![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Głównie MAC :) ale też Guerlain, L.Mercier, MUFE, Givenchy, Chanel, UD, OPI i i
Cytat:
Interesują mnie: Retrospeck Era ECCENTRICITY i może jeszcze cienie UD Jakbyś była jeszcze zainteresowana to mam róż EL very hollywood michael kors (nowy, raz maźnięty dla testu) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Głównie MAC :) ale też Guerlain, L.Mercier, MUFE, Givenchy, Chanel, UD, OPI i i
Witaj
![]() zainteresowały mnie: mineralny puder Mac i lakier Opi - ten beżowoszary. Może u mnie coś Cię zainteresuje?
![]() |
#33 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Odpisałam Ci, że za nowe, zaledwie tylko testowane Petal Shine bardzo chętnie, jeśli uznasz, ze to mało, to mogę dołozyc purple crystal, Ale bym chciala wtedy jeszcze cien Fineshine, tego pota i jeszcze jedna szminke, pasuje?
![]() ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-10-10 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
proszę bardzo
![]() mnie interesuje Keratin Mist, cień Midnight Cowboy i jakieś brąz/beż paletki czy duo smashboxa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
A moze dolozylabys Vapour? Chetnie oddam podklad Narsa.
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-10-10 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Zużycie różu może 5%, a lakierem dwa razy pomalowałam paznokcie
![]() Jest szansa na dorzucenie cienia maca (pierwszy rząd, trzeci od lewej) bądź lakieru opi you don't know jacques? Czyli wyglądałoby to tak lakier dior i róż za bazę, szminkę i lakier/cień. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
hej, ja chce podkład nc30 sculpt 1/2, nie korektor
![]() ![]() tusz jest wolny, znalazłabys cos za obie rzeczy? a może paleta UD by Cie interesowała? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
i teraz ma biedaczka problem co wybrać
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
A żebyś wiedziała Pingwinku, ledwo ogarniam, musiałam sporządzić odręczna listę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
moje na szczęście są
mam nadzieję, że zaadoptujesz ślimakomuszle, bo bidulka mamy szuka, a warta jest to piękny matowy biszkoptowy bronzer i trudno dostępny ![]() ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1. MAC Paint Pot - kolor Fresco Rose, chłodny błyszczący róż, użyty ze 3 razy.
cos u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
2. URBAN DECAY - Eyeshadow Primer Potion
Coś u mnie? ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę, odpisz u mnie, będę bardzo wdzięczna jeśli dasz znać nawet jeśli nic Ci się nie spodobało ![]()
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Widze ze rzeczy ktorymi byla zainteresowana juz w rezerwcji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
mnie podobają się cienie guerlain
![]() |
#45 |
Kici kici miau miau
|
hej posiadam jeszcze 1/4 pudeleczka brązujacych kulek Guerlaina - Terracota Summer Stones. moze bylabys zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() edit: przepraszam, nie zauważyłam że odpowiedziałaś u mnie, pozdrawiam. Edytowane przez iwcia74 Czas edycji: 2010-10-10 o 17:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
ojojjj ile smakołyków
![]() Interesuja mnie cienie Guerlaina, szminka MAC Strawbaby i liner MACa ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Hej! Coś u mnie?
4. GUERLAIN -> cienie poczwórne w kolorze Rose Boise 460 (dwa odcienie różowego, jasny kawowo-beżowy i czekoladowy brąz). W welurku z pacynkami, zużycie tylko testowe na boku cieni. -> Haute As Hello - z nowej kolekcji, coś pomiędzy koralem, brzoskwiniowym i łososiowym, tylko wypróbowany. -> Orgasm - lakier w kolorze kultowego różu o tej samej nazwie. Kolor właściwie prawie identyczny, z tą różnicą że ma w sobie nieco więcej brzoskwiniowego niż różowego. Ubytek jednego malowania. -> CHI Keratin Mist 300ml, butelka z atomizerem. ubytek 1/4.
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Okej. Jestem zainteresowana Vapourem. Bede kolo 15 to zajrze i mam nadzieje, ze cos sobie dobiore z dokladki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za odpowiedź, ale minaturki chce oddać za jedną kokretną rzecz.
Pozdrawiam cieplutko ![]() Ania
![]() |
#54 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hmm, coś u mnie za wkład maca rożowy i zielonkawy, albo za paletkę Garden?
![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ponownie zapytam : zainteresowały mnie: mineralny puder Mac i lakier Opi - ten beżowoszary. Może u mnie coś Cię zainteresuje?
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze to z dokładki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ![]() MAC Jardin Aires MAC Museum Bronze a oprocz tego to wciąż MAC Studio Sculpt - kolor NW25 MAKE UP FOR EVER - HD concealer MAC Fluidline Blacktrack Retrospeck ECCENTRICITY Opi Red Hot Ayers Rock Muah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
niestety różu nie chce wymieniać na coś poza zapasem, czyli też nowe zafoliowane, ew jakieś cienie MAC, które mi bardzo w oko wpadną
![]() szkoda, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.