się nie potrafi prowadzić samochodu jest głupiutka naiwna i w ogóle "oh my god TA LASKA INŻYNIEREM? Ona? ona mogła by być taką fajniutką przedszkolanką, wygląda niewinnie dzieci wskakiwały by jej na kolana, jakie ona może mieć pojęcie..." echhh także niekoniecznie to działa zawsze na korzyść. Poza tym niektórzy ludzie zakładają że osoba ładna = miła (błąd) a niektórzy wręcz przeciwnie ładna = zarozumiała (znów błąd) skrajności w dwie strony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.