|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Problem z którym nie mogę sobie poradzić
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co
przypadkiem wczoraj chyba ktoś założył taki o wątek na plotkowym ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470103 czyli o udanych wątkach na wizazu ![]() coś czuje, że ten tutaj znajdzie tam swoje miejsce idę dodać ![]() (edit - dodane no idealnie pasowało tam, teraz tylko czekać na Wyraka jeszcze pozostaje)
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-09-25 o 14:27 |
|
|
|
#33 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najwyraźniej nie potrafisz odróżnić rodzajów spojrzeń .Naprawdę myślisz ,że każdy facet ,który na Ciebie popatrzy od razu wyobraża sobie dziki seks z Tobą w roli głównej? Czytam i nie mogę uwierzyć... ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
swoją drogą niezły numer z tej autorki.Żeby to wiedzieć,że większość facetów ma na jej widok erekcję to musi spoglądać w jedno miejsce u każdego z tych facetów ,no chyba ,że wyczytuje to ze wzroku
"Większość z nas kryje się za egocentryczną skłonnością do tworzenia iluzji własnej wyjątkowości" Philip G. Zimbardo,Efekt Lucyfera Edytowane przez Poemadka Czas edycji: 2010-09-25 o 15:03 |
||
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, to wcale nie jest śmieszne.
Autorko wątku, do psychologa i to jak najszybciej. Cytat:
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam identyczną fazę jak Ty, również nastąpiło u mnie brutalne 'odkrycie' tej prawdy i też wierzyłam, że facet ktory akurat ze mną był, jest zupełnie wyjątkowy i wcale nie taki, jak reszta napalonych samców. Niestety, okazało się że jest taki sam jak oni Cóż, z tym że świat tak wygląda, należy się pogodzić. Nie ma innej rady, niż zaakceptowanie takiego stanu rzeczy, że kobieta jest dla faceta wartościowa głównie gdy jest obiektem seksualnym i wtedy może liczyć na jego szczere zainteresowanie. W innych przypadkach - rzaaadko... |
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
Zaniedbaj ubior, przytyj. Po prostu.
Nie rozumiem, kobiety chcą być atrakcyjne, bawią się modą, malują, nie żałują na wypad do fryzjera do kosmetyczki, a potem mają pretensje, że ludziom się podobają i ktoś chętnie by przeleciał. No cóż, ja widząc przystojnego mężczyznę bynajmniej nie zainteresuję się zbytnio, czy byłby dobry w pieczeniu pasztetów. A tak w ogole to witamy kolejną osobę z problemem bycia zbyt ładnym. Dobrze się bawisz, królewno w koronce na główce? Myślę.
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli boisz się i płaczesz to coś jest ewidentnie na rzeczy.
Fresa dobrze mówi. Co to całej tej męskiej chcicy.. to nie jest tak, że nie mogą tego kontrolować a ich wzwody w spodniach są jak gps w poszukiwaniu samicy do przelecenia! Twój kolega, który powiedział Ci, że "nie wszyscy faceci się do tego przyznają" powinien powiedzieć " nie wszyscy faceci mają nad tym kontrolę".
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
az musze TZta zapytac jak wroci z pracy jak to u niego jest.
alez jestescie wredne dziewczyny
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Drugi watek w stylu "jestem za ładna"?
Tyle, że tu autorka dodatkowo myśli, że na jej widok prawie każdemu staje ![]() Idź do specjalisty, serio, jeśli cię ten ... problem? tak męczy. Ktoś ci wpoił głupoty, sama też sobie swoje ubzdurałaś i masz... Albo zwyczajnie ten wątek to prowokacja ![]() Tak mi się przypomniało, kiedyś napisał do mnie jakiś chłopak, chciał się poznać i w ogóle, jakoś na początku gadaliśmy po czym wyznał mi, że tak go podniecają blondynki, że na widok takiej zawsze mu staje Pytałam czy na widok dosłownie każdej, on na to, że tak, jaka by nie była, gruba, brzydka ale musi być perhydrol na głowie żeby mu stanął i jak widzi taką na ulicy, to musi nawet iść w krzaki żeby sobie... Nie wiem czy sobie jaja robił czy mówił serio ;P
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Też uważam, że manię prześladowczą to należy leczyć a nie z lubością ją w sobie pielęgnować.
|
#43 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale biologii nie oszukamy - taka jest niemiła prawda W tej dziedzinie nigdy nie będzie równouprawnienia.
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
to jest bardzo śmieszne.
autorka załozyła temat w pt wieczorem, poświęciła mu trochę czasu między 20 a 22, nafochała się na koniec, że wredne dziewczyny są jak wirus (coś jak podobieństwo do takiej jednej co nie miała koleżanek bo uroda), wczoraj w południe napisała, że koleżanki brzydkie stąd brak zrozumienia, a w nocy emotka buziaczek dla wyrozumialków. No kolejna bardzo zaangażowana w problem, jak na kogoś komu się nie powinno chcieć wychodzić z domku ze względu na jakąś fobię społeczną i wiecznie napalonych samców. Jak to jest, że niektórzy potrafią poradzić sobie nawet z podejrzeniem o prowo i wyciągnąć od ludzi porady, nadać swojemu wątkowi wyglądający na sensowny kształt, a innym jakoś za grosz nie wychodzi. Ktoś Was robi laski w Karola aż miło a Wy przeżywacie jak mrowka okres. Jak masz autorko rzeczywiście problem to idź do psychologa. Najlepsze rozwiązanie. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-09-26 o 11:53 |
|
|
|
#46 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyczuwam tu na rapwde ostra rzpesade, po pierwsze jesli rzeczywiscie rzpyciagasz uwage tak jak piszesz nie sadze zeby nie bylo faceta ktory spojrzalby na twarz i sie po prostu usmiechnal lub po prostu nie reagowal ![]() odnosnie erekcji na widok kazdej laski, po przeczytaniu tego moglbym zabawic sie jakichs kompleksow bo ja jakos nie reaguje tak "gwaltownie" chocbym nie wiem jaka pieknosc mijal na ulicy ![]() owszem mam w grupie dwoch kolesi ktorzy dostaja bialej goraczki na widok kazdej dziewczyny, ale w grupie jest tez ponad 20 innych kolesi ktorzy albo wyjatkowo dobrze sie z tym kryja albo potrafia opanowac swoje popedy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
ja bym bardzo chciała żeby wszystkie osoby mówiące o tym że KAŻDY facet według mnie ma erekcje na widok kobiety, niech mi pokaże gdzie napisałam że KAŻDY
Kury |
|
|
|
#48 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chowajmy swoich facetów przed nią! Bo wszyscy są tacy sami i na jej widok podniesie im sie sprzęt ![]() Cytat:
![]() Kuro
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proponuję nie karmić trolla.
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Popłakałam się
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
dalej nikt nie wskazał, ale luz.
głupie kury
|
|
|
|
#53 |
|
BAN stały
|
Witam!
Trafilam na ten watek PONOWNIe zupelnie przez przypadek. Jestem jego autorka, pamietam jak majac 17 lat przezywalam ogromnie to, jak dzialaja relacje damsko-meskie. Majac przewaznie kolegow, postanowilam poszukac kobiet ktore by mnie wsparly tu, na tym forum. Dzis zyjemy w czasach gdy #metoo jest jednym z popularniejszych hashtagow, gdzie wciaz rozmawiamy o tym czy lapanie kobiety za tylek to komplement czy moze przekroczenie pewnych granic. Dzis, mowimy o tym i nikt juz nie wysmieje Cie za teze, ze czesto jestesmy traktowane jak obiekt seksualny. Kobiety, wspierajcie sie. Nie bylam trolem, bylam zagubiona nastolatka, a to co tu otrzymalam bylo bardzo przykre. Ban forever i zdania, ze mam beznadziejnych kolegow, chlopaka i pewnie uwazam sie za najpiekniejsza... Smieszne, bo dalej twierdze ze temat nie byl wcale tak wyolbrzymiony i zawsze bede walczyc o to zeby mezczyzna najpierw widzial w nas drugiego czlowieka, a dopiero na drugim miejscu docenial inne nasze walory. Mniej jadu dziewczyny, nie wiecie kto jest po drugiej stronie. Edytowane przez pat_smith Czas edycji: 2019-08-01 o 15:09 |
|
|
|
#54 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To, że chłopak był beznadziejny to tez akurat adekwatna ocena i miała na celu zwrócić twoja uwagę na prawdziwy problem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#55 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Złota Łopata za najstarszy odkopany watek wędruje do <werble> Pat_Smith!
Ponieważ wątek jest nie tylko trollowy, ale datuje się na rok 2010 to zamykam.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

Myślę.