![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: 9 pażdziernika pierwszym dniem diety. Wyścig z wagą.
A więc jesteśmy z ciebie dumne tak trzymać. Ciekawe jak mi pójdzie na tym obiedzie po slubie przyjaciółki:/
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
![]() U mnie kawa z mlekiem+łyżeczka cukru 1 średnia marchewka ![]() ![]() trzymam kciuki!
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oby tak dalej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
![]() Ale czuję się pełna sił do odchudzania! ![]() śniadanie: kasza manna z domieszką kukurydzianej obiad: kotlet ze schabu smażony (tłuszcz odessałam za pomocą papieru ![]() kolacja: chyba zjem kaszę ze śniadania polaną jogurtem I oczywiście woda, zielona herbata ![]() Powodzenia ![]() Też zawsze jak mam się ochudzać, to na stole pojawiają się ciasta, czekoladki. ![]() ![]()
58-57-56-55-54-53-52-51-50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WAKACJE 2011 NIECH BĘDĄ MOTYWACJĄ. ![]() początek diety 24.10.2010 _________________________ _______ I belong to you, I belong to you..You belong to me |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Hey dziewczyny
![]() Znajdzie sie jeszcze jedno wolne miejsce ???? ![]() Swego czasu ( nie tak dawno zreszta ) wazylam 89,5 kg i schudlam do 60 kg i zabalowalam ![]() Na diecie jestem juz od tygodnia i bede az do wymarzonej wagi... Codziennie cwicze min. 1h, choc nie ukrywam, ze satysfakcjonowaloby mnie 2 h dziennie ;-)) Pozdrawiam i zycze sukcesow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaką dietę przedtem stosowałaś??? Idę robić zieloną herbatkę... Czuję że wieczorek może być ciężko....Znajomi do nas przychodzą...i obawiam się %%% ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Może każda z nas niech wklei swoje foto obecnej figury i tej do jakiej dąży-bez twarzy.Po schudnięciu będziemy mieć porównanie... Co Wy na to laski??? ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.maxmodels.pl/tsunami,2.html#zdjecia_dol Moje marzenie....
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz robie swoja jw. Skoro chcesz schudnac nie powinnas sie obawiac %, bo jak sie czegos chce to nie ma bata, zeby sie zlamac, czyz nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
masz rację...
ale jak widać mam słabszą wolę od Ciebie... ![]() Mam nadzieję że przetrwam jakoś dzisiejszy wieczór... Zresztą 1 drink mi nie zaszkodzi.... ![]()
![]() |
#39 | ||
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Moje śniadanko (późne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() "Śniadanie zjedz sam, obiadem podziel się z przyjacielem, kolację oddaj wrogowi." |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyny
![]() mogę dołączyć? ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- moja waga to ok63 kg (czasem sie waha +/-1kg) wzrost tylko 164 cm marzy mi się 57-58 kg a w przyszłym roku ślub więc trzeba zacząć działać ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
No to mamy bardzo podobne wagę/wzrost i wymarzoną wagę!
![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Dziewczyny, stosujecie jakieś suplementy wspomagające odchudzanie? Ja na Allegro zamówiłam sobie Therm Line S, wypróbuję, może pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Moje:
Śniadanie: jabłko, ciemna mała bułka z sałatą i jajkiem II śniadanie: banan Na obiad: 1h orbitreka ![]() Wieczorem idę na 18 przyjaciółki i będzie cieżko, ale muszę dać rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Cytat:W sumie dobry nawet pomysł, tylko ja się trochę wstydzę...
Ja też...ale po 1 się nie znamy,po 2 mamy się wspierać a nie naśmiewać tak?! ![]() co do śniadania to nie jem za wiele rano...za to zawsze nadrabiałam wieczorami ![]() Ja niczego nie stosuję ale Therm Line S kiedyś stosowałam i nie powiem że żadnych efektów nie było... Ja właśnie zielonego ogórka zjadłam ![]() ![]()
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do zdjęć... Spoko, ja poszukam jakiegoś odpowiedniego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Co do suplementów to zamówiłam, też na alle Bio c.l.a, w poniedziałek powinny przyjść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
ja żadnego suplementu nie brałam, więc nie jestem w stanie zopiniować ;>
Oj u mnie ze zdjęciem może być problem: nie posiadam takiego a i aparat szwankuje ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
rano nie jestem w stanie niczego zjeść, bo jest mi wręcz niedobrze ![]() A zwykle rzeczywiście do 15 wzorowo, a później obżartwo do woli. O nie! Co to, to nie! Biorę się za siebie, bo kompulsywny zwyczaj jedzenia nie będzie nade mną panował. ![]()
58-57-56-55-54-53-52-51-50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WAKACJE 2011 NIECH BĘDĄ MOTYWACJĄ. ![]() początek diety 24.10.2010 _________________________ _______ I belong to you, I belong to you..You belong to me |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
cześć !
moge sie jeszcze dolączyc?? mam 165cm wzrostu i waha 55kg...:/ dosc mam swojego brzucha!! ten tydzien biaglam co drugi dzien malo jadlam i nic ani kila w dol ![]() ![]() a ale od poniedzialku biore sie za siebie!!! pomozecie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że możesz się przyłączyć ![]() ![]() Żeby widać było efekty diety potrzebny jest czas. Więc albo Twój organizm reaguje troszkę inaczej, albo miałaś źle skomponowaną dietę/ułożone ćwiczenia. Wszystko da się naprawić! ![]() Pomożemy, pomożemy- po to tu jesteśmy, by się nawzajem wspierać i mobilizować ![]() A czy nie lepiej zacząć zmagania już teraz? Ja wiem z własnego doświadcznia. że takie przekładanie nie jest najlepsze..no ale to ja ;D Powodzenia ![]() Ja się melduję- dziś troszkę bardziej się ograniczę, niż będę to czynić w dniach następnych- chcę się oczyścić po wczorajszym dniu, kiedy to mój żołądek był pełny cukierków, ciast itd.- był kompuls ![]() Ale dieta od dzisiaj, więc jest ok. ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Jeszcze jedno chciałabym napisać. Nie bójcie się produktów zawierających NNKT, bo są ona szczególnie dla nas- kobiet- potrzebne do właściwego funkcjonowania organizmu. Tak więc śmiało sięgajcie po oliwę z oliwek, pestki dyni itd. Tak naprawdę od tłuszczy się nie tyje, a od węglowodanów. Ważne, żeby odchudzac się zdorowo, prawda? ![]()
58-57-56-55-54-53-52-51-50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WAKACJE 2011 NIECH BĘDĄ MOTYWACJĄ. ![]() początek diety 24.10.2010 _________________________ _______ I belong to you, I belong to you..You belong to me Edytowane przez ahlamwasahlanfek Czas edycji: 2010-10-09 o 16:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może jesteś przed okresem...albo to wzdęcia...tak mi się wydaje... A ja idę szykować coś do jedzenia na wieczór...Oczywiście dla mnie tylko warzywka ![]() ![]() ![]() Podsumowanie (bez kolacji) 2x kawa z mlekiem 3,2 % ogórek zielony marchewka mały kawałek sernika ![]() ![]() Myślę że najgorzej chyba nie jest ![]() ...spalę to w nocy ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- mój brzuch się buntuje...warczy i warczy by dostać coś mega kalorycznego... NIE DAM! laski...Wy też miałyście napady obżarstwa na jakiejś diecie?Ja miałam i to dość często...
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
dziewczynki ja tez bym sie bardzo chetnie przylaczyla
![]() mozna? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybacz mi Kochana ale moim zdaniem Twój jadłospis jest straszny... Nie możesz tak się odżywiać bo efekt jojo CIe dopadnie na 100%, całkiem rozregulujesz sobie metabolizm, zaczną wypadać Ci włosy z powodu braku witamin i innych wartości odzywczych i będziesz żałować... Podstawą jest śniadanie!! Marchewka rano to nie jest śniadanie... Ten podstawowy posiłek zapewnia energię na cały dzień, jest całkwicie podczas dnia spalany i zapobiega wieczornemu objadaniu sie. Na diecie powinna być tendencja malejąca a nie wzrostowa w ilości zjadanego jedzenia (czyli:sniadanie duże, mniejszy obiad, mała kolacja) a taka marchewka/ ogorek stanowic powinny tylko przekąski pomiędzy trzema posiłkami. Także prosze dziewczyny, rozsądnie sie odżywiajcie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Była u mnie babcia...specjalnie dla mnie nagotowała itd. Nie miałam wyjścia- musiałam grzecznie skosztować jej specjałów. Ale teraz mam straszne wyrzuty sumienia.... Pierwszy dzień, a ja zawaliłam! Postaram się jednak zapomnieć o dzisiejszym i wezmę się od nowa, tym razem z jadłospisów będę się spowiadać wieczorem, tak bym później nie czuła bezkarności... MASAKRA Od jutra już nawet babcia nie będzie w stanie wepchnąć we mnie jedzenia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
ja potrzebowałabym kogoś kto by mnie wsparł na blogu.. ludzie piszą że jestem szczupła, bo ważę 61 kg przy wzroście ok 170 cm
ale mam mankamenty figury.. ![]() http://pro-ana-only.blog.onet.pl/ to jest mój blog, w nowej notce piszę o przyczynach objadania się. Jest też zdjęcie pokazujące jaką mam figurę.. Kto wejdzie i pomoże? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Razem łatwiej ![]()
58-57-56-55-54-53-52-51-50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WAKACJE 2011 NIECH BĘDĄ MOTYWACJĄ. ![]() początek diety 24.10.2010 _________________________ _______ I belong to you, I belong to you..You belong to me Edytowane przez ahlamwasahlanfek Czas edycji: 2010-10-09 o 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() może masz racje-od jutra duże śniadanko-tak jak piszesz ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Witam Kochane!
![]() Ja dietkę zaczynam od dziś. Mam nadzieję, ze mnie przygarniecie? ![]() Mam 22 lata, 161 wzrostu i 64 kg. Marzę o 58 ![]() Już kiedyś byłam na diecie, udało mi się schudnąć 15 kg (jakieś 2,5 roku temu). Od tego czasu przytyłam te 6 kg ![]() ![]() ![]() Mam taki ogólny zarys mojej dietki ![]() I Śniadanie płatki owsiane otręby trochę musli lub płatków fitness chude mleko lub jogurt suszone śliwki lub banan (świeży) kawka II Śniadanie kefir fitness z Biedronki ![]() wafle ryżowe lub kanapka lub jogurt lub owoc III obiad To co akurat dostępne ![]() Na uczelni to najdietetyczniejsza będzie chyba zupa, albo kasza z surówką ![]() W domu np. pierś z kurczaka nadziewana serem feta i szpinakiem z sosem czosnkowym (na jogurcie ![]() ![]() IV Podwieczorek Kaszka :P Wiem wiem, że węglowodany, ale smaczna i sycąca i ma tylko 233 kcal ![]() V Kolacja Serek wiejski z pomidorem, kiszonym ogórkiem i cebulką ![]() Do tego jeszcze będę biegać, zacznę od 30 min, dojdę do 1,5h ![]() I odkurzę swoje stare hula-hop ![]() Tom się rozpisała... ![]() No to : START ![]() Zapomniałam jeszcze o: herbatkach (zielona, czerwona i vitax szczupła talia), magnezie, omega 3 i chyba thermospeed :P No to buziaki ![]() Edytowane przez kasia1506 Czas edycji: 2010-10-10 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
śniadanko:
szklanka soku pomarańczowego kanapka z żółtym serem ![]()
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Ja nie będę miała możliwości wejścia na wizaż później, więc teraz napiszę i obiecuję, że będę się trzymać
![]() śniadanie: brzoskwinia, 3 pomidorki koktajlowe, łyżka kapusty, kilka maleńkich(naprawdę małych) kromek chleba obiad: kawałekczki piersi kurczaka z brokułami kolacja serek wiejski lub budyń Powodzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.