![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wody toaletowe, kosmetyki do makijażu
To są zdjęcia, tylko, ze oddam go w woreczku, a nie w tym pudełku, przepraszam za jakość foto, ale tel. robiłam. Oczywiście, ze mogę dać Ci mała odsypkę glinki, ile byś jej chciała?
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dla mnie super - sposród czego mogę dobierać? Możemy pisać tutaj? Jak się dogadamy dziś to jeszcze dziś wyślę - bo jutro wyjeżdżam na nie wiem ile ![]() Edit: nie wiem dlaczego najpierw nie zauważyłam - ale widzę, że masz jeszcze sunkissed fair - właściwie to na nim mi by bardziej zależało ![]()
zapachy, pielęgnacja, kosmetyki naturalne, kolorówka wymianka W planach Indochine PG/Zucchero ![]() / les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour Edytowane przez Taani Czas edycji: 2010-08-12 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Ok, sunkissed fair jest praktycznie cały, użyłam raz do jednego makijażu tylko, mogę zrobić zdjęcie jak chcesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z minerałów mam zielony korektor, i rozświetlacz wet sand a mam np kilka próbek perfum z Sephory: noa perle, amor amor, coś tam Beckhama Aguilery i Naomi Campbell - może jesteś zainteresowana Mogę też zrobić odlewkę hydrolatu z róży stulistnej no nie wiem czym kusić ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
A ta próbka perfum Aguilery to może te? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...uilera-EDP.htm Jeśli tak to wzięłabym tę próbkę, jeśli to nie te same perfumy, to wtedy poprosiłabym o Noa perle
![]() Czyli jedna z tych próbek i Neonatura za Fairly Light i Sunkissed Fair ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
tak, są po perfumach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatem dam Ci te dwie próbki i neonaturę Super się z Tobą dogaduje Kochana ![]() daj adresik - dziś wyślę - Ty możesz wysłać jak dostaniesz ode mnie ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysylam na PW adres, dzisiaj albo w poniedziałek wyślę paczuszkę do Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Będę ileś czasu bez internetu - jak tylko wrócę to odpowiem jakby był ktoś chętny
![]() pewnie też będzie dokładka
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
hmm jeden z avonu a drugi jakiś inny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Nadal aktualne jest to co nie jest na szaro w poprzednich postach
zapachy, pielęgnacja, kosmetyki naturalne, kolorówka wymianka W planach Indochine PG/Zucchero ![]() / les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour Edytowane przez Taani Czas edycji: 2010-09-30 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Wątek nadal aktualny zapraszam i zachęcam do spoglądania w moje dokładki
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za:
28) woda toaletowa Galimard - zostało około 70 % ze 100 ml Si tu savais ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- wiesz nie mam już nic poza wątkiem z czym chciałabym się rozstawać. Te minerały to odsypki ale z wielką chęcią oddam Ci wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Niestety nic.
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
może coś u mnie
![]()
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie dresik Gatty.
Mam Flata z EDM używany ale w stanie idealnym mogę cyknąc fotke ,ora Flata z Blusche użyty 2 razy wyprany stan idealny ,z jaśniejszych podkładów to mam spora odsypke Blusche Moccacino w nowej formule jest o 3 tony jaśniejszy od starej formuły, Połowę rózu EDM Back to school i mnóstwo mineralnych próbek sporo poza wątkiem(w moim wątku prawie nic już nie ma na wymiankowym mineralnym kilka nowosci) Pielęgnacja Joppy itd.... a i jeszcze mini paletke Estee Lauder użyta kilka razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
wyroby siostry
![]() ale wątpie czy za jedna pare kolczyków oddasz cos od siebie z wątku zeby nam sie razem opłacało ![]()
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Tak na szybko fotki paletki i pędzli,proponuje Flata i kabuki z Blusche bo użyte po 2 razy ,folijki ochronne trochę pogniecione bo przewalają mi sie w kosmetyczce,flata EDM mam juz długo nie jest zniszczony ale uzywałam go sporo.
Podkład Moccacino blusche jest na poziomie Light lub light -medium,tonacja golden-yellow. Pielęgnacja Joppa zafoliowany mini kremik Skin Renewal w/Acai berry i *******ing cucumber foaming cleanser-tez zafoliowany mini kosmetyk do czyszczenia twarzy. Jezeli chodzi o peeling wulkaniczny to jezeli nie bawisz sie w naturalną pielęgnację to odradzam bo to jest pół produkt . Joppa klik- do poczytania,bardzo fajne składy bez parabenów i innych syfów,mogę równiez zrobic odlewkę Green tea& tea tree lotion oraz Retinol serum ![]() Szkoda ze nie mamy podobnej kolorystycznie cery bo mam sporo podkładów róznych firm mineralnych Czekam na decyzję ,jezeli chcesz dodatkowe fotki daj znac ![]() Paletka Estee Lauder -w realu kolorki sa bardziej nasycone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Dziękuje za fotkę.
Szkoda że te gatki takie krótkie ![]() Ten rózowy wygląda tak KLIK ![]() Fajne myszki edit: z Gatty mam sporo ubran i rozmiar M lezy na mnie jak ulał Edytowane przez EmilaDz78 Czas edycji: 2010-09-25 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Za dresik mogę zaoferowac:
-Paletka Estee Lauder -Podkład Blusche moccacino -2 pędzle wybierz które ,3 to trochę za dużo ![]() Gdyby były dłuzsze nogawki to bym nie kwsiła ![]() Ok.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
mini paletka Estee Lauder jest warta 60-80zł,mam ją z wymianki sporo musiałam za nią oddac, pędzel Blusche Flat Top z wysyłką z Kanady zapłacilam prawie 40zł., pędzel essence 11,90zł, podkład Blusche 10-15zł nie pamietam bo brałam refila na spółę
Razem minimum 120zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Nie gniewam się,ja na wymiankowym mineralnym tez róznie wychodziłam raz nawet zostałam zrobiona w konia
![]() Jeżeli czujesz ze oferuję ci troche za mało to dołoze ci ten jeszcze jeden pedzel,czekam na decyzje do wieczora,troche marudzę bo wiem ze i tak ten dół od dresu to raczej lezec będzie na dnie szafy ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
I tak u mnnie lezy bo mam spora kolekcję pędzelków KLIK ,od tamtej pory jeszcze się powiększyła (obecnie czekam na 3 kolejne
![]() A próbki cieni dołożę gratis bo też mam niezłą kolekcję tylko napisz jakie kolorki lubisz ![]() Fajnie byłoby gdybyśmy dobiły targu do wieczora bo jutro rano mogłabym śmignąc na pocztę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.