|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Komu, bo idę do domu!! Same smakołyki! Zapachy, kolorówka, pielęgnacja! Wakacyj
lokówka jest sprawna, wczoraj włączalam i działała .. nie używałam jej bo nie umiem sie takimi rzeczami posługiwać :P ma tylko tą końcówkę ale można ją odczepiać i używać prawdopodobnie jak zwykłej suszarki...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komu, bo idę do domu!! Same smakołyki! Zapachy, kolorówka, pielęgnacja! Wakacyj
może znajdziesz coś u mnie? Mogę z EDM jeszcze zrobić odsypki korektora zielonego i rozświetlacza wet sand
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba pomyliłaś wątki. Ale może znajdziesz coś u mnie za minerałki EDM ?
![]() EDIT: Przepraszam, nie pomyliłaś . Tak jak już wspomniałam podobają mi się minerałki
Edytowane przez roxana222 Czas edycji: 2010-08-05 o 14:54 |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
i jak wymieniasz się??
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
hop zapraszam
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście dam znać. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Witaj beatko.
jeszcze raz przejrzałam Twoj wątek wymiankowy i wpadło mi w oko: - 6. Farmona Sweet Secret Masło do Ciała wanilia i indyjskie daktyle pychota, w wymianki, przeze mnie raz przetestowane na ręce, wizażanka użyła raz ma zapach pysznego waniliowego budyniu - 39. Nowiutka zafoliowana świeżutka Little White Dress EDP Avon 50ml . Miała być prezentem, jednak dałam co innego. Czy nadal jestes zainteresowana tymi rzeczami ode mnie (tylko maski schaumy juz nie mam), zajrzyj zrobiłam również dokłądkę. Jakbyś widziała nasza wymianke? Edytowane przez wiosenka84 Czas edycji: 2010-08-10 o 21:22 |
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
beatko za twoje dwie rzeczy dałabym Ci:
Biała Perła – żel wybielający 65g – data ważności: 10.2010 - NOWY Deo-Kristall Mineral Stick extra sensitive wielkość wyjściowa Maxi – 120g (na 2 lata) – zużycie widoczne na zdjęciu – antyperspirant w krysztale bez barwników, konserwantów i zapachów może być taka wymianka? ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- A Ty jakbyś widziała nasza wymiane? Czekam na propozycje. ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- teraz doczytałam, że chodzi Ci o większą wymiankę. ![]() Jeżeli chodzi o Kallosa, to już robiłam z niego odlewki i jest kilka w planach, wiec on to raczej odpada, bo już go mi mało zostało. Ale może byś mi coś jeszcze za Lacoste zaproponowała. Przejrze jeszczze Twój wątek. ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- przejrzałam twoj watek jeszcze raz i moja propozycja: Biała Perła, Antyperspirant w krysztale i lacoste za perfumki avonu, Masło do Ciała farmona i Kawior do kąpieli ?? to by była już wieksza wymianka Co Ty na to? Jeśli masz inny pomysl na wymianke to czekam na Twoje propozycje
|
|
|
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
Nowiutka zafoliowana świeżutka Little White Dress EDP Avon 50ml . Miała być prezentem, jednak dałam co innego.
coś u mnie? |
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, myślałam, że masz poza wątkiem coś z mojej listy, jakieś antyperspiranty damskie i męskie, cokolwiek dla faceta (pianki, balsamy po goleniu, szampony, żele pod prysznic...), peelingi, mleczka do demakijażu, płatki kosmetyczne chociażby :P Bo widzę tylko Fair u Ciebie i nic więcej...
![]() Żel z Avonu ma 250 ml - Beach Party |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnei za;
4. Avon ColorTrend Puder Final Touch kolor Transluscent 10g, ubytek może 1/4, do dna jeszcze sporo, używany pędzlem ok miesiąca, oddam łatwo lub jako gratis do większej wymianki, zainteresowane pytać
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
A znajdziesz coś jeszcze u mnie ? Bo u Ciebie podoba mi się sporo rzeczy
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Wolałabym wiekszą wymiankę, bo samego różu nie widzi mi się wysyłać
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
jestem bardzo zainteresowana kredką Essence Long Lasting Eye Pencil kolor Hot Chocolate, coś u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
No więc tak, jestem zainteresowana tymi rzeczami:
15. Duży puszysty stojący pędzel do pudru Donegal 14. Puder sypki Inglot kolor SXL2 średni beż 12. Essence Long Lasting Eye Pencil kolor Hot Chocolate 4. Avon ColorTrend Puder Final Touch kolor Transluscent 10g 3. 2 testery podkładu Max Factor Natural Minerals Foundation róż Snuggle korektor Mint na zaczerwienienia Light - Semi Matte Base mogłabym prosic o linki KWC do tych kosmetyków i zdjęcie pędzla ?
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Beatko, znajdziesz coś za puder Inglota i galaretkę do ciała?
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
A co powiesz na wymianę Ming Shu za Little White Dress?
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
zerknij do mnie, proszę
![]() 6. Pomadka ARTDECO Perfect Color Lipstick, odcień 33 , oryginalna, w kartoniku nieużywana. NOWA absolutnie NIE UŻYWANA, burgundowa czerwień, elegancka z drobinkami maleńkimi. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Pędzel Mini kabuki Sunshade Minerals dł. 5.5 cm nowy w folii
termiczna zalotka Yves Rocher Iris Noir Secrets D'Essences Little White Dress EDP Avon 50ml golarka do ubrań akumulatorowa cos u mnie? jesli nic z watku to mam troche ksiazek jesli za nie tez sie wymieniasz?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, cos u mnie za pedzle z dokladki?
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Jeżeli tylko znajdę rozświetlacz to mogę się pobawić w wymiankę na coś innego. Na razie niestety nie.
Edytowane przez SexiChic Czas edycji: 2010-08-23 o 06:41 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
1. Nowiutki zafoliowany LHK Brush Sunshade Minerals niemal identyczny jak ten z EDM, ma świetne opinie Wizażanek w wątku o pędzlach mineralnych
2. Pędzel Mini kabuki Sunshade Minerals dł. 5.5 cm nowy w folii zdjęcia w załączniku znajdziesz cos u mnie?
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
mogłabym się rozstać z pędzlem TBS do podkładu albo z pędzlem do pudrów mineralnych Bare Minerals
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.

.