|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko, sprawnie-farby, podkłady, balsamy
Za botki na obcasie ? jesli tak ,to niestety nic nie wybiorę .
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Oj te butki sa w trakcie negocjacji i juz raczej poleca do innej wizażanki . Mogę zaproponować puzzle i grę ,co ty na to ? Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-02-11 o 10:31 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Gra jest dla dzieci 6+ i powiem ci szczerze ,że jeśli jest młodszy a pewnie jest to raczej jej nie polecam ,natomiast fajna jest książeczka "Opowiedz mi o czasie" z zegarkiem w środku .
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Podkład Astor perfect stay 24h, kilka razy uzyty, 030 sand, naturalny kolorek, bardzo fajny, trwały, kryjacy, matujący-nie musze oddawac
Revlon colorstay cera tłusta i mieszana, ubytek minimalny, kolor 320 true beige, dla mnie za ciemny-chetnie na taki sam tylko jasniejszy BRĄZER/ROZŚWIETLACZ ESSENCE, jest bardzo dobry, zuzycie minimalne, kilka razy mażnięty, sprawdza sie tez jako cienie do powiek RÓŻ MINERALNY ESSENCE 2IN1, pieknie rozswietla, ma delikatne drobinki, kolor 03, ale nie jest zbyt ciemnycos za to ?
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestaty nic, pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Przeszlam na pw
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
link do wszystkowątku nie działa
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Długość rękawa od pachy - 47 cm
Długość rękawa od góry - 62 cm Szerokość rękawa w mankiecie -13 cm Długość płaszcza od góry (od ramienia) - 69 cm Szerokość od pachy do pachy - 46 cm Szerokość na dole - 52 cm Szerokość mniej więcej na wysokości łopatek - 46 Kolor jest słoneczny, nie cytrynowy czy pastelowy, tylko taki bardzo nasycony żółty. Jutro doślę więcej zdjęć.
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
znalazłam:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1297337110 i krem tonujący LRP, nawilża, nadaje kolor i wyrównuje koloryt cery, ponad połowa, odcien 02, chętnie za odcień 01
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,
znalazłabyś coś za: dotleniajacy krem pod oczy oriflame, uzyty 2x szpatułką, bardzo dobrze nawilza, polecam raczej młodym dziewczynom, dla mnie za słaby lakier sephora uzyty mac 3 razy, kolor-mleczny rozowy? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej to mi sie spodobało * Tesor d'oriente Paczula z imbirem 2,5 ml lub 5 ml * Tesor d'oriente Neroli z kardamonem 2,5 ml lub 5 ml * Tesor d'oriente Hibiskus z różowym pieprzem 2,5 ml lub 5 ml |
|
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
mi się podoba
Revlon colorstay cera tłusta i mieszana, ubytek minimalny, kolor 320 true beige, dla mnie za ciemny-chetnie na taki sam tylko jasniejszy korektor w pedzelku l'oreal true match, kolor warm, trwały, ładnie kryje, ale dla mnie zdecydowanie za ciemny, raczej dla dziewczyn o ciemniejszej karnacji, opalonych, ubytek widac na foto-chętnie za inny korektor, jaśniejszy chętnie oddam pigment
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Mogę zrobić po 5 albo 10 ml - jak sobie zażyczysz
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
a czy pigment mac za revlona rowniez Ci nie odpowiada?
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- a inglot 45?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
coś za casting brownie ?
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
prócz farby nic dla siebie nie widzę a to troszkę za mało paletka kosztowała ok 70zł może masz cos poza wątkiem?
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
podkład mam taki w domu.kupiłam go jakies 2 m-ce temu a uzyałm moze 3 razy.u mnie sie nie sparwdza moze na ten.kolor 300 natural beige
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
muszę sprawdzić czy coś jeszcze mi zostało w tym przedziale rozmiarowym.
Interesuje mnie perfect stay 24h - ale musialabym sprawdzić kolor, szukając informacji w necie znalazłam kompletnie inne buteleczki, mozesz mi wytlumaczyc skad ta ruznica i czy to ten sam produkt. I jaki jest jego ubytek. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zy.html&next=1 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
coś u mnie?
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
a masz moze szampon bez sls lub jakąs odzywke do włosów ?
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- ok niech bedzie ten korektor, podkład,farbe brązową,i ten nowy balsam za wszytskie ciuszki ![]() to wszytsko juz mam w domu ale ciuszki dzieciece mi zalegaja wiec oddam chętnie
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za krem do ciała oriflame o delikatnym swiezym zapachu ogórka, uzyty max 2 x
iwostin, preparat punktowy na wypryski, połowa moze wiecej zel na blizny contarubex, nowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505895&page=2
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
własnie wymieniłam podkład na dzieciece ciuszki ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
niestety nic |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

dbam...