![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Postanowienia na Nowy Rok -2011 *<;D
Pierwszy raz w życiu robię jakieś postanowienia (muszę je chyba zapisać gdzieś poza wizażem). Ale trochę się tego uzbierało:
- być bardziej pewną siebie, stanowczą, odważną, itd (ogólnie lepszy charakter) - regularnie ćwiczyć - uczyć się trochę wcześniej niż dzień przed - zapisać się wreszcie do biblioteki i czytać - zacząć jeździć samochodem - lepiej się ubierać i ogólnie wziąć się za wygląd - grać na gitarze - jeśli coś wyda mi się interesujące to się w to trochę zagłębić, a nie zapomnieć - nauczyć się księgowości - ogarnąć trochę giełdę, fundusze inwestycyjne itp - uczyć się angielskiego i hiszpańskiego Jest to możliwe do osiągnięcia, więc mam nadzieję, że mi się uda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
-nauczyć się oszczędzać !!
-schudnąć pare kilo ![]() -zapuszczać włosy -ograniczyć chipsy i czekoladę ![]() to chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
-w końcu schudnąc
![]() -zacząc dbac i ropieszczac męza(kocha tylko jego) -byc lepszą matką -zacząc mniej szastac kasa(oszczędzac) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
moje postanowienia: schudnąć i w końcu osiągnąć cel do którego dążę, znaleźć pracę, obronić mgr, wyjechać gdzies na dłużej z tż i znaleźć mieszkanie, które stanie się dla nas domem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Więc jak ktoś chce prace a się uczy to dać sobie postanowienie - OSZCZĘDZANIE ![]() to też dopisuję...
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Z rzeczy standardowych
- schudnąć (zdrowo) - zapuscic włosy Z bardziej ambitnych - zostać inż - zacząć studia mgr - znaleźć prace Z marzeń - kupić wymrzonego szczeniaka (biała długowłosa akita inu ![]() - kupić wymarzone auto (mazda 626 lub 323 ![]() cieżki rok mnie czeka ![]() a z podsumowania 2010 mamy - zdałam prawo jazdy (za pierwszym podejściem) - uporałam się z większością problemów w zwiazku - odstawiłam wreszcie hormony które mi szkodziły na potęge - zaczęłam chudnąc (chociaż póki co gorsza część mnie dopiero czeka ![]() - jak co roku miałam pracę w wakacje (ale drugi rok z rzędu "w zawodzie" ![]() - mam firmę do pracy inż (co prostym osiągnięciem nie jest :P ) - zadbałam wreszcie o włosy (skatowane farbami i rozjaśnianiami), mam wymarzony kolor - zostałam kobietą malującą się chociaż wciąż jestem na etapie nauki ;P i kilka innych takich małych osiągnięc dnia codziennego
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-12-26 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
-utrzymać wagę/schudnąć 2kg
-zdrowe, racjonalne odżywianie, zero słodyczy -2 razy w tygodniu joga+siłownia i basen -codzienna, systematyczna nauka -oduzależnić się od wizażu ![]() -nie wyciskam, nie maltretuję twarzy!! -nie narzekam na rzeczy, których zmienić nie mogę -zmieniam nastawienie do ludzi, świata i przede wszystkim do siebie -powoli wychodzę do ludzi(próbuję...),nie izoluję się -szlifuję angielski i regularnie czytam! -mam marzenia i chcę je spełnić! -pracuję nad sobą -wracam do świata żywych, żegnam ED! niektóre z moich postanowień, chyba te najważniejsze ![]()
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Trochę polecę standardem ale:
- schudnąć 10 kg - obronić pracę mgr - zakochać się wreszcie szczęśliwie - spłacić kartę kredytową ( czyli zacząć wreszcie oszczędzać) - mniej pracować - znaleźć pasjonujące hobby i nie porzucić go po 2 tygodniach - poukładać sobie życie osobiste
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
co się udało:
- unormować kontakty z matką tżta - przez cały rok aż do grudnia dzielnie chodzić na fitness ![]() - schudnąć - zaliczyć sesje na 2 kierunkach - nie zwariować co na ten rok? - odzwyczaić się w 100% od kupnych słodyczy (na razie jest jakieś 70%) - jeść jeszcze zdrowiej - nauczyć się piec chleb - tradycyjnie nie oszaleć z tym wszystkim...
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
- Zdać za pierwszym razem egzamin z prawa jazdy (to już 12 stycznia!!! aaa!!!!)
- Zdać 2 rok bez żadnych warunków, kampanii wrześniowych i innych... - Przestać podjadać po godzinie 18 ![]() - Ulepszyć swój związek, jeśli to jeszcze możliwe...
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam te same postanowienia ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Widze, ze (prawie) wszystkie jak jeden maz chca pare kg schudnac
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam w planach schudnąć parę kilogramów, bo w tym roku udało zrzucić mi się 8, zostało jeszcze koło 6
![]() A ja tam wierzę w kobiety Wyraku ![]() Ty nie musisz, ale bądź tak miły i nie podkopuj wiary we własne siły i możliwości już na starcie czy nawet przed.
![]() |
#44 |
Dolce vita
|
1. Udoskonalać angielski
2. Dbać o siebie 3. Zwracać uwagę na modę 4. Cieszyć się po prostu z tego co mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Postanowienie nr 1: Nie robić postanowień
![]()
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
1. Założyć biznes kosmetyczny
![]() ![]() 2. Zakochać się i być kochaną ![]() 3. Schudnąć z 7kg ![]() 4. Zwalczyć blizny potrądzikowe ![]() 5. Nauczyć się gotować ![]() 6. Nie być zołzą ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Pierwszy raz mam swoje postanowienia noworoczne.. pomyślmy...
1. Ćwiczyć regularnie co drugi dzień. 2. Zacząć odżywiać się zdrowo. 3. Przyłożyć się do nauki. 4. Więcej cierpliwości do młodszej siostry ;p 5. Wygrać z trądzikiem. 6. Odkochać się w takim jednym ;o 7. ... Chyba tyle, póki co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja jako wielbicielka planów, które owszem udaje mi się realizować, może nie 100%, może i czasem nawet połowy nie, ale ja lubię do czegoś dążyć, i zawsze mam mnóstwo pomysłów, a więc moje postanowienia to m.in.: - jeszcze trochę schudnąć ![]() ![]() ![]() - dalej zapuszczać włosy - ujednolicić koloryt cery ![]() - dalej pracować nad znalezieniem odpowiedniejszych dla mnie kosmetyków pielęgnacyjnych jak i kolorówki (+ uważać na skład i testowanie na zwierzętach) - do systematycznej nauki już się chyba nigdy nie przekonam, ale za to chcę w jak najszybszym czasie pozaliczać wszystkie przedmioty no i obronić swoją (jeszcze niezaczętą, a więc właśnie i napisać ją) pracę magisterską - ponownie wziąć się za naukę paru języków obcych (--> kontynuacja) - zdobyć pracę w jednym z miejsc które mam obecnie na oku - uzbierać na to i owo - być milszą ![]() - trzymać się możliwie z daleka od wszelakich kłopotów (będzie trudno ![]() - mniej się przejmować - i mniej się lenić ![]()
Edytowane przez Miss Puppet Czas edycji: 2011-01-02 o 01:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Mam jedno: zaakceptować siebie jaką jestem. Niewiele a i tak ciężko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Uhh.. no to tak
![]() - zdać prawko i maturę ![]() - więcej się uczyć. - schudnąć, ćwiczyć, bardziej dbać o siebie. - "docierać się" charakterami z TŻ [ jesteśmy już na dobrej drodze ] ![]() - bardziej akceptować siebie. - walczyć z pamięcią o przeszłości.. - znaleźć pracę, zarobić i kupić autko.. usamodzielnić się troszkę ![]() Chyba na tyle.. ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
rzucić palenie ;/ !!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
W tym roku postanowiłam nie pakować się w 15 postanowień noworocznych, których nie realizuję, a nawet zapominam co sobie obiecałam. Dlatego też w tym roku mam jedno postanowienie - przerzucić się na rower! Do pracy i nie tylko!
A w ten sposób mam nadzieję realizować też pozostałe postanowienia (schudnąć, być bardziej fit, zadbać o zdrowie, ćwiczyć silną wolę, itp.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Nie dopuścić do utraty Zdrowego Rozsądku
Tradycyjnie czytać więcej, więcej i jeszcze więcej ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
hmmm w koncu nie bac sie rzucic dziewczyne kiedy jest mi zle w zwiazku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
Pisać pamiętnik. Moje szare życie jest nudne, ale opis szarości może być ciekawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
-przytyć troszkę
![]() -regularnie ćwiczyć -pójść na prawo jazdy i zdać! -zapuszczać włosy -walczyć z pryszczami, nie maltretować skóry -pracować w weekendy ![]() -spędzić miłe wakacje z TŻ i znajomymi -mniej pieniędzy wydawać na jedzenie na mieście (fastfoody i słodycze)
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
- iśc na prawo jazdy
- znów robić brzuszki - bo odpuścilam ![]() - zajać sie szkołą, imprezy znajomi - zapomnieć o tym co było ....
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
-myśleć pozytywnie ,
-nie jeść słodyczy (bo przeginam z nimi i to bardzo), -dać spokój włosom ![]() -uwierzyć w SIEBIE ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
wyjechać w końcu na jakieś fajne wakacje
![]() pouczyć się angielskiego mniej czepiać się Tż ![]() zacząć się uczyć !!! schudnąć 10 kg ![]() znaleźć prace zaczać jeździć samochodem ![]() cieszyć się tym co mam ![]() i najważniejsze i najtrudniejsze zacząć oszczędzać !!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.