Wady naszych tżów - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-28, 15:54   #31
wanienka
Przyczajenie

Dot.: Wady naszych tżów

Jak myślicie, czy facet może się zmienić na lepsze pod wpływem dziewczyny?

Czy może głupiutka i naiwna jestem, że wierzę w takie rzeczy?
wanienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 16:06   #32
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez wanienka Pokaż wiadomość

Zależy co, zależy w jakim stopniu i przede wszystkim czy on sam CHCE.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 16:13   #33
Ostre wasabi
Zadomowienie

Cytat:

Myślę, że może się czasowo starać zmieniać ale ludzi się nie da wychować na "stare lata"...chyba tylko jakaś trauma może kogoś całkowicie zmienić

ALE! może sobie np. zdać sprawę ze swoich wad i z nimi walczyć jeśli mu zależy na dziewczynie

Wadą mojego TŻ jest niechęć poznawania moich znajomych i rodziny, ile gadki z siebie wypuści zanim gdzieś pojedziemy ... niejednego by zamęczyło to na śmierć
Ostre wasabi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 16:59   #34
ALL for LOVE
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GoodNight Pokaż wiadomość

To zdanie ma jakies drugie dno??

skąd, po prostu wyobraziłam sobie DOSŁOWNIE tą sytuację

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:

Moim zdaniem może. Jak mu bardzo zależy, chce być dla niej wyjątkowy i idealny, zmienia się
ALL for LOVE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 17:37   #35
papryczka160
Wtajemniczenie

No to zaczynam wyliczankę ;-).
Bałaganiarz, jak gotuje wszystkie garki są brudne nie mówiąc o podłodze w kuchni ;-)
jego ciuchy porozrzucane po całym domu,
niepunktualny, poczucie humoru kawały z których tylko on się śmieję ;-)
brzuszek coraz większy!!
Kochany mój Misio ;-)
papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 19:17   #36
malina885
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusiq Pokaż wiadomość
docieranie w sumie jest fajne... czasem kłóci się o taką bzdurę,że gdy emocje juz opadną można się wspólnie pośmiać.. no-oczywiście nie zawsze jest kolorowo ale
a jak długo jesteście już razem malinka?
mieszkamy ze sobą rok, a jesteśmy 5 lat
malina885 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 21:17   #37
prettysimple
Zadomowienie

A mnie totalnie wqrwia jego nauczycielski ton, wyzywanie od dzieciaków, histeryczek, żebym się leczyła itd.
Totalnie mnie wyprowadza z równowagi. Źle trafił, akurat jestem choleryczką, mega emocjonalną i wrażliwą. No i wieczne wymaganie zmiany siebie z mojej stony.
Jakoś mi się smutno zrobiło .
Stary 2012-03-28, 21:57   #38
Clood
Zadomowienie

na wstępie chyba muszę przyznać, że mam więcej wad od Niego

wady mojego:
  • ma świra na punkcie swoich włosów i mycia rąk
  • potrzebuje dużo więcej czasu na podjęcie decyzji
  • wszystko planuje co do minuty, zero spontanu
  • fanatyk naszej drużyny piłkarskiej
  • jak się denerwuje to chodzi i mówi, śmieję się, że ścieżkę w domu wydepcze kiedyś

Clood jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-28, 22:36   #39
evikus
Raczkowanie

Mój ma zdolność spieszenia się wolno. Niestety
evikus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 00:47   #40
_wanilia_
Raczkowanie

mój gubi wszystko i bałagani. Strasznie bałagani. Do tego stopnia, że aż bałam się z nim zamieszkać, bo ja lubię wszystko mieć poukładane, w kostkę itp., ale miło mnie zaskoczył, bo od kiedy mieszkamy razem - sprząta! bez mojego wypominania, cud się stał
ale wciąż wszystko gubi, straciłam nadzieję na poprawę, dorobiłam się za to imponującego kompletu kluczy zapasowych. Do wszystkiego
_wanilia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 01:34   #41
patrzacwniebo
Rozeznanie

Eh, chciałabym mieć kiedyś faceta, który ma TYLKO takie wady, jak ci wasi Mój ostatni chłopak miał więcej i chyba poważniejsze...
Stary 2012-03-29, 08:17   #42
madzia6217
Raczkowanie

Od czego by tu zacząć...
Mój TŻ jest strasznie zapominalski. Ma okropnie słabą pamięć. Ja za to wręcz przeciwnie, co mi daje przewagę w kłótniach.
Kiedyś, jak zaczynaliśmy się spotykać, umawiał się ze mną zawsze między godzinami, np: "Będę między 16 a 17.". Na 16 oczywiście nigdy się nie stawił. Zawsze był koło 17 lub nawet później. A ja czekałam bezczynnie. Walczyłam walczyłam i wywalczyłam. To już się nie zdarza.
Teraz oboje walczymy z pewnymi naszymi wadami. Ja z moim wybuchowym jak wulkan charakterkiem a on pracuje nad tym, żeby gdy się pokłócimy nie siedzieć jak słup soli i nie patrzeć się w sufit milcząc, co mnie tylko prowokuje.
Mojego TŻ kocham szalenie i bardzo się ciesze, że potrafimy spokojnie porozmawiać o tym co nas w sobie wkurza.
A w wyglądzie akceptuje wszystko. Podoba mi się calutki

Kierowca od 22.09.2011
madzia6217 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 11:42   #43
lapida
Wtajemniczenie

Cytat:

może
od ponad 9 miesięcy słyszę od swoich przyszłych teściów, że od kiedy mój TŻ spotyka się ze mną, to jest całkiem innym człowiekiem

co mi przeszkadza u niego?
- jego idealna pamięć (ja jestem zapominalska i strrrrasznie mi przeszkadza to, że on WSZYSTKO pamięta)

a teraz na poważnie:
- kiedy przyjeżdza do mnie po nocnej zmianie i ja pytam, czy jest zmęczony, bo może pooglądamy film, ale jesli nie ma siły, to poleżymy razem - słyszę, że oczywiscie, nie jest zmęczony. I co? 5 minut później słyszę radosne chrapanie. A mógł od razu powiedzieć - uwielbiam sie wtulać w niego, kiedy śpi

- nie potrafi odmawiac kolegom (a szczególnie koleżankom - tak, zazdrośnica ze mnie okropna ) podwózki. Ludzie to wykorzystują, potrafią zadzwonić w środku nocy i go obudzić, żeby przyjechał i odebrał kogoś z imprezy. Na szczęscie, któregoś wieczora zadzwonili, a on był u mnie. Usłyszeli kilka słów na temat traktowania mojego tżta jak taksówkę (chociaż nie, bo oni się nie poczuwali do tego, żeby mu oddawać kasę za paliwo). I co? Usłyszałam "Dziękuję" od tżta - przyznał mi się, że nie bardzo miał ochotę jechać, ale nie wiedział, jak ma odmówić

- i chyba największa wada - nie potrafi wstać zaraz po wyłączeniu budzika, tylko "jeszcze chwilka, jeszcze chwilka" i biega później jak poparzony, bo się spóźni do pracy. Znaleźliśmy nowy system - jeśli mam czas, to on prosi, żebym zadzwoniła do niego o okreslonej porze i go obudziła telefonem. Na początku działało, ale później potrafił odebrać, powiedzieć, że juz wstaje i ... pójść spać.
lapida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 11:47   #44
201704051255
Konto usunięte

- jest bez wad, co stawia mnie w sytuacji tej gorszej
- jego doba ma za mało godzin, powinien ich wiecej poświęcać mnie
- ma za duzy zapal do cwiczen fizycznych przez co ma znacznie lepsze ciało niż ja i czasem mam mały wstydek rozpoczynać przy nim jakieś ciasteczko...
- nie garbi sie ani odrobiny (po prostu mu tego zazdroszcze, ja preferuje pozycje Golluma)

Cytat:

z tego co opowiadaja i sam TZ twierdzi, nigdy wobec nikogo nie byl taki jak wobec mnie, wiec mozna, ale nie dlatego, ze ona tego chce, tylko dlatego, ze on kocha i sie stara

Edytowane przez 201704051255
Czas edycji: 2012-03-29 o 11:49
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 14:32   #45
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez madzia6217 Pokaż wiadomość
Od czego by tu zacząć...
Mój TŻ jest strasznie zapominalski. Ma okropnie słabą pamięć. Ja za to wręcz przeciwnie, co mi daje przewagę w kłótniach.
Mój też to ma... Opowiadam o czymś koleżankom, a on do mnie z pretensją: "Czemu mi o tym wcześniej nie powiedziałaś". A we mnie się gotuję i cedzę przez zęby zabijając go wzrokiem: "Mówiłam".
Cytat:
Napisane przez lapida Pokaż wiadomość

- nie potrafi odmawiac kolegom (a szczególnie koleżankom - tak, zazdrośnica ze mnie okropna ) podwózki. Ludzie to wykorzystują, potrafią zadzwonić w środku nocy i go obudzić, żeby przyjechał i odebrał kogoś z imprezy. Na szczęscie, któregoś wieczora zadzwonili, a on był u mnie. Usłyszeli kilka słów na temat traktowania mojego tżta jak taksówkę (chociaż nie, bo oni się nie poczuwali do tego, żeby mu oddawać kasę za paliwo). I co? Usłyszałam "Dziękuję" od tżta - przyznał mi się, że nie bardzo miał ochotę jechać, ale nie wiedział, jak ma odmówić
O... skąd ja to znam. Tyle że ja bym nigdy chyba nie zabrała mu telefonu i tak nie powiedziała, raz, że on by nie pozwolił, dwa, że wolę jak sam te sprawy załatwia. Po prostu musi nauczyć się odmawiać.
A jego głupie tłumaczenie: "Jak ja bedę potrzebował to oni mi też pomogą...". Taaa... nieraz już potrzebował i zostawał sam jak palec z problemem. Poza tym: kto ma go podwozić, skoro wszyscy jego znajomi albo nie mają samochodu, albo nie mają prawka, albo stracili za jazdę po pijaku...
Cytat:
- i chyba największa wada - nie potrafi wstać zaraz po wyłączeniu budzika, tylko "jeszcze chwilka, jeszcze chwilka" i biega później jak poparzony, bo się spóźni do pracy.
Coś podobnego u mnie... Ale ja już odpuściłam budzenie go, jak wstanie kilka razy za późno to się nauczy.

Stary 2012-03-29, 15:26   #46
Soso
Zakorzenienie

Jedyną wartą wzmianki wadą mojego Tżeta jest to, że czasem kompletnie mnie nie rozumie Cała reszta mi nie przeszkadza
Soso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 15:55   #47
lapida
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
O... skąd ja to znam. Tyle że ja bym nigdy chyba nie zabrała mu telefonu i tak nie powiedziała, raz, że on by nie pozwolił, dwa, że wolę jak sam te sprawy załatwia. Po prostu musi nauczyć się odmawiać.
A jego głupie tłumaczenie: "Jak ja bedę potrzebował to oni mi też pomogą...". Taaa... nieraz już potrzebował i zostawał sam jak palec z problemem. Poza tym: kto ma go podwozić, skoro wszyscy jego znajomi albo nie mają samochodu, albo nie mają prawka, albo stracili za jazdę po pijaku...
tylko ja mu nie zabrałam tego telefonu. W trakcie rozmowy zapytałam "Mogę?" i wystawiłam rękę w stronę komórki. Oddał, a ja powiedziałam tylko, że jeśli chcą podwózki, to będą się musieli zrzucić na paliwo, bo ostanio chyba zapomnieli Poza tym powiedziałam, że teraz jest u mnie, a żeby do nich dojechać musiałby zaraz wyjeżdzać, a zaplanowaliśmy sobie dłuższy wieczór. I takie tam

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Coś podobnego u mnie... Ale ja już odpuściłam budzenie go, jak wstanie kilka razy za późno to się nauczy.
oj, jemu nie pomaga.. Praktycznie od liceum tak ma, że notorycznie "zasypia" i jeszcze sie nie nauczył. To jest chyba niereformowalne.
lapida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-29, 16:23   #48
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
tylko ja mu nie zabrałam tego telefonu. W trakcie rozmowy zapytałam "Mogę?" i wystawiłam rękę w stronę komórki. Oddał, a ja powiedziałam tylko, że jeśli chcą podwózki, to będą się musieli zrzucić na paliwo, bo ostanio chyba zapomnieli Poza tym powiedziałam, że teraz jest u mnie, a żeby do nich dojechać musiałby zaraz wyjeżdzać, a zaplanowaliśmy sobie dłuższy wieczór. I takie tam
Nie no, ja nie krytykuję, tylko ja bym właśnie swojemu musiała zabrać ten telefon.(często mam na to chęć)
U mojego jest tak, że na ogół kasę mu oddają, ale kilka razy w tygodniu jest tak, że ktoś od niego chce by go gdzieś zawieźć. A już absolutnie najbardziej rozwala mnie jak ktoś do niego dzwoni, by zawiózł go do miasta oddalonego 100km, bo mu się nie chce tłuc autobusem.

Stary 2012-03-30, 13:29   #49
Dotka90
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o wygląd, to kompletnie nie ma wad. Dla mnie jest absolutnie idealny i uwielbiam każdy milimetr jego ciała

Z charakteru to wkurza mnie czasem to, że jak ja mu czegoś nie powiem, że np. trzeba zrobić, to on sam tego nie zrobi. I czasem moje wkurzenie sięga zenitu, jak np. coś robimy i wszystko musze mu mówić: herbata. cukier. kanapki. Itd itd.

Aczkolwiek zdałam sobie ostatnio sprawę, że to wynika chyba z jego innej wady, ale również i z mojej. Ja jak coś robię/mówię, to chcę żeby to było zrobione już, teraz, zaraz, natychmiast. Jestem okropnie niecierpliwa, co na pewno jest uciążliwe. I ostatnio jak się w końcu zamknęłam, to zrobił wszystko, co ja bym mu powiedziała, tylko troszkę.. wolniej

Wkurza mnie czasem brak stanowczości i postawienia sprawy jasno. Zawsze pytam np.: chcesz iść do kina? i odpowiedź: a Ty?
I jak powiem, że tak, to choćby był nie wiem jak zmęczony, nie miał ochoty, to pewnie pójdziemy. Czasem mówi jasno, że 'nie, dzisiaj nie', ale jednak w większości przypadków zawsze jest 'A Ty?'

W sumie innych wad sobie nie przypominam, jedynie ten brak stanowczości, czasem bym chciała żeby mi prosto i jasno powiedział, że np. go wkurzam
Bałaganiarzem nie jest, zapominalski raczej też nie (w granicach normy ), zarazowcem też nie, bez problemu można coś zaplanować. Kurcze, no ideał praktycznie
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 13:54   #50
yka
Raczkowanie

kompletnie nie ogarnia co się wokół niego dzieje. wiecznie zapomina o różnych zobowiązaniach, terminach, ciągle myli godziny, dni a jakikolwiek kalendarzyk książkowy go gryzie, ja znam jego plan zajęć lepiej niż on sam, to akurat wynika chyba z tego że ma sporo roboty.

no i nie mówi co myśli, co czuje, co mu przeszkadza, co by chciał... i takie rzeczy wychodzą dopiero gdy ja się zezłoszczę i zaczyna mu wywlekać co mnie się nie podoba. mam nadzieje że tu się trochę zmieni, bo momentami ciężko się z nim porozumieć.
yka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 15:41   #51
xXRudaXx
Raczkowanie

A mój Tż tak:
- ma zdolności do niszczenia wszystkiego co dostaje ode mnie w prezencie (jakimś trafem zegarek rozbił, pasek za mocno skrócił, portfel padając obdarł itd.);
- nie szanuje zbytnio rzeczy które ma;
- mało o sobie opowiada (nie lubi dzielić sie informacjami co robił w pracy, gdzie wychodzi itd)
- gdy mówię o swoich problemach to bagatelizuje je mówiąc "to jak Ty zamierzasz dalej żyć skoro teraz masz takie problemy , uważa, że żaden z moich problemów nie zasługuje na miano "problem";
- gdy kolega prosi o pomoc w jakiejś sprawie to potrafi wcześniej urwać sie z pracy, albo zrywa się z kanapy i mówi "muszę lecieć" a gdy ja o cos proszę to czekam ruski miesiąc;
- nie rozumie, a nawet nie próbuje zrozumieć dlaczego jestem zazdrosna - mimo, że czasem sam daje do tego powody;
- nie chce się zdeklarować - mimo 7 lat związku na wszelkie pytania dotyczące ew. zaręczyn reaguje jak poparzony;
- wiele rzeczy robi "bo wypada", "bo nie można odmówić" - głównie tyczy się to picia wódki;
pewnie gdybym jeszcze nad tym posiedziała to wypisałabym więcej. szczególnie, że mam gorszy dzień :P
Stary 2012-03-30, 18:53   #52
Talantea
Zakorzenienie

- Mój jest dosc nudnawy czasami i ja zwykle zaczynam jakąkolwiek rozmowe, unika też poważnych rozmów.
- Bywa wredny, a jak cos powie totalnie obrazliwego
( zwykle przez przypadek) to boi sie przeprosic by znów nie powiedziec czegos złego. I ja milcze sfochowana i on milczy. Oczywiscie po dlugich minutach milczenia wreszcie przeprasza, gdy zobaczy, ze to na poważnie.
- Chciałabym by był bardziej odważny w naszych relacjach. Przejmował inicjatywe. Ja planuje, ja przygotowuje wszystko.
- Jak pytam go o cos konkretnego to mówi, ze i tak będzie tak jak chce i nie mówi własnego zdania i muszę to z niego wyciągać.
- Leniwiec pospolity normalnie, no ale nie narzekam bo ja tez jestem podobna.

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 20:36   #53
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
- Chciałabym by był bardziej odważny w naszych relacjach. Przejmował inicjatywe. Ja planuje, ja przygotowuje wszystko.
To przestań i zobacz, czy to coś zmieni. A wcześniej mu to zakomunikuj. Pomęczysz się parę tygodni, ale zobaczysz, czy zacznie coś proponować... jeśli nie, to znaczy, że nie jest "mało odważny", tylko po prostu leniwy i nic mu się nie chce, a na Twoje propozycje przystaje z łaski.

Chodzi o to, żeby mu uświadomić, że większa inicjatywa z jego strony byłaby z pożytkiem DLA NIEGO - bo w Twoich oczach byłby bardziej pewny siebie, pomysłowy, męski i pociągający. Ja też miałem ten problem, bo trafiałem na dziewczyny które cały czas proponowały spotkania albo jakieś wyjścia gdzieś - cały czas multum możliwości, kino, teatr, cały czas "spotkajmy się", "przyjedź do mnie". Wiesz, to strasznie przyzwyczaja. Facet do tego tak przywyka, że potem nie umie inaczej. Wręcz przeciwnie, z czasem zaczynałem coraz częściej, znudzony, odmawiać, co oczywiście było fatalne w skutkach. Na szczęście już się nauczyłem. I odmawiać inteligetnie też, np. jeśli TŻ patrzy na plakat i mówi "ooo, chodźmy", a ja nienawidzę musicali, to zaproponuję żebyśmy poszli na kolację, a na musical wybierze się w następnym terminie z koleżanką :P To samo z podejmowaniem decyzji - uświadom facetowi, że kobiety nie zawsze lubią być cały czas pytane na co mają ochotę, gdzie idziemy, itp. Zawsze chciałem być dobry i się dopytywałem, aż w końcu uświadomiłem sobie, że lepiej coś postanowić i przedstawić w paru słowach - robimy to i to, skręcamy tu i tu, zamiast pytać jak myślisz, kotku, a czy na pewno chcesz, itp )
InkluzjaOstateczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 20:47   #54
_Peggy
Zakorzenienie

Nie odklada nic na miejsce Przyklad? Coś Mu wpadło za komode, odstawił ją we wtorek i nadal nie wrociła na swoje miejsce. Mebel jest zbyt ciężki bym sama dała radę go przestawić.

Jak mine jeszcze czymś napnie to napiszę więcej
Stary 2012-03-30, 20:47   #55
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prettysimple Pokaż wiadomość
A mnie totalnie wqrwia jego nauczycielski ton, wyzywanie od dzieciaków, histeryczek, żebym się leczyła itd.
Totalnie mnie wyprowadza z równowagi. Źle trafił, akurat jestem choleryczką, mega emocjonalną i wrażliwą. No i wieczne wymaganie zmiany siebie z mojej stony.
Jakoś mi się smutno zrobiło .
Po co Ci taki dupek, który zamiast wesprzeć, to dowala?

Peggy, mój rzuca brudne majtki i skarpety na podłogę
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 22:41   #56
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Po co Ci taki dupek, który zamiast wesprzeć, to dowala?
Przecież napisała, że jest choleryczką. Tak, mega emocjonalną. Może zamiast nazywać go dupkiem, spróbuj dopuścić do siebie jakieś inne scenariusze, np. że Pani Choleryczka robi mu awantury o bzdury i cały czas coś jej nie pasuje. Świat nie jest czarno-biały, a skoro on jej mówi, żeby się leczyła, to może jest to pewnego rodzaju mechanizm obronny?
InkluzjaOstateczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 22:45   #57
ClassicBabe
Przyczajenie

Z wyglądu - idealny i kompletnie bez wad )
Charakter - w porównaniu z moim - naprawdę aniołek ;D Oczywiście ma wady, ale powiedziałabym takie raczej nieszkodliwe :
- bałaganiarz (tzn o pewne rzeczy dba jak szalony np. o laptop, samochód, ale ciuchy, gatki i skarpetki rzuca tam gdzie ściągnął )
- czasem zbyt szybko się denerwuje i irytuje
- często nie pamięta o ważnych datach (dlatego zawsze przed delikatnie staram się mu napomknąć o nich)
Hmm... i chyba tyle? Najukochańszy facet pod słońcem
ClassicBabe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-30, 22:45   #58
Nacho1111
Raczkowanie

A mój nie potrafi znaleźć sobie miejsca na ziemi! Ciągle gdzieś lata, podróżuje... Nie ma swojego jednego miejsca, domu... Jego domem jest hotel i walizka
Nacho1111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-31, 01:51   #59
Dagusiac
Zakorzenienie

Wadą mojego faceta jest:
1. nadużywanie słowa "obojętnie" czyli brak stanowczości i niezdecydowanie. Przykład "wychodzimy gdzieś czy zostajemy w domu i otwieramy wino" odpowiedź "obojętnie" ewentualnie "jak chcesz" lub "jesteś głodny?może zrobię coś do zjedzenia" odp "nie musisz, nie będę Cię wykorzystywać". Kurde przecież sama to zaproponowałam
2. Baaardzo wczesne wstawanie, 7 rano jest na nogach, w pełnej gotowości, ubrany i umyty pije kawę. Ja natomiast lubię pospać nawet do 12 co dla niego jest rzeczą niewyobrażalną. Zazwyczaj mnie delikatnie szturcha albo robi mi coś we włosach a jak się przebudzę zadowolony z siebie mówi "zrobiłem Ci kawkę"
3. Przesadnie dba o swoje rzeczy. Potrafi czyścić buty kilka razy dziennie, to samo się tyczy telewizora. Ciągle uważa, że jego ubrania są brudne, a dla mnie to absurd, że jeansy założone jeden raz nadają się do prania.

---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ----------

Cytat:
Napisane przez a4sq Pokaż wiadomość
Facet nudziarz - to ja moge o takim tylko pomarzyć

Mój Tż jest chory jak musi siedzieć w domu, najlepiej to by coś na okrągło robił, wraca z pracy to jeszcze pójdzie coś pomajsterkować, dla tego wkurza mnie ciągłe jego pytanie "co robimy? no poróbmy coś no" film wieczorem standard ale on do tego by sobie porysował coś albo coś skrobnął w swojej książce, a ja najchętniej nie wychodziła bym z wyra przez cały dzień, jestem nudziarą straszną jednak
O to to to! U mnie jest tak samo. On ciągle musi gdzieś iść, coś załatwić i to najlepiej od razu po przebudzeniu. Odpoczynek?Wylegiwanie się w łóżku? NO WAY.
Stary 2012-03-31, 13:20   #60
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
3. Przesadnie dba o swoje rzeczy. Potrafi czyścić buty kilka razy dziennie, to samo się tyczy telewizora. Ciągle uważa, że jego ubrania są brudne, a dla mnie to absurd, że jeansy założone jeden raz nadają się do prania.
Konkretnie to - mój ma to samo, a najlepsze, że zauważyłam to dopiero po 4,5 roku związku.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości