![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przeważnie minerały na tradycyjną kolorówkę bądź pielęgnację!
Ok, jasne że poczekam
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- 2. Pędzel kabuki z Everyday Minerals 4. Podkład mineralny Light Neutral, formuła VV, 12g, Lumiere - nowy, z zaklejonym sitkiem 10. Podkład mineralny 1-Sleek Siamese, formuła Pampered Puss, 8g, Meow - użyty 2 razy 11. Róż mineralny Soft Touch, 5,5g, EDM - ubytek jakieś 20% albo nawet mniej 13. Trzy puste pojemniczki np. na podkłady mineralne - nowe, jeden tylko ma wadę, mam nadzieję, że widać na zdjęciu, jednak w niczym to nie przeszkadza Te rzeczy mi się podobają, zobaczymy, co u mnie znajdziesz i wtedy uzgodnimy co za co (i czy w ogóle) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
31. Podkład Smoothie Foundation, odcień Porcelain, 30ml, Very Me Oriflame - użyty raz 32. Podkład Xperience, odcień 40 Light Ivory SPF 10, 30ml, Max Factor - użyty 2 raz w minimalnej ilości; kupiłam go bez promocji za 69zł, dlatego będę wybredna i wymienię na coś o podobnej wartości 33. Podkład PhotoReady, odcień 002 Vanilla SPF 20, 30ml, Revlon - zostało ok. połowa podkładu, w sam raz na porządne wypróbowanie 2. Pędzle kabuki, 2 sztuki, jeden z Everyday Minerals, drugi z Sunshade Minerals. Używane, wyprane, stan bardzo dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Z rozpędu odpisałam u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za pedzel
max factor i tusze?
![]() Edytowane przez kochana1989 Czas edycji: 2011-01-09 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Ok, w takim razie czekam na info o podkładzie
![]() ![]() Pozdrowienia!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
moze 27. Tusz do rzęs Pump Up Lash, czarny, Miss Sporty - nowy?
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogę poszukać jeszcze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Czy interesowało by Cię coś z avonu?
Mam np: [nowe] -Intensywna kuracje antycellulitową anew -Far Away 30ml -Jet Femme Holiday 50ml -Esencje naprawczą Liiv Botanicals -Balsam dyscyplinujący włosy -O taki przybornik -> http://allegro.pl/przybornik-kosmety...395733642.html -Biżuterię Lyndi -Odżywczą maseczkę do włosów "Lśniący Brąz" Advance Techniues - Maseczkę z glinką "źródło energii " Solutions ![]()
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Oki
![]() Mimo wszystko mam jeszcze peeling i krem Loreal przeciwko zaskórnikom oraz Playboy Play It Sexy, o który pytałaś ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Z męskich to mam jedynie deo w kulce Signature i Essence. Tradycyjnego Jet Femme nie mam niestety.
Ale mogę Ci zaproponować nowość avon [w katalogu 2 chyba wejdzie ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Slip Into nie otwierałam jeszcze, jutro postaram się dokopać do jakiś próbek i go niuchnę i dam Ci znać
![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
tak, jest nowy, ale ważny bodajże do maja tego roku, adnotacja co do wieku jest - nadaje się od 12 miesiąca życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się:
32. Podkład Xperience, odcień 40 Light Ivory SPF 10, 30ml, Max Factor - użyty 2 raz w minimalnej ilości; kupiłam go bez promocji za 69zł, dlatego będę wybredna i wymienię na coś o podobnej wartości 33. Podkład PhotoReady, odcień 002 Vanilla SPF 20, 30ml, Revlon - zostało ok. połowa podkładu, w sam raz na porządne wypróbowanie 4. Podkład mineralny Light Neutral, formuła VV, 12g, Lumiere - nowy, z zaklejonym sitkiem 5. Podkład mineralny Fair, formuła Intensive, 5,5g, EDM - użyty 5 razy, prawie cały 6. Podkład mineralny 1-Sleek Sphynx, formuła FF, 8g, Meow - użyty 4 razy, jest jeszcze folia zabezpieczjąca sitko i ogólnie jeszcze kilka minerałów hmmm poza wątkiem mam jeszcze nowy, zafoliowany Guess Seductive, ale to tylko jeśli zdecydowałabyś się na dużą wymianę bo zapłaciłam za niego 160 zł w Sephorze... daj znać czy na ten Mexx też byłabyś chętna
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
![]() Krem Riche jest dla cery dojrzałej --tak ok. 50 roku życia ![]() Ale jakbyś widziałam konkretnie ew . zamianke? Ania
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
niestety nie mam takich pudrow(a ten z manhattanu ci nie podpasowal?)
a co bys chciala tylko za 1 pedzel kabuki z Sunshade Minerals i Podkład PhotoReady? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
no to myslisz ze jakos by sie nam udało wymienic?
najbardziej bym chciala pedzel edm 5. Podkład mineralny Fair, formuła Intensive, 5,5g, EDM - użyty 5 razy, prawie cały 12. Sampel podkładu mineralnego Ivory, Pure Luxe - nowy, z zaklejonym sitkiem 13. Trzy puste pojemniczki np. na podkłady mineralne - nowe, jeden tylko ma wadę, mam nadzieję, że widać na zdjęciu, jednak w niczym to nie przeszkadza 14. Pełny wymiar cienia Live Austin Live, Shimmer eyes, 2,5g, EDM - użyty 2 razy, jest jeszcze folia zabezpieczjąca sitko 16. Odsypka cienia Smokey pink, EDM 17. 1/2 cienia mineralnego Cliche, EDM
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
No tak, krem dla mamy jak znalzał
![]() muszę jeszcze Twój wątek przejrzeć --ba sam pedzel i woreczki to za mało ![]() atomek i kawałek Lusha też niewiele wnosi . przejrze podkłady --tzn. sparwdzę w sieci kolorki --bo na 1 rzut oka jasne się wydają. Może coś jeszcze wypatrze --aby oddać Ci krem i błyszczol ![]() Ania p/s jak długo pędzel był używany? a i czy jest takkiej samej grubości / gęstości jak EDM ?
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
jej nie wiem, najbardziej by mi zależało na podkładzie edm fair,a jeśli by się dało dołożyć do tego parę sampli to byłoby super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
O
![]() to szkoda--no nic może innym razem się uda . Udanych zamianek ![]() Pozdrawiam ania
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
ja zrobiłam literówkę, to jest lash expansion mascara, maybelline, waterproof (pomyliło mi się z tuszem Max Factor)
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...cy.html&next=1 http://torebka.kafeteria.pl/index.ph...=view&id=19166 tu linki do kafeterii i KWC. Ma dość dobre oceny ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- chętnie oddam wszystko za te rzeczy: Lumiere VV Light Neutral 12g Meow Siamese 1-sleek Pampered Puss 8g Podkład mineralny 1-Sleek Sphynx, formuła FF, 8g, Meow 2 opakowania na minerałki (bez tego zepsutego od prawej) Prawdę mówiąc wychodzi o ok.10zł więcej z Twojej strony, także chętnie jeszcze coś dorzucę/zrezygnuję z opakowań ![]() Ewentualnie może być tak : Lumiere VV Light Neutral 12g Meow Siamese 1-sleek Pampered Puss 8g Lumiere VV Light Medium Neutral 2 opakowania na minerałki (bez tego zepsutego od prawej) P.S.Żeby było sprawiedliwie (bo nie wiedziałam, czy udało Ci się złapać coś z promocji,czy liczyć normalnie) to zajrzałam na wspólnozakupowy wątek i posprawdzałam za co ile płaciłaś ![]() Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2011-01-10 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Podkład Xperience lub pędzel?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.