![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rimmelowe wariacje Costy ;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja się w Tobie zakochałam ![]() ![]() ![]() Jestes dla mnie idealna ![]() Powiesz jeszcze Kiciu, jak zrobiłas te falowane włoski? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Masz śliczne usta
![]() ![]() ![]() Jeżeli pozwolisz, to dam Tobie malusią radę - po pomalowaniu oczu dobrze jest przejechać beżowym cieniem pod łukiem brwiowym aby rozetrzeć górną granicę cieni - wtedy byłby idealny dymek ![]() Czekam na więcej Twoich propozycji ![]()
#33 |
Rozeznanie
|
Przy tak pięknych rysach i symetrycznej twarzy naprawdę im mniej, tym lepiej. Po prostu nie musisz się starać, a i tak zawsze Ci wyjdzie, bo Twoja twarz się zawsze sama obroni... To nie zmienia jednak faktu, że świetnie się malujesz
![]()
Edytowane przez MissHeledore Czas edycji: 2010-08-01 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja tu do Ciebie nie mogę zaglądać, bo albo wpadnę w kompleksy, albo się w Tobie zakocham
![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
hihihi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
w niebieskim makijazu to Ci obłędnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Coosta, Costa, dodaj nowego posta!
![]()
![]() |
#38 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję serdecznie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Włosy były świeżo po myciu, nic z nimi nie zrobiłam oprócz rozczesania, po prostu były pół mokre ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#39 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ojj.. ![]() ![]() Już, już, chwilunia. ![]() Dziękuję serdecznie za tyle ciepłych słów, za chwilę pojawi sie coś nowego. Pozdrawiam, Costa. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
No! to już!
![]()
#41 |
Zakorzenienie
|
Costa bardzo podoba mi się Twój niebieski makijaż i ten beżowo- brązowy. możesz mi zdradzić patent z taśmą?
![]() ![]() masz piekny kolor oczu, a własków zazdroszcze ze tak Ci sie same ukladaja ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
obserwuję tak i obserwuję aż w końcu się wypowiem
![]() Costa jesteś piękną dziewczyną, we wszystkich makijażach wyglądasz cudnie ![]() ![]() nawiązując do koleżanki z posta wyżej - dokładnie! ja też jestem ciekawa tych kreseczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Hello!
![]() Costa znów się tu pojawia ![]() Obiecałam ostatnio makijaż, który wykonałam na imprezę. Wybaczcie mi, ale nie dałam rady go sfotografować, bardzo się spieszyłam. Impreza była hmm.. mocno zakrapiana, odsypiałam prawie cały dzień, dlatego w niedzielę też się nic nie pojawiło.. Wczoraj natomiast wychodząc wieczorem zrobiłam sobie bardzo ładne kreski czarnym eyelinerem i przetestowałam ciemniejszy błyszczyk ale nie miałam czym zrobić zdjęć bo aparat się rozładował ![]() ![]() Dziś podkradam telefon brata, zdjęcia słabej jakości, ale przynajmniej coś jest ![]() Lazurowa Costa, czyli makijaż który bardzo często pojawia sie na mojej buzi na codzień ![]() Makijaż jest po prostu delikatny, taki jak lubię, prosty i naturalny ![]() Na oczyszczoną buzię nałożyłam podkład Lasting Finish (baaardzo go polubiłam ![]() ![]() Chciałam jeszcze powiedzieć, że jest mi niezmiernie miło słyszeć pochlebne opinie na temat mojego nieudolnego bawienia się pędzlami, gąbkami i innymi tego typu aplikatorami.. ![]() ![]() ![]() Cieszy mnie również, że tu zaglądacie, będę dalej tworzyć, a co tam! Choćby i dla frajdy ![]() Pozdrawiam, Costa ![]()
![]() |
#44 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale mi miło.. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
No dobrze, postaram sie jako tako wytłumaczyć o co chodzi z tą 'taśmą na oku'
![]() Otóż, ten patent jest bardzo przydatny w momencie robienia kreski na górnej powiece, eyelinerem, kredką, czymkolwiek. Chodzi o to, żeby równo 'wyciągnąć' kreskę poza obszar górnej powieki, tworząc takie 'kocie oko'. Stosując taśmę można uzuskać bardzo ładny efekt równo wyciągniętych kresek u każdego oka ![]() Sama stosowałam tażmę wyżej w makijażu czekoladowym z czarnym eyelinerem. Teraz mam na sobie ten lazurowy makijaż, to też wyciągnę kreskę na dolnej powiece, zresztą chodzi prawie o to samo. Wystarczy mieć taśmę klejącą, którą przyklejamy w kąciku oka pod kątem jaki nas interesuje, aby osiągnąć pożądany efekt. Potem wystarczy się posłużyć taśmą jak linijką, a kreski bedą równiusieńkie ![]() Z góry przepraszam za zdjęcia w piżamie, w sumie to siedzę w niej prawie cały czas.. ![]() Postaram się jeszcze dziś zaprezentować makijaż w szarościach, o ile nie padnę i nie zasnę.. ![]() Pozdrawiam, Costa. ![]()
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Costa
![]() dlatego właśnie uwielbiam wizaż-można się dowiedzieć takich rzeczy na które sama bym nie wpadła ![]() ![]() dzięki za załączenie zdjęć bo zdecydowanie wolę papatrzeć niz czytać opis. idę zaraz przetestować to na sobie ![]() ![]() ![]() a ten turkus pięknie pasuje Ci do koloru oczu, az szkoda ze mam brazowe ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Jesteś prześliczna! Życzę powodzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kresek, nie mam żadnego sekretnego sposobu, ale sama sobie pomagam rysując najpierw kropki w miejscu gdzie ma być kreska, a potem metodą połącz kropki, naciągając skórę w kąciku oka ![]() ![]() A z kolei ja chcę brązowe! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wkrótce szarości, mam nadzieję, że się spodoba. Costa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Jejku, masz taki słodki typ urody, że normalnie idzie Cie schrupać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() A może jakiś pin up? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Coosta, Costa
![]() ![]()
#52 |
Raczkowanie
|
Buenas Noches!
Costa powraca z mocniejszym uderzeniem! ![]() Dziś za oknem było szaro i pochmurnie, śmigały smętne burzowe chmury, natrój też był raczej bury, to i buro było na costowych powiekach. ![]() Zainspirowała mnie pogoda i zawartość kosmetyczki mamy, a konkretniej paleta 'szaraczków'. Smoky eyes, podejście drugie.. ![]() ![]() Na oczyszczoną skórę twarzy naniosłam podkład Stay Matte, korektor pod oczy, oraz puder prasowany Stay Matte. Malowanie powiek rozpoczęłam od aplikacji na całą górną i dolna powiekę jasnoszarego cienia, delikatnie mieniącego się. Czarną kredką obrysowałam całe oko, roztarłam linię aplikatorem. W kąciku zewnętrznym oka pojawił się grafitowy, ciemny cień, którym starałam sie uzyskać efekt dymka. Na środku oka cień szarawy, jakoś to pomieszałam i wyszło co wyszło. Czarną kreskę w efekcie końcowym i tak zamalowałam, ale myślę, że wygląda to w porządku. Rzęsy wytuszowane maskarą 1-2-3 Looks najmocniej jak się dało! Poziom 3 ![]() Makijaż jak na mnie jest dość wyrazisty, dlatego usta delikatnie podkreślone błyszczykiem Stay Glossy #120 Non-stop Glamour. ![]() Włosy związane 'byle jak'. ![]() Miało być z seksapilem, wyszła Ostra-Costa. ![]() Oceńcie sami, choć wiem, nie jest powalająco. ![]() Costa idzie spać! Dobranoc ![]()
Edytowane przez Costa Czas edycji: 2010-08-04 o 02:50 Powód: zjadło mi zdjęcia.. |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Ojej! Dziękuję Ci Beniu!
![]() Agabil, na pewno sie postaram, zobaczymy czy mi wyjdzie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziekuję! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Nocna Costaa!
![]() ![]() Proszę nie mówić, że włosy spięte "byle jak", co?! Tak świetnie wyglądają i mówisz że byle jak. Makijaż super ![]() ![]()
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Costa Słoneczko śliczny ten makijaż ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Mimo, że makijaż oka jest typowo wieczorowy, ma w sobie niesamowitą świeżość, dzięki temu jasnemu, mieniącemu się cieniowi. W połączeniu z tym ślicznym błyszczykiem rewelacja. P.S. też mam zielone oczęta ale jakoś lubuję się w fioletach/zieleniach/turkusach na oku, czas chyba wypróbować Twoją propozycję...
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Twoje ostre wcielenie
![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Ostra Costa jak najbardziej mi się podoba. Mimo delikatnej urody, takie mocne makijaże do Ciebie pasują
![]()
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.