![]() |
#31 |
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 57% pozyt.
|
Dot.: szybko ❀❀
mnie się podoba jeszcze:
Bardzo ładna , klasyczna czarna sukienka H&M NOWA sukienka m-ka góra w paski z kokardką , dół z motywem floral. Elastyczna No i ta spódniczka zip .
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Bardzo ładna , idealna na zbliżające się zimne dni.
Sukienka sweterkowa marki vero moda - o ile dobrze pamiętam. stan bdb- lekko bufiaste rękawy , pasek, cudo. l-xl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() znajdziesz coś za fioletowy top na jedno ramie i czarny kardigan na krotki rekaw ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za armantowa bluzke z żabotem, bokserke czarna i spódnice z zipami ?
![]()
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
coś za:
Bardzo ładna sukienka. Idealna na wesele. Ciągle waham sie czy chce ją oddać... Stan bdb- założona raz na wesele. Na klatce ładnie zdobiona kamyczkami. Dół zwiewny dwuwarstwowy beżowy. Cudo. dodatkowo w komplecie kokardka satynowa która lekko się pogniotła. Na prawdę boska i będę za nią chciała wiele Różowa bluzka z żabotem _ NOWA M-ka, amarantowa nie wiem czy chce oddać Bardzo sexowne body z koronką. Kolor biały. stan bdb. Firmy nie pamiętam. Nowe legginsy z koronki róż wpadający w pomarańcz. L-ki Spódniczka w paski chyba h&M ja nosiłam do białej bokserki jako taką z wysokim stanem bdb- Rajtki te fioletowe - nie wiem czy chce oddac. reserved nowe. Spódniczka zip atmo czarna M - leastyczna z 2 zipami bdb- ???
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
hej znajdziesz coś u mnie za :
Czerwona , bardzo kobieca sukienka. Bez ramiączek zdobiona w kwiaty z małą kokardką. Kolor czerwony firma chyba only z tego co pamiętam. M-ka. lub Szara bluza z tego co pamiętam to bershki z kratą w kapturze , lekka bombka z kangurkiem stan db - lekko się sprała. xs/s ?
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
cos za long pasiaka i bluzke fuksjową z falbanką ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
spoko to jak wymiana?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
o kurcze to troche problematycznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
hej
![]() znajdziesz coś u mnie za: *spódniczkę z zipami *fioletową tunikę vero moda L-XL
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
coś za spódniczkę zip ?
![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 57% pozyt.
|
może będzie łatwiej jak powiesz co byś chciała za te rzeczy ;>
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za czarny kardigan?
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
na sobie nie mam jak zrobic ,ale znalazlam takie w necie , raczej je wykasuje pozniej bo to jednak nie moje zdjecie
![]() A jaki rozmiar ma ta sukienka co mi sie podoba ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
czy moge prosic o wymiarki
Bardzo ładna , idealna na zbliżające się zimne dni. Sukienka sweterkowa marki vero moda - o ile dobrze pamiętam. stan bdb- lekko bufiaste rękawy , pasek, cudo. l-xl Bardzo fajna pomarańczowa długa bluzka na guziki bombka. Duży rozmiar , ale na L i wzwyż będzie fajnie wyglądać
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie?
Poza wątkiem mam telefon, Nokia 5200, tylko, że nie całkiem sprawny, nie łapie zasięgu, więc chyba coś z anteną, bądź coś innego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
nie oddam telefony za te rzeczy
![]() ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Wymienię co mi się podoba
![]() Bardzo ładna sukienka. Idealna na wesele. Ciągle waham sie czy chce ją oddać... Stan bdb- założona raz na wesele. Na klatce ładnie zdobiona kamyczkami. Dół zwiewny dwuwarstwowy beżowy. Cudo. dodatkowo w komplecie kokardka satynowa która lekko się pogniotła. Na prawdę boska i będę za nią chciała wiele Masz rację, jest boska ![]() Bardzo ładna , idealna na zbliżające się zimne dni. Sukienka sweterkowa marki vero moda - o ile dobrze pamiętam. stan bdb- lekko bufiaste rękawy , pasek, cudo. l-xl delikatny sweterek ażurkowy narzutka. nude- beż s/m stan bdb kokardka osobno sliczny - nie wiem czy chce oddawać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
coś za
Nowa w paski. M-ka jedynie przymierzona bufiaste rękawki , nawet długa bo mi pupę przykrywa przy 176 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za
Spódniczka w paski chyba h&M ja nosiłam do białej bokserki jako taką z wysokim stanem bdb- ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.