|
|
#31 |
|
Lena
|
Dot.: Żonki 2010 :) Zapraszam Was Wszystkie :)
no właśnie.. u mnie jeszcze ten moment pytań trwa.. ale nic a nic sie nie zmieniło... bo to co było przed slube jest i po... przed nim mieszkaliśmy razem.....
chyba tylko tyle sie zmieniło że mamy papier legalny na to żeśmy są małżeństwem.... ale może po paru latach nam sie zmieni .. i będziemy sobie więcej wytykać!
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasze wesele też nie było duze W sumie chyba 65 osób I ja jestem bardzo zadowolona A przed slubem też mieszkaliśmy razem, więc u nas oprócz papierka i mojego nazwiska nic sie nie zmieniło .... |
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a że wlozenie sukienki (jak pisałam) to bylo 5 sekund więc baaaardzo powoooli, w tempie ślikama moja kochana świadkowa zasuwaaaaaaaałaaaaa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamek na plecach ![]() Cytat:
Nas też juz się nikt nie pyta jak po slubie ale pytają jak mi idzie gotowanie bo wszyscy wiedzą ze przez 27 lat swojego życia jakoś nie pałałam miłością do garów A teraz to lubię i mi się podoba Powoli przyzwyczajam się do nowego nazwiska...
|
||
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
U nas po ślubie super, urządzilismy sobie kuchnie, kupilismykilka potrzebnych sprzętów.Wszytsko jets takie fajne
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i zamka z tyłu też bym sama nie zapięła. Ogólnie to strasznie zgrzałam się przy tym zakładaniu, bo się bałam, żeby mi się włosy nie rozwaliły (a miałam już wpięte kwiaty) i żebym jej nie umazała makijażem, więc musiałam tak wymanewrować, żeby ją ubrać przez głowę nie dotykając w ogóle głowy - no i przez to były takie cyrki, ale dobrze, że mnie wiatrakiem chłodzili Ech, fajnie tak powspominać ten dzień... ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() U nas też się niewiele zmieniło, no poza tym, że mieszkamy razem. Mamy osobne mieszkanie na poddaszu u moich rodziców, które sobie jeszcze przed ślubem wyremontowaliśmy i urządziliśmy, więc ja się tylko przeniosłam piętro wyżej - taka mała zmiana Obiadów nie gotuję, bo mieszkamy z moimi rodzicami i mama gotuje dla wszystkich ale za to robię śniadania, kolacje, piekę ciasteczka i inne desery, więc w kuchni czuję się nie najgorzej Ale poza obiadami to wszystko inne sami sobie robimy (pranie, sprzątanie itp.). I ogólnie podoba mi się bycie żonką Acha i mam najlepszego męża na świecie :P ![]() Dziewczyny, a może wkleicie jakieś zdjęcia jak wyglądałyście w tym dniu? Tak chociaż jedno, w ramach integracji
Edytowane przez rinco Czas edycji: 2010-09-23 o 10:31 |
||
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
No to przyłączam sie i ja
. Wszystkich zdjęć jeszcze nie mamy bo robił nam je mój brat który jest baardzo zapracowany i obiecał na początku października wszystkie dostarczyć a płytka będzie na początku nastepnego tyg. Już jej się nie mogę doczekać, mieliśmy dj i impreza była niesamowita .
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
TO JA TEZ SIE PRZYŁACZAM
a co mi tam tez jestem PM 2010
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
witam mężatki 2010
![]() czekałam na ten wątek, juz miałam zakładac bo myslalam ze nie będzie watku dla PM 2010 ![]() u mnie w nd stuknęły 3 miesiace po tym waznym dniu narazie mieszkamy u mnie, dom nasz wlasny wykanczamy ale ile to potrwa i co bedzie dalej to dluga historia ![]() a poza tym to w noc poslubną zrobilismy sobie bejbe tak wiec siedze w domku i dbam o naszą trojeczkę. chcielismy odrazu i TZ się postaral jak na męża przystało
Edytowane przez Castia Czas edycji: 2010-09-23 o 12:07 |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oto my:
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też bym już chciała ale najpierw muszę zrobić porządek ze swoimi hormonami i sie obronić a potem będziemy się starać![]() Ślicznie Dziewczyny u mnie tez nic sie nie zmieniło po slubie, chyba tylko tyle że jeszcze bardziej się kochamy od października przenosimy się do moich rodziców, bo na razie wynajmowaliśmy miszkanie w bloku ale mam bardzo chorego tatę no i niestety musimy pomóc rodzicom. Jakoś się przeżyje choć wcale mi się to nie widzi
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje!!! ![]() Właśnie miałam się pytać jak tam u Was dziewczyny z planami bejbikowymi My się powoli przymierzamy do starań, ale też muszę najpierw zrobić porządek ze zdrowiem ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- alamig super wyglądaliście ![]() Ja wkleję zdjęcia wieczorem jak będę w domu, bo narazie siedzę w pracy... Zresztą i tak na razie mamy tylko od gości, a czekamy na te od fotografa. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Alamig super zdjęcia
![]() Ja wrzuciłam kilka na inny wątek Tu macie link : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467261 Castia gratuluję - wypełniliście małżeński obowiązek jak należy :P My z dzidziusiem poczekamy, aż skończę studia, więc najwcześniej za 2-3 latka Ale nie byłabym zła jakby wcześniej się trafiło :P Zobaczymy co czas pokaże :P Nie będziemy nic planować
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
haha a z resztą wtedy nie myslałam że z tego będzie dziecko w przyszla sobote ide do lekarza to moze poznamy juz płec Asika21 po Bożemu hehe ![]() alamig sliczne zdjęcia Edytowane przez Castia Czas edycji: 2010-09-23 o 12:05 |
||
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULUJĘ, za Twoje i dziecka zdrowie ![]() Prześliczna Para Młoda Zdjęcia z ramą wymiata ![]() Co do dzieciaczka to my chcemy tak do 2 lat ale wiadomo że może się szybciej przydarzyć Jesteśmy oboje po studiach, nie widze przeszkód zeby malec pojawił się wcześniej. Ale tez muszę najpierw się zadbać o swoje zdrowie :/To my. Tak mi się zdjęcia podobają ze nie wiedziałam które wybrać Nadal nie mieliśmy pleneru yhhhh i nie wiem czy go w końcu zrobimy.
Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-09-23 o 12:41 |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny
co zdjęcie to piękniejsze dotlenię siebie i fasolkę.mam nadzieję że pojawi się tu zaraz jakaś ciężaróweczka co bym nie była sama, działać dziewczyny, działać!!! ![]()
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tak Was dziewczyny podczytuję sobie, chociaż jeszcze żonką nie jestem - dokładnie za miesiąc będę mogła się "pełnoprawnie" do Was przyłączyć
ale fajnie mi się tak czyta Was i mam nadzieję, że też będę miło wspominać swój ślub..Castia gratuluję bejbika super tak w noc poślubną..też bym chciała tak, ale - jak wiele innych dziewczyn z tego co czytałam - najpierw muszę zadbać o swoje zdrowie.. daj znać jak tylko będzie wiadomo czy to chłopczyk czy dziewczynka ta fasolka Wasza ![]() Susana masz tak cudne zdjęcia (widziałam na różnych wątkach ), że już bym chyba nawet pleneru nie musiała mieć jakby moje wyszły tak samo świetne.. te na łóżku jak dla mnie rewelacja ![]() Alamig wyglądaliście pięknie zdjęcie z ramką - rewelka |
|
|
|
|
#51 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w ogóle praktycznie nie gotowałam przez 24 lata więc teraz dopiero ujawniam swój talent Mi ciężko się przyzwyczaić do nowego nazwiska, bo mam dwu członowe i najczęściej posługuję się jeszcze panieńskim Cytat:
gratuluję
|
||
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje bejbika |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękujemy ![]() no! chociaz jedna tak więc trzymam mocno kciuki i życzę owocnych upojnych nocy
|
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja wklejam swoje fotki ślubne, ale tak jak już pisałam na razie tylko amatorskie. Jak będziemy mieć te właściwe od fotografa to pewnie znowu się pochwalę
Edytowane przez rinco Czas edycji: 2010-12-31 o 15:49 |
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jeszcze troszkę musimy poczekać, bo dopiero co odstawiłam tabletki, i mój organizm musi się przestawić. Ale też chcielibyśmy niedługo ![]() Dziewczyny, śliczne zdjęcia |
|
|
|
|
|
#56 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Castia ja również gratuluję
i troszkę zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
To i ja się pochwalę swoim ślubem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A miejce to zwykła droga prowadząca do wioski niedaleko mojej miejscowości - Stankowo, ale i tak pewnie nic Ci to nie mówi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

Dobijam do Was
Nasze wesele było na 52 osoby
Było cudowanie.
. Wszystkich zdjęć jeszcze nie mamy bo robił nam je mój brat który jest baardzo zapracowany i obiecał na początku października wszystkie dostarczyć a płytka będzie na początku nastepnego tyg. Już jej się nie mogę doczekać, mieliśmy dj i impreza była niesamowita

też bym już chciała ale najpierw muszę zrobić porządek ze swoimi hormonami i sie obronić a potem będziemy się starać