![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności mazidlane, mineralne, sklepowe, trochę Lusha
Znajdziesz coś u mnie? Zerknij na oba wątki.
![]() 6. Delia, Mineral Velvet Skin, Korektor do twarzy żółty - pięknie rozjaśnia spojrzenie oraz pielęgnuje zmniejszając opuchnięcia –dopiero co otwarty - zużycie minimalne – świetny, ale ja przechodzę na minerały. 1. Khol do oczu czarny SURMA w szklanym słoiczku, ze szklanym patyczkiem do aplikacji, ulotką, w oryginalnym opakowaniu – tylko wypróbowany. Oddaję bo mam już jeden khol a dwóch nie zużyję. 6. Odżywka keratynowa do paznokci i rzęs w „rybkach” Gal - ilość rybek do ustalenia. - jeśli chodzi o ilość rybek to zależy od Ciebie - ja chciałabym jak najwięcej. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
7. LUSH - odżywka Jungle - odkrojony kawałek na kilka razy.
8. LUSH - mydełko Bohemian odkrojony spory kawałek. za coś u mnie
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Coś znalazłabyś za:
10. Puder bambusowy z BU – odsypka do ustalenia. 11. Puder ryżowy – odsypka do ustalenia. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506560 Mogę poza tym zrobić odsypki EDM Cardamom, Cypress i I'm Keeping Your CDs, a z korektorów Minta, Sunlight i Intensive Fair. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, że dopiero teraz
Podkład mineralny Loreal + peeling z silikonową szczotką za maseczkę, 2 pianki i balsam brązujący (ubytki zgodnie z opisem w wątkach) - jeśli się zgadza i nadal jesteś chętna na wymiankę, to zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Jesli mogę dostać mniej bambusa, a trochę bromelainy i ryżyk, to umowa stoi
![]() Edytowane przez Siriel Czas edycji: 2011-02-15 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
1.Brahmi i shikakai do włosów z mazideł odsypki 2. EDM - waffle cone - sampel . 3. EDM - snuggle – sampel. 4. Avon Planet Spa Thailand Lotus Flower Mogę dołożyć próbki podkładów i korektorów z Pixie(nie pamiętam jakie mam odcienie ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
moze cos za 2. Zastanawiam się nad oddaniem pędzla do różu The Body Shop w stanie idealnym ...- tylko za coś ekstra z wish.
? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
4. NOWA RÓŻOWA PĘSETA Z SEPHORY ( tą z zakrzywianą rączką). 7. Ziaja - serum drenujące antycelulitowe "czarna" seria - 35%.
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Brahmi i shikakai do włosów z mazideł Znalazłabyś cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Hej, masz jeszcze trochę białej miki sericite, którą od Ciebie dostałam? Najbardziej mi podpasowała jako wykończeniówka na razie
![]() ![]()
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: Minerały i im podobne: 2. EDM - waffle cone - sampel . 3. EDM - snuggle – sampel. 5. EDM - wet sand– sampel. 9. EDM - linen– sampel 10.EDM - olive fair– sampel. Proszę, odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
7. LUSH - odżywka Jungle - odkrojony kawałek na kilka razy. 8. LUSH - mydełko Bohemian odkrojony spory kawałek. 3. NOWY sephorowski pędzel do korektora (ten z pomarańczowym włosiem) – najchętniej za inny pędzel do korektora/cieni. odpisz u mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.