|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: różne kosmetyki ;)
moja mama ma też krem z tej serii na dzień, ale nie jestem pewna czy go używa. Jeśli nie, to dołożę, i jak coś u ciebie znajdę, to z chęcią się wymienię
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje, ale nic nie znalazlam
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko że ja na razie nie planuję teraz tego wymieniać, bo nic u Ciebie już nie znajdę
będę śledzić twoje dokładki, i jak coś znajdę to się odezwę I nie muszą być minerały koniecznie
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
19,26 cos u mnie?
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Wymiana:
Danielle Steel "Zupełnie obcy człowiek", 4 blistry Belissy, połowa tuszu Essence Multi Action Maskara i 1/2 odżywki do włosów Garniera za: Pędzelek do cieni, kredka do oczu, odlewka Kylie Minoque, paski wybielające, antyperspirant Rexona, płyn do demakijażu oczu Essence, kapsułki GAL + pędzel do pudru |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
A nic więcej nie znajdziesz? Bo takiej malej wymiany to sie raczej nie oplaca robic :/
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Nic niestety z Twojej Wish nie znajde. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za cos z tych
1 2 9 17 22 26?
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
dove to balsamy do cialka
zloto bezowy cien w mussie diora ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- z wish moge miec jedynie tenisowki(kapcie dla 3latka)nowe
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się odżywczy balsam do ciała i kuracja antycellulitowa z avonu. mogę oddać wszystkie wybrane przez Ciebie kosmetyki za te dwie rzeczy. co Ty na to?
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
za baze niestety podziekuje bo leci do mnie juz inna
![]() teraz z togo co zostalo podoba mi sie 32,26,22,23 co do tenisowek to nie mam ich pod reka i zalezy jakiego rozmiaru szukasz gosh i meybeline to sand
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
15. Balsam do ciała MIYABI, 240ml, Baylis&Harding England - użyty 3 razy w grudniu
18. Eyeliner czarny, 4ml, My secret - nowy Balsam jaki ma zapach? Liner ma pędzelek czy gąbeczkę? 32. Peelingi do ciała Joanna Naturia, 100ml różne rodzaje - czarna porzeczka, pomarańcza, truskawka, grejpfrut, kiwi Coś z tego może? Odp u mnie
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie:
Kuracja antycellulitowa z masażerem Tri-Roller Antybakteryjny krem matujący Siarkowa Moc Peelingi do ciała Joanna Naturia ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Kiwi, pomarańcza, grapefruit - one są nieużywane, tak? |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
To może 3 peelingi i zamiast siarkowego ten krem -> 27. Odżywczy krem do rąk o zapachu pomarańczy Christmas Suprises, 75ml, Oriflame
? ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Albo w sumie to bym chciała same peelingi - napisz ile możesz mi oddać. |
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() W wątku niestety nie znalazłam nic dla siebie za ten kremik Olay. Tak jak prosiłaś piszę to czego szukam: jakaś mała dobra paletka z różem, róż bourjois, dobry rozświetlacz. |
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
dodałam zdjęcia pudru sephora w moim wątku na ostatniej stronie. zerknij i daj znać czy się decydujesz.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Podobają mi się:
22. Rozświetlający podkład Healthy Skin SPF 20, odcień 10 Classic Ivory, Neutrogena - ubytek 20-30% (oddam tylko za coś co mnie bardzo zainteresuje) 23. Antybakteryjny podkład z kwasem salicylowym SkinClearing, odcień 10 Classic Ivory, Neutrogena - ubytek 20% (oddam tylko za coś co mnie bardzo zainteresuje) 32. Peelingi do ciała Joanna Naturia, 100ml różne rodzaje - czarna porzeczka, pomarańcza, truskawka, grejpfrut, kiwi ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- krem jest ważny do 2012 (miesiąca nie mogę się doczytać), ale z podkładu muszę jednak zrezgynować bo poczytałam o nim trochę i boję się że odcień mi nie przypasuje ale może dobierzesz sobie coś do eyelinera, i wymienimy się na np. dwa peelingi?
|
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
34. Podkład mineralny 1-Sleek Sphynx, formuła FF, 8g, Meow - użyty 4 razy, jest jeszcze folia zabezpieczjąca sitko
To jest do jakiej skóry ten podkład? I jaki odcień? Byłoby ok? Albo: 22. Rozświetlający podkład Healthy Skin SPF 20, odcień 10 Classic Ivory, Neutrogena - ubytek 20-30%
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.

.
będę śledzić twoje dokładki, i jak coś znajdę to się odezwę