![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: nie czuję się kobietą...
Cytat:
![]() no nie wiem mi sie troche w glowie nie miesci , ze taka Jolie podlazi do faceta oblizuje wargi , to jej slynne spojrzenie , ze kazdy wtedy bez wyjatku nie ma namiotu ![]() otwarta tak , ale bardziej chodzi mi o dominowanie czesto dosc ostre , z tego co wiem faceci to mocno lubią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do dominowania - widzisz, tu opinie są mocno podzielone, bo też jest tak, że wiele kobiet lubi być "sponiewieranych" (za zgodą, humanitarnie.. ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze jedno - no nie czarujmy się, ale ile hc kobiet wygląda tak jak Jolie w filmach..?
Edytowane przez Deede Czas edycji: 2010-09-19 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jako też osoba z tego środowiska, muszę powiedzieć to co dziewzyny wcześniej. Szukaj Chłopa spoza środowiska, Ale rozumniem Cie. Nasze środowisko jest wyjątkowo zamknięte. Cały czas spotykamy sie z tymi samymi ludźmi, obojętne czy to praca, czy impreza. Znajomi znajomych też są muzykami, wszyscy na około muzykami,,,,i tak to się kończy ![]() Ja zawsze chciałam uciec z tego środowiska. Męczy mnie. Jak byłam młodsza tego nie zauważyłam, podobało mi się to, zawsze chciałam mieć faceta muzyka itd.....teraz jestem w połowie studiów na AM..i mam już dość! Mam dość iągle tych samych ludz, tych samych rozmów...chciałam mieć odskocznie od tego muzyznego światka....i znalałam na internecie ![]() Edytowane przez triolka Czas edycji: 2010-09-19 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz sa sytuacje w zyciu kiedy partnera trzeba rzucic na podloge :laugh: z tego co slyszalam od znajomych i mojego to faceci lubia byc posponiewierani w lozku mocno przez kobity ![]() ![]() chociaz z mojego doswiadczenia wiem , ze ciezko o faceta , ktory po prostu pierd...yyyknie na lozko bez gadania a nie oj oj nie zrobie tego bo moze jakas krzywde wyrzadze itd ![]() ![]() jak Jolie zadna haha ciezko ja przebic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jest "mała" różnica - jak się wygląda jak Jolie, to już ma się połowę problemu z głowy.. ![]() ![]() Trzeba umieć znaleźć złoty środek.
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiec tutaj sklaniam sie ku wydobyciu kobiecosci z siebie to najwazniejsze bo co z tego , ze ktos zalozy mini jak dalej bedzie jak chlop chodzil np ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Nie martw sie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mój tż obraca się właśnie w takim środowisku, głównie ma tam kumpli, ale dziewczyny też są, z tym że właśnie traktowane tak jak Ty. bardzo często jestem z nimi na imprezach, kontertach, jakieś wspólne wyjazdy i zawsze patrzą na mnie jak na kobietę, a na te pozostałe dziewczyny, które są z nimi 'na stałe' już nie. powód? moim zdaniem tamte dziewczyny bardzo wsiąkły w męskie towarzystwo, brak makijażu, brak konkretnej fryzury, zwykłe jeansy i dres. a ja zawsze jestem wyszykowana i generalnie wyglądam inaczej niż one. nie żebym była zrobiona na plastika, ale mam jakąś spódniczkę, makijaż itp. ot, chociażby jutro idę na taką impreze, a już dziś mam papiloty na włosach ![]() może właśnie Tobie brakuje takiej zewnętrznej kobiecości? spróbuj się kiedyś jakoś ładnie ubrać, pomalować, ułóż inaczej włosy i może wtedy zauważą w Tobie 100% kobietę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Sądzę, że nie zaszkodzi, jak trochę odetchniesz od swojego środowiska, to na pewno fantastyczni ludzie, ale nie należy rdzewieć w miejscu; na świecie są faceci, którzy nie widzieli Cię na wielu mocno zakrapianych imprezach i nie mieli okazji Ci się zwierzać. Krótko mówiąc tacy, którym się nie opatrzyłaś. Fajni faceci, swoją drogą, co poniektórzy.
![]() A czasem to i trzeba ubrać się bardziej kobieco, żeby poczuć, że to wewnątrz siedzi. Obcas podobno nie zabija (chociaż byłabym pierwsza do polemiki), to samo z kiecką miłą dla oka, dekoltem, ale o tym to wszystkie pisały. Przyznam się, że swoją kobiecość niejako uwalniałam strojem, jak pastuch krowie na granicy sobie tłumaczyłam, metodycznie, powoli. Ale za to teraz słyszę, jak bardzo jestem kobieca - ja, nie moje ciuchy. Większość w końcu zdejmuje szmatki związane ze środowiskiem, subkulturą i tak dalej, ważne i tak jest serce do tego. Co pasuje nastolatce, zaczyna mierzić parę lat później, a chłopcy stają się mężczyznami i trochę im się kanon estetyczny zmienia. A martensy nadal się czasem założy, ale co ja zrobię, że moja noga lepiej wygląda w innych okolicznościach. ![]()
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;22173796]I to tyle w temacie. Kobieta nie zlopie regularnie wodki. Przynajmniej w moim mniemaniu. Palisz? Przeklinasz? Jak dbasz o siebie?
Z tego co piszesz to kojarzysz mi sie z babochlopem.[/QUOTE] Oj, z tym przeklinaniem to masz rację, przez całe swoje życie zaobserwowałam, że jest to jeden z najlepszych straszaków na mężczyzn. Tzn wiadomo, w nerwach lub w łóżku zakląć sobie można, ale ****a jako przecinek jest koszmarnie niepociągające i nieseksowne. Palenie może jeszcze nie aż tak, znam facetów, dla których kobieta z papierosem jest niesamowicie atrakcyjna, natomiast żłopanie wódy do upadłego, regularnie, jest mało kobiece (i totalnie niezdrowe).
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie to wszystko zaczęło docierać, kiedy na jednym z koncertów zobaczyłam lidera jednej z czołowych wtedy grup punkowych w Polsce z jego kobietą, którą okazała się typowa blond lala w ładnym, kobiecym wdzianku, która pasowała do reszty bawiących się jak kwiatek do kożucha. Moja pierwsza myśl - "no jak to tak..? Przecież oni sobie jaja z takich robią..?!". Potem zaczęłam się rozglądać - i dotarło.. Tyle, że na moje szczęście ja już wtedy od jakiegoś czasu dusiłam się w punkowym światku i wkurzało mnie, że w pewnym sensie "nie wypadało" mi założyć nawet seksownego sweterka. To panczurzenie pod tym względem było strzałem w stopę. A ja się dobrze czuję ze sobą jako z Kobietą, a do tego nie lubię ograniczeń. Bardzo dużo zaczęło wtedy do mnie docierać, zaczęłam się do tego wszystkiego oddalać, dystansować i jednocześnie poznałam TŻa. Potem się to potoczyło samo, a po jakimś czasie wyraźnie widziałam, że wolność i "bycie sobą" to jest jednak poza grupami subkulturowymi. No, ale to inna historia.. ![]()
Edytowane przez Deede Czas edycji: 2010-09-20 o 07:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Buc
|
Autorko, moim zdaniem jeśli się chcesz zakochać, to tylko w kimś poza waszego kręgu.
Opinii dziołchy do wódki, imprez i pogawędek łatwo się nie pozbędziesz, albo wcale. Fajnie, że masz swoje towarzystwo, ale przez pewne zachowania, stajesz się czy stałaś dla nich aseksualna. Niech to będą Twoim kumple i nikt więcej. Miłości szukaj gdzie indziej. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.