![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Duża wymiana - LRP, nowe Glyco-A, Lirene, Inglot, farby do włosów i inne :)
Cytat:
Jestem teraz w drugim domu i nie mam Glyco-A przy sobie, mogę dokładną datę napisać w poniedziałek wieczorem/wtorek rano. O ile pamietam data jest długa, jest to końcówka 2012 roku lub 2013. bardzo mi się podoba Twoja oferta, jutro wieczorem dam Ci ostateczną odpowiedź, ok? ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
perfumove love
|
Dot.: Duża wymiana - LRP, nowe Glyco-A, Lirene, Inglot, farby do włosów i inne :)
Szkoda, ale walczę dalej
![]() A książki w języku angielskim wchodzą w grę w wymianie za podkład? Bo najwcześniej jutro popołudniu mogłabym powiedzieć konkretnie co mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jesli nie jestes zainteresowana ksiazka, moge oddac te wymienione przez Ciebie produkty za samo glyco A. Co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-peeling Sephora miętowy -nowy - błyszczyk Victoria's Secret, nowy. kolor malinowy.? Pytam ponieważ zestaw zapachowy wolałabym wymienić za coś z podobnej półki. Będę dziś robiła jeszcze dokładkę,m.in GWP cieni Clinique, i inne, będzie też trochę pielęgnacji, może z dodanych coś Ci sięprzyda. (?) ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Mam paletkę trzech cieni clinique z setu - biały, brzoskwiniowo, koralowy róż, czekoladowy. tylko wypróbowane pomadka w płynie ( nie mylić z błyszczykiem ) NYC - opakowanie z klikaczem do porcjowania zawartości. Nowy nieużywany. Jasny różo-beż , coś z przełomu nude, dove. Jeśli będziesz zainteresowna , prześlę zdjęcia kolorów. Edytowane przez palau Czas edycji: 2011-02-26 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
- Sleek róż w odcieniu Flamingo - nówka - Shiseido cień w kolorze: A7, 3 razy użyty - NYX - 2 pojedyncze cienie w kolorach: charcoal (szarość) Za toleriane oddam cień shiseido i nyx ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
perfumove love
|
A więc
![]() Lauren Weisberger "Everyone worth knowing" Sue Townsend "Number ten" Fannie Flag "Fried green tomatoes at the Whistle Stop Cafe" Mike Ripley "Double take" Sue Monk Kidd "The secret life of bees" Terry Pratchett "The light fantastic" i "Pyramids" Douglas Adams "The hitchhiker's guide to the galaxy" i "The restaurant at the end of the universe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Może napisz co konkretnie Cię interesuje (w kolejności od tego co najbardziej pożądane) i ja napiszę co przygarnęłabym za to, bo książek mam dużo i warte są sporo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej interesuje mnie Glyco A - czy jest juz zajęty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za Glyco A
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post25414401 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Odpisałam w Twoim nowym wątku
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Ok, robię dla Ciebie taką rezerwację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
dokładka:
- Bioderma, Hydrabio Maseczka nawilżająca pozostało ok. 1/4 tubki - dobra na wypróbowanie (świetne opinie w KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ue.html&next=1) - Kobo Professional czarna kredka do oczu Long Lasting Eye Liner - użyta 2 razy - Biosilk jedwab 15 ml, nowy nieużywany.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ew moglabym przygarnac - Lirene AQUA Krem intensywnie nawilżający na dzień 50 ml – nowy nieużywany zafoliowany, data ważności 08.2012
- Joanna, Color Naturia Farba do włosów kolor 222 Dziki kasztan – nowa, nieużywana, data ważności 04.2011 - Lirene AQUA Maseczka intensywnie nawilżająca w tubce 75 ml – nowa nieużywana nieotwierana, data ważności 06.2012
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się, bo wolę większe wymiany. Czy będziesz robić jakies dokładki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA 5.03.11:
Tusz do rzęs 2000 Calorie MAX fACTOR- nowy nieotwierany, kupiony w grudniu w Rossmanie - HIT KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ic-look.html&n ext=1 Żel oczyszczający Effaclar La Roche Posay - pozostało jakieś 70-80% z 200 ml otwarty w styczniu - HIT KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tive-skin.html &next=1 Stapiz Sleek Line Szampon Volume Non-Stop -nowy nieotwierany 300 ml data ważności 05.2012 Soraya Family Fresh Nawilżający kremowy żel pod prysznic migdałowy nowy nieotwierany data ważności 01.2013 Lakier Wellaflex Połysk i trwałość 300 ml nowy nieotwierany data ważności 07.2013 The Body Shop Mgiełka do ciała Pomegranate & Raspberry zostało jakieś 60% z 100 ml otwarta w grudniu Dermika tonik z kwasami AHA Meritum zostało około 30% z opakowania 200 ml, otwarte w styczniu ( https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23960,meritum-tonik-z-kwasami-aha-dla-cery-dojrzalej.html ) Lovely Terra Cotta Compact Zestaw rozświetlających cieni do powiek kolory: odcienie różu, złoty i srebrny - użyte kilka razy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...a-compact.html &next=1
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Tusz do rzęs 2000 Calorie MAX fACTOR- nowy nieotwierany, kupiony w grudniu w Rossmanie
Soraya Family Fresh Nawilżający kremowy żel pod prysznic migdałowy nowy nieotwierany data ważności 01.2013 Lirene AQUA Krem intensywnie nawilżający na dzień 50 ml – nowy nieużywany zafoliowany, data ważności 08.2012 - Joanna, Color Naturia Farba do włosów kolor 222 Dziki kasztan – nowa, nieużywana, data ważności 04.2011 cos u mnie?
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
coś za :
Tusz do rzęs 2000 Calorie MAX fACTOR
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie w wątku: Tusz do rzęs 2000 Calorie MAX fACTOR, Excipial Pigmentcreme kolor jasny, AA Ultra Nawilżanie Maseczka, The Body Shop Mgiełka do ciała Pomegranate & Raspberry. Czy znajdziesz coś w moim wątku? Poniżej wkleiłam jeszcze listę książek do wymiany.
Psychoterapia - Psychoterapia Poradnik dla pacjentów -Aleksandrowicz Jak przestać się martwić i zacząć żyć - Dale Carnegie Fryzjerstwo - Zbigniew Marek Jak podwoić skuteczność uczenia się - Geoffrey A. Dudley Zmiana pracy - Petra Begemann Okres próbny - Petra Begemann Poszukiwanie pracy - Elżbieta Banecka Technika biurowa - podręcznik pod redakcją Elżbiety Mitury Dieta rozdzielna - Ursula Summ Szkoła debaty - Heinz Lemmermann Od psychiatrii biologicznej... - Kazimierz Jankowski Poradnik Pani Domu jak dbać o dom i rodzinę Wymarzony dom Ani - Lucy Mound Montgomery Bob Dylan - Moje kroniki - Część I Dolina światła - Aleksander Minkowski Wielka Kuchania Amerykańska Kuchnia Środkowej i Wschodniej EuropyPodręczniki akademickie: Statystyka - Grażyna Wieczorkowska, Jerzy Wierzbiński Diana - Królowa ludzkich serc W pustyni i w puszczy - Henryk Sienkiewicz Nad Niemnem - Eliza Orzeszkowa Elementarz Jana Pawła II English File Intermediate - książka do nauki angielskiego Sporo bajek w języku angielskim
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
cos mnie za Tusz do rzęs 2000 Calorie MAX fACTOR- nowy nieotwierany, kupiony w grudniu w Rossmanie ?
![]() |
#56 |
BAN stały
|
Witaj coś u mnie za:
-Tusz do rzęs 2000 Calorie MAX fACTOR- - The Body Shop Mgiełka do ciała Pomegranate & Raspberry - Bioderma, Hydrabio Maseczka nawilżająca pozostało ok. 1/4 tubki - dobra na wypróbowanie - Lirene AQUA Krem intensywnie nawilżający na dzień 50 ml - Lirene AQUA Maseczka intensywnie nawilżająca w tubce 75 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Proponowałabym taką wymianę jak poniżej.
Tresemme Anti Breakage, kultowa profesjonalna odżywka do włosów, odlewka 150 ml Sally Hansen, Airbrush Sun for Body (Samoopalacz do ciała w sprayu), ubytek około 10% Jantar Farmona, odżywka do włosów i skóry głowy, nowa Książka CSS. Projektowanie profesjonalnych stron WWW za Tusz do rzęs 2000 Calorie MAX fACTOR- nowy nieotwierany Bioderma, Hydrabio Maseczka nawilżająca pozostało ok. 1/4 tubki Żel oczyszczający Effaclar La Roche Posay - pozostało jakieś 70-80% Delia Szampon do włosów z efektem płukanki do włosów blond 250 ml Kobo Professional czarna kredka do oczu Long Lasting Eye Liner - użyta 2 razy Co Ty na to? Cenowo jest mniej więcej po równo. Chętnie dorzucam gratisy ![]() Odlałabym chętnie więcej odżywki, ale jest strasznie rozchwytywana i już niewiele mi zostało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
za tusz mogłabym oddać, coś z tych rzeczy, np. moje dwie rzeczy i próbki, tylko zastanów się co byś chciała
![]() Bioderma - Sebium Serum, złuszczające serum, zostało 30% Gernetic - krem do cery mieszanej i tłustej, odlewka 45ml, drogi krem gabinetowy, bardzo skuteczny, polecam ![]() Klorane, szampon do włosów odżywczy,ilość jaka pozostała ze 100ml na zdjęciu Profesjonalna odżywka do włosów utrzymująca kolor, mogę zrobić odlewkę do pojemniczka Vichy Nutriextra - mleczko 5szt po 7ml Oillan - balsan intensywnie natłuszczający 9szt po 5ml
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic ale będę monitorować
![]()
![]() |
#60 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.