![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Zapachowo-kolorowo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
no trudno, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
cos za
Gucci by Gucci edp użyte testowo 50ml z kartonikiem mam sporo zapachow moze cie cos skusi poza watkiem mam jeszcze Lancome miracle forever edp 50 ML
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;24322163]
czy krem TBS z algami ma filtr i jaki? [/QUOTE] niestety nie znalazłam żadnej informacji o filtrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
no ale chciałaś miss???
Guciu tez co prawda na wydanie , ale za niego może chciałabym coco?[/QUOTE] Właściwie to podobały mi się trzy rzeczy, ale Gucci najbardziej. Niestety Coco wymienię na mojego "must have". Miss Dior musiałabym jeszcze przetestować, gdyż nie pamiętam za bardzo tej wersji. Najbardziej odpowiadałaby mi wymiana właśnie na gucia, ale decyzję zostawiam Tobie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() blue wstępnie jestem zainteresowana, ale postaram sie jeszcze upewnić w perfumerii ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Właściwie to podobały mi się trzy rzeczy, ale Gucci najbardziej. Niestety Coco wymienię na mojego "must have". Miss Dior musiałabym jeszcze przetestować, gdyż nie pamiętam za bardzo tej wersji. Najbardziej odpowiadałaby mi wymiana właśnie na gucia, ale decyzję zostawiam Tobie.
![]() blue wstępnie jestem zainteresowana, ale postaram sie jeszcze upewnić w perfumerii ![]() ![]() Ok. Poczekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Dusiu, przypominam się
![]()
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Niestety nic z mojej listy wish nie znalazłam
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- luskapku ja jednak zrezygnuję z Kanebo, przemyślałam sprawę i zadowolę się jakimś tańszym zamiennikiem, jeszcze nie wiem jakim ale coś wykombinuję ![]() pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
szkoda
![]()
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
JESTEM ONA
|
Dusiu,
bardzo chętnie przygarnęłabym serum EL, ale nie mam nic z Twoich poszukiwanych. ( może chciałabyś taki komplet biżu? - kryształki ( bransoleta plus kolia , chyba ani razu nienoszone i nowe koralo- łańcuszko coś ![]() ![]()
![]() |
#44 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
JESTEM ONA
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;24376440]kaprysko dziękuję za propozycję, ale biżu zupełnie nie w moim stylu, jam typ chłopaczary
![]() Witaj w klubie ![]() ( to prezenty - sama nie noszę biżu ) Pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
dusiu czy na pewno szukasz tylko tych kilku rzeczy czy może czegos jeszcze ??
duzo bym dała za enigme lub połowke fresco rose ![]()
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;24431450]anarchio oddam nawet całe fresco
![]() ![]() to może podpowiesz czego z kolorówki szukać ? ![]() p.s z zapszków mam do wydania givenchy hot couture ![]()
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
a podpowiesz mi prosze czy enigma to cieplak czy moze zimna jest ??
a bede szukac czegos dla Ciebie ![]() może dior goldfever??
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za ktorys z zapachow lub tester chanel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Konto usunięte
|
niestety nie szukam ubrań
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
te Diory też perłowo-brokatowe więc nie dla mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;24453072]niestety nie szukam ubrań
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- wg mnie jest dość neutralna, do moich szaro-niebieskich oczu kolory ok, jednak dla mnie za błyszcząca, wolę satynę te Diory też perłowo-brokatowe więc nie dla mnie[/QUOTE] czyli szukac matów lub satynki ![]() a czy ewentualnie chanel kaska beige cie interesuje lub jeu de nuit ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Czy znalazłabyś coś u mnie w zamian za: *Trzy pędzelki-Mac , Inglot i Sephora, oddam razem *Chanel tester (z dekielkiem) cieni nr 19 Enigma i "Sto lat samotności"? ![]() Jestem też zainteresowana próbkami, czy są otwierane czy nowe? Pozdrowienia ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;24454089]przepraszam że tak grymasze, ale właśnie w sobote zanabyłam brązy Maca, Guerlain też sie u mnie nie sprawdził niestety[/QUOTE]
nic nie grymasisz - wizaż rozpieszcza ![]() to ja w takim razie szukam czegos dla Ciebie nadal.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.