|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 5 małych posiłków dziennie, pół godziny ZUMBY wieczorem !:) Kto ze mną? :D STAR
szkoda że mam tak mało transferu na tym chomiku ;p ale warto założyć i doładować;d ciekawe rzeczy tam są czasami
Szymonek <3 ;***** 10.10.2009 <3 Edytowane przez Lidka199 Czas edycji: 2010-09-20 o 16:04 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 5 małych posiłków dziennie, pół godziny ZUMBY wieczorem !:) Kto ze mną? :D STAR
Też dziś spróbuję zumby
Jak mi się spodoba to się nawet na zajęcia zapiszę
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Tak samo jak Lidka199 mam 18 lat tyle że 10października mam urodzinki Sama chciałam już jakiś czas temu schudnąć, ale wiecie jak to jest Miałam od dziś zacząć robić pompki ale dla mnie są nudne Mam motywację i jest nią studniówka Chcę wyglądać pięknie Niestety nie wiem ile ważę ;/ Ale coś ok. 75kg przy wzroście 163cm. Wiem nie jest za dobrze Może i waga jest większa nie wiem tego dokładnie, bo nie mam wagi w domu. Co do posiłków mi wybitnie 5 wstrzeli się w grafik, bo o 6 wstaję więc o 6,9,12,15 i 18 będę jadła Tylko martwię się czy moja dieta będzie skuteczna bo wiecie jak to mamy gotują. A to sosik a to zupka, pierożki i tak dalej ;/ Ale wszystkie inne posiłki mogę jakoś kontrolować. Co do ciemnego pieczywa to szczerze mówiąc wolę je I z tym nie będzie żadnego problemu, bo mój tato tez takie je Chyba się nie obrazi jak mu podkradnę troszkę A z tą zumbą. Obejrzałam kawałek filmiku na google i nawet nawet ona jest. Taka skoczna Tylko mam nadzieję, że nikt mi nie będzie wchodził do pokoju jak będę tańcować Niestety komputerka nie mam w swoim pokoju ;/ Ale jakoś dam sobie radę Najbardziej mi chodzi o zrzucenie brzuszka i żeby uda były szczuplejsze bo te partie ciała żyją swoim życiem Byłabym wdzięczna jak by ktoś mi wysłał filmik z chomika, bo na nim będziemy bazować, tak?? Ja niestety tam nie mam konta ;/ Tak więc ćwiczę razem z Wami Jeśli macie jeszcze miejsce
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Heeej
![]() Ja też motywuje sie studniówką i wiem jak gotuje mama xD na szczescie mieszkam sama bo mama pracuje w niemczech i ja decyduje co kupuje Popros żeby Ci nie wchodzli i myśle że nie bedzie problemu ![]() http://v.youku.com/v_show/id_XMTEyNjI1Nzg0.html tutaj jest też filmik bardzo dobry jeśli zależy Ci na tamtym to załóż konto poprostu i trzeba wyslać smsa potem za 2.44 żeby zwiekszyć transfer a naprawde warto bo jest świetny ten filmik i najlepszy jaki można tańczyć moim zdaniem uda chudną przy tym, brzuszek też. Ogólnie ćwiczą wszystkie mięśnie na całym ciele więc chudniesz wszędzie wyczytałam, że nawet przez godzine biegając nie spala sie tyle kalorii Damy radę!
Szymonek <3 ;***** 10.10.2009 <3 Edytowane przez Lidka199 Czas edycji: 2010-09-20 o 16:58 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
witaj piska129 no ja wiem jak to jest z tymi obiadkami
ale kazdy inny posilek mozesz kontrolowac:d hehe i oczywiscie miejsce dla Ciebie jest
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie jestem sama w domku i zaraz włączam filmik i ćwiczę
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Powodzenia z pierwszym razem !
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Kroki trochę się myliły ale to nic i tak było fajnie
Po 15 min jestem taka mokra jak bym pół godziny biegała na w-f'ie Niby takie niepozorne kroki a tyle zabawy z nimi i jednak wysiłku Szkoda tylko że po hiszpańsku tak to bym szybciej załapała kroki Jutro będę ćwiczyć dłużej
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
no troszeczkę męczące ale za to jakie efekty daje!
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
oo tak
warto sie poświęcać dla takich efektów Zobaczycie za tydzień co sie będzie robiło z waszym ciałkiem
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
wow, laski, ale nastukałyście postów :p
W pierwszym nic o sobie nie napisałam, więc teraz to nadrobię ![]() Mam na imię Patrycja, mam 20 lat i 20 kg do zrzucenia ( 1,67 wzrostu i 72kg :/ ). Uważam,że żadne wymyślne diety się nie sprawdzają na dłuższą metę, więc po prostu mniej jem (a częściej, 5 razy na dzień) i więcej się ruszam ( rowerek stacjonarny, bieganie trochę i takie zwykłe ćwiczenia. No i teraz ta zumba-super się wydaje,dziś wieczorem tańcuję ).A jeśli chodzi o dzień ważenia to może być niedziela, tylko ja będę podawać wynik co 2 tygodnie, bo na stancji nie mam wagi ( studiuję :P ). No to do dzieła Dziewczęta Powodzenia
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie skonczyłam ćwiczyć pomimo pierwszego dnia ukochanego okresu! ;d 45 minut zumby i ćwiczeń na pośladki
musze sie ich pozbyc bo mam tyłek mamuśki. 5 dzień diety zaliczony xDD ha! Ja też tak sądze że tylko te 5 posiłków może pomóc, poprostu trzeba sie do tego przyzwyczaić i już xD
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
ja dziś tyle co wcześniej ćwiczylam, ale zawsze to 30 min
jutro spróbuje ten filmik z chomika, zapowiada się fajnie![]() dziś też w miarę dietkowo -1 śniadanie - 3 małe kromki chleba orkiszowego z szynką i ogórkiem konserwowym -2 śniadanie- kiść winogron z działki+ kawa -obiad-4 pierożki ruskie z jogurtem naturalnym -podwieczorek-winogrona -kolacja-2 kromki chleba orkiszowego z pasztetem drobiowym, takim pieczonym nie z puszki;d
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
A jaa tak:
śniadanie 8.00 3 skibki kukurydzianego chlebka z serkiem topionym i nektarynka 2 śniadanie 11.00 - jogurt naturalny + otręby Obiad 14.00 - jajecznica z 2 jajek bez dodatków, ale z przyprawami + 2 skibki chleba razowego Podwieczorek/kolacja 17.00 - 2 kromki chlebka kukurydzianego z twarożkiem ze szczypiorkiem ![]() oprócz tego w dzień jakaś herbatka zielona ogólnie to nawet dzisiaj nie za specjalnie chce mi sie jeść :P
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Lidko
Zauważyłam że jesteś ze swoim TŻem od 10.10 czyli od dnia moich urodzin hehe xD Fazowo Dal mnie ten dzien rok temu był wspaniały I była to sobota 11.X spotkałam się z moim TŻ a 12.X zaczęlismy chodzić ze sobą No takie szczęśliwe dni hehe xD Dla Ciebie pewnie też były szczęśliwe
|
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
witam dziewczęta
ja chudnąć już nie zamierzam... chcę ujędrnić ciało i nabrać troszkę mięśni i co dla mnbie najważniejsze nauczyć się regularności w jedzeniu przez moje głupie 'odchudzanie' nie umiem normalnie jeść ale mam nadzieję że z Waszą pomocą mi się uda a zumba jest genialna
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jasnę że przygarniemy czemu głupie odchudzanie?
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję ![]() ehh.. był okres że nie wiem czy dziennie dostarczałam organizmowi 1000 kalorii.. a o 4 czy 5 posiłkach to nawet nie myślałam... otarło sie o chorobę... :/ dobrze że się opamiętałam... myślę że już jest dobrze.. aha i nie zapominajcie Kochane o tłuszczach nawet na redukcji trzeba ich organizmowi dostarczać: oliwa z oliwek, orzechy, słonecznik itp. ja w czasie mojej 'diety' zupełnie je wyeliminowałam no i mam... straciłam okres i walczę o niego... ![]() edit: aha i jestem po 15 minutach zumby to jest świetne zakochałam się w tym
'Miłe panie pamiętajcie: FACET TO NIE PIES - NA KOŚCI NIE POLECI ! A więc wpierniczajcie steki, a nie jakieś tam kanapeczki. ' http://sentymentalno-maniakalny.blogspot.com/ próbuje. Edytowane przez anjjjia Czas edycji: 2010-09-20 o 22:04 |
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
A ja tak:
Śniadanie: kromka chleba pełnoziarnistego z serkiem wiejskim i pomidorkiem II śniadania brak, bo polazłam na grzyby i jakoś przeleciało :p ale uzbierałam całe wiaderko ![]() Obiad: kotlet z piersi kurczaka i gotowana marchewka Podwieczorek: 3 mace (mniam to mój sposób na słodycze )Kolacja: jajko i pomidorek No i dużo zielonej herbaty-uwielbiam ( najlepsza jest chyba z trawą cytrynową,polecam )Co do ćwiczeń to troszkę dziś pobiegałam, pół godzinki na rowerku stacjonarnym no i ta zumba genialne po prostu Dzięki Lidka199 ![]() Muszę się też pochwalić,że nie uległam dziś maminej szarlotce-a tak się do mnie uśmiechała
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry dziewczynki
co tu tak cicho hmm?![]() Ja dzisiaj mam sporo spraw do załatwienia dlatego wstałam wcześniej i z rana sobie potancuje Miłego dnia
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() tym bardziej.. że już w tym roku oświadczył mi sie przy zachodzie słońca
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja już po śniadanku : pół kromki chleba pełnoziarnistego z serkiem wiejskim i pół z jajkiem. Teraz popijam zieloną herbatkę i postanowiłam wpaść do Was na trochę ![]() Zaraz lecę na dworek trochę, trzeba się trochę dotlenić ![]() Miłego i grzecznego dnia Dziewczynki
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
anjjjia dobrze że powiedziałaś , bo też chciałam wyeliminować te tłuszcze z diety, bo w sumie nie przepadam za orzechami itp
Ciesze sie że zumba przypasowała ja też sie w niej zakochałam w tamtym roku ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- A ja tak nie przepadam za zieloną herbatą ale dzisiaj wypróbuje tą cytrynową wywaliło mi brzuch w okresie;P aa jak już odmówiłaś szarlotki to jesteśmy z Ciebie dumne haha uwielbiam ją :P
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Ale Wam zazdroszczę Dziewczynki...Ja już ponad pół roku nie mogę sobie życia ułożyć
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
ja też po śniadaniu: 2 kromki chlebka razowego z serkiem topionym i nektarynka
i lece sprzątać bo troche zapuściłam kuchnie ;P Miłego dnia ! ![]() simarik hej, nie załamuj sie ja poznałam swojego gościaprzez neta i jesteśmy do dzisiaj, ale dzieli nas 180 km i widujemy sie max 2 razy w miesiącu.. więc też nie za ciekawie.. ale kocham go mocno po maturze już wspólne mieszkanko Na Ciebie pewnie już gdzieś tam czeka *![]()
Szymonek <3 ;***** 10.10.2009 <3 Edytowane przez Lidka199 Czas edycji: 2010-09-21 o 09:43 |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Lidka199,problem w tym,że to ja nikogo nie chcę. Byłam 3 lata z chłopakiem,razem mieszkaliśmy i wszystko się posypało (głównie z mojej winy). Nie chcę jeszcze raz przez to przechodzić
![]() Poza tym narobiłaś mi ochoty na nektarynki Muszę skoczyć gdzieś do sklepu,nooo ;p
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Więc musisz dać sobie czas
i zająć sie sobą przede wszystkim
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. W dodatku teraz mam problemy z chodzeniem na toaletę (od dłuższego czasu, w ciągu ostatnich 2 tygodni byłam tam około 4 razy, a przez ostatni tydzień prawie w ogóle), żadne syropy i saszetki przepisane przez lekarza nie działają, czopki glicerynowe także, nawet lewatywa nie pomogła . Ważyłam się w sobotę i miałam taki wynik, jak w podpisie. Wtedy jeszcze mój brzuch mi się podobał, ale od tamtej pory nie byłam w toalecie (no, prawie..) i w tej chwili wyglądam, jakbym miała rozmiar 40, a nie 36, a brzuch mam jak w marcu, czyli przed odchudzaniem.. Dziś po obiedzie (białkowo-warzywny) wezmę się za tą zumbę, bo przed treningiem trzeba zjeść białko, a na kolację (ok. godz. 18-18.30) zjem kukurydzę, która należy do węgli potrzebnych po treningu na redukcji.. Przyjmiecie mnie? ![]() Dodam, że teraz zumba będzie moim 3 rodzajem sportu, ponieważ codziennie po godzinie się ruszam: pływam lub jeżdżę na rolkach. Teraz dochodzi ten taniec .
![]() `I like living on the edge and seeing what's on the other side! Steven Tyler Edytowane przez morphine88 Czas edycji: 2010-09-21 o 12:47 Powód: poprawka. ;) |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Hej ;*
Ja czasami jem musli na śniadanie wtedy przy okazji mleko ale orzechów nie znosze i sie nie zmusze do tego raczej ;P Właśnie mnie zastanawiało zawsze to dlaczego inne dziewczyny sie odchudzają np tak jak Ty 6 tyg - 3 kga ja potrafie 3 kg w tygodniu schudnąć.. i jem normalnie... może to dlatego że ja waże zdecydowanie wiecej niż Ty prawie dwa razy tyle![]() Witamy w naszych skromnych progach ^^
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, możliwe, że dlatego, że ja mniej ważę
![]() Mnie już trochę kręgosłup wystaje, ale brzuch mam taki duży, że łooch ; D. Myślę, że siedzi tam jeszcze z 2-3kg . Dlatego chcę to zrzucić. Dziś po obiedzie 35 minut zumby! Nieodwołalnie! ![]() PS Te 35 minut to ile będzie spalonych kalorii? Tak 'na oko' ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

Jak mi się spodoba to się nawet na zajęcia zapiszę
Może i waga jest większa nie wiem tego dokładnie, bo nie mam wagi w domu.