![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kolorówka Pielęgnacja Biżuteria
8. Essence pędzel do różu, 2-3 razy użyty, wyprany
12. My Secret biała kredka do oczu (trzeba zatemperowac ![]() 20. Sephora róż bluh me ! nr. 1 rose rebelle - świeży, kilka razy użyty 21. Essence cute as hell 01 wawawawooo 22. Essence crazy about colour 01 rożo rozświetlacz znajdziesz coś u mnie? pogrubiłam te rzeczy na których zależy mi najbardziej, ale resztą tez nie pogardzę ![]() ![]() Odp u mnie, pozdrawiam ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Neutrohena healthy skin liquid makeup 50 soft beige - nowy, świeży, wypróbowany tylko na dłoni
Eveline GIGANTIC volume turbo maskara - bardzo ładnie rozdziela rzęsy, daje bardzo naturalny efekt- świeża, raz wypróbowana . Schwarzkopf Gliss Kur odżywka dwu fazowa różowa 11. Schwarzkopf got2b guardian angel spray termoochronny - raz użyty 22. Essence crazy about colour 01 rożo rozświetlacz znajdziesz cos u mnie?? odp prosze u mnie
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za 8. Essence pędzel do różu, 2-3 razy użyty, wyprany
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post22019675 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Niestety za jabłuszko nic nie znalazłam. Szczerze to muszę się zastanowić nad zamianą budzika na kolczyki, podobały mi się te z perełkami, ale myślałam, że są w lepszym stanie....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za smackersa i kolczyki slonie ?
![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się róże Essence CaH i Sephora
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
niestety róż, który mógłby Ci się podobać już wymieniłam. a nie jesteś zainteresowana podkładem Bio Detox? kolor chyba pasuje do Twojego opisu. z minerałów mogę odsypać ewentualnie Fair Intensive Base EDM, ale raczej na próbę, bo sama go używam.
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- kolor nr 53. zużycie testowe (prawie jak nowy) ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- ja właśnie mam cerę mieszaną (trądzikowa + sucha). i powiem Ci, że w strefie T podkład kiepsko się trzyma: skóra świeci się niemiłosiernie i po pewnym czasie fluid wręcz spływa. na moich suchych policzkach jednak okazał się zbawienny: nie wysuszał ich bardziej, świetnie trzymał się od nałożenia do zmycia (cały dzień). podkład jest bardzo lekki i w ogóle nie czuć go na skórze. oddaję tylko dlatego, że kolor jest nietrafiony, nawet nie mam komu go sprezentować, więc chętnie wymienię. mogłabyś mi proszę opisać kolor różu Sephora? na zdjęciu wygląda na czysto różowy kolor, w rzeczywistości też taki jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za eyeliner wibo i cos z pielegnacji?
![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
przypominam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
no to mamy wymiankę: mój podkład BD za Twoje dwa róże.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
hej, podobał Ci się mój lakier inglota, czy pasowałaby Ci wymiana jego na odsypkę maca drugiego z prawej z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1284211939
lub na te cienie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1284211939 to są te samodzielnie prasowane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Spodobały mi się u ciebie
24. Neutrohena healthy skin liquid makeup 50 soft beige - nowy, świeży, wypróbowany tylko na dłoni LUSH Double Choc 10g. Koloryzujący Balsam do ust LUSH It started with a kiss 10g, koloryzujący balsam do ust Więc jak z wymianą? ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- tzn. chciałabym neutrogene i ten różowy balsam do ust (lush). Może jakieś kolczyki byś sobie dobrała albo coś innego? Czy taka wymiana ci pasuje? ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Myślę że tak ![]() Edytowane przez Joasia:) Czas edycji: 2010-09-22 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
A więc mamy wymianę -
Neutrogena healthy skin liquid makeup 50 soft beige LUSH Double Choc 10g. Koloryzujący Balsam do ust LUSH It started with a kiss 10g, koloryzujący balsam do ust za: Podkład Healthy mix Bourjouis Kolczyki z perełką + przekładane(również z kuleczką) Antyperspirant Nivea Happy Time Bardzo Cię przepraszam za moje niedopatrzenie z tymi kolczykami. Bardzo dobrze,że się upomniałaś ![]() Edytowane przez Joasia:) Czas edycji: 2010-09-23 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
LUSH Double Choc 10g. Koloryzujący Balsam do ust Czekoladowy szał Oleje z orzechów laskowych oraz orzechów z Brazylii nawilżają i chronią usta, a cukier puder i czarna melasa nadaje mu słodką, kremową konsystencję. Ten balsam nada Twoim ustom czekoladowy odcień oraz stworzy bariere ochronną na skórze. LUSH It started with a kiss 10g, koloryzujący balsam do ust Czerwone jabłko, cynamon i biały smak czekolady połączone razem są pyszne. Jest to idealna mieszanka przypraw i słodyczy, a to sprawia, że myślisz o jabłku toffi. Nikt nie będzie w stanie oprzeć się kuszącemu zapachowi i smakowi tej pomadki. Cynamon daje ocieplenie i sprawia, że poczujesz na ustach mrowienie oba wypróbowane tylko na dłoni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
hej
mac się jednak zwolni więc mam następującą propozycję: mój mac i lakier inglota za: odsypkę Twojego maca, balsam czerwony lush i szminki rimmela trzecia i czwarta od lewej. co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
błyszczyk znalazłam już w jednej z natur [i zapas załatwiłam sobie w innej wymiance
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
hej! Przepraszam,że tak długo,a le czekam aż coś się wyjaśni z tym Egoistem [na razie dalej nie wiadomo].
Czy chciałabyś się zamienić za Obsession Night i Ogródek Śródziemnomorski Hermesa za odsypkę Meteorytów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za którys z tych produktów razem lub osobno??
Essence crazy about colour 01 rożo rozświetlacz Mila mleczna maska do włosów - ok 250ml Schwarzkopf got2b guardian angel spray termoochronny - raz użyty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=378727 Edytowane przez Angel28 Czas edycji: 2010-10-01 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.