![]() |
#32 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Mazidła , ZSK , Naturalis , NP wymienie tylko na perfumki
Natalia 1
- aloes w płynie - ZSK 01/2011 - 30 ml - d-pantenol 75% - ZSK 01/2011 - 25 ml - d-pantenol 50% - ZSK 05/2011 - 20 ml - z truskawki - mazidła 04/2011 - 5ml - ze słodkich migdałów rafinowany - ZSK 06/2011 - 10ml goździkowy olejek eteryczny kompozycje zapachowe z Avicenna: róża, wanilia probki czekoladek mon amour proponujne w zamian: Bruno Banani - 10ml w oryginalnej flaszce bez koreczka Bvlgari Au The Rouge - 5ml Calvin Klein IN 2 U Women - 10ml D. Karan Be Delicios -5ml Sephora vanillie Caramel - 5ml YSL Baby Doll 2ml - fiolka Yves Rocher Fraicher Vegetable de Verbena 4ml - fiolka jesli jestes na "tak", to czekam na adres na pw ![]()
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiscie jestem na tak ![]() już podaje adres na pw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Chanel 5-4 ml.
Chanel 19-3 ml. Muglar Womanity-4 ml. CK Euphoria-2,5 ml. Black xs-4 ml. Van Cleef & Arpels-jesień-8 ml. CK Eternity Moment-2 ml. DKNY Woman-2,5 ml. Donna Karan Irys-3 ml. Kenzo by Flower-2 ml. Amor Amor Tentation-7 ml. AoD Givenchy-5 ml. Aod La Secret-2 ml. Max Mara Cashmina Touc-4 Tutti Kiwi Guerlain-2 ml. i mamy 46 ml. Cinema -2ml T.M. Alien Sunessence Sandhir Soleil-6 ml. Czyli wieksze ilości: Van Cleef & Arpels-jesień-8 ml. Amor Amor Tentation-7 ml. AoD Givenchy-5 ml. T.M. Alien Sunessence Sandhir Soleil-6 ml. Czy dobrze rozumiem,ze nie ma pantenolu?I aloesu? Bardzo mi na nim zależy. Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-12-08 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Agniesia - wielka paczucha już do ciebie leci , w piatek powinna już być .Łap listonosza , bo do skrzynki ona się nie zmieści
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Agniesia , nic nie szkodzi , wyślij do końca tygodnia i bedzie ok.
![]() tylko daj znać , kiedy poszło , bo wiem kiedy na listonosza polować Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2010-12-08 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
No to czekam
![]() A masz zamiast pantenolu masz kwas hialuronowy? I będę żebrać o 5 Lolki nadal ![]() Może masz jakiś zapach piernikowy,cynamonowy?-małą próbkę choć? Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-12-09 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi ale nie mam HA , bo nie lubie . Jak robie sera z tymi aktywnymi składnikami , to one są w roztworach gliceryny i innych nawilżaczach , np. Voluplus bardzo mocno nawilża , od pierwszego użycia . Do tego wszystkiego dochodzą jeszcze liposomy i już nic więcej nie dodaje , bo niepotrzeba .
Jak nie znasz to próbke liposomów dla cery dojrzałej moge dodać . Zapachów piernikowych nie mam , nie lubie , ja nawet nie lubie jeść słodyczy ![]() Ale nie napisałaś mi nic w sprawie ilości ostatecznych jakie cię interesują , to co na czewono u ciebie dopisałam . A na to czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
BAN stały
|
To tak:
Chanel 5-4 ml. to nie jest klasyczna piątka ?-to jest eau premiere Chanel 19-3 ml. Muglar Womanity-4 ml. CK Euphoria-2,5 ml. Black xs-4 ml. Van Cleef & Arpels-jesień-8 ml.-atomek CK Eternity Moment-2 ml. DKNY Woman-2,5 ml. Donna Karan Irys-3 ml. Kenzo by Flower-2 ml. Amor Amor Tentation-7 ml.-atomek Winter Delice -3ml. AoD Givenchy-5 ml.-atomek Aod La Secret-2 ml. Max Mara Cashmina Touc- 4ml. Cinema -2ml I Love Love Moschino - 2 ml. podaj prosze , które będą w atomkach? Reszta we fiolkach A ja bym chciała: Ten liposom do dojrzałej Vitasource - mazidła 04/2011 - 15 ml Voluplus - mazidła 3/2011 - 10ml Tripeptide - Naturalis 10/2011 - lub 12 ml Lipodermina - mazidła 02/2011 - 10g. Lifting Roślinny - ZSK 06/2011 - 9ml , Olejek Himalaja , na włosy i skóre 08/2011 - ok. 20ml. Glinka Multani - mazidła - próbka oleje : - z maliny czerwonej - mazidła 02/2011 - 5 ml. - sojowy - ZSK 05/2011 - 10ml - lanolinowy - mazidła 04/2011 - witamina E - mazidła 02/2011 - 5ml - kofeina - ZSK 12/2012 - 20g. - active- Aloe - mazidła 04/2011 - 1g - masło do ciała waniliowe - NP 06/2011 - 5ml - emulgatory ZSK i mazideł -w stanie stałym - dodam gratis kompozycje zapachowe z Avicenna nowe : ylang ylang Lolita Lempicke-5 ml. Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-12-10 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
I ja potwierdzam
![]() Tylko sprostuje-Dune brałam 4 ml.,takze oddam 4 bo więcej ni ma ![]() A te: sypkie z ZSK : MGS , Alkohol Cetylowy z Mazideł - Polawax Moze być? Idę na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sypkie z ZSK : MGS , Alkohol Cetylowy z Mazideł - Polawax Lolita Midnight 5ml Całą potwierdzona wymianka z Nerolą ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2010-12-20 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
interesuje mnie wiec wszystko co zostalo
moge zrobic odlewki: 5ml amor amor 15 ml moschino glamour próbki beckham signature 1,8ml halle by halle berry 1,5ml guerlain Coriolan 1,5ml
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-12-16 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Lady of Harley-Davidson
|
kochana, ja tez nie wiem co sie dzieje... Inne przesylki, ktore wysylalam razem z Twoja juz podochodzily dawno... Czy inne spodziewane przesylki dochodza do Ciebie normalnie?
zaraz poszukam potwierdzenia nadania ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- mam, nadana 09-12 poleconym ekonomicznym, nr nadania 167275965. Jak chcesz, to Ci zeskanuje i wysle na maila, tylko podaj mail na pw. Moze listonosz po prostu awiza nie zostawił, spróbuj pójśc na poczte i dopytać? ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- kochana, przeczytałam wszystkie pw które wymieniłyśmy, i nie znalazłam żadnej informacji, żebyśmy sie umawiały na priorytet? Ja raczej wysyłam ekonomami, ale jak ktos chce to puszczam prio, i naprawde nie znalazłam takiej informacji w wiadomościach od Ciebie...
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No trudno będę czekać ![]() ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-03-28 o 00:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
BAN stały
|
Jasne,że pamiętam o Dune
![]() Leży tak jak dostałam z rozbiórki nietknięte ![]() Dziś muszę wysłać-tylko czekam na fiolki i na rozbiórkowe Black XS-dostałam maile,że wysłane w piątek-więc dziś się spodziewam i lece na pocztę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Hej, za zegar i pędzel kabuki:
keratyna hydrolizowana olejek rozmarynowy olejowy ekstrakt z rozmarynu 10 szt. papierków lakmusowych opakowanie na krem, tuba ZSK glinka czerwona ZSK łyżeczki miarowe ZSK guma ksantanowa kwas mlekowy Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.