Ch³opak, jego dziewczyna i JA - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2010-09-17, 22:12   #1
Izunia135
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Ch³opak, jego dziewczyna i JA

Hej

Piszê tutaj, bo mam problem - jak nietrudno siê domy¶liæ - z facetem. A w zasadzie z interpretacj± jego gestów…

Mo¿e na pocz±tek kilka wa¿nych informacji. Jeste¶my z tej samej szko³y, on jest rok starszy, ma dziewczynê (s± razem w klasie). Byli ju¿ dawniej razem (z 2lata temu), potem siê rozstali i teraz znowu ze sob± s±. Maj± wspóln± dobr± znajom±, równie¿ ze swojej klasy. Wiek – 17, 18 lat.

Poznali¶my siê podczas pewnego wydarzenia (z wiadomych powodów nie podam w jakich). Wtedy pierwszy raz z³apali¶my kontakt. Oczywi¶cie nie s³owny. Co¶ w stylu u¶miechu, pokazania jêzyka etc. Wtedy ola³am jego zachowanie. Podobnie jak przez kolejne 2 dni - by³am zbyt zmieszana i zaskoczona. Wiêc i on skoñczy³ z gestami. Zebra³am siê na odwagê i napisa³am do niego wiadomo¶æ w 2 mo¿liwe miejsca, ale niestety nie doczeka³am siê odpowiedzi…Gestów nie by³o. I po jakim¶ czasie znów zaczê³y siê gesty, a¿ w koñcu zaproszenie do znajomych na facebooku (on wys³a³). Postanowi³am zaryzykowaæ po raz kolejny, przyjê³am zaproszenie i napisa³am po raz kolejny, tym razem co¶ w stylu czy ju¿ siê znamy… Popisali¶my jaki¶ czas, kilka wiadomo¶ci dziennie na facebooku, a¿ nagle nie odpisa³… Ale oczywi¶cie przez ten ca³y czas by³y w szkole jakie¶ gesty typu machania, u¶miechów, mówienia „hej”, tykania itd. Raz nawet co¶ zagada³, ale to tak, ¿e co¶ powiedzia³ i poszed³ dalej… Przejd¼my do sedna… Kiedy zacz±³ siê do mnie u¶miechaæ to kompletnie siê nie znali¶my.. W zasadzie poznali¶my siê przez te u¶miechy (on twierdzi, ¿e ju¿ wcze¶niej mnie zauwa¿y³, przez to, ¿e by³am pierwszakiem, ¿e mia³am niespotykana fryzurê…). Jednak najdziwniejsze jest to, ¿e u¶miecha siê do mnie itd. tylko wtedy, gdy jest sam lub z kolegami. Przy swojej dziewczynie nawet nie powie mi zwyk³ego „cze¶æ” jak do kole¿anki. A nie wspomnê ju¿ o jakim¶ pomachaniu czy u¶miechu. By³y jednak sytuacje, gdy „co¶” robi³, kiedy ta jego dziewczyna by³a odwrócona, nie patrzy³a czy po prostu by³a gdzie¶ z przodu.
A kiedy id± razem za rêkê to zachowuje siê tak jakby mnie nie widzia³. Nawet ostatnio widzia³am ich, szli razem przytuleni, a nagle, kiedy (chyba) mnie zobaczy³ i przechodzili akurat przez ulicê to automatycznie j± pu¶ci³ i albo szli po prostu obok, albo tylko za rêke, daleko od siebie…

I w³a¶nie to jest w tym wszystkim najdziwniejsze… Dodam jeszcze, ¿e od tego roku, czêsto go widzê z ich wspóln± bardzo dobr± znajom± - przy niej wszystko robi normalnie, mimo i¿ przyja¼ni siê ona z jego dziewczyn±…

Nie potrafiê poj±æ jego zachowania, dlatego proszê Was o spojrzenie na to z boku i o pomoc w interpretacji jego zachowania…

Pozdrawiam...
Iza
Izunia135 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-17, 22:20   #2
Weronika265
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 11
Dot.: Ch³opak, jego dziewczyna i JA

Olej go. Niedawno mia³am podobn± sytuacje. Powiem ci to samo co powiedziano mi: nie daj siê traktowaæ jak ko³o zapasowe.
Weronika265 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-17, 22:28   #3
SOCKI
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 563

Cytat:
Napisane przez Izunia135 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej

Piszê tutaj, bo mam problem - jak nietrudno siê domy¶liæ - z facetem. A w zasadzie z interpretacj± jego gestów…

Mo¿e na pocz±tek kilka wa¿nych informacji. Jeste¶my z tej samej szko³y, on jest rok starszy, ma dziewczynê (s± razem w klasie). Byli ju¿ dawniej razem (z 2lata temu), potem siê rozstali i teraz znowu ze sob± s±. Maj± wspóln± dobr± znajom±, równie¿ ze swojej klasy. Wiek – 17, 18 lat.

Poznali¶my siê podczas pewnego wydarzenia (z wiadomych powodów nie podam w jakich). Wtedy pierwszy raz z³apali¶my kontakt. Oczywi¶cie nie s³owny. Co¶ w stylu u¶miechu, pokazania jêzyka etc. Wtedy ola³am jego zachowanie. Podobnie jak przez kolejne 2 dni - by³am zbyt zmieszana i zaskoczona. Wiêc i on skoñczy³ z gestami. Zebra³am siê na odwagê i napisa³am do niego wiadomo¶æ w 2 mo¿liwe miejsca, ale niestety nie doczeka³am siê odpowiedzi…Gestów nie by³o. I po jakim¶ czasie znów zaczê³y siê gesty, a¿ w koñcu zaproszenie do znajomych na facebooku (on wys³a³). Postanowi³am zaryzykowaæ po raz kolejny, przyjê³am zaproszenie i napisa³am po raz kolejny, tym razem co¶ w stylu czy ju¿ siê znamy… Popisali¶my jaki¶ czas, kilka wiadomo¶ci dziennie na facebooku, a¿ nagle nie odpisa³… Ale oczywi¶cie przez ten ca³y czas by³y w szkole jakie¶ gesty typu machania, u¶miechów, mówienia „hej”, tykania itd. Raz nawet co¶ zagada³, ale to tak, ¿e co¶ powiedzia³ i poszed³ dalej… Przejd¼my do sedna… Kiedy zacz±³ siê do mnie u¶miechaæ to kompletnie siê nie znali¶my.. W zasadzie poznali¶my siê przez te u¶miechy (on twierdzi, ¿e ju¿ wcze¶niej mnie zauwa¿y³, przez to, ¿e by³am pierwszakiem, ¿e mia³am niespotykana fryzurê…). Jednak najdziwniejsze jest to, ¿e u¶miecha siê do mnie itd. tylko wtedy, gdy jest sam lub z kolegami. Przy swojej dziewczynie nawet nie powie mi zwyk³ego „cze¶æ” jak do kole¿anki. A nie wspomnê ju¿ o jakim¶ pomachaniu czy u¶miechu. By³y jednak sytuacje, gdy „co¶” robi³, kiedy ta jego dziewczyna by³a odwrócona, nie patrzy³a czy po prostu by³a gdzie¶ z przodu.
A kiedy id± razem za rêkê to zachowuje siê tak jakby mnie nie widzia³. Nawet ostatnio widzia³am ich, szli razem przytuleni, a nagle, kiedy (chyba) mnie zobaczy³ i przechodzili akurat przez ulicê to automatycznie j± pu¶ci³ i albo szli po prostu obok, albo tylko za rêke, daleko od siebie…

I w³a¶nie to jest w tym wszystkim najdziwniejsze… Dodam jeszcze, ¿e od tego roku, czêsto go widzê z ich wspóln± bardzo dobr± znajom± - przy niej wszystko robi normalnie, mimo i¿ przyja¼ni siê ona z jego dziewczyn±…

Nie potrafiê poj±æ jego zachowania, dlatego proszê Was o spojrzenie na to z boku i o pomoc w interpretacji jego zachowania…

Pozdrawiam...
Iza
On traktuje ciê jak znajom± tylko i wy³±cznie. Nie ma nad czym dywagowaæ za bardzo. No i nie chce podpadaæ dziewczynie, mo¿e ma ona problemy z zazdro¶ci± itd.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363
SOCKI jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-17, 22:34   #4
myslov
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 110

widaæ, ze siê facet ¶wietnie bawi. Ignoruj go. niech sobie kontynuuje gierki z inn± dziewczyn±.
myslov jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-17, 22:55   #5
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 112

nie licz, ¿e ze strony tego facet jest co¶ wiêcej. zachowuje siê inaczej przy dziewczynie pewnie dlatego, ¿e dziewczyna jest zazdrosna o jego kole¿anki. ;]
skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-18, 00:23   #6
Fuufuu
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 21

Na moje oko to nawet gadki o kole zapasowym s± nieadekwatne w tym przypadku, bo to po prostu zwyk³a nadinterpretacja . Niektórym niewiastom to widzê strach nawet "cze¶æ" powiedzieæ albo pomachaæ, bo mo¿e to pos³u¿yæ jako motor napêdowy ich bójnej imaginacji.
Moja rada - kobieto, przestañ tyle gdybaæ.

BTW, te tagi pod spodem mnie rozwalaj±.
Fuufuu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-18, 07:53   #7
little19
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 567

Jak dla mnie on najzwyczajniej w ¶wiecie mo¿e Ciê najwy¿ej lubi... przecie¿ tylko siê u¶miecha, mówi cze¶æ, nie nawi±zuje chyba z Tob± nawet jakichs d³u¿szych rozmów, nie okazuje Ci swojego zainteresowania. Przy dziewczynie siê nie u¶miecha bo mo¿e ona nie lubi jak jej chlopak chodzi i usmiecha siê do dziewczyn po drodze, bo mo¿e wtedy czuje sie zazdrosna. W ka¿dym b±d¼ razie jesli nawet odczu³a¶, ¿e on w jakikolwiek sposób zbyt czêsto siê u¶miecha lub robi dziwne miny, to po prostu nie zwracaj na to uwagi bo mo¿e po prostu robi sobie g³upie ¿arty lub prowadzi jakie¶ gierki. To jeszcze zale¿y jkie by³y te miny...
little19 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 08:00   #8
patris18
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 170
GG do patris18

Lubi ciê pewnie , mo¿e mu siê nawet podobasz ,ale halo ma dziewczynê chcesz go jej odbiæ?
czy mo¿e liczysz ,¿e on j± rzuci bo zakocha³ siê w tobie...na to marne szanse ...poszukaj kogo¶ dostêpnego
Stary 2010-09-18, 08:26   #9
d0lcevita
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 432

Cytat:
Napisane przez Weronika265 Poka¿ wiadomo¶æ
Olej go. Niedawno mia³am podobn± sytuacje. Powiem ci to samo co powiedziano mi: nie daj siê traktowaæ jak ko³o zapasowe.
w tym wypadku tez to tak widzê
Stary 2010-09-18, 12:53   #10
naftalia1990
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 967

Rozejrzyj siê za kim¶ innym bo na tego faceta szkoda nerwów i czasu. Po prostu dobrze siê bawi, mo¿e nawet mu siê spodoba³a¶, ale ja bym nawet nie chcia³a, by jaki¶ facet zostawia³ dla mnie dziewczynê. Prawdopodobnie pó¼niej spotka³by mnie ten sam los.

Stanis³aw Jerzy Lec

7.05.2011
5.04.2012 - prawko za pierwszym razem

zapuszczam odrosty - ostatni raz farbowane 14 wrze¶nia 2012

25.10.2011 [*] w moim sercu na zawsze
naftalia1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-18, 12:57   #11
Izunia135
Przyczajenie

Jego dzieczyna jest osob± bardzo otwart±, towarzysk± i sama ma wielu kolegów, z którymi w ró¿ny sposób sie bawi itd. Wiêc w±tpie aby chodzi³o o zazdro¶æ... Tymbardziej, ¿e bardzo d³ugo byli ze sob± w tzw. wolnym zwi±zku.

Chodzi tutaj jeszcze o wydarzenie, które opisa³am pod koniec - puszczanie dziewczyny z któr± idzie przytulony na mój widok...

Co do gestów to czasami by³y to zywk³e u¶miechy czy puszczanie oka, a czasami cosw stylu zaczepiania - poakzywanie jêzyka, dotykanie itd.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 13:17   #12
Aggie125
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 348
GG do Aggie125

Cytat:
Chodzi tutaj jeszcze o wydarzenie, które opisa³am pod koniec - puszczanie dziewczyny z któr± idzie przytulony na mój widok...
Tu ju¿ chyba zadzia³a³a Twoja wyobra¼nia. Dlaczego mia³by puszczaæ rekê swojej dziewczyny na Twoj widok? Przeciez to, ¿e ma dziewczynê, nie jest ¿adn± tajemnic±.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-18, 13:32   #13
basiek91
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 303

daj sobie z nim spokój. pewnie podobasz mu siê, ale nie zrezygnuje dla Ciebie z dziewczyny
basiek91 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-18, 13:33   #14
little19
Rozeznanie

Te gesty nie swiadcz± jeszcze o tym, ¿e mu siê podobasz, mo¿e po prostu Ciê lubi. W sumie te¿ zalezy, ja nie widzia³am tych gestów na ¿ywo wiêc trudno stwierdziæ, ale zwyk³y u¶miech czy wytkniêcie jezyka to jeszcze nie powód aby twierdziæ, ¿e ch³opak siê zakocha³ ^^
Istnieje jednak jeszcze wersja ze lubi sobie bawiæ siê w taki sposób z dziewczynami, moze nie widzi w tym nic z³ego, w koncu nie chodzicie na randki i nic razem nie robicie. Ale pomimo wszystko uwazam, ¿e je¶li z jego strony jest to zaczepianie to nie ¶wiadczy o nim dobrze, ze ma dziewczyne a zaczepia inne... ale coz to jeszcze mlody niedojrzaly chlopak, moze sobie nawet nie zdaje sprawy z tego, ze robi cos dziwnego. Choci¿ jesli chodzi o usmiechy czy tam wytykanie jezyka to moim zdaniem nie jest to nic niezwyk³ego...
Stary 2010-09-18, 13:43   #15
naciulatko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 542

Kochana, olej go! Za samo to, ¿e nie "nie przyznaje siê" do mnie przy dziewczynie, skre¶li³abym go. Nie wa¿ne czy dziewczyna jest zazdrosna, ale kultura oczekuje tego, ¿eby mówiæ sobie "cze¶æ" w momencie jak siê znamy. Jego zachowanie, wed³ug mnie, jest prostackie i szczeniackie.
Poza tym mo¿e mu siê podobasz, no i jak to facet, chce sobie schlebiæ, ¿e wpad³ w oko kole¿ance. Na Twoim miejscu niczego bym nie oczekiwa³a. I pamiêta³a, ¿e ma dziewczynê. Pomy¶l jak Ty by¶ siê czu³a, gdyby jaka¶ laska rozwa¿a³a tego typu rzeczy odno¶nie Twojego faceta Zawsze najlepiej postawiæ siê w czyjej¶ sytuacji, zanim zacznie siê "dzia³aæ". Ponadto, nie ma co budowaæ swojego szczê¶cia na czyim¶ nieszczê¶ciu.
naciulatko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-18, 13:58   #16
201608251020
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 15 304

Cytat:
Napisane przez Fuufuu Poka¿ wiadomo¶æ
Na moje oko to nawet gadki o kole zapasowym s± nieadekwatne w tym przypadku, bo to po prostu zwyk³a nadinterpretacja . Niektórym niewiastom to widzê strach nawet "cze¶æ" powiedzieæ albo pomachaæ, bo mo¿e to pos³u¿yæ jako motor napêdowy ich bujnej imaginacji.

DOK£ADNIE Czemu tak najecha³y¶cie na faceta? On j± TYLKO lubi, to ona inicjuje kontakt bo skoro j± zaprosi³ na fb to musi to byæ mi³o¶æ
Jakie ko³o zapasowe do licha? On jej tylko okazuje KOLE¯EÑSK¡ SYMPATIÊ A to co sobie imaginuje ta biedna dziewczyna jest tylko w jej g³owie.
Naprawdê znajd¼ kogo¶ kto BÊDZIE WOLNY, aktualnie mam podobny problem z jedn± z kole¿anek T¯eta. Po 3 latach ich zwyk³ej znajomo¶ci, gdy on siê ze mn± zwi±za³, stwierdzi³a ¿e siê w nim ju¿ dawno zakocha³a i teraz zwyk³y gest uprzejmo¶ci z jego strony oznacza Z PEWNO¦CI¡ jaki¶ przejaw uczucia

Polecam uwa¿n± lekturê https://wizaz.pl/forum/blog.php?bt=8522

Edytowane przez 201608251020
Czas edycji: 2010-09-18 o 14:00
201608251020 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-18, 14:28   #17
little19
Rozeznanie

Mnie te¿ siê wydaje, ¿e on j± tylko lubi bo wytykanie jêzyka czy usmiechanie siê nie oznacza jeszcze okazywania zainteresowania... moze to tylko przejaw czystego kolezenstwa.
Natomiast tez nie wiemy czy tak jest na 100% bo skoro autorka pisze, ¿e pon ci±gle tak robi, ciagle zaczepia na dodatek jakie¶ puszczanie oczek itp. to nie wiem moze troche dziwnie wygl±daæ.
Ale i tak uwazam, ¿e na takie rzeczy raczej nie zwraca siê uwagi. Jak siê usmiecha to tez sie usmiechnij i juz. Nie musisz od razu myslec, ¿e z jego strony to na pewno cos ogromnego oznacza.
Stary 2010-09-18, 14:45   #18
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
DOK£ADNIE Czemu tak najecha³y¶cie na faceta? On j± TYLKO lubi, to ona inicjuje kontakt bo skoro j± zaprosi³ na fb to musi to byæ mi³o¶æ
Wiesz, ja np. nie najecha³am na faceta pod tym wzglêdem, ¿e daje autorce w±tku nadzieje na cokolwiek. Tylko wed³ug mnie jego zachowanie ¶wiadczy o jego "kulturze", a w zasadzie jej braku. Czy siê komu¶ podobasz, czy nie, ale skoro siê znacie to wypada powiedzieæ "cze¶æ" albo kiwn±æ.
Stary 2010-09-18, 14:54   #19
201608251020
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez naciulatko Poka¿ wiadomo¶æ
Wiesz, ja np. nie najecha³am na faceta pod tym wzglêdem, ¿e daje autorce w±tku nadzieje na cokolwiek. Tylko wed³ug mnie jego zachowanie ¶wiadczy o jego "kulturze", a w zasadzie jej braku. Czy siê komu¶ podobasz, czy nie, ale skoro siê znacie to wypada powiedzieæ "cze¶æ" albo kiwn±æ.
Tylko ¿e on jej nie daje nadziei na NIC. To autorka j± sobie daje, dywaguj±c na temat jego zachowañ A mo¿e czasem jej po prostu nie zauwa¿y i dlatego nie przywita siê z ni±? Mo¿e ona wtedy te¿ sobie to wkrêca ¿e specjalnie jej nie powiedzia³ "cze¶æ", tak samo jak wkrêci³a sobie ¿e na jej widok pu¶ci³ swoj± dziewczynê z objêæ () ?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 14:58   #20
Izunia135
Przyczajenie

Hm... Raczej jestem realistk± i nie robie sobie bezsensownej nadziei. jednak by³y sytuacje, kiedy wiem ¿e zwyk³y kolega zachowa³by sie inaczej. Zaznaczam jeszcze ¿e to on rozpocz±³ znajomo¶c tymi w³a¶nie gestami, wcze¶niej siê nie znali¶my... i po kilku dniach z gestami juz stwierdzi³, ¿e siê znamy. Nie mog³am tutaj opisaæ ka¿dej sytuacji bo wysz³y by jakies 4 strony A4...
Stary 2010-09-18, 14:58   #21
Asiaa90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 182

Cytat:
Napisane przez Fuufuu Poka¿ wiadomo¶æ
Na moje oko to nawet gadki o kole zapasowym s± nieadekwatne w tym przypadku, bo to po prostu zwyk³a nadinterpretacja . Niektórym niewiastom to widzê strach nawet "cze¶æ" powiedzieæ albo pomachaæ, bo mo¿e to pos³u¿yæ jako motor napêdowy ich bójnej imaginacji.

Swieta racja, zgadzam sie w 100 %
Asiaa90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-18, 15:06   #22
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naciulatko
Tylko ¿e on jej nie daje nadziei na NIC. To autorka j± sobie daje, dywaguj±c na temat jego zachowañ A mo¿e czasem jej po prostu nie zauwa¿y i dlatego nie przywita siê z ni±? Mo¿e ona wtedy te¿ sobie to wkrêca ¿e specjalnie jej nie powiedzia³ "cze¶æ", tak samo jak wkrêci³a sobie ¿e na jej widok pu¶ci³ swoj± dziewczynê z objêæ () ?
¬le siê wyrazi³am. Pisz±c: "Wiesz, ja np. nie najecha³am na faceta pod tym wzglêdem, ¿edaje autorce w±tku nadzieje na cokolwiek." mia³am na my¶li, ¿e nie najecha³am na niego z powodu, ¿e daje jej jakiekolwiek nadzieje. Co nie oznacza, ¿e uwa¿am, i¿ da³ jej znaki, ¿eby uwa¿a³a, ¿e pa³a do niej mi³o¶ci±. Chodzi tylko o to, ¿e cokolwiek by nie by³o to nie zwróci³abym uwagi na kolesia, który ma w ni± wylane, nawet siê nie przywita. Mam nadziejê, ¿e teraz moja wypowiedz jest jasna
Stary 2010-09-18, 15:07   #23
elwiii
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

no troche g³upio wysz³o..
elwiii jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-18, 15:07   #24
Izunia135
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paollino Poka¿ wiadomo¶æ
Tutaj nie chodzi o jedn± sytuacjê kiedy siê nie przywita³, bo wiem ¿e mozna siê zamy¶liæ, lub po prostu nie zauwa¿yæ... Tutaj chodzi o kilka takich sytuacji... bardzo do siebie podobnych.
I nie jestem z tych które stwierdzaj±, ¿e jak mi powiedzia³ "hej" z u¶miechem to ju¿ mnie kocha :P Po prostu... ja nie u¶miecham siê do ka¿dej osoby któr± chcê poznaæ i nie zaczepiam jej. I w wielu sytuacjach nie zachowywa³ sie tak jakby zachowa³ siê normalny kolega, jak juz pisa³am wy¿ej
Stary 2010-09-18, 15:09   #25
201608251020
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez naciulatko Poka¿ wiadomo¶æ
¬le siê wyrazi³am. Pisz±c: "Wiesz, ja np. nie najecha³am na faceta pod tym wzglêdem, ¿edaje autorce w±tku nadzieje na cokolwiek." mia³am na my¶li, ¿e nie najecha³am na niego z powodu, ¿e daje jej jakiekolwiek nadzieje. Co nie oznacza, ¿e uwa¿am, i¿ da³ jej znaki, ¿eby uwa¿a³a, ¿e pa³a do niej mi³o¶ci±. Chodzi tylko o to, ¿e cokolwiek by nie by³o to nie zwróci³abym uwagi na kolesia, który ma w ni± wylane, nawet siê nie przywita. Mam nadziejê, ¿e teraz moja wypowiedz jest jasna
Teraz taaak
Co do autorki - masz 17 lat. W tym wieku NIKT nie jest realist± Choæby nie wiem jak by³ dojrza³y nad swój wiek Uroki bycia nastolatk±

co do zaczepiania - ja siê u¶miecham do dziewczyn z pracy na promocjach, bo chcê je poznaæ. A lesbijk± nie jestem Czasem siê z kim¶ z³apie dobry kontakt i wydaje Ci siê ta osoba na tyle sympatyczna, ¿e chcesz j± poznaæ. i TYLE. Amen.

Edytowane przez 201608251020
Czas edycji: 2010-09-18 o 15:11
Stary 2010-09-18, 15:17   #26
fleur05
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 243

Cytat:
Hm... Raczej jestem realistk± i nie robie sobie bezsensownej nadziei. jednak by³y sytuacje, kiedy wiem ¿e zwyk³y kolega zachowa³by sie inaczej. Zaznaczam jeszcze ¿e to on rozpocz±³ znajomo¶c tymi w³a¶nie gestami, wcze¶niej siê nie znali¶my... i po kilku dniach z gestami juz stwierdzi³, ¿e siê znamy. Nie mog³am tutaj opisaæ ka¿dej sytuacji bo wysz³y by jakies 4 strony A4...
Nie, nie jeste¶ realistk±. Go¶æ ma dziewczynê, nic nie wskazuje na to, ¿e im siê ¼le uk³ada. Mo¿e ma potrzebê siê do kogo¶ pou¶miechaæ?
Dziewczyny zawsze rozpatruj± domniemane ukryte zamiary ch³opaków. Ale w 99,99% oni ich NIE maj±!!!
Je¶li próbuje do Ciebie zarywaæ, kiedy jego dziewczyna nie patrzy, to znaczy w³a¶nie, ¿e powinna¶ zakoñczyæ znajomo¶æ. Wed³ug mnie taki facet jest skre¶lony.
On siê bawi, tak my¶lê.

Leczê siê z egoizmu.

fleur05 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-18, 15:53   #27
Dopamine99
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 017

Aha, czyli nie wolno mu siê u¶miechaæ, bo gdy to robi, to jest z³y i niedobry, tak?

Jakby to powiedzia³y niektóre forumowiczki... 'nie zachowuje siê jak zwyk³y znajomy, lub kolega, ale ju¿ jak przyjaciel, albo kto¶ kto chce mnie przelecieæ... ' - w sumie nie wiem jak mo¿na ¿yæ tak usztywnionymi kategoriami i interpretowaæ ka¿de, nawet najg³upsze zachowanie jakiego¶ obcego cz³owieka pod k±tem tego co on ode mnie chce.

Ja my¶lê, ¿e to Ty raczej jeste¶ jaka¶ wyposzczona.
Dopamine99 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-18, 16:21   #28
SOCKI
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 563

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Poka¿ wiadomo¶æ
Aha, czyli nie wolno mu siê u¶miechaæ, bo gdy to robi, to jest z³y i niedobry, tak?

Jakby to powiedzia³y niektóre forumowiczki... 'nie zachowuje siê jak zwyk³y znajomy, lub kolega, ale ju¿ jak przyjaciel, albo kto¶ kto chce mnie przelecieæ... ' - w sumie nie wiem jak mo¿na ¿yæ tak usztywnionymi kategoriami i interpretowaæ ka¿de, nawet najg³upsze zachowanie jakiego¶ obcego cz³owieka pod k±tem tego co on ode mnie chce.

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi w kontek¶cie tego w±tku.
Co to znaczy, ¿e autorka jest "jaka¶ wyposzczona"?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363
SOCKI jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-18, 17:21   #29
Asiaa90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 182

Cytat:

no z tego wniosek, ze nie wolno sie usmiechac do nikogo, machac, porozmawiac.. bo zaraz Cie posadza o cos.. i beda pisac o Tobie co moze oznaczac takie zachowanie

"Wyposzczona" - wg. Internetu (sprawdzilam, cytuje jedna z wypowiedzi )
: 'Wyposzczony' pochodzi od s³owa 'post'. Je¿eli kto¶ po¶ci przez d³u¿szy czas to potem jest wyposzczony.
Je¿eli nie jad³ miêsa to jest tego miêsa spragniony.
Je¿eli wódki nie pi³ to potem ma na ni± wielk± ochotê.
Je¿eli nie seksi³ to teraz bra³by wszystko co siê tylko rusza.
Pozbawiony czego¶ przez d³u¿szy czas
Asiaa90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2010-09-18, 20:22   #30
Izunia135
Przyczajenie

Cytat:

Nie powiedzia³am, ¿e nie wolno siê u¶miechaæ, pomachaæ itd. Ja sama mam wielu znajomych, czy to kole¿anki czy koledzy do których siê u¶miecham i zaczepiam, i jest to na milion procent kolezenskie, dla zabawy. Ale po prostu te dwa sposoby zaczepiania s± ró¿ne. Tymbardziej jak siê np. kogo¶ jeszcze nie zna i nie chodzi mi tutaj o zwyk³y usmiech.

I nie, nie jestem napalon± nastolatk±, która po us³yszeniu od faceta "cze¶æ" z u¶miechem stwierdza, ¿e jest zakochany po uszy. Po prostu chce wiedzieæ na czym stojê i o co chodzi... Gdyby to by³o normalne zachowanie to bym siê nie mia³a nad czym zastanawiaæ.

Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.