![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hipokryzja płci... Czyli co komu wolno- dyskusyjnie
Cytat:
Inna sprawa, ze teraz sportowe podejscie do sypiania z kims jest dosyc powszechne dla obydwu plci... aczkolwiek z drugiej strony, owszem, pewne stereotypy sa.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
z drugiej strony szkoda, że taki ziomek patrzy na sprawę jednokierunkowo. przecież sam do łózka nie chodzi. ocenia tym samym bardzo negatywnie dziewczyny, które dają mu radość każdego weekendu.. coś tu nie halo. Cytat:
![]() (moim zdaniem ).
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
psy-chopatka
|
Cytat:
Dla mnie nie jest to ta sama waga i ten sam kaliber.
![]() |
![]() |
#34 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Jakiś-tam-specyfik dla kobiet na odchudzanie - jakby tylko kobieta miała prawo (i powinność), wg. sprzedawców, do schudnięcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak byłabym. Jak pisałam nie piszę tutaj o POBICIU i innych takich ostrych patologiach. Ani o tym, że facet tak dziewczynie przypierdzieli, że ona się przewróci. A o zwykłym powszechnym liściu. I byłabym tak samo oburzona dlatego, że i to i to jest PONIŻENIEM drugiego człowieka, okazaniem mu BRAKU SZACUNKU. Najczęściej takie sytuacje występują w związkach, i tak, ma to dla mnie ten sam kaliber. Nie ważne kto bije. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, moim zdaniem.... spotykając chama i prostaka nie warto się zniżać do jego poziomu. Zwykle wystarczy stanowczo i bez ogródek kolesiowi powiedzieć, że ma zabierać łapy i dać spokój. Już pomijając fakt, że może się zdarzyć tak, że facet Ci odda (niestety zasada, że kobiet się nie bije umarła dawno temu). No i lepiej się na takie coś nie narażać. No, a jeśli słowa nie wystarczą to zgłosić się do ochroniarza i poprosić o wyprowadzenie nachalnego gościa. W klubie, w którym ja się zwykłam bawić nie było z tym żadnego problemu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
To ja jescze dodam( nie wiem czy kto sjuz wspominal bo nie przeczytalam wszystkich postow) kwestie finansowa:
Niektorzy uwazaja ,ze facet powinien zawsze wszystko fundowac. Nawet jeden kolega z pracy powiedzial ,ze zawsze placi za swoja dziewczyne bo tak wypada. a wedlug mnie placic powinno sie albo po rowno , albo na zmiane, albo ta strona placi ktora akurat w danym czasie ma wiecej gotowki. Na szczesie nie wszyscy tak uwazaja ( a mam znajome ktore od lat sa somotne bo nie moga znalez facetow ktorzy by im wszystko fundowali i dziwia sie ,ze nie moga znalezc chlopakow ![]() Kwestia figury: Zauwazylam ,ze dziewczyny z tusza sa czesciej atakowane niz faceci (powinny sie za siebie wziac nie dbaja o siebie itd a facecetom nie zarzuca sie tego az w takim stopniu) ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
Jesli chudy mizerny chlopaczke spotyka sie z 80 kg babka ktora podnosi ciezary na silowni i raz z zazdrosci rabnie go po twarzy to bedzie okay bo ona jest kobieta??? Nie, nie masz prawa bic nikogo. I bycie dziewczyna wcale cie nie usprawiedliwia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
O tak...
![]() Często jak ktoś się wlecze samochodem to to jest na pewno "baba", innej opcji nie ma...Bardzo często jak jadę z TŻ i ktoś się przed nami wlecze to oczywiście mój TZ musi to skomentować, że baba itp... zamyka się jak wymijamy ten samochód a tam facet jedzie ![]() No i w ogóle "baba" to sie nie zna ani na jeżdżeniu, ani na samochodach, ani na niczym co ma kółka i jedzie. A samochody to tylko po kolorach rozróżnia ![]() A facet to "broń boże" żeby używał jakichkolwiek kosmetyków oprócz pasty do zębów, antyprespirantu, perfum, mydła bo zaraz laluś...Na szczęście to sięchyba powoli już zmienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
psy-chopatka
|
Cytat:
Dupkiem jest dla mnie ktoś kto podnosi rękę na słabszych ![]() Ja myślę że większość jednak widzi różnice, na szczęście.
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
o to to... bo facet jeździ agresywnie... a baba nieuważnie.
facet jest królem szosy, baba to zawalidroga. iii ten cały seks... no temat rzeka. a ja jeszcze powiem coś z perspektywy młodej matki. dzieci czasem płaczą, wiadomo ![]() a tak w ogóle cały topik to temat nie do wyczerpania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.