|
|
#31 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 15 304
|
Dot.: Ch³opak, jego dziewczyna i JA
Cytat:
A jak koniecznie "chcesz wiedzieæ na czym stoisz" to pogadaj z nim i tyle.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 15 304
|
Tylko ¿e my w nim nie siedzimy, nie wiemy co on sobie my¶li
a takie "gdybanie" Ci naprawdê nie pomo¿e |
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
nie doszukiwa³abym siê w jego zachowaniu jakiego¶ uczucia
ot zwyk³a kole¿anka. a przy dziewczynie udaje,¿e Ciê nie zna czy co¶-to mo¿e dlatego ¿e jest zazdro¶nic± i dla spokoju w zwi±zku nie chce wszczynaæ k³ótni. A ¿e nagle id± za rêkê b±d¼ z daleka od siebie, dajmy spokój-to nic nie musi znaczyæ. mo¿e zaswêdzia³a j±/jego rêka;dzostawi³abym to w spokoju. |
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 567
|
Skoro uwazasz, ¿e w tych jego gestach co¶ jest to mo¿e opisz je dok³adniej, bo jak piszesz, ¿e facet mówi Ci czasami 'czesc' i sie usmiecha czy wytyka jêzyk to to raczej jest normalne zachowanie kolegi w stosunku do znajomej, a nie okazywanie zainteresowania jak sobie wmawiasz. Natomiast ja nie widzia³am tej sytuacji w realu wiêc nie wiem jak to na ¿ywo wygl±da... Ludzie czytaj±c ¿e on sie usmiecha czy wytyka jezyk czy mowi czesc czy tam pomacha czasami te¿ mysl± sobie, ze nadinterpretujesz jego zachowanie twierdzac, ¿e w tym cos jest...
Wiesz, jak ja bylam w liceum to moj kolega ktory wlasnie mial 17 lat zakochal sie w jednej dziewczynie i wmawial sobie, ze ona cos chce od niego bo 'patrzy sie na niego takim zamyslonym wzrokiem' tymczasem ona zwyczajnie spogladala czasami jak na czlowieka, traktowala go jak znajomego, pozniej sie okaza³o, ¿e podoba jej sie zupe³nie iny ch³opak. Ale zauroczony w niej kolega caly czas myslal, ze w tym zamyslonym wzroku cos jest... moze chcial tak myslec? |
|
|
|
|
#36 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie jestem zakochana na zabój ¿ebym uwa¿a³a delikatny u¶miech za wyznanie mi³o¶ci! Tylko, ¿e by³ szereg sytuacji, które co¶ swiadczy³y i dawa³ mi do my¶lenia. I zaznaczam po raz kolejny, ¿e NIE ZNALI¦MY SIÊ , a to bardzo wa¿ne. Poza tym, ja ³±czê te sytuacje ze sob±. Obserwujê jego zachowanie i puszczenie jej rêki na pewno nie by³o spowodowane tym, ¿e - jak kto¶ to napisa³ - zaswêdzia³a go rêka. Nie by³ to te¿ pierwszy raz. Tutaj opisa³am tylko kilka i nie ze wszystkimi szczegó³ami, bo wiadomo, ¿e wolê nie robiæ tego publicznie, a co najwy¿ej w PW je¶li kto¶ bêdzie zainteresowany rozmow±
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 262
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiadomo¶ci: 5 437
|
Nienawidzê takich dziewczyn. Takich, które nie szanuj± cudzych zwi±zków. Daj ZAJÊTEMU ch³opakowi spokój, przestañ do niego wypisywaæ. Chcesz rozwaliæ komu¶ zwi±zek? Doro¶nij.
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A komu autorka chce zniszczyæ zwi±zek i do kogo wypisuje, bo ja nic takiego nie czyta³am, aby ona do niego wypoisywa³a czy narzuca³a mu sie. Z tego co wiem to ten watek jest o czyms innym ^^ ch³opak podobno stosuje jakies gesty, ktore nikt nie wie co oznaczaja ^^ ludzie uwazaja, ze to czysta sympatia, autorka sie upiera, ze te gesty jednak sa dziwne. A Ty chyba odpisujesz na jakis inny temat ^^
|
|
|
|
|
|
#40 | |||
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiadomo¶ci: 5 437
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i warto zaznaczyæ, ¿e to ZAJÊTY facet. A ona koniecznie chce widzieæ w nim swojego podrywacza.
|
|||
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Z tego co wiem ch³opak jej nie zna³ a wys³a³ zapro na fcb to napisa³a wiadomo¶æ czy siê znaj± a jak odpisywa³ czy zadawa³ pytania czemu mia³a te¿ mu nie odpisaæ. Przeciez nie wyznawa³a mu tam mi³o¶ci ani nic
![]() Chocia¿ rzeczywi¶cie mo¿e byæ tak, ¿e ona nadinterpretuje jego zachowanie i nies³usznie oskar¿a o podywy a tymczasem to tylko zwyk³e kole¿eñstwo... nie wiem, musia³abym widzieæ t± sytuacje, ¿eby oceniæ jak jest na 100% |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Edit: No w³a¶nie wiem, ¿e strasznie ciêzko oceniæ sytuacjê o której tylko siê czyta. Daltego te¿ nie wiem jak Wam opisac te gesty. Wydaje mi siê, ¿e te gesty s± inne ni¿ u¶miechy czy zaczepianie moich innych kolegów. I gdyby mi siê odrazu spodoba³, no to wiadomo, ¿e chcia³abym siê na si³e doparzyæ czegos w tych gestach. No ale tak nie by³o. Przeciwnie - na pocz±tku nie wiedzia³am co jest grane wiêc to olewa³am. Wiele razy te¿ widzia³am na jego twarzy zmieszanie, kiedy by³ z dziewczyn± i mnie zobaczy³ - nie wiedzia³ co ma zrobiæ. Ukrywa³ to przed nia, ale czasami ryzykowa³. No i rozpocz±³ wszystko jako pierwszy... Edytowane przez Izunia135 Czas edycji: 2010-09-19 o 21:52 Powód: Zmiana tre¶ci |
|
|
|
|
|
#43 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 26 228
|
No to teraz wyobra¼ sobie, ¿e jeste¶cie razem i on siê zachowuje identycznie na widok innej dziewczyny. Fajna perspektywa, co?
Miej dla siebie dziewczyno trochê szacunku i olej ch³opaka, który na widok obcej spódniczki mruga oczami, robi jakie¶ tiki, puszcza rêkê swojej dziewczyny... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

A jak koniecznie "chcesz wiedzieæ na czym stoisz" to pogadaj z nim i tyle. 

ot zwyk³a kole¿anka. a przy dziewczynie udaje,¿e Ciê nie zna czy co¶-to mo¿e dlatego ¿e jest zazdro¶nic± i dla spokoju w zwi±zku nie chce wszczynaæ k³ótni. A ¿e nagle id± za rêkê b±d¼ z daleka od siebie, dajmy spokój-to nic nie musi znaczyæ. mo¿e zaswêdzia³a j±/jego rêka;d
A komu autorka chce zniszczyæ zwi±zek i do kogo wypisuje, bo ja nic takiego nie czyta³am, aby ona do niego wypoisywa³a czy narzuca³a mu sie. Z tego co wiem to ten watek jest o czyms innym ^^ ch³opak podobno stosuje jakies gesty, ktore nikt nie wie co oznaczaja ^^ ludzie uwazaja, ze to czysta sympatia, autorka sie upiera, ze te gesty jednak sa dziwne. A Ty chyba odpisujesz na jakis inny temat ^^