![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Akcja Wakacje
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Więcej optymizmu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny z przyjemnością dołączam!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Ojoj, ale się rozpisałyście
![]() Więc witam wszystkie nowe Panie ![]() ![]() Basiu ![]() ![]() ![]() ![]() Vanadis! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() absurdalna trzymam kciuki ![]() Nie poskakałam dziś, bo mama zagoniła mnie do zgrabywania wykoszonej trawy... ale w sumie przy tym też jakieś kalorie spaliłam ![]()
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Hmm ćwiczenia ćwiczeniami ale co z dietą?
![]() Myślę nad dr.Dukanem ale jestem osobą która szybko się czymś nudzi... Co myślicie o takiej mojej diecie: 5 posiłków dziennie, 0 coli i gazowanych napojów, wyrzucę tłuste rzeczy, wyrzucę słodyczę ,najpóżniejszy posiłek do 18, a później tylko jabłko jeśli będę głodna oraz ćwiczenia: rano rower ok. 3-5km na początek, w ciągu dnia godzina może dwie pedałowania/ trampolina / skakanka / hantelki , wieczorem spacer z psem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Basiu, myślę, że taka dieta powinna wystarczyć, zwłaszcza, że masz dużo planów na ćwiczenia
![]() Ja sama jako takiej dietki nie mam, bardziej takie ograniczanie tłustego, no i podobnie jak Ty 0 napojów gazowanych, dużo wody, 0 słodyczy <no może czasem coś słodkiego ![]() Uda Ci się Basieńko ![]()
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wasza dobroć, podejście i ciepło jest po prostu Nobla godne ![]() Twoje szczególnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
O, witam nowe zainteresowane
![]() Dziewczyny, wszystko nam się uda, trzeba tylko uparcie do tego dążyć, nie poddawać się! Jeśli raz pokonacie tę niechęć, potem będzie już tylko lepiej ![]()
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Dołączę
![]() W sumie od kilku lat ćwiczę z doskoku - rower (odkąd zdałam prawo jazdy jakoś się zakurzył), bieganie (ale do tego mnie jednak wołami nie zmuszą... nie mogę się przemóc), stepper, twister, hh, 8 min, Tamilee, siłowe - trochę tego było ![]() Kilka dni temu odkurzyłam stepper, na razie po 5 minutach wysiadam, ale mam zamiar do tego się solidnie zabrać, jeszcze HH, i 8minutówki na brzuch i ramiona. Ogólnie marzy mi się schudnięcie, 4-7 kg, a najlepiej 10, ale wiedząc jak mi to wychodzi... Jakby mi się udało zejść <60 (przy 1,7 m i aktualnie 64 kg), to dorzucę siłowe z hantlami na nogi. Moim największym problemem są uda ![]() Cytat:
![]() Inna sprawa, że ja tak jem od dwóch lat, odkąd schudłam 10 kg, ale chyba muszę rozbujać metabolizm - a to właśnie chcę osiągnąć ćwiczeniami ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-07-06 o 00:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Hejo parodia
![]() ![]() co to jest to HH? ![]() Ojej, miło mi Basiu ![]() dziękuję ![]() Kasiu , masz rację ![]() ![]() miłego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
HH to hula hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Można się było domyślić, nie?
![]() ![]() Wczoraj poległam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Oj nie przejmuj się, zrób za karę 20 brzuszków
![]() Dziewczynki zastanawiam się czy dobrze robię z tym jedzeniem, a dokładnie chodzi o śniadanie: zjadłam 2 kromeczki chleba ciemnego ze słonecznikiem z pomidorem i do tego czerwona herbata z cytryną może być? Przyznam się bez bicia że przed tym zjadłam z 5 nachosów z sosem serowym, ale to był napad głodu, a mojemu bratu tak smakowało że żal mi było chociaż troszkę nie spróbować, moja wina moja wina moja bardzo wielka wina, zbijcie mnie ![]() Na drugie śniadanie planuje serek wiejski oczywiście z małą łyżeczką cukru/miodu bo inaczej nie potrafię go zjeść ![]() Obiad warzywa z patelni i pierś z kurczaka na parze, później na podwieczorek jabłko i na kolacje kromka chleba z pomidorem plus herbatka czyli standard lub makrela ![]() ![]() Co o tym myślicie? ![]() Edytowane przez _basia Czas edycji: 2010-07-06 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładnie, poza chlebem na kolację, lepiej jeść pieczywo tylko przez obiadem, może lepiej zamień IIŚ i kolację? I owoce najlepiej jeść do 14-16 ![]() Poszukaj na dietetyce, kiedyś był taki wątek "Przykładowe jadłospisy", bardzo pomocny ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309561 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199694 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok. dziękuję , a teraz biegnę godzinkę popedałować w domu, a po obiedzie pedałowanie takie prawdziwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
No fakt, hula hop
![]() ![]() ![]() Brylaanciku, nie przejmuj się! Każdemu może się zdarzyć chwila słabości. A poza tym raz na czas możemy sobie pozwolić na coś pysznego, bo inaczej zwariujemy i nie wytrwamy . Jeśłi Ci to pomoże, to ja też wczoraj zgrzeszyłam ![]() ![]() no ale cóż... spaliłam ćiwcząc ![]() Basiu , warzywa z patelni , mniam ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieje, że wytrwam. Jestem po sprzątaniu w domu, nie powiem trochę się ubiegałam
![]() ![]() Dzięki za wsparcie. ![]() ![]() ___________________ Edytowane przez Brylaancik Czas edycji: 2010-09-23 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja silna wola jest słabiutka oj bardzo, ale wizja tego ''wow'' to taki power do działania że ło ho ho ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny.
![]() ![]() Ćwiczyłam rano na twisterze, a teraz czeka 7 minute abs i 8 minute arms, w domu może jeszcze 10 min. na twisterze. ![]() A jutro będzie lepiej, wiem o tym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Właśnie ja też myślę, że to przed okresowe, bo zazwyczaj przed tym chce mi się jeść coś słodkiego. Tak jak dziś, nie mogłam sie nie skusić. Ale jutro będzie lepiej!
![]() ___________________ Edytowane przez Brylaancik Czas edycji: 2010-09-23 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Oj Wy Moje Kochane biedactwa
![]() A ja właśnie po i tak mi się wydaje, że dlatego mam taką ochotę żeby ćwiczyć, zawsze po okresie tak mam ![]() ![]() ![]() ehh... zjadłam kostkę czekolady u koleżanki ![]() ![]() ![]() do jutraa ![]()
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
3 kostki dziennie są polecane dla zdrowia
![]() Mój okres też się zbliża, powinien przyjść za tydzień, ale zwykle wtedy mam już właśnie silne objawy. ![]() Idę na twistera i spać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
melduję sie i ja
![]() dzieki dziewczyny za dodanie otuchy ![]() ![]() dzisiaj plywałam 40min żabką i wynudzilam się przeokropnie, bo ile można pływać bez muzyki ![]() niestety przyznaje też że bieganie i rower mi średnio służą bo mam problemy z kolanami i bolą po takim wysiłku ![]() mam HH z tym że nasypalam piasku(?) i mi się źle kręci. wiecznie spada i mam wrażenie że to nie jest od tego iż 'nie potrafię' tylko jakby HH była obciażona z jednaj strony i nie daje rady jej utrzymać. to co radzicie mi wysypać to coś i kręcić pustym(lekkim) ? powodzenia w walce jutro ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A może kupić nowe? ![]() ![]() Dzisiaj kupiłam skakankę jutro HH więc wolę nie wiedzieć co pomyśli sobie o mnie pani z księgarni ![]() PS. po 5 min skakania na skakance myślałam że mi się w brzuchu poprzewraca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
vanadis, a jakie masz duże? Poniżej 70 cm raczej nie da się kręcić
![]() basia, skakanka ![]() ![]() U mnie dzisiaj: 8 min arms z samymi hantlami, bez obciążen, 8 min abs, 10 min steppera i 10 min stretch; a przy meczu - 40 min HH ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Parodio, ja mam taką kondycję że po 10 skokach miałam dosyć, ale ostro walczyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.