|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (((((( Sephora, Aquolina, Max Factor i inne ))))))
cos u mnie za:
Sephora Eyebrow palette - paleta cieni do brwi
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za prostownicę?
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli jesteś zainteresowana kremem Siarkowa Moc, to chętnie zrobię jutro zdjęcie żebyś sobie zobaczyła ile go zostało
Niestety kuracji antycellulitowej nie oddam, woda ma tylko 30ml i na allegro jest do kupienia za 5,50gr Nivea For Man Silver Protect - woda po goleniu, 30ml, nowa Rival De Loop Age Performance - przeciwzmarszczkowy krem na noc, dobry dla cery suchej/normalnej, pozostało ponad połowa Plaster na nos Nivea Visage Clear-up Strip - przeciw wągrom |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana:
Tusz podkręcający do rzęs Rimmel Glam' Eyes Lash Flirt - kolor czarny (001 Black Kohl), użyty kilkanascie razy Plaster na nos Nivea Visage Clear-up Strip - przeciw wągrom Cienie w słoiczkach marki Editt - kolory od lewej: - brąz iskrzący z miedziana poświatą niestety spódnicy właściwie już nie ma - jestem w trakcie negocjacji. ![]()
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę oddać 2 peelingi. Krem kosztuje ok. 15zł, ale jest go połowa, woda po goleniu to mini produkt, ma jedynie 30ml no i plaster na nos ok. 2zł, a jeden peeling kosztuje u mnie 5zł. I do tego dokładam prawie połowę kremu. Tak więc mogę oddać 2 peelingi (są nowe, nieużywane) i krem Siarkowa Moc.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie tusz MF, oto mój wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507839
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Za te 3 rzeczy, które chcę mogę oddać 3 peelingi. Chyba, że masz coś z mojej listy poza wątkiem, np. zwykłe płatki kosmetyczne, jakąś odżywkę do paznokci, szampon do włosów suchych, zniszczonych lub farbowanych - cokolwiek
To oddam 4 peelingi.
|
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę oddać 4 peelingi za:
- połowę odżywki do paznokci - Nivea For Man Silver Protect - woda po goleniu, 30ml, nowa - Rival De Loop Age Performance - przeciwzmarszczkowy krem na noc, dobry dla cery suchej/normalnej, pozostało ponad połowa - Plaster na nos Nivea Visage Clear-up Strip - przeciw wągrom - Krem Nivea - nowy, w folii ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- No ja wszystkich peelingów nie oddam dla jednej wymiany, przesyłka by mnie wyniosła ponad 10zł, bo leciutkie to one nie są. A w zamian za nowe peelingi dostałabym używaną odżywkę, używany krem... Rozumiem, że chcesz się wymienić jak najkorzystniej, ale ja także Może innym razem się uda. Pozdrawiam i udanych wymian!
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jednak podziękuję, nie chcę wymieniać się na siłę i dostałam ciekawsze propozycje za peelingi. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka - zapraszam
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
wymiary sa w watku;p kolor szary, ale jednak nie wymienie ich za rybaczki
Pozdrawiam---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- za perfumy szukam rowniez zapachow,masz jakies poza watkiem?
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Zestaw 4 pędzli do makujażu w etui
coś u mnie ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Znalazłabyś coś u mnie za Oriflame Giordani Gold Bronzing Pearls
? lub prostownicę?
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
a wiesz może jaką ma wartość ten zestaw ok ?
troszkę się wacham ze względu na tą pacynkę :P ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- jednak podziękuje pozdrawiam
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za puder brązujący w kulkkach giordani?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Aquolina Cioccolato Bianco - mleczko do ciała o zapachu białej czekolady, made in Italy, prawie cały, zużycie zaznaczone na zdjęciu, mam z wymianki z Agniesia666, ale jakoś mi nie leży zapach, duża butla 250ml, wartość 40zł
coś u mnie ? ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Podoba mi się Aquolina Chocolato Bianco - mleczko o zapachu białej czekolady i cień Editt - złoty Z Twojej listy mogę oddać za masło Farmony, peeling do twarzy z białą herbatą oraz próbki. Jak widzisz wymiankę? ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- hmm... no średnio, chyba nie ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- momencik już przeglądam ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Niebiesko-szara pilniko-polerka - 2 rodzaje polerek, z drugiej strony 2 rodzaje pilników, nowe i plaster na nos przeciw wągrom ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Tak zgadza się ![]() PW??
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

To oddam 4 peelingi.
Może innym razem się uda. Pozdrawiam i udanych wymian!

będzie -> 55