Żonki 2010 :) Zapraszam Was Wszystkie :) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-22, 18:22   #31
Mustique
Lena

Dot.: Żonki 2010 :) Zapraszam Was Wszystkie :)

no właśnie.. u mnie jeszcze ten moment pytań trwa.. ale nic a nic sie nie zmieniło... bo to co było przed slube jest i po... przed nim mieszkaliśmy razem.....

chyba tylko tyle sie zmieniło że mamy papier legalny na to żeśmy są małżeństwem....

ale może po paru latach nam sie zmieni .. i będziemy sobie więcej wytykać!
Stary 2010-09-22, 19:12   #32
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Witam Dobijam do Was My tez ślubowaliśmy 17 lipca w tym upale (ale była klima więc wszyscy to wesele przeżyli) ale i tak wolę upał niż deszcz Nasze wesele było na 52 osoby Było cudowanie.

Nasze wesele też nie było duze W sumie chyba 65 osób I ja jestem bardzo zadowolona
A przed slubem też mieszkaliśmy razem, więc u nas oprócz papierka i mojego nazwiska nic sie nie zmieniło ....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-22, 19:21   #33
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
u mnie też jedna z prostszych sukien slubnych. a więc też włożenie jej nie trwao długo i robiłam to bez niczyjej pomocy.
Mnie się śmiac chciało bo ubralam sukienkę, przyjechal pan fotograf i mówi ze musze ją zdjeć i ubrac raz ejszcze przy pomocy świadkowej No a że wlozenie sukienki (jak pisałam) to bylo 5 sekund więc baaaardzo powoooli, w tempie ślikama moja kochana świadkowa zasuwaaaaaaaałaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamek na plecach

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ja osobiście oprócz tego, że mieszkam z TŻ nie odczuwam innej zmiany, no może to że muszę przygotowywać codziennie obiad
Ja tak samo dodalabym do tego przygotowywanie jeszcze kanapek do pracy męzowi no i kolacji. Takze gotuję sama, sprzątam etc. i nie mam zamiaru korzystac z pomocy mojej mamy (mieszkamy na parterze a rodzice na piętrze, mamy osobne wejscia do mieszkań)

Nas też juz się nikt nie pyta jak po slubie ale pytają jak mi idzie gotowanie bo wszyscy wiedzą ze przez 27 lat swojego życia jakoś nie pałałam miłością do garów A teraz to lubię i mi się podoba Powoli przyzwyczajam się do nowego nazwiska...

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-22, 19:43   #34
phdwao
Zakorzenienie

U nas po ślubie super, urządzilismy sobie kuchnie, kupilismykilka potrzebnych sprzętów.Wszytsko jets takie fajne
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 09:43   #35
Ollliwka
Zakorzenienie

hej to ja też dołącze ponad 3 miesiące już PO
Stary 2010-09-23, 10:28   #36
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Przy ubieraniu nie chłodziłam się - sukienka jednoczęściowa bez sznurowań, zapinana na zamek. Założenie jej trwało jakieś 15 sekund
Moja suknia też była bardzo prosta i jej założenie też nie trwało długo, ale sama bym nie dała rady, bo była wąska i usztywniana fiszbinami w górnej części i jakbym ją sama zakładała przez głowę to bym sobie rozwaliła fryzurę No i zamka z tyłu też bym sama nie zapięła. Ogólnie to strasznie zgrzałam się przy tym zakładaniu, bo się bałam, żeby mi się włosy nie rozwaliły (a miałam już wpięte kwiaty) i żebym jej nie umazała makijażem, więc musiałam tak wymanewrować, żeby ją ubrać przez głowę nie dotykając w ogóle głowy - no i przez to były takie cyrki, ale dobrze, że mnie wiatrakiem chłodzili Ech, fajnie tak powspominać ten dzień...

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
i jak mężatki czujecie sie już po? czy lubicie jak ktoś sie was pyta, co sie zmieniłó? czy wogole słyszycie to pytanie od kogoś?
Nas się pytali, ale tak zaraz po ślubie, teraz to już nas chyba traktują jak stare małżeństwo

U nas też się niewiele zmieniło, no poza tym, że mieszkamy razem. Mamy osobne mieszkanie na poddaszu u moich rodziców, które sobie jeszcze przed ślubem wyremontowaliśmy i urządziliśmy, więc ja się tylko przeniosłam piętro wyżej - taka mała zmiana Obiadów nie gotuję, bo mieszkamy z moimi rodzicami i mama gotuje dla wszystkich ale za to robię śniadania, kolacje, piekę ciasteczka i inne desery, więc w kuchni czuję się nie najgorzej Ale poza obiadami to wszystko inne sami sobie robimy (pranie, sprzątanie itp.). I ogólnie podoba mi się bycie żonką Acha i mam najlepszego męża na świecie :P

Dziewczyny, a może wkleicie jakieś zdjęcia jak wyglądałyście w tym dniu? Tak chociaż jedno, w ramach integracji

Edytowane przez rinco
Czas edycji: 2010-09-23 o 10:31
rinco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 10:32   #37
magolina
Wtajemniczenie

No to przyłączam sie i ja 4 wrzesnia 2010 był ślub i wesele, które było niesamowitym przeżyciem. Wszystko wyszło tak jak chcieliśmy, eh jeszcze raz bym chciała to przeżyć. Wszystkich zdjęć jeszcze nie mamy bo robił nam je mój brat który jest baardzo zapracowany i obiecał na początku października wszystkie dostarczyć a płytka będzie na początku nastepnego tyg. Już jej się nie mogę doczekać, mieliśmy dj i impreza była niesamowita.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 11:04   #38
tusia872
Zadomowienie

TO JA TEZ SIE PRZYŁACZAM a co mi tam tez jestem PM 2010

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 11:16   #39
Castia
Wtajemniczenie

witam mężatki 2010
czekałam na ten wątek, juz miałam zakładac bo myslalam ze nie będzie watku dla PM 2010
u mnie w nd stuknęły 3 miesiace po tym waznym dniu jest fajnie,
narazie mieszkamy u mnie, dom nasz wlasny wykanczamy ale ile to potrwa i co bedzie dalej to dluga historia
a poza tym to w noc poslubną zrobilismy sobie bejbe tak wiec siedze w domku i dbam o naszą trojeczkę.
chcielismy odrazu i TZ się postaral jak na męża przystało

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2010-09-23 o 12:07
Castia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 11:20   #40
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a może wkleicie jakieś zdjęcia jak wyglądałyście w tym dniu? Tak chociaż jedno, w ramach integracji
Swietny pomysł Oto my:
Stary 2010-09-23, 11:32   #41
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
a poza tym to w noc poslubną zrobilismy sobie bejbe tak wiec siedze w domku i dbam o naszą trojeczkę.
Castia gratuluję bejbika też bym już chciała ale najpierw muszę zrobić porządek ze swoimi hormonami i sie obronić a potem będziemy się starać

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Swietny pomysł Oto my:
Ślicznie

Dziewczyny u mnie tez nic sie nie zmieniło po slubie, chyba tylko tyle że jeszcze bardziej się kochamy. Mieszkaliśmy razem przed ślubem także tylko obrączka na palcu i nazwisko przypomina mi że myśmy już małżeństwo od października przenosimy się do moich rodziców, bo na razie wynajmowaliśmy miszkanie w bloku ale mam bardzo chorego tatę no i niestety musimy pomóc rodzicom. Jakoś się przeżyje choć wcale mi się to nie widzi
magolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 11:38   #42
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super! Gratuluję!
Stary 2010-09-23, 11:48   #43
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale czad!!! Gratulacje!!!

Właśnie miałam się pytać jak tam u Was dziewczyny z planami bejbikowymi My się powoli przymierzamy do starań, ale też muszę najpierw zrobić porządek ze zdrowiem

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

alamig super wyglądaliście

Ja wkleję zdjęcia wieczorem jak będę w domu, bo narazie siedzę w pracy... Zresztą i tak na razie mamy tylko od gości, a czekamy na te od fotografa.
Stary 2010-09-23, 11:58   #44
Asika21
Rozeznanie

Alamig super zdjęcia

Ja wrzuciłam kilka na inny wątek Tu macie link :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467261

Castia gratuluję - wypełniliście małżeński obowiązek jak należy :P

My z dzidziusiem poczekamy, aż skończę studia, więc najwcześniej za 2-3 latka Ale nie byłabym zła jakby wcześniej się trafiło :P Zobaczymy co czas pokaże :P Nie będziemy nic planować

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 12:00   #45
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Castia gratuluję bejbika też bym już chciała ale najpierw muszę zrobić porządek ze swoimi hormonami i sie obronić a potem będziemy się starać
Cytat:
Ale super! Gratuluję!
Cytat:
Ale czad!!! Gratulacje!!!

Właśnie miałam się pytać jak tam u Was dziewczyny z planami bejbikowymi My się powoli przymierzamy do starań, ale też muszę najpierw zrobić porządek ze zdrowiem
.
nooo było czadowo hahabębusia mam już sporego. zdecydowalismy sie na dziecko mimo ze dom stawiamy, mimo ze ja bez pracy ale dajemy radę, z reszta odpowiedniego momentu chyba nie ma nigdy, a mi juz sie tak chcialo takiego maleństwa ze hej
a z resztą wtedy nie myslałam że z tego będzie dziecko
w przyszla sobote ide do lekarza to moze poznamy juz płec

Asika21
po Bożemu hehe

alamig sliczne zdjęcia

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2010-09-23 o 12:05
Stary 2010-09-23, 12:02   #46
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
nooo było czadowo hahabębusia mam już sporego. zdecydowalismy sie na dziecko mimo ze dom stawiamy, mimo ze ja bez pracy ale dajemy radę, z reszta odpowiedniego momentu chyba nie ma nigdy, a mi juz sie tak chcialo takiego maleństwa ze hej no i jest. w przyszla sobote ide do lekarza to moze poznamy juz płec

alamig sliczne zdjęcia
To teraz musisz dużo odpoczywać i dbać o siebie Trzymamy kciuki
Stary 2010-09-23, 12:40   #47
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
łoho to owocna ta noc poślubna była GRATULUJĘ, za Twoje i dziecka zdrowie

Cytat:
Swietny pomysł Oto my:
Prześliczna Para Młoda Zdjęcia z ramą wymiata

Co do dzieciaczka to my chcemy tak do 2 lat ale wiadomo że może się szybciej przydarzyć Jesteśmy oboje po studiach, nie widze przeszkód zeby malec pojawił się wcześniej. Ale tez muszę najpierw się zadbać o swoje zdrowie :/

To my. Tak mi się zdjęcia podobają ze nie wiedziałam które wybrać Nadal nie mieliśmy pleneru yhhhh i nie wiem czy go w końcu zrobimy.

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog

Edytowane przez Susanna
Czas edycji: 2010-09-23 o 12:41
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 12:59   #48
Castia
Wtajemniczenie

dzięki dziewczyny
co zdjęcie to piękniejsze ja tez wstawię jakieś, narazie umykam na spacerek bo ,ślicznie dziś jest, przynajmniej u mnie dotlenię siebie i fasolkę.
mam nadzieję że pojawi się tu zaraz jakaś ciężaróweczka co bym nie była sama, działać dziewczyny, działać!!!
Stary 2010-09-23, 13:20   #49
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
mam nadzieję że pojawi się tu zaraz jakaś ciężaróweczka co bym nie była sama, działać dziewczyny, działać!!!
Kurcze, ale mnie zachęciłaś!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 13:29   #50
pieleszka
Wtajemniczenie

ja tak Was dziewczyny podczytuję sobie, chociaż jeszcze żonką nie jestem - dokładnie za miesiąc będę mogła się "pełnoprawnie" do Was przyłączyć ale fajnie mi się tak czyta Was i mam nadzieję, że też będę miło wspominać swój ślub..
Castia gratuluję bejbika super tak w noc poślubną..też bym chciała tak, ale - jak wiele innych dziewczyn z tego co czytałam - najpierw muszę zadbać o swoje zdrowie.. daj znać jak tylko będzie wiadomo czy to chłopczyk czy dziewczynka ta fasolka Wasza
Susana masz tak cudne zdjęcia (widziałam na różnych wątkach ), że już bym chyba nawet pleneru nie musiała mieć jakby moje wyszły tak samo świetne.. te na łóżku jak dla mnie rewelacja i bardzo fotogeniczna z Ciebie dziewczyna - aż zazdrość mnie bierze
Alamig wyglądaliście pięknie zdjęcie z ramką - rewelka
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 14:24   #51
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie się śmiac chciało bo ubralam sukienkę, przyjechal pan fotograf i mówi ze musze ją zdjeć i ubrac raz ejszcze przy pomocy świadkowej No a że wlozenie sukienki (jak pisałam) to bylo 5 sekund więc baaaardzo powoooli, w tempie ślikama moja kochana świadkowa zasuwaaaaaaaałaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamek na plecach

Ja tak samo dodalabym do tego przygotowywanie jeszcze kanapek do pracy męzowi no i kolacji. Takze gotuję sama, sprzątam etc. i nie mam zamiaru korzystac z pomocy mojej mamy (mieszkamy na parterze a rodzice na piętrze, mamy osobne wejscia do mieszkań)

Nas też juz się nikt nie pyta jak po slubie ale pytają jak mi idzie gotowanie bo wszyscy wiedzą ze przez 27 lat swojego życia jakoś nie pałałam miłością do garów A teraz to lubię i mi się podoba Powoli przyzwyczajam się do nowego nazwiska...
lepiej bym tego nie ujęła ja też robię śniadania, kolacje i jeszcze kanapki do pracy, a oprócz tego oczywiście obiad, Mężowi czasami zdarza się przygotować jakiś obiad, ale zazwyczaj jest to niedziela albo jesli wróci z pracy wcześniej ode mnie...

Ja w ogóle praktycznie nie gotowałam przez 24 lata więc teraz dopiero ujawniam swój talent mężuś mówi że moje obiady są bardzo smaczne, no ale co ma mówić?

Mi ciężko się przyzwyczaić do nowego nazwiska, bo mam dwu członowe i najczęściej posługuję się jeszcze panieńskim

Cytat:
witam mężatki 2010
czekałam na ten wątek, juz miałam zakładac bo myslalam ze nie będzie watku dla PM 2010
u mnie w nd stuknęły 3 miesiace po tym waznym dniu jest fajnie,
narazie mieszkamy u mnie, dom nasz wlasny wykanczamy ale ile to potrwa i co bedzie dalej to dluga historia
no to mąż się postarał gratuluję

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 17:41   #52
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny
co zdjęcie to piękniejsze ja tez wstawię jakieś, narazie umykam na spacerek bo ,ślicznie dziś jest, przynajmniej u mnie dotlenię siebie i fasolkę.
my juz działamy, zobaczymy co z tego bedzie

Gratuluje bejbika
Stary 2010-09-23, 18:52   #53
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
my juz działamy, zobaczymy co z tego bedzie

Gratuluje bejbika

dziękujemy
no! chociaz jedna tak więc trzymam mocno kciuki i życzę owocnych upojnych nocy
Stary 2010-09-23, 19:49   #54
rinco
Wtajemniczenie

To ja wklejam swoje fotki ślubne, ale tak jak już pisałam na razie tylko amatorskie. Jak będziemy mieć te właściwe od fotografa to pewnie znowu się pochwalę

Edytowane przez rinco
Czas edycji: 2010-12-31 o 15:49
Stary 2010-09-23, 20:44   #55
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny
Castia, gratulacje My jeszcze troszkę musimy poczekać, bo dopiero co odstawiłam tabletki, i mój organizm musi się przestawić. Ale też chcielibyśmy niedługo

Dziewczyny, śliczne zdjęcia
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 21:26   #56
aalegna
Wtajemniczenie

Castia ja również gratuluję i troszkę zazdroszczę ale my musimy stanąc troszke na nogi po zakupie wlasnego mieszkanka, wyremontowac je i gdzies koło czerwca, czyli w rocznice ślubu zaczniemy sie starać

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
To ja wklejam swoje fotki ślubne, ale tak jak już pisałam na razie tylko amatorskie. Jak będziemy mieć te właściwe od fotografa to pewnie znowu się pochwalę
ślicznie wyglądałaś

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
ł

To my. Tak mi się zdjęcia podobają ze nie wiedziałam które wybrać Nadal nie mieliśmy pleneru yhhhh i nie wiem czy go w końcu zrobimy.
Cudowne zdjęcia
Stary 2010-09-23, 21:38   #57
aalegna
Wtajemniczenie

To i ja się pochwalę swoim ślubem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 21:38   #58
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
dziękujemy
no! chociaz jedna tak więc trzymam mocno kciuki i życzę owocnych upojnych nocy
a dzięki jak sie uda to dam znać
Stary 2010-09-23, 22:57   #59
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
To i ja się pochwalę swoim ślubem
zdjecie nr 2 i 3 to absolutnie moi faworyci przepiekne miejsce, mozna wiedziec gdzie to jest?
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 23:29   #60
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
zdjecie nr 2 i 3 to absolutnie moi faworyci przepiekne miejsce, mozna wiedziec gdzie to jest?
Dziękuję A miejce to zwykła droga prowadząca do wioski niedaleko mojej miejscowości -
Stankowo, ale i tak pewnie nic Ci to nie mówi
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości