![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: La roche posay,minera³y i inne .
cze¶æ królowo
![]() 1. La roche posay ,ma konsystencje fluidu-do skóry mieszanej i tlustej,faktor 50+.Pozostalo ok 70% (trudno oceniæ) ró¿ni siê tylko tym,¿e to wersja na rok 2010 i ma zwiêkszone PPD na 38. 2.La roche posay,Unifiance kolor 11(bardzo jasny) zostalo ok 80% zapraszam do mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Mo¿e co¶ u mnie za korektor Bourjois?
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Dark Angels to 100 gr w lushowym firmowym s³oiczku, ale najchêtniej wymieni³abym go na inny produkt tej firmy. Nic innego nie dobierzesz do ¿elu Avene?
![]() |
#34 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
Co¶ u mnie? ![]() minera³y https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=22029930&p ostcount=4492 -dysponujê np. 3 olejami naturalnymi kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353186 -by³y 2 dok³adki ksi±¿ki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=352616 Poza w±tkiem ma jeszcze na wymianê puszkê na szampon LUSH, troche szamponu w kostce LUSH Reincarnate z serii Retro i trochê oczyszczacza do twarzy Herbalism ![]() _________
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEÑ * Wiosenny w±tek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i ró¿no¶ci Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2010-10-09 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Podoba mi siê unifiance, którego ewentualnie mog³abym wypróbowaæ, ale to troszkê odleg³e warto¶ci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
A cobra on my left...
|
Z podk³adów podchodz±cych pod oliwkowe mam Light Neutral Intensive EDM, kilka próbek Earthen Glow Minerals, a tak¿e podk³ad Cream z LUCY -ale on jest bardziej ¿ó³tawy. Mam te¿ trochê ró¿y, br±zerów i cieni mineralnych, gdybys chcia³a -dok³adny opis w w±tku
![]() Mozesz te¿ co¶ wybraæ ze zwyk³ych kosmetyków (by³y 2 dok³adki) lub ksi±¿ek ![]() _______________________
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEÑ * Wiosenny w±tek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i ró¿no¶ci Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2010-10-13 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Co¶ u mnie za
Sunset voyage (prawie ca³y sample) ?
![]() |
#39 |
A cobra on my left...
|
I tu mamy problem, bo Herbalismu mia³am niewiele i juz go zu¿y³am.
Je¶li chodzi o odsypkê ró¿u i sample EGM to jestem na tak, ale to pewnie za ma³o za sam korektor, wiec mo¿e co¶ innego sobie upatrzysz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Szukam tego co w wish, mo¿e masz jakie¶ pe³ne(nie samplowe) opakowanie ró¿y minerlanych, mo¿e cienie jaka¶ kolorówka? Szukam te¿ pêdzli (ocznych i do twarzy te¿) pielêgnacji -mas³a farmona Pomarañcza - wanilia
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Mo¿e cos ode mnie za podk³ad La Roche? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=475883
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
A cobra on my left...
|
i jak tam, znajdziesz co¶ u mnie za ten korektor?
![]() Z naturalnej pielêgnacji mam, np. oleje, mocznik, hydrolaty, trochê mas³a mango...
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEÑ * Wiosenny w±tek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i ró¿no¶ci Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2010-10-18 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
A cobra on my left...
|
To zróbmy tak:
- ró¿ bell - odsypka come what may - jasne oliwkowe podk³ady z EGM (nie wiem jeszcze , ile znajdê) Poza EDM nie mam ¿adnych innych korektorów, ale mogê dorzuciæ odsypkê ró¿u Turret Arch EGM, mam te¿ kilka sampli ró¿y Lauress -mo¿e powiedz, jakie odcienie Ciê interesuj±- brzoskwiniowe czy zimne? za to: korektor Bourjois i 2 próbki Clareny 50+ -to jaki¶ krem z filtrem, tak? poda³aby¶ link do niego? ![]() Jutro wieczorem wyje¿d¿am na tydzieñ, wiec najchetniej wys³a³abym przed wyjazdem. Czy Tobie równie¿ uda³oby siê jutro wys³aæ czy wolisz siê wymieniæ po moim powrocie? Wieczorem dam jeszcze znaæ, ile sampli EGM w oliwkowym odcieniu znalaz³am ![]() _____________________
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEÑ * Wiosenny w±tek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i ró¿no¶ci Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2010-10-18 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
2.La roche posay,Unifiance kolor 11(bardzo jasny) zostalo ok 80%
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...draznionej.htm 3. 2 próbki LRP anthelios 50+ ,mogê dorzuciæ cos u mnie?
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakie inne cienie masz poza w±tkiem?
![]() |
![]() |
#47 |
A cobra on my left...
|
Znalaz³am 6 woreczków samplowych EGM z odcieniami wpadaj±cymi w oliwkê -5 w formule Cover Me i 1 w formule Youthul Glow. Do³o¿ê Tobie jeszcze ma³y woreczek samplowy z ¿ó³tym korektorem Joppa, odsypkê ró¿u Turret Arch EGM i s³oiczek samplowy z ró¿em "Angel" Lure Beauty, bo tez jest do¶æ jasny. Do tego oczywiscie ró¿ Bell
![]() Je¶li Tobie to pasuje, to piszê priw z adresem i jutro wysy³amy poleconym, tak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
co¶ u mnie za:
Do zaoferowania mam: LPR: 1. La roche posay ,ma konsystencje fluidu-do skóry mieszanej i tlustej,faktor 50+.Pozostalo ok 70% (trudno oceniæ) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...eme-SPF-50.htm ró¿ni siê tylko tym,¿e to wersja na rok 2010 i ma zwiêkszone PPD na 38. 2.La roche posay,Unifiance kolor 11(bardzo jasny) zostalo ok 80% http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...draznionej.htm |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
widzê ¿e masz tak¿ eminera³y, mo¿e masz poza w±tkiem co¶ w kryj±cych formu³ach ¿ó³te odcienie jasne lecz nie blade?
a jakie masz odcienie cieni czy ró¿u? mo¿e jakie¶ zdjêcie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie to meow Charteux, trochê siê obawiam ¿e bêdzie za jasny (masz porównanie do pale olive Lucy minerals? z meow mam 3 absysian i jest odrobinke za ciemny) i chyba ten Charteux to nie jest ¿ó³tek tylko jaki¶ neutralny?
jestem do¶c pocz±tkuj±ca w minera³ach i tez nie znam egm, jak bêdziesz w domu to mi napisz co dok³adnie masz, ale chce kryjacych formu³ ![]() pielêgnacji nat nie chcê a ró¿ jaki¶ moge chcieæ, posiadam snuggle edm - bardzo ³adny i afterglow z LM - kolory super tylko ten siê za bardzo ¶wieci, wypisz jakie masz ró¿e zerknij na liste szukam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
chêtnie przyjmê bratka
![]() wiêc czekam az wypiszesz lub najlepiej zdjêcia g³ównie ró¿y (jasne ró¿e), cienie tez je¿eli masz intensywne, ciemne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
dziêki
![]() chia³abym angel, i siê wacham pomiêdzy -Come what may a -Turret arch EGM, wcze¶niej napisa³as ¿e sa podobne do siebie, a na swatchu widze ¿e ten edm jakby by³ be¿o-brzoskwini±, a ten drugi na twojej rêce wyglada ju¿ trochê ¶liwkowo ![]() ![]() ten z meow to ró¿ co go nie widaæ? bo siê trochê zmartwi³am ¿e podk³ad ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- wiêc niech bêdzie ten CWM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
BAN sta³y
|
Anthelios XL Fluide Extreme SPF 50+
.La roche posay,Unifiance kolor 11(bardzo jasny) zostalo ok 80% 9.Tabletki skrzyp Vitamax (29/30 tabletek) -skrzyp,pokrzywa,dro¿d¿e,k rzem i inne,wa¿ne do 09/2012 10.tonik Tialo do cery tr±dzikowej-zawiera mocznik i olejek herbaciany. zosta³o 95% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN sta³y
|
Znajdziesz co¶ u mnie za punk 1 i
Dodatkowo mogê odsypaæ po 1 g z EDM : Ivory,Linen,Olive Fair(formula semi-matte) oraz korektora Intensive fair. Mam hydrolat oczarowy,niacynamid,moczn ik,skrobiê dry-flo,,NMF... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
BAN sta³y
|
za filtr mogê oddac podklad gosh i mleczko do demakija¿u vichy, cienie nowe ruby rose i spray utrwalaj±cy wellaflex co bym mogla jeszze do tych rzeczy dorzucic?
te rzeczy wsyzstkie s± nowe oprócz podkladu ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- to ju¿ mogê tylko proponowac ubrania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.