|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: co nieco. Kosmetyki, ciuchy, biżuteria
mogę Ci podesłać link do aukcji, gdzie kupiłam prostownicę, ogólnie wyniosła mnie 49 zł
ale mogę za stojak oddać prostownicę i np zalotkę i błyszczyk
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
a może się skusisz na prostownicę i true glow za stojak? bo w sumie u mnie to tylko stoi i wietrzeje bez sensu
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za avon bond girl?
Proszę odpisz u mnie |
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
wieszak/stojak na biżuterię, duży 31 cm, NOWY w pudełku, za niego chcę coś dobrego
Coś u mnie za niego, zapraszam do wszystkich wątków
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
A czego szukasz za wieszak?
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się jedynie Bond Girl, ale pewnie nie będziesz się chciała wymienić za nią
? Tym bardziej, że nie mam już serum+maseczka bielendy, źle sobie to oznaczyłam przy porządkach w wątku
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Właściwie już nie, bo nikt nie miał Pony więc zakupiłam córci Chyba, że masz jakieś akcesoria Typu zamek czy coś, ale cienie niestety za pony nie dam. Co prawda pony do najtańszych zabawek nie należą, ale cienie są nowe i nieużywane, wolę je wymienić na coś mi bardzo potrzebnego a najlepiej za zapach
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
a co bys chciala za kotecka
?---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- uuu widze jeszcze depilator ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- a wiesz z czego jest kotek zrobiony? ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- a co mozesz napisac o tym depilatorze ? bo od jakiegos czasu czaje sie na jakis, ale wszystkie nie przerazaja---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- a boli?? wiem, ze to zalezy od tego kto ma jaki prog bolu, ale ja juz cykorze![]()
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

? Tym bardziej, że nie mam już serum+maseczka bielendy, źle sobie to oznaczyłam przy porządkach w wątku
?
wiem, ze to zalezy od tego kto ma jaki prog bolu, ale ja juz cykorze