Karta Payback_ korzystacie? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-24, 12:44   #31
KlaudynaW
Przyczajenie

Dot.: Karta Payback_ korzystacie?

Ta urodzinowa promocja to był strzał w 10!!! Zaplanowałam na okres trwania tej akcji zakupy w Realu, dodatkowo wyszperałam pare fajnych przedmiotów na allegro, do tego tankowanie, prasa, doladowanie telefonu i moje konto punktowe powiększyło się o ładnych kilkaset punktów!!! Mam nadzieję, że do kolejnej tego typu promocji nie trzeba będzie czekac cały rok, aż do kolejnych urodzin Moze przygotują cos fajnego na gwiazdkę?
KlaudynaW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 16:49   #32
Seona
Zakorzenienie

Jak dla mnie świetna sprawa. Wszystkie zakupy robię w Realu (mam do niego 5 minut), korzystam z dodatkowych punktów, które przychodzą mi do domu itp. Nawet mąż zaczął tankować auto na BP bo tam można dostawać punkty

Wymieniam się zawsze na bony pieniężne do Reala, nigdy na nagrody, bo nie opłaca się. Ostatnio dostałam 90 zł w bonach Punkty zbiera się strasznie szybko.

Dla mnie świetna sprawa, bo i tak zawsze robiłam zakupy w Realu więc przy okazji zbieram punkty od niechcenia

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-28, 23:15   #33
betty8080
Raczkowanie

http://www.retailnet.pl/Wiadomosci/2...lnosciowe.aspx

taka ciekawostka wpadła mi w oczy
betty8080 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-28, 23:20   #34
vacations
Raczkowanie

Również mam kartę payback. Najczęściej zbieram nią punkty na allegro, bp albo w aptece, do reala niestety mam daleko, a patrząc na ilość punktów, które muszę zebrać by coś sensownego kupić stwierdzam, że specjalnie tam jeździć nie będę, bo się nie opłaca.
vacations jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-29, 06:33   #35
Amani
Zakorzenienie

Również mam kartę i pamiętam o niej wyłącznie przy tankowaniu na stacji paliw nigdy nie miałam okazji się wczytać w zasady "gry", ale chyba będę musiała to zrobić, skoro mówicie, że warto

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-29, 11:02   #36
KlaudynaW
Przyczajenie

Wlasnie na tym polega idea programu multiparterskiego: punkty zbierasz przy okazji w miejscach, w których i tak robisz zakupy. Dlatego jest tylu parterów, aby można było zabijac sobie punkty bez zbędnego wysilku. Nie jeździsz do Reala, bo masz daleko - ok, ale korzystasz z allegro i innych, więc tak czy siak nabijasz sobie punkty
KlaudynaW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-29, 12:33   #37
Rania 99
Przyczajenie

Dokładnie ja też wychodzę z założenia, że ta karta nikomu nie zaszkodzi przecież i tak robimy zakupy np. w Realu czy na Allegro, a dodatkowo zbieramy punkty i wymieniamy je bez żadnych dopłat na nagrody więc uważam to za podwójną zaletę że przecież za coś co i tak musimy kupić dodatkowo dostajemy nagrodę
Rania 99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-15, 14:52   #38
faajnie
Przyczajenie

A ja mam pytanie odnośnie tych doładowań do orange. Przypisałam telefonom nr karty payback ( na stronie orange), czy jak sobie teraz doładuję to punkty same mi się naliczą, czy musze doładowywać przez internet, czy wysyłać specjalnego smsa? Jak to działa?
faajnie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-15, 18:37   #39
chrzescijanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez faajnie Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie odnośnie tych doładowań do orange. Przypisałam telefonom nr karty payback ( na stronie orange), czy jak sobie teraz doładuję to punkty same mi się naliczą, czy musze doładowywać przez internet, czy wysyłać specjalnego smsa? Jak to działa?
Jak kupujesz doładowanie w salonie orange to podajesz karte Payback i sprzedawca Ci nabija punkty a jak doładowujesz konto przez internet (tzn przez strone internetową orange) to punkty nabijają się same. Nie wysyłasz żadnego smsa. Oj chyba trochę zamotałam ale mam nadzieję, że się połapiesz
chrzescijanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-17, 09:45   #40
faajnie
Przyczajenie

Dzięki wielkie
faajnie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-31, 01:31   #41
behemotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez betty8080 Pokaż wiadomość
http://www.retailnet.pl/Wiadomosci/2...lnosciowe.aspx

taka ciekawostka wpadła mi w oczy
jasne, że doceniamy
wiecie, przeliczanie punktów, przeliczaniem, ale z drugiej strony, te zakupy i tak się robi i tak się robi... jak ktoś chce nam coś dać bonusem, nawet, jeśli to tylko jakiś drobiazg za "niewiarygodne kwoty za zakupy", to nie ma co kręcić nosem poza tym ostatnio punkty np. z payback można przerzucić jako złotówki dla fundacji tvn - drobiazg, ale może komuś pomoże

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-31, 01:33   #42
behemotek
Raczkowanie

Dot.: Payback

allegro i payback to przyznam i tak jedna z cięższych dróg, jakie trzeba przebrnąć, by dostać kartę :P ja się nie zdecydowałam... wzięłam z bp, bo prosto i przyjemnie :P mogliby coś nowego wymyślić, bo te restrykcje odnośnie kwoty zakupów itd. są śmieszne...
Stary 2010-10-31, 11:16   #43
Faridi
Przyczajenie

ja czesto robie zakupy na allegro i punkty sie zbiera powoli ale zanim uzbieram na cos fajnego to jeszcze potrwa ale podoba mi sie w Payback'u ze mozna oddac punkty na rzecz fundacji, szkoda ze tak malo firm wychodzi z taka inicjatywa ;/
Faridi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-01, 16:06   #44
Raiss
Raczkowanie

Chyba nikt nie robi specjalnie zakupów dla punktów :P Zbierają się przy okazji zakupów, które i tak trzeba robić. Ja póki co oszczędzam i pewnie będę myślał nad wydaniem dopiero jak pozbieram jakąś pokaźną kwotę.
Raiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-12, 15:55   #45
Mantisa
Raczkowanie

dziewczyny wlasnie odkrylam na stronie www paybacka ze mozna wygrac wycieczke do laponii!! Czad!
Nie ejstem tylko pewna czy jak kupie wiecej niz jeden los to mam wiecej szans na wygrana ajnie byloby spotkac swietego mikolaja )

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-22, 21:50   #46
winklepicker
Wtajemniczenie

Odświeżam, bo mam pytanie - jeśli mam kartę Allegro to muszę mieć oddzielną do Reala? Czytam na tych stronach, ale dzisiaj coś słabo mi idzie rozumowanie, także przepraszam za idiotyczne pytanie.
Zaczęłam się zastanawiać nad kartą, bo dosyć dużo kupuję na Allegro. Chyba muszę jutro to poczytać.

Wierzę w Sekret.
16.06 ćwiczę 2/100
winklepicker jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-23, 18:00   #47
behemotek
Raczkowanie

Spoookooo Ja dziś też średnio kojarzę :P Nie, Payback to jedna karta do wielu wielu sklepów (chwała im za to! :P)
Mantisa - szkoda że nie widziałam wcześniej tej loterii, bo ostatnio nie zaglądałam, a teraz jest już chyba zakończona
Stary 2010-11-27, 21:30   #48
Mantisa
Raczkowanie

oj spóźnilas sie o 1 dzien :-(
a ja z niecierpliwoscia czekam czy wygralam... te wyjątkową nagrodę to by bylo cos absolutnie niesamowitego!!!
Stary 2010-11-29, 01:01   #49
behemotek
Raczkowanie

Oooj... Wyjazd do Laponii to faktycznie byłoby coś Może kiedyś uda mi się tam wybrać Choć ze św. Mikołaja już dawno wyrosłam, mimo wszystko... Super sprawa
Teraz za to sobie odbijam ilością punktów jaką zgarnę przy tych świątecznych promocjach :P
Stary 2010-12-29, 20:29   #50
jojoanna
Raczkowanie

nie wiem jak Wy ale ja przy okazji zakupow swoatecznych w Real to sporo punktow nabila heheh i nawet poszlam dalej i kilka prezentow w sklepach internetowych zakupilam
Stary 2011-02-25, 11:29   #51
rena_ta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez betty8080 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Dałam się namówić koleżance i zapisałam sie do programu Payback Zaczynam zbierać punkty, sporo maja tych partnerow zwłaszcza onlinowych wiec chyba szybko mi pojdzie

Czy ktoraś z Was korzysta? Macie jakies doswiadczenia?
payback to jedyna karta jaką mam. Reszta kart i programów została na stałe wywalona z mojego portfela bo to jakieś lipy były... No może jedynie coffeeheaven A payback jest ok - zbierasz punkty przy okazji jakichś zakupów a nie robisz zakupy tam gdzie są punkty... Więc korzyści są przy okazji.
Ważne jest by nigdy nie przestać pytać. Ciekawość nie istnieje bez przyczyny. Wystarczy więc, jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia. Nigdy nie trać świętej ciekawości. Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć. (Albert Einstein)
rena_ta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-23, 19:33   #52
ever-dream
Wtajemniczenie

Dziewczyny, może mi któraś tak na "chłopski rozum" wytłumaczyć, jak to jest z tą kartą? Czy ona jest absolutnie bezpłatna dla mnie? Nie ma żadnych wpisowych, opłat okresowych itd.? Może i głupio pytam, ale raz się dałam wciągnąć w coś, co niestety okazało się płatne, więc teraz wolę być pewna. Znalazłam w skrzynce dwie karty payback i chciałabym sobie jedną zarejestrować w internecie, bo dużo zamawiam na allegro. Z góry dziękuję za odpowiedź
Stary 2011-08-24, 12:01   #53
ever-dream
Wtajemniczenie

Up
Stary 2011-08-24, 12:07   #54
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ever-dream Pokaż wiadomość
Dziewczyny, może mi któraś tak na "chłopski rozum" wytłumaczyć, jak to jest z tą kartą? Czy ona jest absolutnie bezpłatna dla mnie? Nie ma żadnych wpisowych, opłat okresowych itd.? Może i głupio pytam, ale raz się dałam wciągnąć w coś, co niestety okazało się płatne, więc teraz wolę być pewna. Znalazłam w skrzynce dwie karty payback i chciałabym sobie jedną zarejestrować w internecie, bo dużo zamawiam na allegro. Z góry dziękuję za odpowiedź
tak - jest całkowicie bezpłatna
zbierasz punkty, a punkty wymieniasz na nagrody
agusiajnw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 12:13   #55
ever-dream
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
tak - jest całkowicie bezpłatna
zbierasz punkty, a punkty wymieniasz na nagrody
Dziękuję
Stary 2011-09-30, 15:07   #56
Seona
Zakorzenienie

Teraz jest super promocja w Realu - za kupno jakiś produktów otrzymuje się kupon pieniężny na określoną sumę! Np. za dwie 2l Pepsi za 8,99 - kupon na 5 zł!! Szampon Timotei za 7,99 - kupon na 5 zł itp. Nakupiłam produktów i dostałam bona na 20 zł Tylko trzeba brać po 1 sztuce, bo na rachunku musi być 1 sztuka.

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 19:29   #57
kapsw
Rozeznanie

korzystam, chociaż głównie przy zakupach na Allegro. raz mi się udało w Realu nie zapomnieć, że mam tę kartę (tylko dlatego, że facet przede mną też ją miał i mnie nagle olśniło, że też mam ).
a na Allegro punkty wskakują przy okazji, dodatkowo za jeden zakup powyżej jakiejś tam kwoty miałam kod na +500 punktów, więc co mi tam.
Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. / Andrzej Sapkowski
kapsw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 20:49   #58
Gruffi
Rozeznanie

Też korzytam Kartę mam z BP i w większośći z tankowania idą mi punky oraz Allegro. Od czasu do czasu też Real, Jysk
Just believe in yourself
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The way out of the dark
Gruffi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 10:44   #59
wredniareczka02
Raczkowanie

GG do wredniareczka02

Podłączę się pod temat . Ja do początku września miałam same dobre skojarzenia z PayBackiem. Mianowicie,zgromadziliśmy z mężem na karcie niecałe 40.000 punktów, była korzystna akcja wymiany punktów na bony. Jakież było nasze zdziwienie, gdy okazało się, że na karcie jest tylko 1.800 punktów :|. Zalogowaliśmy się na konto, żeby to sprawdzić ( od 20.08. do 03.09 byliśmy na urlopie). Okazało się, że punkty już zostały wymienione na bony:/. Po kilku telefonach do PayBacka okazało się, że z naszą kartą połączone jest innych 16 (!!!!!!!!!!!) kart. Miła Pani podała 2 nazwiska które ewidentnie są nam obce. A punkty zostały wymienione w miejscowości obok:/.Jak to mozliwe, że ktoś podpiął się pod naszą kartę? Tego nie wiadomo, albo pracownicy PayBacka, albo ktoś z jego partnerów. Nie wiem czy to przypadek, że połączono tyle kart, czy działanie celowe. Jedno wiem na pewno, straconych punktów nie odzyskamy (zbierane ok 5 lat, a 40 tys pkt to jednak sporo).
Karta została zablokowana rzekomo dla bezpieczenstwa, z informacją, żebyśmy założyli sobie nową i zaczęli zbierać punkty. A rzekomą "kradzież punktów proszą zgłosić na policje, bo oni nieprawidłowości się nie doszukali".
Nie zamierzam zakłądać nowej karty ani już zbierać punktów, człowiek zbiera zbiera a potem co?;/
Stary 2011-10-01, 22:48   #60
Gruffi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wredniareczka02 Pokaż wiadomość
zbierane ok 5 lat
A w tym czasie nic nie wybieraliście czy coś? Bo w regulaminie jest coś takiego:
Cytat:
Punkty PAYBACK wygasają po upływie, 36 miesięcy od ich przyznania uczestnikowi Programu ze skutkiem na koniec ostatniego miesiąca kalendarzowego tego okresu, jeśli nie zostały w tym czasie wymienione na Nagrody lub Bony zgodnie z zasadami Programu. Ponadto, jeśli w okresie następujących po sobie 12 miesięcy w stosunku do danego Konta PAYBACK nie zostaną Państwu przyznane Punkty PAYBACK ani nie wymienią Państwo Punktów PAYBACK na Nagrody lub Bony, Państwa Konto PAYBACK może zostać zamknięte, a znajdujące się na nim Punkty wygasną.
No, ale w sumie jak Wam powiedzieli, że ktoś za Was wymienił i było podłączone tyle kart to już grubsza sprawa... Wogóle jak to możlwie?

Ja jednak kartę będę i tak dalej mieć, bo punkty nabijają się przy okazji tankowania czy zakupów na necie czy w danym sklepie, a nie zamierzam zbierać aż do tylu pkt, żeby jakiś porządny sprzet wybrać czy coś ;P W moim przypadku ograniczy się to do wybierania różnych małych gadżetów :P
Just believe in yourself
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The way out of the dark
Gruffi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości