![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kosmetyki/próbki po porządkach:)
Witam Wizażanki
![]() Zazwyczaj tylko czytam, ale w związku z wiosennymi porządkami się odezwę ![]() ![]() Lista: Tusz Avon Super Shock intense, fioletowy, 10 ml, dwa razy użyty, otwarty 30.12.2010. EDM Clear, pół sampla. - korektor nawilżający. Perfecta Bronze, Balsam do ciała stopniowo brązujący, Jasna karnacja, używany, zostało minimum 100 ml z 200 ml, ważny do 06/11. Ziaja Med, Kuracja Drenująca, żel pod oczy przeciw obrzękom, 15 ml, 05/2013, otwarty luty 2011, używany siedem razy. Syoss, Shine Boost, Instant Shine Treatment, Odżywka Leave-In, 200 ml, kilka razy psiknięta, ważna 12/12. Pędzelek do oczu AnnCo JS-72, raz użyty, wyprany, mam do niego foliowe opakowanie, w którym go kupiłam. Pędzel do różu LancrOne, używany, wyprany. Na zdjęciu obok jest linijka z podziałką do 16 cm, niestety nie udało mi się zrobić zdjęcia tak, żeby wszystko było dobrze widoczne ![]() Mogę też odsypać trochę (do ustalenia ile) rzeczy z Everyday Minerals, tj.podkładu o-glo Toffee (u mnie cień ![]() A, i jeszcze odsypki w strunach: Fairly Light Neutral o-glo - ok. 0,8ml, może więcej Light Neutral intensive 1ml Fairly Light o-glo ok. 0,1 ml - tak na dwukrotne spróbowanie W zamian - preferuję sypkie cienie, najlepiej mineralne/MAC, próbkę Biodermy 50+ AR, wersja Sun Tinted, jasne podkłady mineralne, pędzle i cokolwiek z naturalnej pielęgnacji ![]() ![]() Dokładka lakierowa Dokładam lakiery: Golden Rose, Pretty Color, 108, neutralny róż, zostało 3/4, data prawdopodobnie 2012 jak następny, bo kupowane naraz, trochę porysowana zakrętka. Golden Rose, Pretty Color, 122, rdzawo-perłowy z różowym połyskiem, ubytek 5 mm (mierzone od góry), ważny do 12.2012. Wibo, Extreme Nails, 267, jasny róż z małymi drobinkami, ubytek 3 mm, ważny do 06.2012, trochę poplamiona tymi drobinkami zakrętka. Magic Visage, New line design, brokat srebrny z cienkim pędzelkiem, użyty raz, ważny do 2012 (miesiąc trudno wypatrzyć). Vollare, Flash, intensywny róż, perłowy, ubytek 2mm, ważny do 04.2012. Wszystkie lakiery były przechowywane w lodówce. Przepraszam za słabą jakość zdjęcia, ale aparat mi się popsuł i musiałam zrobić zdjęcie telefonem ![]() Edytowane przez Siriel Czas edycji: 2011-03-04 o 13:18 Powód: Zdjęcia:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki/próbki po porządkach:)
Coś u mnie za:
Adidas Body Fragrance Dynamic Pulse, 75 ml, wypróbowany zapach.? Chętnie poszukam poza wątkiem, tylko powiedz co byś za to chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
BTW Przepraszam za dwie wiadomości, ale ubzdurało mi się, że w jednej się nie zmieszczę...
Edytowane przez Siriel Czas edycji: 2011-02-19 o 18:19 Powód: zmiany po wymiankach:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Tusz Avon Super Shock intense, fioletowy, 10 ml, dwa razy użyty, otwarty 30.12.2010. Tusz Avon Super Full, 7 ml, czarny, używany ok. 20 razy, otwarty w grudniu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Adidas Free Emotion Body Fragrance, 75 ml, parę razy psiknięty. Tusz Avon Super Shock intense, fioletowy, 10 ml, dwa razy użyty, otwarty 30.12.2010. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
witam! cos u mnie za nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry, 50 ml, ważny do 01/13 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za normaderm?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za adidas meski i damski?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Vichy Normaderm krem zwalczający....???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
A wypatrzysz jeszcze cos za te rozne probeczki filtrow w tubkach? Wzielabym dla mamy, bo szuka ideału. Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-02-10 o 15:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za vichy normaderm i Filtry
![]() Poza wątkiem mam odsypki cieni EDM, miki z Coastal Scents, Mac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Mhm, czyli chcesz 2 cienie NYX (walnut i black) oraz beżowego inglota za normaderm i probeczki filtrow - te w tubkach? Bo nie wiem czy sie dobrze rozumiemy
![]() Chetnie Ci dorzuce jeszcze np cos z biżuterii (zerknij do wątku ciuszkowego) albo jakis lakier do paznokci, gdybys chciala ![]() Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-02-10 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Czy znajdziesz cos u mnie za:
Avene, Haute Protection, Creme minerale 50, Intolerant skin, Krem mineralny z filtrem 50 spf do cery hipoalergiczny, 5 ml, daty nie znalazłam, ale próbkę dostałam w zeszłym roku. Avene, Haute Protection, Creme 30, do skóry suchej i wrażliwej, 5 ml, sytuacja z datą jw. LRP, Anthelios XL, 50+, Fluide Extreme, Lekki fluid do twarzy, 3 ml, ważny do 12/12. LRP, Anthelios AC, 30, Fluide Extreme, 3 ml, daty nie mogę znaleźć – ciąg cyferek ![]() Bioderma, Photoderm AKN Mat, 40, do skóry mieszanej lub tłustej, 5 ml, ważny do 06/11. Bioderma, Photoderm MAX, 50+, hipoalergiczny, 5 ml, ważny do 11/11. Vichy, Capital Soleil, 30, Fresh Cream Face, 1,5 ml (x 5 sztuk), daty nie ma ![]() Vichy, Capital Soleil, 50+, Lait Ecran, Mleczko ochronne do ciała przeciw reakcjom alergicznym, 7 ml, data niestety jw. LRP, Anthelios XL, Creme Fondante, 50+, krem do twarzy, ważny do 12/12. SVR, Ultra Max, 50+, krem do twarzy, 5 ml, ważny do 03/12. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506515 Edytowane przez rocki Czas edycji: 2011-08-08 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie?
Adidas Body Fragrance Dynamic Pulse, 75 ml, wypróbowany zapach. Vichy Normaderm, Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry, 50 ml, ważny do 01/13. Nieużywany, jedynie naddarte papierowe pudełko (efekt próby otwierania).
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Słonik, niestety nie, kolorki nie moje:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() moze znajdziesz cos u mnie za Vichy Normaderm, Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry, 50 ml, ważny do 01/13. Nieużywany, jedynie naddarte papierowe pudełko (efekt próby otwierania). Adidas Free Emotion Body Fragrance, 75 ml, parę razy psiknięty. Tusz Avon Super Shock intense, fioletowy, 10 ml, dwa razy użyty, otwarty 30.12.2010. Tusz Avon Super Full, 7 ml, czarny, używany ok. 20 razy, otwarty w grudniu. Perfecta Bronze, Balsam do ciała stopniowo brązujący, Jasna karnacja, używany, zostało minimum 100 ml z 200 ml, ważny do 06/11. I męski: Adidas Body Fragrance Dynamic Pulse, 75 ml, wypróbowany zapach. moze uda sie zrobic wieksza wyminke co bardziej sie oplaca ![]() pozdrawiam
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Dobrze, niech będzie.
Zatem dwa cienie NYX - black i walnut oraz cien vertigo inglot za krem normaderm. Jesli wszystko sie zgadza napisz do mnie wiadomosc prywatna a wymienimy się adresami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a po co ta krzywa minka w dopisie u mnie?;] wystarczy niestety nic. Pozdro
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
Avene, Haute Protection, Creme minerale 50, Intolerant skin, 5 ml Avene, Haute Protection, Creme 30, do skóry suchej i wrażliwej, 5 ml LRP, Anthelios XL, 50+, Fluide Extreme, Lekki fluid do twarzy, 3 ml, LRP, Anthelios AC, 30, Fluide Extreme, 3 ml Vichy, Capital Soleil, 30, Fresh Cream Face, 1,5 ml (x 5 sztuk) LRP, Anthelios XL, Creme Fondante, 50+, krem do twarzy, LRP, Effaclar, Oczyszczający żel do skóry tłustej i wrażliwej, 7 ml ?
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Nasza wymiana:
Męski Adidas za moje minerały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz sie przyjrzalam i jednak najbardziej mnie interesuja te filtry:
Avene, Haute Protection, Creme minerale 50, Intolerant skin, Krem mineralny z filtrem 50 spf do cery hipoalergiczny, 5 ml, daty nie znalazłam, ale próbki dostałam w zeszłym roku. Avene, Haute Protection, Creme 30, do skóry suchej i wrażliwej, 5 ml, sytuacja z datą jw. LRP, Anthelios XL, 50+, Fluide Extreme, Lekki fluid do twarzy, 3 ml, ważny do 12/12. Bioderma, Photoderm AKN Mat, 40, do skóry mieszanej lub tłustej, 5 ml, ważny do 06/11. Bioderma, Photoderm MAX, 50+, hipoalergiczny, 5 ml, ważny do 11/11. Vichy, Capital Soleil, 50+, Lait Ecran, Mleczko ochronne do ciała przeciw reakcjom alergicznym, 7 ml, data niestety jw. LRP, Anthelios XL, Creme Fondante, 50+, krem do twarzy, ważny do 12/12. SVR, Ultra Max, 50+, krem do twarzy, 5 ml, ważny do 03/12. Czy bardziej cie interesuja rozowe, bezowe czy zolte tony? Bo nie wiem ktore ci wypisac ![]() Edytowane przez rocki Czas edycji: 2011-08-08 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Mam pol sampla golden fair i olive fair EDM, buff'd biscuit, Meow Pampered Puss 1 sleek Korat i Angora, Dreamworld Kuan Yin mniej i bardziej kryjaca formula (jak rozbielony kogiel mogiel), Pixie (malo zostalo w woreczkach) Sinnie 0 i 1 Cover de luxe, 1 Natural finish, Marigold 1 Cover, Cameo 1 i 2 Cover, Cameo 2 Finish.
Mam tez rozne malutkie sample w woreczkach cieni roznych firm, ale bylam za leniwa, zeby je wypisywac ![]() Edytowane przez rocki Czas edycji: 2011-08-08 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.