![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rimmel, Eveline, Maybelline, Dove i inne
Rimmel, podkład 101 porcelain, zostało ok. 1/3 z 30ml
Rimmel, puder z lusterkiem, 103 true ivory, użyty kilkanaście razy Eveline, peeling antycellulitowy do ciała, pozostało ok 40% z 250 ml Golden Rose, potrójny cień do powiek z lusterkiem, złoty i dwa odcienie zielonego (109), 1,6gX3 Bi-es, dezodorant damski, Kiss od love, zostało ok 1/3 z 150ml Dove summer glow, opalający balsam do ciała do ciemnej karnacji Paese (dawniej Euphora) cienie do powiek z brokatem, różowy i biały, zużycie niewielkie Carlo di Roma, cień do powiek, z potrójnych cieni został jeden – zielony Constance Carroll, puder prasowany 17 light translucent(naprawdę bardzo jasny), użyty kilka razy Sensique, różowy lakier do francuskiego, użyty dwa razy Pierre Rene, podwójny cień, pomarańczowy i jasny perłowy Dove, mgiełka do włosów rozjaśnianycyh, zostało ok. 60% Urządzenie do robienia warkoczyków (w zestawie kolorowe gumeczki i spinki) Tusze do rzęs (naprawdę trudno jest mi powiedzieć ile w każdym z nich zostało, wszstkie są czarne) Eveline, pogrubiający i wydłużający tusz do rzęs Loreal, maskara pogrubiająca Volum Express Sensique, pogrubiający tusz do rzęs Max Volume AA Oceanic, wydłużający tusz do rzęs Wibo, maskara maxi lash Miss sporty, fabulous lash, xtra black Kosmetyki, których data ważności minęła: Maybelline, szminka Watershine, jasny róż (111) ważna do 06.2009 Lirene, peeling drobnoziarnisty, została niecała połowa z 75ml, ważny do 04.2010r. Lirene, jedwabiście kremowy żel do mycia twarzy, została połowa z 150ml, ważny do 20.06.2010r. Maybelline, róż do policzków, 53 sweetheart rose, używany kilka razy, do 07.2009 Nivea, pomadka ochronna Pearl&Shine, ważna do 06.09r. Sensique, trójkolorowe cienie do powek, nr: 3-115 i 3-101, data ważności obu minęła w 2009r. Edytowane przez sylwia_2 Czas edycji: 2010-09-18 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Rimmel, Eveline, Maybelline, Dove i inne
Coś za:
Eveline, peeling antycellulitowy do ciała, pozostało ok 40% z 250 ml Maybelline, szminka Watershine, jasny róż (111) ważna do 06.2009 Maybelline, róż do policzków, 53 sweetheart rose, używany kilka razy, do 07.2009 Rimmel, podkład 101 porcelain, zostało ok. 1/3 z 30ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
*Eveline, peeling antycellulitowy do ciała, pozostało ok 40% z 250 ml
*Eveline, pogrubiający i wydłużający tusz do rzęs *Loreal, maskara pogrubiająca Volum Express *Maybelline, szminka Watershine, jasny róż (111) ważna do 06.2009 *Lirene, peeling drobnoziarnisty, została niecała połowa z 75ml, ważny do 04.2010r. *Lirene, jedwabiście kremowy żel do mycia twarzy, została połowa z 150ml, ważny do 20.06.2010r. coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
puder rimmel z lusterkiem róż do policzków maybelline zapraszam w moje skromne progi ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za
Eveline, peeling antycellulitowy do ciała, pozostało ok 40% z 250 ml Rimmel, podkład 101 porcelain, zostało ok. 1/3 z 30ml Paese (dawniej Euphora) cienie do powiek z brokatem, różowy i biały, zużycie niewielkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a nic innego nie widzisz? bo za tę książkę szukam raczej czegoś innego do poczytania na wakacje.
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- jeśli nic innego nie znajdziesz to podziękuję ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Cos za:
Eveline, peeling antycellulitowy do ciała, pozostało ok 40% z 250 ml Eveline, pogrubiający i wydłużający tusz do rzęs Loreal, maskara pogrubiająca Volum Express AA Oceanic, wydłużający tusz do rzęs Maybelline, róż do policzków, 53 sweetheart rose
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Tylko mi powiedz co byś chciała za te rzeczy, bo moze juz ich nie być jak wrocisz
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jutro zrobię dokładkę to zajrzyj do mnie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
w takim razie pozdrawiam i życzę udanych wymian
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
podoba mi się u ciebie :
Dove summer glow, opalający balsam do ciała do ciemnej karnacji Eveline, peeling antycellulitowy do ciała, pozostało ok 40% z 250 ml Lirene, jedwabiście kremowy żel do mycia twarzy, została połowa z 150ml, ważny do 20.06.2010r. i przepraszam ze dopiero teraz pisze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Rimmel, puder z lusterkiem, 103 true ivory, użyty kilkanaście razy
? ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a czego szukasz? może mam coś poza wątkiem?
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za info, ale niestety nie mam w zachomikowanych zbiorach tych rzeczy
![]() pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za :
Paese (dawniej Euphora) cienie do powiek z brokatem, różowy i biały, zużycie niewielkie Wibo, maskara maxi lash |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Spodobała mi się pomadka Watershine, czy ona była używana?I może jeszcze tusz Sensique,ale to zależy ile go może być mniej więcej i jak długo leży otwarty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Loreal, maskara pogrubiająca Volum Express, Maybelline, róż do policzków, 53 sweetheart rose, używany kilka razy, do 07.2009,
Coś za to ? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.