|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: paletki NYX Cosmetics, EDM, Deborah, Sephora i inne... :-))
podoba mi się Dream Mousse Blush - róż do policzków, odcień: 01 dolly pink (zostało ok 95%, kod: DB353I), ale czy ten odcień będzie odpowiedni dla blondynki o jasnej karnacji?
torebeczki niestety nie mam już, ale paski tak. i poza tymi dwoma jeszcze biały taki sam, może też od razu byś chciała
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
sukienka poki co w negocjacji, co z tych rzeczy moglabys oddac za nietoperz?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1283196853 ktory bylby dobry na b.jasna twarz? Coastal Scents - pędzel do podkładu/korektora - NOWY Sól do kąpieli, 50g, nowa, zapach różany Sephora - cień do powiek mozaika w różowym pudełku z lusterkiem Essence Mineral Powder Blush - mineralny róż do policzków, odcień: 04 best friends (raz użyty) Wiśniowy błyszczyk do ust Cherry Culture (nowy)
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
nic niestety
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za tę paletkę ? To NYX ?
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
daj znac co z nasza wymiana...
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
stopniowo będę odpisywała...
![]() Mucia, nic. Imcia! a może dobierzesz sobie jeszcze jedną rzecz i wtedy bym wzięła te dwie bluzki? ![]() Kasianiuniakote, nic. Shirin, to jednak dla mnie za małe. Zrezygnuję. Lentilko, najbardziej mi właśnie zależało na torbie i/lub butach. Jakby się tamta Wizażanka jednak nie zdecydowała, to daj znać.Kucykpony, szpilki Aldo, torebka primark, szare getry i szara narzutka mnie u Ciebie interesują. Mhm, ta torba z 1. zdjęcia jest czarna czy brązowa? No i ten pasek by mnie interesował. Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-08-31 o 13:59 |
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
a reszta rzeczy? baleriny i szmizjerka?
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
Pijana truskawkami, za sam nietoperz to się nie opłaca. Jakby tamta wymiana nie doszła do skutku i sukienka była wolna, daj znać.
![]() Mariola13, nic. Ahankara, a jakiej długości są te paski? Shirin, zrezygnuję z wymiany. Jeśli kogoś pominęłam, proszę się upomnieć.
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-08-31 o 14:02 |
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
z tego co kojarzę to koło 100cm, może jakoś 108-110. ale sprawdzę dokładnie jak będę w domu
|
|
|
|
#44 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej;torba jest brązowa,nawet może ciut ciemniejsza,niż na zdj. To eko skórka,tylko 1x z nią wyszłam (nawet pamiętam,gdzie - do notariusza;i pamiętam,że teczka z dokumentami mi się w nią zmieściła,ale tak na styk).
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2176402 0]
Kucykpony, szpilki Aldo, torebka primark, szare getry i szara narzutka mnie u Ciebie interesują. [/QUOTE] Niestety szare getry już poleciały do innej wizażanki. Reszta rzeczy jest dostępna. To jaka wymianka by Cie interesowała? |
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie książka nie oglądaj się i róż w musie
mogę za to dać skórzane pantofle co ty na to? |
|
|
|
#48 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szkoda, że nie ma getrów, zaraz przejrzę jeszcze Twój wątek. Chętnie oddałabym Ci to wszystko co wymieniłaś w swoim poprzednim poście. ![]() A powiedz mi jeszcze, wysyłka do UK czy Polski? Bo piszesz, że dopiero we wrześniu, to będziesz wtedy w PL czy dopiero wtedy będziesz miała czas powysyłać? ![]() phenomena, niestety nic Lagowianka, ale ja nie mam wymianki książkowej... ![]() ale i tak za same pantofle mi się nie opłaca ![]() Mhm, byłabym nią zainteresowana, tylko, że jestem w trakcie negocjacji i nie wiem, co zostanie z tego, co Ty chciałaś... Odezwę się może jak tamta wymianka będzie już ustalona. Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-08-31 o 15:32 |
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
podobaja mi sie dwie paletki
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1283196853 brokatowa i ta z matowymi brazami i rozem |
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Moge korale oddac za jakies brazowe cienie do powiek jesli masz takowe
Bo tutaj duzo rzeczy, ale gdzies mi sie przewinal... paletka chyba bezowa. Jesli masz sam jeden cien to tez by styknelo :P
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2176709 4]A ta szara narzutka, to taka typowa Mka, czy wejdzie w nią Lka?
Szkoda, że nie ma getrów, zaraz przejrzę jeszcze Twój wątek. Chętnie oddałabym Ci to wszystko co wymieniłaś w swoim poprzednim poście. ![]() A powiedz mi jeszcze, wysyłka do UK czy Polski? Bo piszesz, że dopiero we wrześniu, to będziesz wtedy w PL czy dopiero wtedy będziesz miała czas powysyłać? ![]() [/QUOTE] Moge podać wymiary tej narzutki i wtedy zdecydujesz. Wysylka do Polski, teraz jestem w UK ale już niedługo wracam. A z getrami się spoznilas o jeden dzien hehe. |
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
no nie wiem, kosztowaly 30 zl badz 34.99
kardigan natomiast na 90% wymieniam z kims innym zreszta nie lubie wymieniac ciuchow na kosmetyki. |
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
Dream Mousse Blush - róż do policzków, odcień: 01 dolly pink Kosmetyczka Avon? odp u mnie
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
podaje wymiary
dł rękawa od pachy: 51cm dł z tyłu: 58,5cm jeszcze jakies Cie interesują? |
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana to dorzuc mi NYX Cosmetics Trio Eyeshadow - paletka trzech cieni do powiek, odcień: 34 team spirit (użyta kilka razy) jezeli mozesz
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
Imciu, albo jednak zrezygnuję z tej czarnej, a wzięłabym tą niebieską. Aaah, wybacz za mieszanie.
Czyli: NYX Cosmetics Trio Eyeshadow - paletka trzech cieni do powiek, odcień: 31 copacabana (użyta kilka razy) -Lip Smacker -L.A. Colors 5 Color Metallic Eyeshadow - palet pięciu cieni do powiek -Coastal Scents - pędzel do podkładu/korektora - NOWY -Eveline lakier do paznokci, odcień: 250 (niebieski) - użyty kilka razy za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1282133938 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1282132727 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1282132929 Jeśli jest ok, poproszę o PW. ![]() Kocyk pony, a widzisz coś jeszcze u mnie, co by Cię interesowało, czy nie bardzo? Mnie najbardziej interesuje torebka Primark, potem narzutka i szpilki. Przeglądałam wątek i zainteresowały mnie jeszcze moocno buty River Island, ale nie wiem czy znajdziesz coś u mnie jeszcze? Ale jeśli nic, to bym wzięła te buty zamiast narzutki i getrów... Daj znać jak widzisz wymiankę. ![]() Ahankara, byłabym zainteresowana tymi trzema paskami. To jak widzisz wymiankę? Odbiór w Poznaniu?
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-09-01 o 01:48 |
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
pewnie że odbiór
tyle że wstrzymajmy się do przyszłego tyg. bo ja jutro jadę do Szwecji. i jeszcze muszę sprawdzić czy wszystkie paski są tutaj, czy może jakiś u rodziców w domu. W każdym bądź razie zaklepuję je i tylko pozostanie kwestia spotkania![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- a powiedz mi jeszcze jaka jest data ważności różu? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

torebeczki niestety nie mam już, ale paski tak. i poza tymi dwoma jeszcze biały taki sam, może też od razu byś chciała

Jakby się tamta Wizażanka jednak nie zdecydowała, to daj znać.