![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: West Pack - pudełka zamówienie
Weluru ci nie polecam, tym bardziej do gabloty na ekspozycję, bo będziesz co chwilę go czyściła, paprochy siadają w tempie ekspresowym!
Jasne, czy czarne - zależy jaką ilość światła planujesz i wystrój. Czarne będą wyglądały "ciężej", choć moim zdaniem ładniej się biżuteria prezentuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z pudelkami świetny pomysł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, kto zna ceny, wpiszcie, proszę do tabelki
http://www.westpack.com.pl/1302-plano-fix_1.aspx http://www.westpack.com.pl/1305-plano-fix_1.aspx http://www.westpack.com.pl/1307-plano-fix_1.aspx |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Niestety, nic takiego nie widziałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Sun, dopisuję się do zamówienia
![]() EDIT: Oczywiście pod warunkiem, że mogę i nie zamknęłaś jeszcze listy osób. Jeśli mogę, to prosiłabym kogoś, kto się na tym zna o uwzględnienie mnie w tabelce (i chyba dopisanie w mojej kolumnie formuł). Dziękuję!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351036 Chainmaille w moim wykonaniu, będzie mi miło jeśli skomentujesz ![]() Edytowane przez zuteria Czas edycji: 2011-01-30 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Pomoże ktoś i dopisze antracytowe bostony na bransoletki?
Ja niestety nie mam dostępu do cen... ![]() http://www.westpack.com.pl/1808-bransoletka.aspx |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Pozwoliłam sobie dopisać się do tabelki, na razie na bostony antracytowe, ale jeszcze popatrzę w wolnej chwili.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Sun jak będziesz odpisywała koszty przesyłki to podziel koszt na dwoje
![]() na Eilo i mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Ja chętnie się dopiszę jeśli można
![]() ![]() Jest ktoś z Krakowa? Można by prosić Sun o jedną wysyłkę - wyjdzie pewnie taniej i łatwiej dla niej ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny polecają pudełka Nice, ale one zamykanie mają połączone ... będzie to ładnie wyglądało wszystkie pudełka pootwierane żeby było widać biżu ...jeden uchylony tył będzie zasłaniał drugi? czy może układałaś na zamkniętych pudełkach Nice luźno biżuterię i czy można połączyć dwie czernie tj z Bostonem? ,ewentualnie biorę też perłowy brąz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
-NICE SĄ BOSKIE ale nie na wystawkę bo właśnie ta klapka przeszkadza ![]() -BOSTON ALBO SANTIAGO SPRAWDZIŁY SIE W TYM WYPADKU IDEALNIE.Pootwierane pudełeczka można fajnie ulożyć na pokrywkach pudełka-piszę chaotycznie ale mam nadzieję że wiesz o co chodzi ![]() Poza tym jeśli wybierzesz Nice i Bostony to śmiało możesz je połączyć ale umordujesz się z tymi NICE według mnie.One ciągle mi się zamykały i te szmatki w środku zawadzały ![]() ![]() jak chcesz to pisz na priva-dam nr tel.gdyby wyjaśnień nie było zadość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ja bym wzięła jeszcze jakieś uniwersalne małe bostony. Znajdą się chętne żeby zebrać karton? A czym się różni boston od santiago? Wkładem? A może ktos chce jakies z tych lub do bransoletek czy naszyjników?! http://www.westpack.com.pl/5306-uniwersalne-duze.aspx Nie mam pojęcia jak uzupełnić kolumnę "pozostało" i "wybrane" żeby dobrze działała. Jeśli jest jeszcze ktoś z Krakowa fajnie byłoby podzielić przesyłkę. i po wybraniu tych 20 cukierkowych plastików już chyba bostonów nie będę domawiać bo i tak nic nie robię a pudełka kupuję ;P
Moja biżuteria aktualnie: + wire wrapping itp. + "nowa era" Stare dzieje: + debiut + gliniaki Edytowane przez ggagatka Czas edycji: 2011-02-01 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak chcesz rozpocząć nowe opakowanie to nie ma problemu, ja jeszcze będę dobierać pudełka a pewnie ktoś jeszcze i tak się dopisze do tabelki zanim będziemy zamykać zamówienie ![]() Kolumny "Pozostało" i "wybrane" same się już obliczają (no chyba, że coś jest nie tak ale wszystkie miały skopiowaną formułę), jak coś będzie nie tak to później poprawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja mam pytanie odnośnie tych pudełek na bransoletki:
http://www.westpack.com.pl/1659-bransoletka.aspx A raczej ich koloru ![]() Niebieskich bym wzięła więcej ![]() Ale jak komuś zależy bardzo na czerwonych to odpuszczam i niech zostanie jak jest ![]() Dajcie znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
hmmm co do tych bransoletek to w sumie nawet byłabym w stanie zamienić to swoje czarne na niebieskie ze dwa i ze dwa czerwone... ktoś je w ogóle miał... ładne są te kolory?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym wzięła Bostony uniwersalne małe i duże. Może ktos dopisać, bo ja mogłabym zepsuć coś;/ No i nie wiem czy ceny się nie zmieniają przy większej ilości ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
O ten, o ten. Tylko jak się dopisywałam to ilość dostępnych zrobiłam na minusie. Widzę, że już ktoś poprawił i dopisał następne opakowania
![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może tak: dopiszę też niebieskie bo ich cena na prawdę nie jest duża. Może skuszą się te, które dotychczas wpisały się w czarnych? I gorąco zachęcam do pozycji 18, 19 i 20. Mam czarne 20tki i jestem zachwycona. Wszystkie wymienione wyżej mają piankę u góry i u dołu, żaden biżut się nie przesuwa, nie lata, w dodatku są solidnie wykonane (zamykane na "klik"). Na prawdę żal nie brać! Pianka ładnie się dostosowuje do kształtu biżuta a pudełko wygląda elegancko. Osobiście przetestowałam jakość. 2,5 latka rzucała dwoma po kaflach (w końcu zaczęłam bać się o kafle...), potem po pudełkach skakała, uderzała z całej siły drewnianym młotkiem - i nic się nie stało. Poczta oczywiście obiła rekord, bo jedno pudełko pękło ale musiało to być na prawdę coś ciężkiego. No i biżut przeżył (o, dokładnie ten - jak widać - delikatna sprawa: KLIK) , nawet draśnięty nie został. Pudełko kartonowe zapewne nie wytrzymałoby tego...
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-02-04 o 00:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i czy do bransoletkowego wkładacie też naszyjnik np. jak jest mały i z łańcuszkiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dopisałam się do tabelki. Jak już nie można, to zaraz zmykam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pudełko na bransy zamawiam pierwszy raz, więc może ktoś iny się wypowie... tzn te podłużne. Bo jak kwadratowe to wkładam co pasuje a jak nie pasuje, to co się da (czyt. jak trzeba, to tnę gąbkę w odpowiednim miejscu ![]()
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-02-04 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Sun mnie zabije...
![]() ![]() A może ktoś sprawdzić cenę tych http://www.westpack.com.pl/5806-uniw...-podluzne.aspx - też fajne. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W końcu musi ten pech się skończyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2,3247 zł / szt. przy 96 szt. Wysłałam też zapytanie do WP czy plastikowe pudełka w poz 18 i 19 mają obustronną wyściółkę. Żeby nie było potem niefajnej niespodzianki. Bo te z poz. 20i zalinokwane wyżej op. do bransy na 100% mają i to jest super fajne.
![]() |
![]() |
#60 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nagaLy - dzięki za info - właśnie chodzi mi o takie, co by się zmieściły bransoletki i ew. drobny naszyjniczek ![]() Edytowane przez E_W Czas edycji: 2011-02-04 o 16:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.