![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: pielęgnację, kolorówkę, perfumki :) warto zajrzeć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
witaj!
moze zainteresuje cie cos z tego: ?? Zara – shimmer oil / zlocisty olejek Garnier beach look spray zostalo 40% ze 150ml DEPILATOR BRAUN rozowo-bialy Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia AVON ideal shade fresh and light foundation Bourjois pastel lumiere pearl eyeshadow nr 25 prune WIBO extreme lashes volume mascara Essence mulit aciotn false lashes mascara Sally Hansen airbrush legs (rajstopy w sprayu) Sally Hansen intense firming shimmering body lotion Avon kulki rozświetlające COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Clinique simply- miniaturka z atomizerem ok 3ml EL pure white linen z atomizerkiem ok. 3ml Givenchy amarige mariaże ok. 5ml z 50ml SVR XERIAL 50 extreme 30ml oriflame visions soul mattes eye shadow bourjois contour no color konturówka nie dajaca koloru, dopasowuje sie do koloru ust |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
jeszcze dzisiaj wieczorkiem zrobię fotki meteorków - są poza moim wątkiem (zostawiłam pierwotnie dla siebie).
Kupione w Sephorze, z pudełeczkiem. odcień mythic 01. Praktycznie muśnięte - miziane i odłożone do garderoby, bo używam nacresów prasowanych guerlaina. Rozstanę się z nimi w imię wyższego celu, bo marza mi się charmsiki na bransoletce ![]() fotki:
kolorówka (Dior, Lancome, meteoryty Guerlain) szukam: ciekawych charmsów - najchętniej yes i apart proszę odpisz u mnie ![]() ![]() Edytowane przez kamelya Czas edycji: 2011-01-04 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
- szampon The Body Shop z najnowszej kolekcji Rainforest Moisture, bez SLS, kolorantów i parabenów (użyty raz)
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
podoba mi się kilka rzeczy a co byś chciała z moich ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- odpisane ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- odpisane |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Przyszłam się przypomnieć
![]()
kolorówka (Dior, Lancome, meteoryty Guerlain) szukam: ciekawych charmsów - najchętniej yes i apart proszę odpisz u mnie ![]() ![]() Edytowane przez kamelya Czas edycji: 2011-01-05 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Lady of Harley-Davidson
|
interesuja mnie charmsy
moge oddac nastepujace flakony perfum Clinique, Happy 4/15ml Oriflame, Home Collection, Breakfast in Paris Home Fragrance (spray do pomieszczeń) 100ml, kartoni YSL, Baby Doll EDT 10/30ml, kartonik Yves Rocher, Fraîcheur Végétale de Verveine EDC 35/125ml Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Vanille Bourbon EDT (stara wersja) 50/100ml Yves Rocher, Pur Désir de Fleur d'Oranger EDT 20/60ml, kartonik + ogrom odlewek.
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
odpisałam
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
odpisane |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
To w takim razie przemyśl moją propozycję
![]() meteorki mythic 01 są trudno dostępne nawet w perfumeriach internetowych - trzymam je dla Ciebie i czekam na informację ![]()
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szminka Rimmel Diva Red Rozswietlacz z essence? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
A powiedź jaki to szampon dokładnie --na stronie TBS jest ich kilka --ze zdjęcia nie mogę odczytać
![]() Pozdrawiam ania
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Mam czarny eyeliner Glam Eyes Rimmel - użyty 1 raz. Chętnie wymienię go na AOH Essence ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Bourjois pastel lumiere pearl eyeshadow nr 25 prune SVR XERIAL 50 extreme 30ml jaki jest to kolor cienia ?? depilator jaki stan ?, czy masz pudełko ?? Najchętniej to bym chciała fotki zobaczyć ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- up ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Nieeeeeeeeeee
![]() zauważ, że wystawione meteorki to są małe, malutkie i duże kulki, a w nowych sa jedynie duże i generalnie porównując fotki widać, że jest różnica w ilości meteorki, które Ci zaproponowałam są z pudełkiem i są poza wątkiem - są jedynie miziane. Mój zapas ![]() btw podjęłaś decyzję? ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Czyli tak: - wrzucam do wątku meteorki do wymianki za charmsiki z bransoletką ![]() a z paletką cliniqua jeśli dodasz charmsika chętnie się rozstanę ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
yuuuupi
![]() ![]() ![]() ![]() to czekam z niecierpliwością na fotki i już wszystko zaznaczam dla Ciebie ![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
przypominam się,
rozmawialiśmy o szamponach panten i body shop. mam małą butelkę wiec może byc i odlewka. cos u mnie?
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
ależ masz śliczności
![]() co do bransoletki to zdecydowanie ta pierwsza bardziej mi odpowiada, bo dostałam spore charmsiki i bedą lepiej na niej wyglądały. a dasz się namówić na oddanie serduszka ? plizzzzzzz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- tylko serduszko mi się podoba ![]() a na ile wyceniasz bransoletkę? bo nie bardzo wiem co mogłabym dodać, a poza wątkiem praktycznie nie mam już nic do oddania... czyli nasza wymianka stoi pod znakiem zapytania? proszę o info, bo nie wiem w takim razie, czy mam po pracy wędrować do apartu na zakupy ![]() ![]() z biżuterii niestety nic więcej nie potrzebuję ![]() ![]() mysl i daj mi znać proszę ![]()
kolorówka (Dior, Lancome, meteoryty Guerlain) szukam: ciekawych charmsów - najchętniej yes i apart proszę odpisz u mnie ![]() ![]() Edytowane przez kamelya Czas edycji: 2011-01-07 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
uffffffffff
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem tylko co mogę dorzucić, bo po porządkach wszystko w wątku umiesciłam ![]() paletki cliniqua nie chcesz już? mam jeszcze poza wątkiem pojedynczy cień klinika też z zestawu blue lagoon - jedynie sprawdziłam kolor na ręku ![]() ew. jeszcze pomyślę co mogłabym dodać ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- ps. a tak zapytam - czy ew. byłabyś skłonna zamienic duże serduszko różowe na te mniejsze? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Jeśli podoba Ci się paletka cliniqua w wątku to polecam - jest wszechstronna i zawsze Ci się przyda. Róż jest boski ![]() ![]() ![]() poza wątkiem mam pojedynczy mały cień klinika - jaśniutki bardzo opalizujący niebieski (blue lagoon). Ale to za mało za charmsika - dlatego polecam paletkę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.