![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
L'Oreal, Revlon, Bourjois, Avon, Oriflame i inne. - ZAPRASZAM - ost. wątek Shirinn.WYMIENIONE USUWAM! NIE PYTAJCIE MNIE O RZECZY, KTÓRYCH NIE MA W OPISIE ZDJĘCIA. ![]() ![]() Postanowiłam zrobić porządki, dlatego też niektóre kosmetyki oddam bez wybrzydzania, jednak większość będę chciała wymienić tylko za wish. Oto i ona - moja wish lista - kolejność od najbardziej potrzebnych do tych mniej ![]() 1. Bioderma Pore Refiner 2. Iwostin Purritin Emulsja matująca 3. Avene woda termalna (każda ilość) 4. Iwostin Hydratia Pianka Fizjologiczna 5. EDM róż Come What May (najchętniej big) 6. MaXfactor Masterpiece Max czarny - zawsze chętnie przyjmę ![]() 7. Pędzel Flat Top lub LHK EDM lub Pixie (nowy) 8. Lakier do włosów got2b Megalomania + pianka 9. Lakiery do paznokci INGLOT wszystkie kolory 10. Cienie INGLOT do paletki PRO ![]() ![]() poza tym zawsze przyjmę: - jedwab do włosów - balsam do ciała Avon Planet Spa Sake & Rice - mineralny balsam Avon Skin So Soft - wszelkie odsypki, sample minerałów - Kokosowy lub malinowy balsam do ciała The Body Shop (ew. inny mocno pachnący) można mnie kusić wszelkimi rozświetlaczami do buźki i lakierami do paznokci. Życzę Wam (i sobie też ![]() ![]() zdjęcia dodam jutro ![]() Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-08-29 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'Oreal, Revlon, Bourjois, Avon, Oriflame i inne. - ZAPRASZAM - ost. wątek Shir
![]() ![]() - ciało - Załącznik 3286832 nie ma juz nic - twarz - Załącznik 3286833 3. Oriflame Essentials Balancing Face cream - normalizujący krem do cery tłustej i mieszanej, nowy, 75 ml 5. Oriflame Tomato Clay Mask - oczyszczająca maseczka z glinką i pomidorem, 45/50 ml, ważna do 10.2011 - włosy - Załącznik 3286834 nie ma już nic Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-09-28 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'Oreal, Revlon, Bourjois, Avon, Oriflame i inne. - ZAPRASZAM - ost. wątek Shir
![]() ![]() - twarz - Załącznik 3286836 9. Avon Colortrend korektor antybakteryjny kolor medium, tylko raz maźnięty na ręce - usta - Załącznik 3286837 1. The Colour Workshop - szminka w kolorze śliwkowym, nowa 4.Avon szminka z musem, Frozen Rose, zostało ponad połowę 6. AA błyszczyk z mnóstwem drobinek, cudnie lśni na ustach, użyty dwa razy - oczy - Załącznik 3286838 4. Avon precision glimmer, cień do powiek, kolor deep purple 9. cienie MySecret, zużycie testowe: - Magic Dust kolor dziecinny róż z drobinkami - Double Effect do stosowania na mokro i sucho, biały - Star Dust sypki, granatowy z drobinkami 10. Oriflame Pure Colour - Astral Blue, biały opalizujący na niebiesko 11. Oriflame Visions, kolor Twilight - ciemnoniebieski i błękitny _irie_ 12. 24 sypkie pigmenty, mnóstwo kolorów, możliwe duże odsypki - bardzo dobrze napigmentowane, polecam ![]() Załącznik 3286839 Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-09-05 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- minerały -
EDM: - Golden Fair (2x odsypki po ok. 0,5 g) - Fawn o-glo (odrobinka na spróbowanie) - Sunlight concealer (dwie odsypki po ok 0,5 g) - Wake up call (cały BIG, użycie jedynie testowe) oddam w całości lub odsypki - Snooze Bar sample - Kaolin Powder Soft Bronze (sample raz przetestowany) cienie (ok. 0,5 g w woreczkach) - ginger peach 2x - au spice 2x Blusche (odsypki po ok. 1g): - butterscotch toffee sheer satin - ethiopian original matte foundation - rosie matte veil - phoebe glow veil Pixie (próbki oryginalne): - cover de luxe foundation: breena 2 fayette 1 timkerbell 1 - natural finish foundation: aubrey 1 Lucy Minerals (ok. 1g): - OCC Bisque Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2010-08-16 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
może te rzeczy za moją spódniczkę atmo? czy raczej znajdziesz coś innego?
![]() 2. Avon Naturals malinowy balsam do ciała, jedynie wypróbowany. 7.Bourjois Gel Embellisseur - rozświetlający żel - baza pod podkład, lekko opalizujący, nowy 20 ml 11. Manhattan Brilliant Fusion - róż/bronzer 01 Glamour, uzyty kilka razy, zostało jeszcze duuużo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
kochana przepraszam za brak odp Ja zrezygnuje z tej sukienki bo conieco kupilam w weekend a szukalam na wesele. Ale moze chcialabys te moje rzeczy albo ktores z nich za cos z Twoich kosmetykow??
- twarz - 1. Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Compact - ochronny podkład mineralny, kolor light, jedynie maźnięty palcem, gąbeczka nieruszana, KWC 2. La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30 - fluid matujący, nowy, KWC 5. Revlon skinlights face illuminator, lotion 02 bronze light, 40 ml, raz użyty przez poprzedniczkę, ja tylko wycisnęłam odrobinkę, opakowanie z pompką. 11. Manhattan Brilliant Fusion - róż/bronzer 01 Glamour, uzyty kilka razy, zostało jeszcze duuużo. 6. Sypkie cienie INGLOT - możliwe jedynie odsypki, za coś wyjątkowego oddam całe słoiczki. - 34, czysta fuksja
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2010-07-27 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za 1. Avon Ideal Shade Light Makeup - lekki podkład na lato, kolor natural beige, nowy, 30 ml
i ewentualnie 3. Avon Mega Impact "Potęga koloru" Pink Pop, jedynie testowana ? ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
spódniczka bez naciągania ma w pasie 34 cm, ale w pasie jest guma, tak że naciąga się nawet do 44 cm
![]() nie wiem czemu, ale jak klikam u Ciebie na linka do Twoich kosmetyków to mnie odsyła do mojego wątku ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- ten drugi w kolejności (h&m) ma około 72 cm w obwodzie, pierwszy ma te 80-kilka cm, niestety też ubolewam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() 7.Bourjois Gel Embellisseur - rozświetlający żel - baza pod podkład, lekko opalizujący, nowy 20 ml 5. Lancome Maquiriche - paletka czterech cieni do powiek, nie znam daty ważności => no i napisz, proszę, jakie to kolorki? ;-) ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- dzięki za kolorki ![]() rozejrzyj się u mnie, proszę, może coś ci się spodoba? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Kochana, oprócz tego co było zarezerwowane dla mnie z poprzedniego wątku, podoba mi się jeszcze:
![]() 1. Oriflame Discovery China - nowy zestaw kosmetyków, żel pod prysznic, mydło w płynie, mydło w kostce, oddam jako całość lub osobno. (całość albo żel pod prysznic mnie interesuje) 4. Antyperspirant w kulce Adidas for women action 3 Pro Clear - nowy. 1. L'Oreal Telescopic Explosion czarny, nowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
2. La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30 - fluid matujący, nowy, KWC (czy był używany/otwierany?jaką ma datę ważności?) ewentualnie dodatkowo: L'Oreal Telescopic Explosion czarny, nowy ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- to co w opisach jest u mnie aktualne ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś w moich wątkach za: Antyperspirant w kulce Adidas for women action 3 Pro Clear, Bioderma Photoderm Max SPF 50+ Compact - ochronny podkład mineralny, kolor light ?
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
OPI + baza Sally Hansen + 1x kredka?
jeśli byś się zgodziła, to podaj, proszę, który kolor kredki ci się bardziej podoba - niebieska czy brązowa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
wymień się ze mną za wszystko!!! szybko!!! ;D
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie pędzelka wolałabym nie wymieniać
![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
u ciebie za filmy podobają mi się:
*oriflame-z zestawu-zel *avon malinowy balsam *adidas antyperspirant *oriflame-krem do cery tłustej i miesz. 75ml *aa błyszczyk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Hej
Teraz na złość spodobały mi się drogie rzeczy, jak filtr Anthelios czy compact biodermy ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
bardzo mi przykro, ale spódniczkę kuzynka przechwyciła i muszę ją wycofać;( stanik o który pytałaś się zwolnił za to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Hej, w takim razie:
Ode mnie: BIGI(bez LL): - Ivory (formuła intensive) - big używany, siteczko zaklejone oryginalną folią ochronną, zostało 55-60% - Sunkissed Fair (formuła intensive) - big używany, siteczko zaklejone oryginalną folią ochronną, zostało 60% RÓŻE: - EDM, Tea Time - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Text Message - słoiczek MINI - ubytek 0,5 ml dla zrobienia odsypki (zaklejony oryginalną folią ochronną) Dla mnie: 2. La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30 - fluid matujący, nowy, KWC Pasowałoby Ci ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
4. Avon MagiX bezbarwny podkład idealna gładkość, świetny jako baza pod makijaż, wygładza cerę, na bazie silikonów, została połowa z 30 ml 2. Astor Liquid Eyeliner Pen - eyeliner we flamastrze, testowany jedynie, kolor czarny odsypki z Inglota - 75, biały lekko perłowy - 36, biały mocno opalizujący na różowo - 29, żółty
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się pare rzeczy.
Napisz proszę, czy ich wymiana za balsam wchodzi w grę ![]() I czy mogłabym zobaczyć zdjęcia tych dwóch podkładów? Nie orientuję się w kolorówce Avonu. Avon Ideal Shade Light Makeup Avon Ideal Shade - podkład w musie L'Oreal Telescopic Explosion czarny, nowy tylko za wish Sypkie cienie INGLOT - 34, czysta fuksja - numerek odpadł, morski - 36, biały mocno opalizujący na różowo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
nie umiem sie zdecydowac
![]() podobalyby mi sie kosmetyki do wlosow, korektor loreal i pomadka bell ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- zamiast balerinek ![]() chodzi o Schwarzkopf got2b smooth & chic anti-frizz lotion, 3.Pantene Pro-V Style Ice Shine Heat Defence Spray - spray nabłyszczający, ułatwiający prostowanie, skutecznie chroni przed wysoką temperaturą prostownicy, ok. 100/150 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
mam
szminkę inglota czerwoną, 1 raz użyta ![]() błyszczyki bezbarwny bourjois nieuzywany, nowy, eau de gloss 7ml łososiowy maybelline volume xl, testowany spicy lip gloss wibo róż z dribinkami, testowany wibo glam shine o zapachu wiśni, wiśniowo-malinowy 3/4 smarcker skittles berry punch, 3/4 mascary clinique high impact mascara 01 black (mała), niewielki ubytek bourjois talons aiguilles black 8ml, raz użyta cienie (wszystkie niewielki ubytek) pojedyńczy fiolet (perłowe) podwójne beż i khaki, trójka joko biały, jasny róż, malina (perłowe) oraz paletkę ruby rose 12 cieni + róż, testowana ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
niestety oba podkłady będą za jasne a na tym głównie mi zależało ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- niestety noszę L-kę, bo zgarnęłabym pare ciuszków wstawiłam fotki kolorówki może Ty byś miała jakies lakiery na wymianę? ja swoje przejżałam na szybko i uznałam, że na razie szkoda mi się pozbywać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
wszystko z tego co wymienilas mam poza pudrem(jest zarezerwowany)
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Hej mam poza wątkiem zestaw plastrów do depilacji Veet (4 szt.) Joanna (6 szt.) oraz płyn do demakijażu oczu Yves Roche Dermaquillant Express (dwufazowy). Daj znać czy jesteś zainteresowana
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.