|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Różne różności na wymianę
Cytat:
Guerlain AA Figue Iris 10ml Les Belles de Ricci Amour D'Amandier Co byś za to chciała? |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie najbardziej zależy na trzech pierwszych...
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
To będzie problem, bo dekant mogę oddać za inny dekant, z tym że Musc Ravageur chciałabym wymienic na inny niszowy zapach.
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
zapytałaś u mnie o neonaturę - ja dziś dorzucę jeszcze różne rzeczy i może za Laliqe się wymienisz? Bo chętnie też bym przygarnęła miss dior cherie ale za nie to na pewno tylu rzeczy u mnie nie znajdziesz.
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Miło by było - gdyby napisała spośród czego mam wybierać - bo nie chcę tak znowu strzelać. Dołożyłam inne rzeczy - może coś Ci się jeszczew przyda>pozdrawiam
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycje, ale za nic z tych rzeczy nie chcę wymieniać nowej neonatury. Pozdrawiam
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Niestety Twoje perfumy to nie moja bajka. A odzywka jest w fazie negocjacji z inna wizażanką. |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno podoba mi się u Ciebie Musc Ravageur i może Lilly of the Valley.
Z tych, które się tobie podobają, nie pamiętam czy mam jeszcze In Black. Dziś wracam do domu i sprawdzę. |
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj
jestem baardzo chętna na odlewki COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Vanille Mokha COMPTOIR SUD PACIFIQUE- Sultan Safra czym bym Cię mogła zadowolić?
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeszcze jesusa
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
A znalazłabyś coś u mnie za Twoje
In Black JdP 15/30ml Too Faced - Wrinkle Injection -nowe, nieużywane i ewentualnie odlewkę Agent Provocateur? Ale najbardziej mi zalezy na 2 piewrszych. |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się Celia Birtwell for TOPSHOP. Znajdziesz cos u mnie?
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Jedynie Deo antyperspirant Avon Little Black Dress - nowy, zapakowany wpadł mi w oko, ale to troche mało za bluzkę.
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
mi się podoba:
PENHALIGON'S Lily of the Valley MUSC RAVAGEUR DIPTYQUE- L'ombre Dans- dekant ok. 8 ml w atomizerku |
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje-In Black JdP 15/30ml Too Faced - Wrinkle Injection -nowe, nieużywane odlewka Agent Provocateur na moje-PENHALIGON'S Lily of the Valley MUSC RAVAGEUR-dekant ok. 9 ml DIPTYQUE- L'ombre Dans- dekant ok. 8 ml w atomizerku ? ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Dziękuję, ale nic nie znalazłam. |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
w oko wpadły mi tylko CHARLES JOURDAN- THE PARFUM
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety perfum nie wymieniam na ciuszki
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Ja mało co używam, jesli chodzi o zapachy...nie wiem zresztą, czy za komplet Obsesive mogłabym sobie coś wybierać Moim ulubionym zapachem jest Sensi G. Armani (jednak mam zapas), ale lubię też jakieś świeżaki, nie wiem...czy coś masz...mogłabym zaryzykować w ciemno Nie masz może różo/rozświetlacza na zamiankę?
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-08-09 o 18:22 Powód: literówka |
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A perfumy wolałabym oddać za inne perfumy.
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawy, wszystko rozumiem |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie są wymiary torebki?
Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=297183&page=3 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

Mnie najbardziej zależy na trzech pierwszych...

pozdrawiam