|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
La roche posay,minera³y i inne .
NIEAKTUALNE!!!
MINERA£Y: 1.podk³ady: -EDM light olive(prawie ca³y sampel) formu³a s-m -EDM perfect(niedostêpny odcieñ!) formu³a o-glo ok. ¾ sampla w strunie -EDM linen 85% biga formy³a s-m -EDM ivory 90% biga formu³a s-m -LaurEss Sotf petal formu³a Ethereal Foundation malutko. -EGM Gene formu³a CM pó³ sampla 2.ró¿e -EGM turret arch 1/3 sampla -Meow Taboo: Exposure malutko 3.cienie -EGM electric lights 1/3 sampla -Detrivore cosm. BSoD 3 ½ sampla -O.R.M. roftl i idk malutkie ilo¶ci Mo¿liwa odsypka po 1 g z Olive Fair i Intensive Fair EDM BIOCHEMIA: Mo¿liwa odlewka oleju z orzecha w³oskiego INNE: 1.Constance Carroll-puder prasowany(odcieñ dla bladolicych 18 Ivory)zostalo ok 90% 2.próbki :Ziaja kuracja nawil¿aj±ca:krem redukuj±cy podra¿nienia na dzieñ,2x próbka Yves rocher podklad dla bladolicych. 5. 2w1 under 20 ,lekki krem z podk³adem (tylko sprawdzony kolor) 6.podk³ad Astor mineralny (kolor najja¶niejszy) raz u¿yty https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=30004&next=1 12.¿el do mycia twarzy inside prebiotine -pozosta³o 80% -EDP ardenbeauty 100 ml bez 2 pskików. -próbka Pharmaceris C antycellulitowy krem-¿el 7 ml -Emolium krem,pozosta³o 90% z 75 ml DOK£ADKA: -Avene p³yn micelarny ok.85% z 400 ml -2x krem do r±k Gerlan po 5 ml -Balsam pielêgnacyjny do stóp i nóg Gehwol 8 ml -2x effaclar duo po 2 ml -Toleriane teint kolor 13 , 1ml -Accos ¿el i krem matuj±cy po 3ml ka¿dy MOGÊ ODKROIÆ KAWA£EK COALFACE Z LUSHA! POSZUKUJE: -naturalnej pielêgnacji(BU,Mazidla,Lu sh) -mineralów(jasnych oliwkowych,chêtnie wypróbuje Pixie,Lauress,Lumiere oraz inne )-hydrolatu oczarowego, oliwkowego -mase³ z BU -minera³ów AwGM Mo¿na kusiæ ![]() Zdjêcia w najbli¿szym czasie ![]() Wymienione: - La roche posay ,ma konsystencje fluidu-do skóry mieszanej i tlustej,faktor 50+.Pozostalo ok 70% -próbki MEOW :FF: 0 inquisitive Angora,1-sleek angora;PP:1-sleek angora, Pampered Puss:1-sleek Angora - stempelek "gwiazdka" z limitowanki cute as hell essence, nieu¿ywane! 2 x -Próbki:Clarena Fruit Face peeling (3 ml),Clarena Color Sun Cream SPF 25(2 ml),Vichy Essentielles krem do twarzy do cery suchej(1,5 ml) -korektor pod oczy Boujoris (healthy mix) kolor 51,tylko sprawdzony kolor -podk³ad bur¿uja healthy mix kolor 51,pozosta³o 80% Edytowane przez krolowa zurawin Czas edycji: 2012-08-08 o 17:27 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: La roche posay,minera³y i inne .
hey!
interesuja mnie mineraly. zerknij do mnie
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Co¶ u mnie w w±tkach za: La roche posay,Unifiance kolor 11 ?
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za minera³ki i gwiazdkê?
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie filtr LRP we fluidzie.
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Constance Carroll-puder prasowany(odcieñ dla bladolicych 18 Ivory)zostalo ok 90% ?
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic. Pozdrawiam
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak nie jestem ju¿ zainteresowana, pozdrawiam
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
1. La roche posay ,ma konsystencje fluidu-do skóry mieszanej i tlustej,faktor 50+.Pozostalo ok 75% 3. 2 próbki LRP anthelios 50+ ,mogê dorzuciæ ?? jakie maj± daty wa¿no¶ci?
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
posprawdzalam,wiêc fluid byl kupiony i otwarty w maju (ma znaczej 12 m od otwarcia),próbki nie wiem jak± maj± datê,ale dostalam je chyba miesi±c temu,wiêc raczej nowe
![]() zauwa¿ylam ,ze poszukujesz równie¿ Cetaphil dermoprotektora (mam i równie¿ nie u¿ywam,on otwarty w lutym 2010,nie ma znaczka ile mo¿e byæ otwarty,ale ma ,¿e data wa¿no¶ci do 2/2012 ,a i zostalo ok 80 % przekopie sobie Twój w±tek,poszukam czego¶ ![]() edit: wymy¶lilam ![]() wiêc chcialabym tak : sample Golden Fair,Fair neutral i olive fair oraz peeling z bromelanin± ,a w zamian proponowalabym Cetaphil i 2 próbki antheliosa
Edytowane przez krolowa zurawin Czas edycji: 2010-07-16 o 19:16 |
|
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dermoprotektora na razie nie chcê, bo w³asnie niedawno kupi³am nowe opakowanie, ale koñczy mi siê emulsja do mycia twarzy Cetaphil. Masz mo¿e? Jak± datê wa¿no¶ci ma fluid La Roche Posay SPF 50+ ? Golden Fair,Fair neutral mam w samplach oryginalnych, a Olive fair we fiolce 1 ml. Peeling z bromelin± mam niezmieszany.. mo¿e bym zmiesza³a i zostawi³a sobie 2 porcje (jest ³y¿eczka do odmierzania)?
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Emulsji nie mam,niestety.
fluid ma date wa¿no¶ci do 12/2012... to ja jeszcze raz przeszukam Twój w±tek,bo tak powybieralam,¿eby siê oplacalo wymieniæ i mi i Tobie,a jednak fluid troszke wiêcej kosztowal,zaraz pokombinuje co¶ ![]() mo¿e masz co¶ poza w±tkiem ciekawego?
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
hej interesuje mnie: . La roche posay ,ma konsystencje fluidu-do skóry mieszanej i tlustej,faktor 50+.Pozostalo ok 75%
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...eme-SPF-50.htm i stempelek "gwiazdka"
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post87551135 Edytowane przez inez84_13 Czas edycji: 2010-08-25 o 11:04 |
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
U Ciebie podobaja mi siê próbki podk³adu i ró¿u z Meow. Co dok³adnie by¶ chcia³a?
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
co¶ u mnie za:
2.La roche posay,Unifiance kolor 11(bardzo jasny) zostalo ok 80% http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...draznionej.htm |
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
U ciebie podoba mi siê: 3 próbki Meow, cieñ EDM birdhouse i stempelek. Które dok³adnie próbki podk³adów ciê interesuj±?
W sumie nie wiem czy Flat Topa za to oddam.
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Próbki s± robione, s± ró¿nych pojemno¶ciach. Niestety nie mam ju¿ pudru bambusowego i mogê Ci oddaæ wszystkie odsypki minera³ów( które zosta³y) za ten podk³ad
tylko ¿e mog³o by byæ to ma³o wiêc mo¿e by¶ sobie co¶ dobra³a Edytowane przez sarhara17 Czas edycji: 2010-09-15 o 16:03 |
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam siê na t± pierwsz± opcjê. Odsypki pudru bambusowego i Mat&Smooth bêd± w strunach. Je¶li siê zgadzasz zapraszam na PW.
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
zosta³o:
- Kaolin ok 20g - EDM Fair Medium (Cool) Intensive - EDM Golden Medium - EGM jaki¶ jasny - EGM Frances CM - EDM Dawn hydrating BIG 1g - EDM Nich Nach1x - EDM Walkee Talkee 1x - EDM VIKI - EDM Salon Fun - EDM Comfy - EDM fioletowy cieñ - EDM per³owy cieñ niestety nie ma ju¿ nic do oddania z BU ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- w³a¶nie dzi¶ wys³a³am lakiery a nic innego nie widzisz??
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
Spodoba³ mi siê jedynie EDM perfect o-glo, ale to za ma³o ¿eby siê wymieniæ. Na chwilê obecn± najbardziej potrzebne jest mi to co w podpisie
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Jestem zainteresowana:
- stempelek "gwiazdka" z limitowanki cute as hell essence,nieu¿ywane! - odsypki b±d¼ sample podk³adów (ilo¶æ do uzgodnienia) - próbki filtrów Wybierz co Ci za tê Evê odpowiada. EDIT: Ok. Biorê stempelek. Je¿eli masz co¶ jeszcze z minera³ów (niewielka ilo¶æ itp.) to mo¿esz dorzuciæ
Istniejemy, póki kto¶ o nas pamiêta. natura! Edytowane przez estra Czas edycji: 2010-09-28 o 17:51 |
|
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)