![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Perfumy, kolorowka i pielegnacja - remanent poprzeprowadzkowy
NIEAKTUALNE
Jest juz nowy watek kosmetyczny, wiec zapraszam tam ![]() Witajcie Nadal mam masy zalegających szafki kosmetykow. Dlatego też zalezy mi na szybkim pozbyciu się wiekszości z tych rzeczy, ale też nie moge już gromadzic rzeczy, które mnie nie przekonają ;-) Przepraszam z góry za ewentualną "wybredność" zwłaszcza w kwestii perfum ;-) Osoby, które mają mniej niż 10 Przekupek poproszę o wysłanie przesyłki jako pierwsze. Z szacunku dla naszego czasu bardzo prosze o ograniczenie postow w stylu “zajrzyj do mnie”, bez specyfikowania co Cię interesuje oraz prośb w stylu “odpowiedz u mnie” na które po prostu nie reaguje. Korespondencje prowadze w watku, w ktorym sie zaczela inaczej sie gubie... Produkty oznaczone takim kolorem oddam bez większego wybrzydzania, resztę wolała bym wymienić na coś naprawdę przydatnego ![]() Na wymianę mam: NIEAKTUALNE ARAMITHA Dior Miss Dior, EDT, 45/50 ml (tester z korkiem) Lalique Perles, 23/50 ml (wymienie tylko na cos absolutnie wyjatkowego) NIEAKTUALNE - GLAMOUROUS ![]() YSL Yvresse Legere, EDT, 50/60 ml (ubylo pare mililitorow od kiedy pstryknelam fotke i jest 50 ml a nie 55 jak na zdjeciu ;-) Cartier Delices Eau Fruitee,EDT, 48/50 ml Clarins, Eau Dynamissante, woda toaletowa relaksujaca, 55/100 ml Lalique Clair de Nilang, EDT 25/50 ml Loewe Aire, woda toaletowa, 29/30 ml Loewe Aura, woda toaletowa, 28/30 ml (zapach trudnodostepny i wyjatkowy, wiec wymienie tylko na cos rownie unikalnego) Elizabeth Arden – Green Tea Scent Spray 100 ml, zafoliowane Demeter Wet Garden, splash 15 ml z ubytkiem testowym Yves Rocher Plaisirs Nature, Mandarine de Noel (edycja limitowana), EDT, 100 ml, ubytek testowy Zdjecia bede dodawac sukcesywnie (jesli czas pozwoli) albo po prostu na zyczenie ![]() Zapachy najbardziej poszukiwane (najchetniej w wersji 30 ml) Tom Ford White Patchouli Tom Ford Black Orchid Chanel Chance Chanel Chance Eau Fraiche Dior Addict2 Dior Diorella Dior Miss Dior Cherie Narciso Rodriquez EDT/EDP Armani Prive Rose d'Alexandrie Montale Aoud Queen Roses Givenchy Eaudemoiselle Kenzo Ca Sent Beau Tuscany Per Donna Guerlain L'Heure Bleue Rozważę rowniez paletkę Guerlaina Ombre Eclat 4 Shades Velours d’Or (410) Edytowane przez silencio Czas edycji: 2012-03-08 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy, kolorowka i pielegnacja - remanent poprzeprowadzkowy
KOLOROWKA
Twarz : NIEAKTUALNE Scott Barnes Cream Foundation, Alabaster, 10 g, minimalnie testowany NIEAKTUALNE Korres Zea Mays Blush , orange 44, 6g Oczy: Guerlain Terracotta Khol Poudre Libre Bleu 03, 1g, nowy, kod 6E01 NIEAKTUALNE JAGABRZ Guerlain Terracotta Khol Poudre Libre Noir 01, 1g, tester, zostalo 80% Benefit Gilded, złota kredka - rozświetlacz 2,4 g, minimalnie testowana Collistar Ombretto Polvere luminosa, cień w pyłku z aplikatorem (kałamarz) nr 2 jasny błękit i nr 5 brzoskwiniowy róż, kilkakrotnie testowane Clinique Colour Surge Eyeshadow velvet, 101 buttermilk, 2,2 g, nowy, kod A77 Korres Sunfower & Evening Primrose Eyeshadow, lime 41, 1,8 g Dior Kohl Pencil, 007 white, tester, nowy, kod 7J1A EDM cien sypki mineralny, Mystic Night, 1 g, jedynie testowany EDM cien sypki mineralny, Mistle Toe (złocista zieleń), 1 g, jedynie testowany EDM cien sypki mineralny, Floating Feathers (roziskrzona biel), 1 g, jedynie testowany Urban Decay cien do powiek Goddess (midnight blue), 1.5 g, dwukrotnie testowany Sephora kredka do powiek, nr 071 fiolet, 0,032oz, testowana, raz temperowana BeYu Soft Liner, kredka do powiek biała nr 660, testowana, raz temperowana Usta: Clarins Gloss Appeal, przezroczysty 00, tester, 5,5 ml, nowy, kod EJ* Art Deco Lip brilliance Long lasting Lip gloss, nr 18, mini product 3 ml Paznokcie: OPI Nail Lacquer , At first sight, 15 ml, 3 razy testowany - ubytek max 10% Sally Hansen Double Duty, 10/13 ml Sally Hansen Maximum Growth, 13 ml, ubytek testowy ODDANE: leci do Cato Urban Decay cien do powiek, Midnight Cowboy (pink champagne), 1.5 g, dwukrotnie testowany Edytowane przez silencio Czas edycji: 2012-03-08 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
PIELEGNACJA
REZERWACJA Body Shop Pomegranate Body Butter – masło do ciała o zapachu granatu do skóry normalnej, 200 ml, nowe, kodD263LB L’Occitane Krem do golenia Cade, 150 ml, kod 5344D496 Yves Rocher Plaisirs Nature Wanilia - mleczko do ciala I zel pod prysznic do kapieli, 2 x 50 ml, wazne do 12/2012 Miniprodukty: Clinique Zestaw 3 krokow: - Clinique Facial Soap Extra Mild – mydlo do twarzy do skory suchej, 30 ml, B49 - Clarifying Lotion 1 – plyn złuszczający do skory suchej, 30 ml, A29 leci do Cato - Clinique Facial Soap Extra Mild – mydlo do twarzy do skory suchej i mieszanej, 30 ml, P48 leci do Cato - Clarifying Lotion 2 – plyn złuszczający do skory mieszanej w kierunku suchej, 30 ml, B69 leci do Cato - Dramatically Different Moisturizing lotion – emulsja nawilzajaca, 15 ml + 7,5/15 ml (zuzylam troche do testow) leci do Cato - Kanebo Silky Purifying Milky Soap Step 2 , 8 ml, kod 12C leci do Cato - Kanebo Foaming Body Exfoliator, 11 ml, kod 106LM Edytowane przez silencio Czas edycji: 2012-02-19 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze z innej beczki:
Philips – słuchawki do MP3/IPod/CD – SHE1350, nowe, otwarte, ale okazalo się, ze kabel za krotki i nie siega do mojego komputera (ma 1 metr) te oto: http://alatest.pl/reviews/s-uchawki/...3-46444220,74/ Torebka ze skory ekologicznej – nowa, sliczna, ale niewielka, co prawda dosc pojemna ale o A4 można zapomniec ;-) chetnie wymienie na cos fajnego Klipsy Swarovski – mogę na zyczenie zamienic zapiecia na kolczyki Bielizna: - Avocado Glamour – 70G, stan idealny - Avocado Dolce Vita – 70 G, stan bardzo dobry - DIM bialy koronkowy – 75 C, stan bardzo dobry - Rien czarno granatowy, luksusowa koronka – 75 D, stan bardzo dobry CHĘTNIE PRZYGARNĘ: - MAC Mega Metal Eye Shadow Tweet Me (!) - L’oreal HIP Duo Gilded (806) - 5-ki Diora Sunset Cafe (nr 440) - Guerlain Ombre Eclat 4 Shades Velours d’Or (410) lub Bronze Dore (nr 481) - Guerlain biały (nie kremowy!) khol - Dior - Liquid Style Liner w odjechanych kolorach - dobry eyeliner w kremie (Bobby Brown, MAC, HIP) -Collistar - Eyeshadow Luminous Powder - Cień do powiek w pyłku (4 –peach; 10 – plum; 11- violet) - Collistar Three-Dimensional Supermascara In Blue - tusze Gosh fioletowy, amarantowy i turkusowy, wyłącznie nowe, zafoliowane - MAC Powerpoint - trwała kredka do powiek - duży płyn do soczewek kontaktowych (Ciba Solo Care Aqua, ReNu Multi Plus, Opti Free) - Loreal Body Expertise Exfotonic (peeling do ciała) - Farmona, Magic SPA, Wanilia i Pomarańcza, Peeling cukrowy do ciała - Toni & Guy, Odświeżający suchy szampon - Lactacyd Femina - Płyn do higieny intymnej - damska golarke I inne Edytowane przez silencio Czas edycji: 2012-02-04 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Witam,ja chętnie przygarnę
Sans Soucis Light Touch moje kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 i inne ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283724 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Sephora Professionnel pędzelek do cieni nr 18 (Crease)
coś u mnie ?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Lalique Perles, 25/50 ml Moschino Hippy Fizz, 30 ml Dior Diorskin Poudre Libre zerknij do wszystkich wątków ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a ja z pytaniem o:
Avene Eau Thermale 400 ml, wazny do 10/2011 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
perfumove love
|
Lancome Hypnose Senses, EDP, 30 ml z ubytkiem testowym i OPI Nail Lacquer , At first sight, 15 ml, raz testowany
Może coś znajdziesz u mnie za ww.? ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2011-02-13 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za envy me?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() dzisiaj nietypowo bo nie po perfumy wpadłam - mam faze ostatnio na masła pachnące bodyshopowe - może coś w zamian wypatrzysz? A i biustonosz może by mi jakoś podpasował ![]() ![]() Poza wątkiem mam jeszscze trochę minerałowego makijaż do oddania - pozbywam sie swoich zapasów, może Ty szukasz czegoś?
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam się przywitać
![]() ![]() A w ogóle to jaki pieeeeekny wątek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Body Shop Pomegranate Body Butter – masło do ciała o zapachu granatu do skóry normalnej, 200 ml, nowe, kodD263LB Płyn do kąpieli I pod prysznic, Olive naturell z organiczna oliwa z oliwek, bezzapachowy, do skory wrazliwej, przywieziony ze Szwecji, nowiutki Sephora Professionnel pędzelek do cieni nr 18 (Crease) do podkreslania zalamania powiek Clinique Colour Surge Eyeshadow velvet, 101 buttermilk, ? Zapraszam do obu wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, bede odpowiadala w miare wolnego czasu - dzieki za cierpliwosc
![]() Nisiu, Niestety nic. Pozdrowienia serdeczne! ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja tymczasem wciaz szukam cudow dla Ciebie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Silencio,chyba już Cię pytałam,ale jeszcze raz spytam
![]() Czy znajdziesz coś u mnie za Gucci Envy Me?MOgę oddać cienie Estee Lauder,zestaw Very Nice ![]() Jeśli nic nie znajdziesz za Guccito jeszcze spytam,czy nic nie znajdziesz za: Badger – Balsam do ust i ciala – Cynamon, oraz masło Body Shop o zapachu granatu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zainteresowaly mnie pedzelki Essence i Guerlain. Moze cos jeszcze znajdziesz u mnie i oddasz wszystkie trzy? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
niestety nic ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, podobają mi się:
Yves Rocher Lavande Essentielle Krem intensywnie odżywiający do suchych stop, 50 ml, wazne do 9/2011 (3 sztuki) Płyn do kąpieli I pod prysznic, Olive naturell z organiczna oliwa z oliwek, bezzapachowy, do skory wrazliwej, przywieziony ze Szwecji, nowiutki Badger – Balsam do ust i ciala – Cynamon, z produktow organicznych (Certified Organic), 21 g, minimalnie testowany, otwarty dwa miesiące temu – wazny jeszcze 10 miesiecy Może znajdziesz coś w moich wątkach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz cos u mnie za: Givenchy Lip Lip Shine! Ultra Shine Lipstick, 554 Fuchsia Shine, 3,5 g, kod 5L01 OPI Nail Lacquer , At first sight, 15 ml, raz testowany I ewentualnie kremik do stop YR lawendowy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Perelki nadal w rezerwacji i mam nadzieje, ze poleca do Lolki ;-) Reszta wolna. U Ciebie rozwazalabym Hot Couture, chociaz wolalabym sobie odswiezyc pamiec tego zapachu ;-) ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Thelilo, U Ciebie dosc wysokie progi - same cudownosci ;-) A ja mialam do Ciebie uderzac w Twoim watku na temat turkusowych czworeczek Guerlain 405 Perles des mers 9p01 ;-) No ale to dwie rozne sprawy ;-) Rozwaz prosze moze cos u mnie jednak za nie znajdziesz ;-) Co do Avene to nic mi podobnego "polkowo" u Ciebie nie wpadlo w oczy, ale moze cos znajdziesz z mojej listy na dole? Albo jednak cos znajdziesz za Guerlaina i plyn dolaczymy do wymiany? ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Dziewczyny musze leciec - na reszte postow bede odpowiadac sukcesywnie ![]() Zapraszam serdecznie! Edytowane przez silencio Czas edycji: 2011-02-13 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
co za sluchawki i
KOLOROWKA Dior Diorskin Poudre Libre Matte & Luminous Hydrating Loose Powder, nr 002, tester, 10 g, nowy, 7L03 Sans Soucis Light Touch Korektor rozświetlający, kolor nr 20 (light beige), 2 ml, nowy, kod 7251 Clarins Gloss Appeal, przezroczysty 00, tester, 5,5 ml, nowy, kod EJ* Lancome Juicy Tubes Cherie, Fancy turquoise nr 59, 15 ml, nowy, kod CB026 Clinique Superbalm moisturizing gloss, 04 rootbeer, 5ml (MINI), kod B37 Givenchy Lip Lip Shine! Ultra Shine Lipstick, 554 Fuchsia Shine, 3,5 g, kod 5L01 Art Deco Lip brilliance Long lasting Lip gloss, nr 18, mini product 3 ml Inglot Pomadka do ust, nr 133 (cielisty bez), dostalam jako gratis do wymianki i chetnie puszcze dalej Sephora temperowka dwie grubości kredek ?
![]() |
#24 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cóż,jeszcze maska Laboratoire Cattier Maseczka z glinki Żółtej z Oczarem Wirgilijskim mi wpadła w oko,ale szczerze,to nie wiem nic na jej temat (tzn. nie znam jej wartości
![]() ![]() Także może coś z tego? Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() może znajdziesz coś u mnie za: Body Shop Pomegranate Body Butter – masło do ciała o zapachu granatu do skóry normalnej, 200 ml, nowe, kodD263LB Body Shop Framboise Body Butter – masło do ciała o zapachu malin do skóry normalnej, minimalnie testowane, 190/200 ml, nowe, kodE331HD Kings and Queens King Solomon Cedar Showergel, zel pod prysznic bez olejow mineralnych i parabenow, 300 ml, kod 0708039 Blanx Ochronno kosmetyczna pasta do zębów bazie naturalnych wyciągów z porostu islandzkiego, Pasta wybielająca do wrażliwych zębów, 75 ml, nowa, ważna do 02/2011 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Interesuje mnie u Ciebie: Christian Dior J’Adore, EDP, 5 ml, nowa Armani Code, EDP, 3ml, ubytek testowy Franck Olivier, EDP, 7,5 ml, nowa Estee Lauder Sensuous, EDP, 4 ml, nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos za
Body Shop Pomegranate Body Butter – masło do ciała o zapachu granatu do skóry normalnej, 200 ml, nowe, kodD263LB Body Shop Framboise Body Butter – masło do ciała o zapachu malin do skóry normalnej, minimalnie testowane, 190/200 ml, nowe, kodE331HD
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozwazalabym Aliena, jesli wchodzi w gre, tyle, ze to nie dla mnie, wiec jeszcze bym to chciala "przetrawic" ;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.