![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: L'Oreal, Revlon, Bourjois, Avon, Oriflame i inne. - ZAPRASZAM - ost. wątek Shir
napaliłam się na odsypki cieni...
![]() powiedz mi, je sie nakłada poprostu na sucho lub na mokro pędzelkiem? nie potrzebna jakaś baza żeby to się nie sypało? ![]() Jeśli chodzi o ciuchy, to chętnie przygarnę bluze lub sukienke ale rozmiar 40/42 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dot.: L'Oreal, Revlon, Bourjois, Avon, Oriflame i inne. - ZAPRASZAM - ost. wątek Shir
Kochana, a co Ci się właściwie u mnie podoba?
![]() Zauważyłam u Ciebie ew. Oriflame Essentials Balancing Face cream - normalizujący krem do cery tłustej i mieszanej, nowy, 75 ml i 10. L'Oreal Touche Magique - rozświetlający korektor, odcień natural beige, zostało ponad połowę ![]()
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
jeśli to nie problem, poproszę o zdjęcia ciuszków
![]() jestem w takim razie BARDZO chętna na odsypki paru cieni: 85, 22, 50, 25 pytanko dotyczące: 1,3,5,6 - czym one się różnią? widzę tylko biel a z inglota podobają mi się biel, róż, turkus, żółty na spóbowanie... przeginam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
No więc za pędzel wolałabym minerałki (głównie edm mint, jasne podklady intensive) Masz może coś pod ladą?
![]() Mam jeszcze 5 saszetek po 3ml, co daje 15 ml iwostin purritin emulsja matująca. Zainteresowana? Jeżeli byś ją chciała, to za balsam avonu i emulsję matującą chętnie przyjęłabym normalizujący krem oriflame, korektor l'oreal i cień Magic dust w kolorze dziecinnego różu ![]() A jak nie pasuje to pomyślimy jeszcze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
mgielka truskawkowa i cienie inglot sypkie za body i bluzke z rozcietymi rekawami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co mi za to proponujesz?? ( tuszu już nie chce bo go dostane od diany ), może masz jakieś minerałki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Pearl właśnie nie chce
![]() ![]() Na razie rezygnuję. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
3.Pantene Pro-V Style Ice Shine Heat Defence Spray - spray nabłyszczający, ułatwiający prostowanie, skutecznie chroni przed wysoką temperaturą prostownicy, ok. 100/150 ml
to mi się podoba,a co ewentualnie dla dzieci? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Książek i klocków,a szczególnie Lego ma całą mase po swoim starszym bracie.Z zabawek jedynie to zestaw do ciastoliny.Ciuszki to chętnie okrycia wierzchnie,najlepiej nowe.ewentualnie inne rzeczy nowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Compact - ochronny podkład mineralny, kolor light, jedynie maźnięty palcem, gąbeczka nieruszana La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30 - fluid matujący, nowy Dawn hydrating concealer (cały sample) i Wake up call Co to są ![]() i jeszcze ew. ta chińska seria Ori, jaki to ma zapach?
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-07-29 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja bym chciała za to : - Dawn hydrating concealer (cały sample) - Mint concealer (ok. 0,5 g) - Pearl Mint (1/2 BIGa) - multi tasking (cool) ok. 0,5 g - Light Medium (beige) intensive (odsypka) - Fair Medium (cool) intensive (odsypka) - Nick Nack (ok. 1g) - Walkee Talkee (1/2 sample) w fiolce - Pink Ribbon (ok. 1g) - All Smiles (0,5 g) myślisz że będzie się kalkulowało?? za 9 lakierów, balsam do ust The Body Shop i cień funnel cake EDM?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
No to interesuje mnie:
Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Compact - ochronny podkład mineralny, kolor light, jedynie maźnięty palcem, gąbeczka nieruszana La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30 - fluid matujący, nowy Dawn hydrating concealer (cały sample) chińska seria Ori ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Z tą tuniką się na razie wstrzymam. Napisz co byś chciała za kosmetyki i ew. za Antka jak nie wyjdą negocjacje ![]()
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
![]() 1.prosze Cię o zmierzenie tej większej, płócianej sukienki (długość biodra, talia, biust) 2. na pewno odsypki cieni będę chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Podaję wartości kosmetyków:
- Avon, podkład matująco-wygładzający MagicX, kolor Natural Beige, nowy, nieużywany, w oryginalnym kartoniku, 30ml 19.90 - Avon, Luksusowy kremowy mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu, nowy, nieużywany, 200ml 25zł - Avon, nawilżający samoopalacz do jasnej karnacji, nowy, nieużywany, w oryginalnym kartoniku, 150ml 16.90 - Avon, pachnące lakiery do paznokci: *******ing Pear: jeżyna, czarny pieprz - różowy i Delicious Berry: gruszka, melon - seledynowy (zielony), nowe, nieużywane, w oryginalnych kartonikach 9.90 sztuka - Avon, Arabian Glow, złoty lakier do paznokci, świeżutki, 2 razy użyty, nie posiadam już kartonika 9.90 ale był 2 razy użyty więc powiedzmy że jakieś 7zł - Avon, korektor lakieru do paznokci we flamastrze o zapachu wiosennych kwiatów, raz użyty 12.90 był użyty więc 10zł - pędzel do pudru For your beauty, kupiony w Rossmannie, tylko testowany 19.99 - Avon Soczysty błyszczyk do ust 6ml kolor Sundance, nowy, nieużywany 19.90 -Avon, Marimekko for Avon, eyeshadow palette, paletka cieni do powiek, kolor Poppy Bloom, nowe, nieużywane 35zł Czyli to jakieś 153.59 wyszło więc trochę dużo ![]() Używane rzeczy oddam wszystkie bo chcę się ich pozbyć jak najszybciej póki są świeżutkie.
![]() |
#50 |
BAN stały
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
za oriflame przygarnelabym jeszcze odsypki:
- 34, czysta fuksja - numerek odpadł, morski i maseczke garniera z miodem ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- ok ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- wiesz co,moge Ci oddac jeszcze ten la roche posay ![]() EDM: - Linen matte base (odsypki do uzgodnienia) - Golden Fair (2x odsypki po ok. 0,5 g) - Light Medium (beige) intensive (odsypka) - Fair Medium (cool) intensive (odsypka) - Dawn hydrating concealer (cały sample) - Sunlight concealer (dwie odsypki po ok 0,5 g) - multi tasking (cool) ok. 0,5 g - Kaolin Powder Soft Bronze (sample raz przetestowany) i za 3.Pantene Pro-V Style Ice Shine Heat Defence Spray - spray nabłyszczający, ułatwiający prostowanie, skutecznie chroni przed wysoką temperaturą prostownicy, ok. 100/150 ml
![]() Edytowane przez karola11 Czas edycji: 2010-07-29 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Nadal o ok 20zł za dużo, ale mogę zamiast tajskiego kremu oddać Oriflame, rozświetlająca emulsja do cery tłustej i mieszanej, zużycie ok 1/5-1/4, świeżutka i pięknie pachnąca oraz opakowania po EDM i wtedy ok.
Jeśli nie pasuje to odejmij proszę coś za ok 20zł. ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- A chciałabyś może za Antka, Biodermę i Chińskie Ori (taka wymianka by mi najbardziej odpowiadała): - Avon, podkład matująco-wygładzający MagicX, kolor Natural Beige, nowy, nieużywany, w oryginalnym kartoniku, 30ml Avon, nawilżający samoopalacz do jasnej karnacji, nowy, nieużywany, w oryginalnym kartoniku, 150ml - Avon, pachnące lakiery do paznokci: *******ing Pear: jeżyna, czarny pieprz - różowy i Delicious Berry: gruszka, melon - seledynowy (zielony), nowe, nieużywane, w oryginalnych kartonikach - Avon, Arabian Glow, złoty lakier do paznokci, świeżutki, 2 razy użyty, nie posiadam już kartonika - Avon, korektor lakieru do paznokci we flamastrze o zapachu wiosennych kwiatów, raz użyty - pędzel do pudru For your beauty, kupiony w Rossmannie, tylko testowany -Avon, Marimekko for Avon, eyeshadow palette, paletka cieni do powiek, kolor Poppy Bloom, nowe, nieużywane - Oriflame, rozświetlająca emulsja do cery tłustej i mieszanej, zużycie ok 1/5-1/4 - Oriflame, Volare, krem do ciała 200ml, 2 razy użyty, świeżutki, trzymam go w lodówce - opakowania po EDM
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
hej,podoba mi się u Ciebie:
2. Avon Ideal Shade - podkład w musie, kolor ivory, jedynie raz wypróbowany gąbeczką tylko powiedz mi czy odcień Ivory jest jaśniejszy czy ciemniejszy od natural beige? ja mam właśnie ten ale może ivory nie różni się zbytnio? mogłabym za niego oddać nową maskarę Collosal.. ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- hmm..to ja jednak podziękuję, on się pojawia co dwa, trzy miesiące w katalogu w promocji i kupuję go wtedy za ok 27 zł, nie pamiętam dokładnie..więc Wink i collosal to za dużo,wolę niestety kupić..pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
okej. ale chciałam Cie przeprosić - bylam święcie przekonana, że miał byc maybelline
![]() mój bład że nie sprawdziłam pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
ta sukienka
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1277985820 odsypka 85 ew. 74 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1280333550 i jeszcze 3. Avon Mega Impact "Potęga koloru" Pink Pop, jedynie testowana co Ci sie u mnie podobało?
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1280333550 wymiana?
Linki do mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=431510 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=431477 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=431508 Odpisuj proszę u mnie;] Pisać na gg 22958001 Mam jeszcze nową biżu , kolczyki itp.;] Futro i skórki na futro ;] inne rzeczy ktorych nie dalam rady juz tu powklejac wogóle łatwiej na gg jest hi hi ![]() Piszcie śmiało ![]() jestem otwarta na propozycje wszelkie;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.