![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Blaski i cienie macierzyństwa w UK
Cytat:
Hanjah http://www.argos.co.uk/static/Produc...er/3489941.htm jest jeszcze rózowy ![]() Indiria ![]() Ursull sliczna coreczka ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Bianka, Olivier, Dorotka sliczni jestescie ![]()
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
blonde_hair też czytałam o tej wodzie
![]() ![]() Tak zachwalacie tego konika, że chyba muszę się zastanowić nad jego kupnem ![]()
#33 |
Zadomowienie
|
Moja tez ma takie chrostki ale GP nic nie mowil wiec sie nie martwie .
A to zdjecie mojego maluszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() apropo konika to ostatnio w nocy slysze ta muzyczke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Bianka jaka ma mine na tym zdjeciu... aparatka
![]() ![]() A Dorotka bardzo podobna! Mialam juz wczesniej napisac, ale mi sie lubi 'zdawac' wiec wolalam sie nie wychylac ![]() Czuje sie dobrze, dziekuje przespalam sie troche i od razu lepiej od rana mnie mdlilo i teraz juz jest OK czekam na Piotra z obiadem ![]()
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Boję się,że może uczula go coś co jem...No i zgadnij co... ![]() Nie wiem już sama,jeśli mi tutaj nie pomogą w Polsce wybiorę się do pediatry. Na szczęście jedziemy już 19 sierpnia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja najczesciej odwracam tym swiatelkiem do szczebelek, bo swieci w oczka i wtedy Sebus ma w nosie spanie ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Popatrzcie...http://polskalokalna.pl/wiadomosci/p...-zycie,1514627
masakra... |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Faaaajny ten konik!
zastanawiam sie nad zakupem zabawek jakichs... moje dziecko ma poki co 3 pluszowe misie - jeden po prostu mis, drugi z grzechotka w srodku i trzeci z pozytywka; i karuzelke... ale to nie ma sensu poki co no nie? super mamuska ![]() musiala uczcic pzyjscie na swiat kolejnego potomka
8.08.2010 - 2+1 Dziecko poniżej pięciu lat to istota całkowicie szalona. Edytowane przez potty Czas edycji: 2010-08-04 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie, nawet są filmiki na youtube z tym konikiem w roli głównej ![]() Wychodzi na to, ze to hit.
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Luna dla mnie hit, bo kupiałam go w akcie desperacji, bo tez miałam problemy z usypianiem synka...problem znikł z chwila zakupu konika ![]() ![]()
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 ![]() Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 ![]() Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2010-08-04 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Witam na nowym wątku
![]() ![]() ![]() Zdjęcia waszych dzieciaków są śliczne ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Polski pediatra stwierdził, że po przemyciu twarzy wodą skóra sie zciąga na twarzy i skóra produkuje wiecej łoju.Należy zaraz posmarowac twarz kremem a mi polecił taki żel do mycia twarzy bez użycia wody. Mam ten zel http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CDMQ9QEwAw |
||
![]() ![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
masakra ![]() gorzej, że jak amtka się w ciąży alkoholizuje to nic nie można zrobić, bo dziecko w czasie jej ciązy nie jest chronione prawnie (chyba, że coś sie zmieniło w ostatnim roku)
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję ślicznie za komplementy
![]() ![]() Co do konika,to ja mam takiego Kubusia Puchatka,ale Milenka go nie lubi ![]() ![]() Ten artykuł o maluszku straszny ![]() ![]() Potty jak tam? Uciekam spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Melduje sie na nowym watku!
dzis dzien minął całkiem spokojnie, choć od jakiegos czasu mam pewien problem z Ola podczas karmienia. Ssie sobie spokojnie cyca i nagle zaczyna płakać lub krzywic się. Wypluwa cyca ale widzę,że jest dalej głodna. Denerwuje sie strasznie. Nie wiem co robic ![]() ![]() ![]() Mam pytanie do doswiadczonych mam czy wiedzą co to moze byc i jak temu zaradzić??? U nas dzis wielki dzien bo wczoraj kupilsmy łozeczko i mamy zamiar przenies małą z kołyski do łozeczka do drugiego pokoju. Jak narazie spi sobie smacznie. Co do artykułu to czytalam juz o tym wczoraj na WP.PL . Do tego były podane statystyki i z tego co pamietam 52% ciezarnych pije piwo, ok 50% wino i 14% alkohole mocniejsze ![]() ![]()
#51 |
Wtajemniczenie
|
przypomnialo mi sie co wam mialam jeszcze napisac!
odnosnie przekrzywiania glowki na jedna strone... to z takich rzeczy co wyczytalam, ze jesli lozeczko stoi jednym z dluzszych bokow do sciany albo do lozka rodzicow dobrze jest zmieniac glowke z nozkami co jakis czas zeby dziecko mialo ta sciane/lozko raz z lewej raz z prawej strony, bo wtedy bedzie krecic glowa w oba kierunki a z autopsji wiem, ze moja mama byla uczona klasc po kilowej toregce cukru z jednej i drugiej strony glowki - tak zeby glowka byla na wprost i niestety nie do konca chyba dopilnowala, bo ja mialam cos co sie nazywa przykurcz miesnia szyjnego i musialam w wieku 6 lat miec operacje wiec tu nie chodzi tylko o walory estetyczne, ze glowka bedzie plaska z jednej strony... a i rozmawialam z mama dzis... opowiadala mi jak to sie czuje skurcze, ktore mowia o tym, ze to juz ![]() ![]()
8.08.2010 - 2+1 Dziecko poniżej pięciu lat to istota całkowicie szalona. Edytowane przez potty Czas edycji: 2010-08-04 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Potty spokojnie doczekasz sie na swoja kolej :P juz blizej niz dalej ![]() Moja jest wlasnie po pierwszym karmieniu w nocy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Cytat:
![]() Kasia a Ty spac nie mozesz? O 4 wlaczac wizaz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ale wydaje mi sie, ze z czasem to samo przechodzi...jak dziecko starsze i zaczyna sie interesowac wszystkim dookola to samo kreci głowka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() My przez tydzień tak mieliśmy, tak jak Kasia_don musiałam podnieść do odbicia, a później chwilę uspokoić i znowu jadł spokojnie
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiec musialam mala znowu przystawic do cyca bo jeszcze troche i zjadlaby ten smoczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O nie sorki poprawka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
dzis nie rodze... jutro tez nie ![]() dzis Piotr jedzie do Torquay a jutro do Ammanford - obie miejscowosci ok 3h jazdy od domu ![]() blonde z tego co mi mama opowiadala to nie byla to wada wrodzona tylko wlasnie dlatego ze mialam lozeczko przy scianie i ona ani mnie nie odwracala ani nie przykladala nic do glowki zeby bylo prosto i potem jak juz podroslam jak np rysowalam albo cos takiego to mi glowa na jedna strone zawsze leciala tez dopiero sie obudzilam ide cos zjesc, bom glodna ![]()
#57 |
Raczkowanie
|
Też się czasem zastanawiam jak to się dzieje, że nadal nie zabrania się całkowicie picia w ciąży, wystarczy poczytac o syndromie FAS, brrr i od razu się odechciewa.
Od niedawna oglądam Mad Mena, serial o specach od reklamy w latach 60. w USA i płuca mnie bolą od samego oglądania. Dziś był wątek z babką w ciąży która nie dośc że paliła to piła drinki, no ale to były czasy kiedy nikt jeszcze nie słyszał o tym, że palenie szkodzi. Blonde kiedyś niemowlęta były pętane na płasko w betach i efekt jest taki, że większośc nas ma z tyłu płaskie głowy :/ ciężko potem ułożyc sensowną fryzurę hehe. |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Witam mamuśki
![]() Ja dziś od rana walczyłam z komputerem...Skończył mi się antywirus, kupiłam nowy ale nie chciało mi się go zainstalować. No i dziś rano nie mogłam już odpalić laptopa... ![]() Wgrałam od nowa system,zainstalowałam wszystko i jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bo zamiast robic system albo placic za atywirusy wystarczy ze zrobisz Back Up. To bedzie cofac Ci system do wybranego dnia kiedy komputer dobrze chodzil ![]() ![]() Edytowane przez kasia_don Czas edycji: 2010-08-05 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Aleśmy dziś pospały
![]() ![]() ![]() Edytowane przez hanjah Czas edycji: 2010-08-05 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.