|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szukam wielu rzeczy. Pomóż!
Pilnie szukam tych rzeczy.. Jeśli któraś z was ma coś - piszcie.. Za niektóre rzeczy oddam naprawdę wiele.
Piszcie co chciałby byście za daną rzecz. ![]() ![]() więc szukam: - MĘSKICH NOWYCH Kosmetyków, sweterków. BOKSEREK!! - MĘSKICH dodatków, rękawiczek, szalika.. - Antyrama, ramki do zdjęć. - rzeczy o tematyce miłosnej.. gry dla par. - NATURALNE WŁOSY CLIP-IN!! - sztucznych rzęs! - torebki, którą można przewiesić przez ramię. - depilator. - ciekawa bielizna. dół S, góra 75c koniecznie push-up. - gorsety typu h&m. 38. - chusta beżowa. - ozdoby, akcersoria do decoupage.. - skórzanych rękawiczek czarnych. - CIEMNEGO PODKŁADU, DOBREGO TUSZU DO RZĘS!! - legginsy a'la latex lub innych..jeans, motyw kwiatowy.. najlepiej ocieplane. - damskich ubrań 36 zazwyczaj w kolorach biały, czarny, brąz, szary. - Torebki Kuferka!! - buty w rozmiarze 37. - białych bokserek. - futrzasta bluza japan style. - malutki piórnik w fajnym stylu. - karmelowej eko-skórki długiej lub krótkiej. - mniejszej czarnej torebki. - krótkiej jeansowej, jasnej kurteczki (jak w terranovie.) - nauszniki czarne, panterka, brązowe, białe. - ciepłegoo płaszczyka (podobnego do tego na zdjęciu) - białych/czarnych trampek 37. - bandażowej spódniczki/sukienki. - biżuterii z H&m. - zalotki. - kosmetyków: perfecta 03, balsam, PERFUMY, roletki, TUSZE DO RZĘS, brązery.. korektory, kremy pod oczy.. cielistej pomadki, serum powiększającego usta.. - lakiery do paznokci.. białe, czarne, brązy.. - mp3/mp4. chętnie też wymienię ubrania za kosmetyki.. ![]() Załączam zdjęcia przykładowych rzeczy..
Edytowane przez love2010 Czas edycji: 2010-12-02 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam wielu rzeczy. Pomóż!
W wątku mam torebkę z długim paskiem, korektor. Poza wątkiem rękawiczki. Może Cię coś zainteresuje.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
mam zalotke i depilatoR
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
:)
|
zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
u mnei depilator, a poza watkiem mam podklad revlona caramel bodajze
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mam w wątku na stronie 2 dwie pary nowych jeansów i inne męskie ale już używane.U Ciebie w wątku jednak nic nie znalazłam ale może masz do pozbycia się złotą biżuterię?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
up.
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ależ ja mam masę rzeczy z Twojej wish;-)
cielistą/ceglastą pomadkę Bourjois, czarny tusz do rzęs z eyelinerem, beżową chustę, , nowe stringi Miriale i figi S. z męskich nowy dezodorant i nową bordową koszulę. Wszystko mam wstawione w wątek, przepatrz go dobrze ;-) Czekam w takim razie na wymiary rzeczy o które pytałam, mam nadzieję że będą dobre ;-)
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
up
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
u mnie czarna torebka kuferek z H&M-u , zalotka a poza watkiem mam chyba białą bokserke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nic nie mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
wejdź do mojego nowego wątku link w podpisie tam masz wszystkie fotki opisy będą jutro
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Tuszu nie mam, ale i tak wydaje mi sie że wymiana płaszczyk za sweter jest ok i nikt nie będzie stratny.
dł.59 rękaw ok .49 pachy ok 45 A podoba mi się jeszcze sweterek w panterkę i w paski. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
no to moze zrobimy wieksza wymianke
![]() leggi z gumka 34 rozmiar za bluzke i bokserke, a te jeansowe + jeszcze cos dobeirzesz, mam jeszcez polyskliwe legginsy czarne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.