|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, kolory, różności:)
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
bourjois - Yes to Voulume, No clumps- czas tusz do rzęs, nowy, nie używany czarny
In2U CK edt - 75/150ml - z kartonikiem ![]() ![]() :pro si:![]() ![]() : prosi:![]() :pros i:
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
a jaka jest pojemność? i rozumien, że za In2U?
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Kilka razy psiknięte z 75ml. Zdjęcie w stopce, ale już na początku nie było nalane do pełna.
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- In2U
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
No to się zamieniam
zapraszam na PW Czekałam na jakąś fajną propozycję czegoś czego nie znam. A tego nie znam, lubię niespodzianki
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#41 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
wybacz, że cytuję ten post u Ciebie, ale Wizażanka, której będzie potrzebna treśc powyższego jest w chwili obecnej w szpitalu z dzieckiem, więc sama zrobic tego nie może ,a ja nie umiem cytowac i przenosic do innych wątków. Jutro na pewno wszystko będziesz wiedziała.
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fuel zniknął zanim odpowiedziałaś. Dziękuję za ofertę. Pozdrawiam, M. |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
![]() |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Hej !
Interesuje mnie sypki cień Pupa... Zapraszam na poszukiwania do siebie =) Wszelkie odpowiedzi na moim wątku Pozdrawiam
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Witaj. Na zdj zauwazylam Idealnie trwaly podklad z avon - jednak na liscie go nie znalazlam. Pytam czy on na wymianke? Jezeli tak to napisz jaki to odcien i jaki ubytek
No i czy znajdziesz cos w zamian u mnie
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Witaj.
Coś u mnie za Aliena?
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Chanel, Dior, Estee Lauder, Armani, Hermes i inne smakołyki - Październik
DOKŁADKA 21.11.11
Witam ![]() DUNE, Dior, edt - nie ma kartonika, ilość podam jak dojdzie do konkretnej rozmowy, bo używam co jakiś czas - za wish ALIEN EDP - do 20ml/60ml refill - mój własny zapas , ale jakbym coś znalazła z wish... HERMES EAU CLAIR DES MARVEILLES - 5/7,5ml edp, miniatura z kartonikiem. Piękne ![]() Annick Goutal - Passion - 10 ml edp - odlewka CIOCCOLATO MON AMOUR BIANCO - 2ML Z ATOMKAMI KOSMETYKI KOLOROWE i DO WŁOSÓW All About Eyes CLINIQUE - nówka 7ml miniatura. Chanel ROUGE COCO SHINE - pomadka w kolorze Monte Carlo 62, użyta kilka razy, kupiona w czerwcu w Sephorze albo Douglasie (nie pamietam )GOLDWELL spray CURL Style Twist Around - 130/150ml JOICO K-PAC Reconstruct - Split End Mender - preperat na zniszczone końcówki - 7ml saszetka SEPHORA Colorfull 9 - dziewiątka mini cieni do powiek - kolor Amethyst Harmony 02. - zużycie 5% Wish: Soir de Lune Sisley - każdą ilość Ange ou Demon Le Secret Elixir des Marveilles Hermes Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2011-12-02 o 09:00 |
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Dior, Estee Lauder, Armani, Hermes i inne smakołyki - Październik
cos u mnie zA :
JOICO COLOR ENDURE - szampon i odżywka 7ml + 7 ml saszetki JOICO K-PAC Reconstruct - Split End Mender - preperat na zniszczone końcówki - 7ml saszetka
|
#56 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
coś u mnie za VERSACE YELLOW DIAMOND?
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za yellow diamond?
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Coś za Monte Carlo 62?
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.