![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Payback
hej
![]() Wczoraj mój TŻ dał mi kartę do zbierania PAYBACK z allegro. A niestety zaraz potem wyjechał i nie mam jak go się spytać a jestem kompletnie zielona co mam z tym zrobić ![]() Numer tej karty mam wpisać na allegro i będę dostawać punkty jak coś kupię? Czy mimo że jest to karta z allegro kupując np. na stacji BP, czy płacąc rachunek Orange mogę dostać tez punkty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Payback
Cytat:
Warto tez pamietac, ze pkt. nie sa od razu naliczane, a dopiero po pewnym czasie- jest to uzaleznione od regulaminu allegro.pl. Cytat:
http://www.payback.pl/pb/id/9244/index.html Zreszta wszystko masz tutaj napisane: http://allegro.pl/country_pages/1/0/marketing/payback/
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Raz na jakis czas payback posyla w kopercie swoje nowosci, dodajac bonusowe kupony, np 2xpkt gratis za tankowanie, czy ostatnio byly kupony w allegro w kategorii bizuteria i gry z czyms tam. Wtedy majac taki kod- wpisujesz i masz dodatkowe pkt.
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Karta Payback_ korzystacie?
Hej dziewczyny!
Dałam się namówić koleżance i zapisałam sie do programu Payback Zaczynam zbierać punkty, sporo maja tych partnerow zwłaszcza onlinowych wiec chyba szybko mi pojdzie ![]() Czy ktoraś z Was korzysta? Macie jakies doswiadczenia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Karta Payback_ korzystacie?
korzystam, ale widząc ilość punktów, które trzeba uzbierać na sensowne nagrody to mnie to przeraża, bo ja korzystam głównie z allegro, rzadko z reala i mam ok. 1500pkt, niby sporo ale porządne nagrody są za pare tysięcy punktów jak nie lepiej
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Też mam kartę Payback, zazwyczaj korzystam z niej na all, rzadziej w Realu. No, ale jak wspomniała koleżanka wyżej zanim nazbieram na sensowną nagrodę to sporo czasu minie i kasy też sporo będę musiała wydać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
No właśnie Smynio
![]() ![]() W ogole jak sie juz ma karte to czlowiek zaczyna dostrzegac sklepy, w ktorych wczesniej nei robil zakupow a teraz bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
przyczajony tygrys
|
witam
![]() Również korzystam z tej karty. Co prawda stosunkowo niedawno zaczęłam jej używać i jeszcze daleka droga do kilku tys punktów ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Polecam zajrzeć od czasu do czasu na stronę Payback'u, są tam czasem kupony do wydrukowania na zasadzie, np. "Z tym kuponem robiąc zakupy w sklepie X za min. 000zł dostaniesz 0 000pkt".
Taki kupon ma określoną terminowość ale warto ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
przyczajony tygrys
|
a ja mam takie pytanie. Zalogowałam się na str Payback'u i w zakładce "stan mojego konta" mam podane punkty- ok. Pod spodem mam napisane ile punktów mam dostępnych. I te zablokowane punkty pochodzą z Allegro. I właśnie tego nie rozumiem- "Punkty zostaną odblokowane po weryfikacji transkacji przez Partnera PAYBACK. Po odblokowaniu punkty staną się dostępne. " Na dzień dzisiejszy nie mam otwartego żadnego zamówienia. Więc z czym te zablokowane punkty są związane ?
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dokładnie - na odblokowanie punktów z Allegro dość długo się czeka. Ja zbieram punkty głównie z Orange ( faktury, doładowania ) i allegro. Jako szczęśliwa posiadaczka prawa jazdy od trzech tygodni
![]() ![]() ![]() Mimo wielu miejsc gdzie można zbierać punkty, droga do jakiejś sensownej nagrody jest baaaardzo długa ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja mam kartę, ale punkty zbieram jak się nawinie, nie lecę specjalnie do tego i tego sklepu bo tam jest payback
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
przyczajony tygrys
|
Przyznam szczerze, że nie wiedziałam, że musi minąć aż tyle czasu na odblokowanie punktów z Allegro.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Punkty z Allegro są przyznawane w ciągu 60 dni
![]() http://allegro.pl/payback/index.php?...allegro_points |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Odkryłam też ze parterem internetowym Paybacka jest Groupon.pl, który bardzo mi się ostatnio spodobał ![]() A z tym opóźnieniem na allegro to się dowiedziałam że oni po prostu raz na jakiś czas przesyłają do Paybaca informacje o pnktach naliczonych uzytkownikom i dlatego to trwa dość dlugo, ale w końcu i tak trzeba troszkę poczekać by nazbierać sporą sumkę punktow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Razem z TŻtem założyliśmy sobie tę kartę, bo często jeździliśmy do Reala. Na koncie mamy 4500 punktów, ale taką sumę można wymienić na same 'pierdoły', więc nic z tym nie robimy. Generalnie w niczym mi ta karta nie przeszkadza - jest, niech będzie, z czasem na coś się odłoży
![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
a mnie denerwuje to,że jesli weźmiesz sobie fakturę w punkcie obsługi klienta, to odejmą ci punkty z programu
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Proszę kliknij w jedną z ikonek Szybkiej Odpowiedzi przy postach, aby uaktywnić to okienko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Mam, zbieram punkty, karta się już przydała - miałam nagłą potrzebę zaopatrzenia się w suszarkę do włosów i z punktami Payback kupiłam suszarkę Philipsa Salon Dry kosztującą normalnie ~120 zł za niewiele ponad 60,00
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
przyczajony tygrys
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=marios27;21208892]a mnie denerwuje to,że jesli weźmiesz sobie fakturę w punkcie obsługi klienta, to odejmą ci punkty z program
/QUOTE] Payback to jest program dla konsumentow, a nie firm. Zatem jesli bierzesz fakture to logiczne ze punkty nie sa naliczane ![]() Ja mam kartę jakies trzy miesiące i najbardziej ciesza mnie sklepy online bo tak sie sklada ze sporo z nich, tych w Paybaku, to takie w ktorych ja kupuje kosmetyki, ksiazki bielizne ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Widziałyście na stronie www paybacka ze sa nowe sklepy online w programie? Swietnie ze są ciagle nowe miejsca do zbierania punktow. Ja juz obejrzalam oferte na Krainaherbaty.pl i Merg.pl z butami
![]() Euro-tax.pl tez ciekawostka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
korzystam z tego programu od kilku miesięcy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
widzialyscie reklame w TV, ze 15 września rusza promocja Paybacka - "5 razy więcej punktów" - z okazji pierwszych urodzin programu?
szykuje sie na zyski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Ja też używam, ale punkty mam w zasadzie tylko za zakupy na allegro i płacenie rachunków w Orange, więc na razie średnio mi idzie zbieranie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Kompletnie od niedawna używam karty świadomie - gdyż,"blondynka" nie zarejestrowała się w necie na poczatku i nie wiedziała, że inaczej nic nie wie o nagrodach ewentualnych - ale teraz zatankowałam ostro i zakupy w realu konkret...jutro sprawdzam ile mam punktow zbilansowanych w ichniejszej promocji 5x wiecej punktow (only do 21.09)
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam ok. 5800pkt- chyba 2 tygodnie temu była akcja wymiany punktów na bony -wymieniłam 5000pkt na bon 75zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Anna znajomi mieli podobnie - wzieli karte na BP albo w realu i tak sobie nosili.... bo malo komu sie chce czytac te wszystkie informacje na ulotkach ktore sie dostaje z kartami... mnie to kolezanka wyedukowala zeby zaczac od rejestracji na www paybacka
![]() Tez skorzystalam z urodzinowj promocji - wczoraj zrobilismy mega zakupy w Realu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
dziewczyny skorzystajcie sobie z urodzinowej promocji
![]() zawsze to dodatkowe punkty na koncie, info o promocji znajdziecie na payback.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.