|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coco Mademoiselle edp i ralph lauren glamourous
uppp
![]() pilnie poszukuje zapachu chloe lub podkładu tient miracle lancome, palety jasnych perłowych cieni
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
coś za coco?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za coco?
![]() odpisz prosze u mnie
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za ktorys zapach?
oddam wiele |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
może tym razem coś znajdziesz za coco?
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
jestem oczywiscie zainteresowana coco![]() i podobają mi się również buciki zary ![]() ps oczywiscie zdjęcia naszyjnika poproszę ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Oki czekam ![]() meteorki jedne są wymienione - oznaczone na szaro, drugie czarnym drukiem w wątku do wymianki (i ich real fotka)
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
cos za coco??
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za fotki
podobają mi sie u Ciebie: 1. cocoszka ![]() 2. butki pytanie, co chciałabyś w zamian ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- bardziej jestem zainteresowana chanelką ![]() za wymianę jedynie na buty niestety podziękuję
kolorówka (Dior, Lancome, meteoryty Guerlain) szukam: ciekawych charmsów - najchętniej yes i apart proszę odpisz u mnie Edytowane przez kamelya Czas edycji: 2011-01-19 o 23:42 |
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
ok, zarezerwowane
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() czy znajdziesz coś u mnie za: Mac fix + zuzycie 20% ze 100ml ? |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
Podoba mi sie naszyjniczek z perełką Moge wiedziec ile wdg. Ciebie jest warty bo nie wiem co moge za niego proponować
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem typem chłopczycy ktora głownie chodzi w dzinsach tramposzkach
![]() ale ta perełka mnie uwiodła swoja prostą i napewno znajdę cos odpowieniego w szafie żeby mi ona pasowała
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
W paletkach tusze nie były nawet otwierane, ani tym bardziej uzywane
![]() Zastanowię się na spokojnie z którą łatwiej mi sie rozstać generalnie Twoja propozycja jest konkretna, tylko daj mi proszę chwilkę na zastanowienie, bo jestem dzisiaj koszmarnie zabiegana
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
widziałabyć coś umnie za mademoiselle??
proszę odpisz u mnie;]] |
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
otrzymałam informację o zakupie 5tki, czyli rozumiem, że już nie jesteś zainteresowana wymianka?
zapachów do oddania z Twojej wish nie mam, bo to nie zapachy z mojej bajki za to mam limitowane paletki w wątku i meteoryty
kolorówka (Dior, Lancome, meteoryty Guerlain) szukam: ciekawych charmsów - najchętniej yes i apart proszę odpisz u mnie Edytowane przez kamelya Czas edycji: 2011-01-22 o 13:16 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie, moge zrobic odlewke chanel chance eau freich dodatkowo do czegos z watku
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
się przypomnę
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety Chanelke oddam tylko za COCO jest na mojej Wish. To jak nadal zainteresowana?
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za coco? mam paletki diora
![]() moja dokładka; https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=500829 odpisz proszę u mnie bo nie sledzę wątków
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie, ze sa oryginalne kupilam je w Belgii w perfumerii ICI PARIS XL
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze wrzucam fotke
Zaznaczylam kreska ile jest w buteleczce.
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-01-23 o 16:12 |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty z kad masz swoja Chanelke ?
Zedytowalam zdjecie ubytek jest troszke mniejszy niz na poprzednim zdjeciu, ale niewielki
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-01-23 o 16:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

generalnie Twoja propozycja jest konkretna, tylko daj mi proszę chwilkę na zastanowienie, bo jestem dzisiaj koszmarnie zabiegana
za to mam limitowane paletki w wątku i meteoryty