![]() |
#31 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Kosmetyki, perfumy
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Lady of Harley-Davidson
|
Bruno Banani, Not For Everybody 10/50ml tester
Bvlgari, Eau Parfumée Au Thé Rouge EDT 90/100ml tester, kartonik Calvin Klein, CK IN2U Women EDT 120/150ml Clinique, Happy 4/15ml Coty, Kylie Minogue, Sweet Darling EDT 28/30ml, kartonik Demeter, Pina Colada EDC 15ml splash Donna Karan, DKNY Be Delicious 50/125ml (chyba mam kartonik, sprawdzę) Donna Karan, DKNY Red Delicious 40/125ml, kartonik Guerlain, Aqua Allegoria Mentafollia 30/125ml Hermes, Elixir des Merveilles EDP 30/50ml, kartonik House woman EDT 40/50ml, kartonik L'Occitane, Cherry Blossom EDT 15/100ml Oriflame, Home Collection, Breakfast in Paris Home Fragrance 100ml, kartonik Sephora, Capricieuse? Vanille Chocolat EDT 50/100ml, kartonik Sephora, Insouciante? Vanille Mangue EDT 9/10ml Sephora, Insoumise? Vanille Caramel EDT 50/100ml, kartonik Sephora, Poetique? Vanille Fleur d`Oranger EDT 50/100ml, kartonik YSL, Baby Doll EDT 10/30ml, kartonik Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Vanille Bourbon EDT (stara wersja) 50/100ml Yves Rocher, Pur Désir de Fleur d'Oranger EDT 20/60ml, kartonik to sa flakony ktore mam, moge oddac flaszke lub zrobic odlewki (mam sporo atomizerów)
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wklejam zdjęcie wszystkich odcieni jakie mam jasne na wymianę- coś z tego dobierzemy jeśli dojdzie do wymianki wyszły na o wiele ciemniejsze bo zdjęcie w pełnym słońcu a podkłady ułożone w cieniu. Pierwszy z lewej to ten który Cię u mnie zainteresował następny to sunkissed fair, potem w pudełeczku z Sephory Fair Niżej sample fairly light neutral, sandy fair i multitasking neutral Jeszcze niżej są jasne róże i rozświetlacz wet sand, a poniżej próbki jasnych podkładów innych firm
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tym, że tutaj pozostaje problem ilości. Moje perfumy kosztowały 60 zł, a z tego co zobaczyłam na KWC Sweet Darling kosztuje 120 zł. A ja bym wolała nie brać odlewki, tylko zapach w oryginalnej buteleczce. Oprócz Sweet Darling u Ciebie podoba mi się Sephora Vanille Caramel i L'Occitane Cherry Blossom |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
To zas ten jil mogę oddać ten który chciałaś plus ten, który na zdjęciu jest przesypany do pudełeczka sephory, plus róże ze zdj
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy,znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Szukałam, ale jednak ja też nie mam pustego atomizerka
![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Nic dla siebie nie znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Czy Vipera i róż Bourjois są nadal aktualne?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: Gabriela Sabatini Elegance ?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Hej podoba mi sie
- Bare Minerals Bisque - korektor, mały rozmiar, taki jak w zestawie startowym, wypróbowany kilka razy. Link Dokładka z 25.04.2011 - Pozostały mi też małe ilości podkładów Bare Minerals w kolorach Fairy Light i Light, które mogłabym wymienić na próbki podkładów innych firm w jasnych kolorach. Ile g jest tych podkladzikow i jakiej pojemnosci jest sloiczek Bisque ? Zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Natomiast słoiczki podkładów wyjściowo miały po 2 g, a teraz w Fairy Light została mi ok połowa, a w Light ok 1/4. U Ciebie zainteresował mnie tylko sampel Lily Lolo Blondie. Wydaje mi się, że wszystkie inne odcienie byłyby dla mnie za ciemne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy interesowala by Cie wymianka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Mam 2 roze z edm i do tego 2 cienie takze z edm. Byla bys zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Daydream i Opening Day
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.