|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: La Senza Esotiq Reserved Airwalk Reebok Esprit - bielizna dodatki i buty <3
La Senza zielony, 75D
Reserved niebiesko-czarny, 75C Sophie B. różowy, 75C Basic Universal, cielisty zapinany z przodu, push up, 75C Fioletowy, push up, odpinane ramiączka, 75C Znajdziesz coś u mnie za nie? |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: La Senza Esotiq Reserved Airwalk Reebok Esprit - bielizna dodatki i buty <3
myślę że by mi pasowało, jednak czekam jeszcze na odpowiedź od innej wizażanki w sprawie tej bluzki i jeżeli by się zwolniła to dałabym Ci znać ;D
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
jestem za, podaj adres
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
nic niestety
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
mało tu masz...
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
coś za obie pary majteczek ? (seledynowe i niebieskie)
![]() mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post23353115
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
hej
cos za stanik w kolorze cielistym i breloczek z miskiem albo ten sexmachine? |
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za zielone i foletowe majtki?
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
ZIAJA PRO -peeling z mikrogranulkami bardzo mocny , 60%
Biosilke- silk body wash , 15ml Dove – supreme carem oil perfume collection żel pod prysznic 55ml,nowy Suhada - facial scrub- ryż i bambus - raz użyty 80g. czy zamiast ziaji peeling może byc jeszcze jeden zel biosilk 15ml i dove beuty body milk-mleczko do ciała 50ml. peeling algowy z EKO SPA [ dodajesz do żelu i masz super zdzieraka] ?
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
tak, ziaj wolałabym zostawic, rozmaiwm o niej z inna wizazanka,
może zostac tak jak jesy czy bez ziaji nie da rady?
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
czy mozesz potwierdzić,
bo wiem ze bez zaiaj, ale reszta tak ![]() Biosilke- silk body wash , 15ml x2 Dove – supreme carem oil perfume collection żel pod prysznic 55ml,nowy Suhada - facial scrub- ryż i bambus - raz użyty 80g. dove beuty body milk-mleczko do ciała 50ml. peeling algowy z EKO SPA 7ml- ----- czekam na potwierdzenie,
żegnaj Herko Edytowane przez braworka Czas edycji: 2010-12-15 o 23:05 |
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.