![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szottowe kosmetyki- sporo nowych
hej.podoba mi się kilka rzeczy, zajrzyj do mnie może coś wpadnie ci w oko i się dogadamy
![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Perfumy + krem za mgiełkę, szampon i odżywkę? Wybacz, ale podziękuję. Wartość cenowa (oczywiście uwzględniając ubytek) moich rzeczy przewyższa wartość Twoich...Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Hm, to co powiesz na wymianę:
odżywka Enliven i oba zapachy Avon za snake oil, mgiełkę Radical i zestaw Dove? Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-12-23 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
u ciebie znalazłam;
1. Beauty formulas- Avocado treatment wax.500ml. NOWY RADICAL. Mgiełka wzmacniająca Ponad połowa (z 200ml) 7. LORYS milk proteins krem nawilżający NOWY (1000g) 17. Jedwabista kolekcja DOVE- balsam i antyperspirant- NOWE W OPAKOWANIU pędzelek do różu 9. Johnson`s żel pod prysznic dreamy skin Ponad połowa (z 400ml) Joanna miód i cytryna- maseczka nawilżająca Użyta raz co chciałabyś za te rzeczy? ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
nie, nie z powodu kremu do depilacji, po prostu przemyślałam i doszłam do wniosku, że nie potrzebuję tego zestawu
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- będę do Ciebie zaglądać, może znajdę coś z dokładek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
chętnie oddam ci te rzeczy.
![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
więc napisz mi co jesteś w stanie oddać za te rzeczy..
dodam, że brązowy pasek był drogi..jest gruby i ze skóry. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- to może dove + Johnson`s żel pod prysznic dreamy skin Ponad połowa +LORYS milk proteins krem nawilżający + Joanna z apteczki babuni- Szampon i odzywka jajeczna. Raz użyte ![]() albo bez tego żelu, chyba, że coś rozsądnego u mnie wypatrzyłaś jeszcze. ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- No okej, jak wolisz. ![]()
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
czy coś u mnie za:
1. Beauty formulas- Avocado treatment wax.500ml. NOWY ja mam ubranka w moim wątku ![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
to może ten dove + żel pod prysznic połowa + szampon z odżywka
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
1. Beauty formulas- Avocado treatment wax.500ml
Jedwabista kolekcja DOVE- balsam i antyperspirant cos u mnie? ![]()
![]() |
#49 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2010-12-28 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.