![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziś Dzień Mężczyzny?
nie ma dzis święta mężczyzn, moje google nic o tym nie mówią
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- ale każda okazja dobra by kupić cos fajnego naszemu Tż ![]() Ja kupiłam 2 pary slipów w jaskrawych kolorach, breloczek z marką auta i kupon totka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
ja nie obchodzę ani dnia kobiet ani dnia mężczyzn/chłopaków czy kogo tam jeszcze. nigdy nie mogłam spamiętać
![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dzień chłopaka/mężczyzny to straszna głupota. Kto to tak naprawdę obchodzi? Według mnie to święta wprowadzone na siłę. Zresztą mężczyźni mają święta na co dzień, łącznie z ich wyższymi pensjami i statusem społecznym. Gdyby mój tata się dzisiaj nie poskarżył to bym się nawet nie zorientowała, że coś takiego dzisiaj jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
O tym dniu dopiero się dowiedzialam wczoraj.. No i teraz tak czym się różni dzień chłopaka od mężczyzny? Bo teraz mam problem kiedy składać życzenia zeby nie poczuł się urażony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do tych zarobkow itd. - to nie do konca tak, ze jest be i juz. Wystarczy masa przykladow, gdzie kobieta sobie odpuszcza kariere zawodowa, bo partner zarabia tyle, ze moze sobie na to pozwolic. Oczywiscie, przyczyny sa rozne, ale wg mnie to jednak nie takie hop siup.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Ja tylko we wrześniu obchodzę. :P
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
ja przed Dniem Kobiet wyczytalam gdzieś, ale wyleciało mi z glowy... no i mi TŻ wczoraj z tej okazji focha strzelił
![]() ![]() Edytowane przez Amambada Czas edycji: 2011-03-10 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
A u mnie to mój parter bardzo by chciał odpuścić sobie karierę i zajmować się domem, co jest nie możliwe, bo zarobię 3 razy mniej od niego i niestety choćbym stawała na rzęsach, to nie utrzymam rodziny. Wśród moich znajomych naprawdę nie znam chyba nikogo, gdzie żona dałaby radę utrzymać cały dom. Wszędzie to facet super zarabia, nawet jak kobieta naprawdę jest dobra w tym co robi i osiągnęła jakiś tam sukces zawodowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Nie pisałam o żadnym rezygnowaniu z kariery zawodowej. To że mężczyzna na tym samym stanowisku co kobieta zarabia więcej jest chyba jasne i wszystkim wiadome.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
BAN stały
|
oświadczam, że nie ma czegoś takiego jak święto mężczyzn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Widzę, że to stary wątek, ale nie widzę nic nowszego, a nie chcę zakładać.
Ja obchodzę wszelakie nowe święta - walentynki, haloween, każda okazja jest dobra ![]() Obchodzę i Dzień Chłopaka, i Dzień Mężczyzny. Zawsze kupuję jakiś drobiazg - słodycze, piwko, coś drobnego. I zwykle w różnych moich związkach było tak samo w drugą stronę - dostawałam kwiaty, czekoladki, ewentualnie poszliśmy do restauracji. Tymczasem mój obecny partner mnie zaskoczył - obdarował mnie wczoraj drogim prezentem. Bardzo się ucieszyłam, ale też zdziwiłam, bo co innego na urodziny, a co innego takie święto. Teraz czuję się zobligowana podarować mu coś równie drogiego. Co o tym myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.