![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Perfumy: Jesus del Pozo, Hermes, Chanel i inne...
Dziekuje za fotki
![]() Podoba mi sie del pozo, ale podoba mi sie rowniez chance chanel i tak sobie mysle, ze biorac pod uwagę pojemność baby doll'ki (jakieś 50 ml) moze dobralabys cos jeszcze i zmontowalybysmy wymianę na dwa zapachy? Np moglabym zaproponowac bvlgari omnia. Do tego amor'ka coś nie jestem przekonana... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
hej Blue, widzę, że sporo osób tu na Chanel ostrzy zęby, więc i ja przyszłam dodać, że w pierwszej kolejności wolałabym Chanel niż J'adore, jeśli musiałabym wybierać
![]() ![]() ( dokładnie w kolejności takiej jak wymieniłam przy 1 wpisie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
może w moim wątku coś znajdziesz? praktucznie na każdy zapach byłabym chętna
![]()
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
ok. dzięki, pozdrawiam
![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
mój Issey ma bardziej wyczuwalne nuty owocowe ale jest tak samo piękny i trwały, szukałam namiętnie orginału Issej ale nieststy nikt nie chce oddać i chyba sama go sobie kupię
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dt.html&next=1
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
myślę, że skusiłabym się na taką wymianę - Code za Jadore, Code już troche mam i chętnie wróciłabym do Jadorka
![]() zapomniałam dodać, że Code to tester, teraz mnie olśniło, z tyłu, u dołu buteleczki jest naklejka z informacją, kod ze spodu to UD221 co do MDCh BB poczytaj i pomyśl, w razie czego daj znać, u mnie w wątku Dusia także dla mnie je troszkę opisała, więc możesz zajrzeć i tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Hermes Le Jardin sur le Nil - 50 ml bez dwóch "psików", brak kartonika;
? ![]()
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Del pozo zatem mi pasuje, a co do amorka jeszcze sie waham. Nie mialabys ewentualnie nic innego w takiej pojemnosci, żeby do del pozo dolozyc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
j'adoreeee
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Blue, jestem zdecydowana zamienić Code na J'adore
![]() jutro skrobnę PW, boo muszę teraz uciekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czy znalazlabys cos w moim watku za jedne z tych perfum albo nawet oba? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Niestety nie mogę wejść do Twojego wątku, cały czas wyskakuje mi informacja, że link jest uszkodzony. A w targowisku znalazłam jedynie Twój stary wątek. Mogłabyś podać jeszcze raz adres? ![]() Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2011-02-27 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
Prosze bardzo:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507293 Mam nadzieje, ze teraz zadziala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze to elle które masz poza wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
to daj znac jak najszybciej bo light blue jest w negocjacji ale to jeszcze nic pewnego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Kusi mnie to Twoje del pozo, ale z uwagi na roznice pojemnosci i wartosci, musze cos dobrac a z tych rzeczy, ktore wypisalaś mi sie nie przyda. Mam problem z decyzja...
Moze mnie jakoś przekonasz? ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja mam swoją wishlistę, ale czasem wpadnie mi w oko coś całkiem innego. Szczególnie szukam pędzla do różu, bronzerków i róży oraz wysokopółkowej pielęgnacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
Absolutnie mnie powaliłaś!
Cienie i pedzelek do różu są idealne dla mnie ![]() Wybierzesz sobie cos jeszcze, zebym mogla przygarnać je i del pozo? ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- W tej chwili tylko Fragonard na zbyciu, bo reszta już w negocjacjach... ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Odpowiada. Jeszcze gdybys mi tylko real fotkę pędzla załączyła to byłoby świetnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
BAN stały
|
Dziękuję pięknie za fotki.
Teraz jednak dumam i dumam, napewno interesuje mnie pędzel Sephora i Del pozo, więc prosze zarezerwuj je dla mnie - ja to samo zrobię z Baby Doll. Zastanawiam się nad cieniami.. chętnie bym je wypróbowała, ale sprawdzilam kod i wyprodukowane byly w styczniu 2008 roku, wiec sa już troszke wiekowe i nie bardzo chcialabym oddac za nie nowiutkiego Fragonarda... Moze wybralabyś cos innego w zamian? ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
No ale nic, to napisz mi proszę co ewentualnie mogłabyś mi dorzucić, ja Baby Doll'kę juz dla Ciebie zarezerwowałam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
kochana dam Ci znac do jutra bo teraz jestem strasznie zabiegana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
Dziękuję za fotkę
![]() Nie wybrzydzam już, bo co za dużo to niezdrowo. Jeśli tylko lakierek jest w dobrej kondycji (nie zaschnięty czy coś), to biorę Del Pozo z kartonikiem, pędzel sephora, cienie Estee i lakierek guerlain, a oddaję Baby Doll'kę i Fragonarda. Ps. Dobrze kojarzę, ze do wszystkich produktów - oczywiście poza pędzlem - masz kartoniki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.